Diğer sonuçlarda temiz çıktı Ay bi rahatladım biraz doğumdan konustuk suan için normal doğuma engel bişey yok dedi 38de çatı muayenesi olucam çok dar olmassa sende istersen normal doğum olur istemezsem 39.haftayı bekleriz sezeryan için dedi. Ay böyle konusunca bi heyecanlandım kiOy minnoş yerim onuinşallah diğer sonuçlarında iyi gelir
Canım çok sevindim iyi olmanıza, allah ağzınızın tadını hiç bozmasın
Ben hep eşimle gidiyorum her seferinde o bana bebenzetiyo ben ona benzetiyorumMaşallah canımBenim doktor da kv ile gittiğimde bana benzetmisti, kv tabii siz babasının bebekligini bilmiyosunuz babasına benziyor asıl dedi Ben zaten kocama aşığım benzese dünyalar benim olur
Cevabın için teşekkür ederim yeni doğan için kullanılmıyor falanda demişler burunları hassas olduğu için siz kullanabilmişmiydiniz?ben otribebeden memnun kaldigim için ondan aldim. chiccoyla ilgili bir tecrübem olmadi. onu bilemiyorum. bir de bu nefesle çekim yapanlarin ilk çıkanı otribebeydi. benim kızımda en yaygın olan o markaydi.. digerleri sonradan çıktı diye yine onu aldim. inşallah 6 senede bozmamışlardır
Çekme fikri benimde eşiminde içini bulandırıyor ama filtre var geçmez diyorlar kimiside geçiyor diyor o yüzden inşallah ihtiyaç oşmazOtribebe kullanmıştım ben kızımda yeni çıkmıştı nefesle çekilenler. Elim sigara kullanıyor ciğeri yetmiyordu ben çekiyordum mecburbunda da aldım koydum güzel bir icat inşallah lazım olmaz tabi
Geçmiş olsun canım gaz sancısı da olabilir aynn çantalar hazır olmalı artIk bebişler aceleci şubattan başladık
Ben tam da bundan aldım başka araba almaya gitmiştik orda buna ikna oldukKızlar hala araba almayan var ise benim gibi, daha önce de baktığım ve beğendiğim bir prego araba vardı. Fiyat ortalaması 1800 falandı mağazalarda. E bebeğe de gelmiş ve 1499 TL demin satışa çıkmış. Arabayı canlı olarak da gören bir olarak kesinlikle aklınızda olsun derim ben hemen aldım. Hem az yer kaplıyor hem de port bebe Üzerindeyken kapanabiliyorEki Görüntüle 2599246 Eki Görüntüle 2599246 Eki Görüntüle 2599246 Eki Görüntüle 2599248 Eki Görüntüle 2599246 Eki Görüntüle 2599248 Eki Görüntüle 2599248
illaki ihtiyaç oluyor. minnak burunlari tikaniyor çünkü. sadece hastalıkta kullanılmıyorÇekme fikri benimde eşiminde içini bulandırıyor ama filtre var geçmez diyorlar kimiside geçiyor diyor o yüzden inşallah ihtiyaç oşmaz
Hoşgeldin canım valla egede bahar gelmiştir simdi ne güzel mis gibi sahile çıksaydın yürüseydinSelam kızlaarrrAnca gelebildim. Bugün hava güzeldi zamanımı dışarıda geçirdim. Kuaföre gittim bir güzel ağdamı yaptırdım tertemiz oldum oh kargolarım da geldi onları yerleştirdim. Yemeğimi yaptım oturdum Yazdıklarınızı okudum anca bitti. Bebişlerini görenler var gözünüz aydın Ben de çarşamba günü göreceğim oğluşumu inşallah.
Sahilde oturdum yemeğimi yedim çayımı içtim mis gibiydi vallaHoşgeldin canım valla egede bahar gelmiştir simdi ne güzel mis gibi sahile çıksaydın yürüseydinbende ağdamı yaptırdım haftasonu valla üstümden bi yük kalktı 37-38gibi tekrar yaptırır inşallah doğuma giderim
Ay evet en azından boyu babasına çeksin benim gibi kısa olmasınDiğer sonuçlarda temiz çıktı Ay bi rahatladım biraz doğumdan konustuk suan için normal doğuma engel bişey yok dedi 38de çatı muayenesi olucam çok dar olmassa sende istersen normal doğum olur istemezsem 39.haftayı bekleriz sezeryan için dedi. Ay böyle konusunca bi heyecanlandım ki
Ben hep eşimle gidiyorum her seferinde o bana bebenzetiyo ben ona benzetiyorumzaten eşlerimizi begendik de aldık benzesin sorun yok benim eşim çok ama çok güler yüzlü benzerse sevinirim en azından boyu uzun bebegin şimdilik orası iyi anasına benzememiş babası gibi olacak
1 bucuk yasindaki oglumada simdi kızimada onerilmiyor. Ortibebe 2 side farklı doktor. 6 aydan sonra dahi cok mecbur kalmadikca yapma demisti. Ben ogluma hic kullanmadim. Kiĺcal damarlarda çatlama yapiyor, bebegin doğal dengeyi bozarsin demisti. Serum fizyolejkle bol bol yıkamayi ve evin ısısini cok yuksek tutmamamı, birde kalorifer üzerine islak havlu koymami soyledi. Oglum 17 aylik bir kez dahi çekmedim. 6 aydan once surekli damla seklinde damlattim. 6 aydan sonrada şırınga ile yıkama yaptım. Tabi bunu dogum sonrası kendi çocuk doktorunuzun önerisi ile karar verirsiniz. Doktor zaten kullan derse her eczanede var. Ortalama fiyatıda hemen hemen ayniÇekme fikri benimde eşiminde içini bulandırıyor ama filtre var geçmez diyorlar kimiside geçiyor diyor o yüzden inşallah ihtiyaç oşmaz
Ayy sahili o kadar cok özledim kiiiiiSahilde oturdum yemeğimi yedim çayımı içtim mis gibiydi vallaBana da kuafördeki kız martın sonuna doğru gel dedi. Sonra doğumdan birkaç gün önce tekrar gideceğim. İnsan kuş gibi oluyor valla
Ayy sen de mi benim gibisinAy evet en azından boyu babasına çeksin benim gibi kısa olmasın
Öncelikle geçmiş olsun inş çok yoğun değildir enfeksiyonCherrygum maşallah canım büyüyorlar yaa çok şükür bana bu hafta ölçüm yapılmadı haftaya yapılacakmış. 2500 geçmiştir diye umuyorum
Öncelikle geçmiş olsun inş çok yoğun değildir enfeksiyonben hher gittiğimde ölçüm yapıyor bilgilendiriyor doktor iyi oluyo benimde merakım gidiyo seninde baya büyümüştür. Normal doğummu düşünüyosun?
Geçmiş olsun canım inş bir daha olmazValla gaz ise bile bildiğim bir tür değildi kas yortılması gibi idi sancı değil acı cektm
Geçmiş olsun canım yaş bende de dünden beri akıntım var ama koku kaşıntı falan yok akıntım da dünden beri 3 kere falan oldu sarımtırak bir rengi var cuma randevum korktum şuan geçen hafta idrar testi temizdi bir anda enfeksiyon çıkar mi yada çok ciddi bir şey olur mu cuma ya kadar beklemek istiyorumSelam kızlar.
Yorucu bir günün ardından nihayet totomu yataga koyabildim
Hastane beni çok yoruyor ya neyse gelelim sadete bende yine enf varmış tekrar orta idrar verdim cuma sonuç alacağım. Bebiş te baş geliş dönmüüüüşşşşş bundan sonra imkansız dönemez dedi ama o belli olmaz valla. Herşeyimiz iyi çok şükürde Bi enf korkutuyor işte. Bu gibi durumlarda antibiyotik tedavisini yatarak veriyoruz dedi Dr. Aman hocam beni yatırmayın dedim şimdilik sonuç çıkana kadar bir adet toz verdi.
Bu arada benim sıpa dötüyle mideme bastırıyor ağzımdan çıkacak az kaldı
Sağol canim valla bilemedim köpürdü zaten bi anda belkide ettendir dediğin gibi.. neyse sağlık olsun Allah tan patlamadidüdüklülerin bazen öyle huylari tutar. aman bir şey olmamış ya.
muhtemelen biliyorsundur da eti mühürlemek de köpürmesini engelliyor. bir de düdüklunun kapağıdaki vidalar vs. önceki pisirmelerden kaynaklı tikanabiliyor. onları açıp bir temizlemek de gerekebilir.
düdüklü patlatmış ama hala vazgeçememiş biri olarak benim çözümlerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?