Valla benim tüyler aynı devam. Erkek bebek diye mi acabaAyy sahili o kadar cok özledim kiiiiine güzel kendine zaman ayırmışsın en güzeli bende çok az zaten hamilelik bana iyi geldi uzamıyor tüylerim keske böyle devam etse
Ayy sen de mi benim gibisin
Hahahahha kayınvalideye gelMaşallah canımBenim doktor da kv ile gittiğimde bana benzetmisti, kv tabii siz babasının bebekligini bilmiyosunuz babasına benziyor asıl dedi Ben zaten kocama aşığım benzese dünyalar benim olur
Benimde öyleydi lökosit değerim yüksek çıkmış. Bu tek başına bişey ifade etmez ama enf var dedi.Geçmiş olsun canım yaş bende de dünden beri akıntım var ama koku kaşıntı falan yok akıntım da dünden beri 3 kere falan oldu sarımtırak bir rengi var cuma randevum korktum şuan geçen hafta idrar testi temizdi bir anda enfeksiyon çıkar mi yada çok ciddi bir şey olur mu cuma ya kadar beklemek istiyorum
Benim eşim de 1.90 ama kızımızın boyu uzun olmasın istiyorum ben ya.. Bende mi terslikAy evet en azından boyu babasına çeksin benim gibi kısa olmasın
AA evet senin iki kızın daha var sezeryan zor olur senin için ama bellide olmaz canım hersey kısmet umarım normal doğum olurUmarım canım ya valla yatırırlar diye aklım çıkıyor. Normal doğum istiyorum sezeryanı psikolojim kaldırmaz benim.
3 çocuğa sezeryanı halimle nasıl bakıyım diğer ikisi okullu olduğu için ekstradan ilgi lazım onlara. O yüzden doğurup hemen ayağa kalkmam lazım Allahın izniyle
Allah Allah olabilir mi acaba hiç duymadım amaValla benim tüyler aynı devam. Erkek bebek diye mi acaba
Kız sen minyon değilsinki benim gibi olmam lazım 1.58im ben sen ideal boy oranına sahipsinBenim eşim de 1.90 ama kızımızın boyu uzun olmasın istiyorum ben ya.. Bende mi terslik1.64üm ben de.. Benim kadar olsa yeter. Kadında uzun boy sevemiyorum, minyon iyidir.
Benim hamileliğin başından beri enfeksiyonum var canım, öncesinde de vardı zaten.. İlaçla da geçmiyor ama çok şükür miktarı şimdilik çok yüksek değil. O yüzden sadece su içiyorum.Selam kızlar.
Yorucu bir günün ardından nihayet totomu yataga koyabildim
Hastane beni çok yoruyor ya neyse gelelim sadete bende yine enf varmış tekrar orta idrar verdim cuma sonuç alacağım. Bebiş te baş geliş dönmüüüüşşşşş bundan sonra imkansız dönemez dedi ama o belli olmaz valla. Herşeyimiz iyi çok şükürde Bi enf korkutuyor işte. Bu gibi durumlarda antibiyotik tedavisini yatarak veriyoruz dedi Dr. Aman hocam beni yatırmayın dedim şimdilik sonuç çıkana kadar bir adet toz verdi.
Bu arada benim sıpa dötüyle mideme bastırıyor ağzımdan çıkacak az kaldı
Sen tecrübelisin cumayı beklesem eğer akıntım artarsa gidin olmazsa cuma düşünüyorum ben mantar mu acaba diyorum birdeBenimde öyleydi lökosit değerim yüksek çıkmış. Bu tek başına bişey ifade etmez ama enf var dedi.
Aynen kisayim yaAyy sahili o kadar cok özledim kiiiiine güzel kendine zaman ayırmışsın en güzeli bende çok az zaten hamilelik bana iyi geldi uzamıyor tüylerim keske böyle devam etse
Ayy sen de mi benim gibisin
Kız ne acimasizsinHahahahha kayınvalideye gelbenim kayınpederde geçen diyor 'burnu oğlumun çocukluk burnuna benziyor.' dedim inşallah büyüklük burnuna benzemez o zaman
İyi de sen kısa değilsin kiBenim eşim de 1.90 ama kızımızın boyu uzun olmasın istiyorum ben ya.. Bende mi terslik1.64üm ben de.. Benim kadar olsa yeter. Kadında uzun boy sevemiyorum, minyon iyidir.
Bendim canım. Ebebek'in kendi ıslak mendil markası var baby me. Onun erkekler için olan versiyonundan hediye çıkıyor. Üçlü paketten.Kızlar erkek bebek için pipi kukuletası almıştı biri kimdi nerden almıştı çişten korunmak için
Buna göre 1.62 cıkıyo iyi benden uzun olurBir ara ekran görüntüsü almıştım, şöyle bir hesap varmış. Bilmem ne kadar doğru..
Eki Görüntüle 2599286
Ne güzel işteAA evet senin iki kızın daha var sezeryan zor olur senin için ama bellide olmaz canım hersey kısmet umarım normal doğum olurAy enfeksiyon yaşamadım gebelikte henüz dilimi ısırayım korkma bence yüksek cıkmayacak
Allah Allah olabilir mi acaba hiç duymadım amavalla bacaklarımı aldım 1 aydan uzun süre oldu hala bi tane bile uzamamış bende şok yeni alınms gibi duruyo
Benimde bacakta cok az var yazın bi kez alıyorum işte kışın almıyorum ama şimdi hamilelikte alayım dedim geçen ay nolur nolmazNe güzel işteBen bacağımı hayatım boyunca hiç almadım o konuda şanslıyım. Bacakta kıl yok. Diz bölgemde az bişey oluyor tek tük. Cımbız veya epilasyon aletiyle 2 dkda alıveriyorum. Irsi herhalde annemde de yok keşke kukumda da olmasa
Tek kullanımlık mı onlar canım?Aynen kisayim ya
Kız ne acimasizsinEşimin burnu da pek güzel değildir. Benimki güzel bak. Burun bana çeksin gerisi babası olsun, bakıp bakıp severim
İyi de sen kısa değilsin ki
Bendim canım. Ebebek'in kendi ıslak mendil markası var baby me. Onun erkekler için olan versiyonundan hediye çıkıyor. Üçlü paketten.
Aynen canım yazın da çok rahat oluyorBenimde bacakta cok az var yazın bi kez alıyorum işte kışın almıyorum ama şimdi hamilelikte alayım dedim geçen ay nolur nolmazbenim anneminde yok pasparlak duruyo bacagı seninki de öyledir kesin mis gibi keşke benimde çıkmasa oramda ama napalım o kadarına da katlanıyorum ya benim bi arkadasım üniversite de kalçasını aldırıyodu şok olmuştum
Kızlar erkek bebek için pipi kukuletası almıştı biri kimdi nerden almıştı çişten korunmak için
Benim de tüyler cansızlaştıValla benim tüyler aynı devam. Erkek bebek diye mi acaba
Aa bak bıyık benim de azaldı. Çıkmıyor neredeyse. Keşke öyle kalsaBenim de tüyler cansızlaştıerkek bebek ama baya azaldı çıkmıyorlar. Bıyık hiç almıyorum önceden 2 haftaya bir muhakkak alırdım.doğum sonrası coşmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?