2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy sahili o kadar cok özledim kiiiii ne güzel kendine zaman ayırmışsın en güzeli bende çok az zaten hamilelik bana iyi geldi uzamıyor tüylerim keske böyle devam etse

Ayy sen de mi benim gibisin
Valla benim tüyler aynı devam. Erkek bebek diye mi acaba

Maşallah canım Benim doktor da kv ile gittiğimde bana benzetmisti, kv tabii siz babasının bebekligini bilmiyosunuz babasına benziyor asıl dedi Ben zaten kocama aşığım benzese dünyalar benim olur
Hahahahha kayınvalideye gel benim kayınpederde geçen diyor 'burnu oğlumun çocukluk burnuna benziyor.' dedim inşallah büyüklük burnuna benzemez o zaman

Benimde öyleydi lökosit değerim yüksek çıkmış. Bu tek başına bişey ifade etmez ama enf var dedi.

AA evet senin iki kızın daha var sezeryan zor olur senin için ama bellide olmaz canım hersey kısmet umarım normal doğum olur Ay enfeksiyon yaşamadım gebelikte henüz dilimi ısırayım korkma bence yüksek cıkmayacak
Valla benim tüyler aynı devam. Erkek bebek diye mi acaba
Allah Allah olabilir mi acaba hiç duymadım ama valla bacaklarımı aldım 1 aydan uzun süre oldu hala bi tane bile uzamamış bende şok yeni alınms gibi duruyo

Kızlar erkek bebek için pipi kukuletası almıştı biri kimdi nerden almıştı çişten korunmak için

Benim eşim de 1.90 ama kızımızın boyu uzun olmasın istiyorum ben ya.. Bende mi terslik 1.64üm ben de.. Benim kadar olsa yeter. Kadında uzun boy sevemiyorum, minyon iyidir.
Kız sen minyon değilsinki benim gibi olmam lazım 1.58im ben sen ideal boy oranına sahipsin keske benim kız da senin kadar olsa yeter

Benim hamileliğin başından beri enfeksiyonum var canım, öncesinde de vardı zaten.. İlaçla da geçmiyor ama çok şükür miktarı şimdilik çok yüksek değil. O yüzden sadece su içiyorum.

Benimde öyleydi lökosit değerim yüksek çıkmış. Bu tek başına bişey ifade etmez ama enf var dedi.
Sen tecrübelisin cumayı beklesem eğer akıntım artarsa gidin olmazsa cuma düşünüyorum ben mantar mu acaba diyorum birde

Ayy sahili o kadar cok özledim kiiiii ne güzel kendine zaman ayırmışsın en güzeli bende çok az zaten hamilelik bana iyi geldi uzamıyor tüylerim keske böyle devam etse

Ayy sen de mi benim gibisin
Aynen kisayim ya
Hahahahha kayınvalideye gel benim kayınpederde geçen diyor 'burnu oğlumun çocukluk burnuna benziyor.' dedim inşallah büyüklük burnuna benzemez o zaman
Kız ne acimasizsin Eşimin burnu da pek güzel değildir. Benimki güzel bak. Burun bana çeksin gerisi babası olsun, bakıp bakıp severim
Benim eşim de 1.90 ama kızımızın boyu uzun olmasın istiyorum ben ya.. Bende mi terslik 1.64üm ben de.. Benim kadar olsa yeter. Kadında uzun boy sevemiyorum, minyon iyidir.
İyi de sen kısa değilsin ki
Kızlar erkek bebek için pipi kukuletası almıştı biri kimdi nerden almıştı çişten korunmak için
Bendim canım. Ebebek'in kendi ıslak mendil markası var baby me. Onun erkekler için olan versiyonundan hediye çıkıyor. Üçlü paketten.

Ne güzel işte Ben bacağımı hayatım boyunca hiç almadım o konuda şanslıyım. Bacakta kıl yok. Diz bölgemde az bişey oluyor tek tük. Cımbız veya epilasyon aletiyle 2 dkda alıveriyorum. Irsi herhalde annemde de yok keşke kukumda da olmasa

Benimde bacakta cok az var yazın bi kez alıyorum işte kışın almıyorum ama şimdi hamilelikte alayım dedim geçen ay nolur nolmaz benim anneminde yok pasparlak duruyo bacagı seninki de öyledir kesin mis gibi keşke benimde çıkmasa oramda ama napalım o kadarına da katlanıyorum ya benim bi arkadasım üniversite de kalçasını aldırıyodu şok olmuştum

Tek kullanımlık mı onlar canım?

Aynen canım yazın da çok rahat oluyor Bacaklarım acayip kuru benim. Resmen pul pul dökülüyor. Kuru toprakta ot çıkmaması gibi bende de kıl çıkmıyor herhalde Valla zor ya kimi çok tüylü oluyor. Allah yardım etsin. Neyse ki artık lazer diye bir şey var.

K Kuf almıştı canım. Ben de geçen indirim olunca ıslak mendillerde babyme nin yani e bebeğin kendi markasından yeni doğan erkek bebek ıslak mendili aldım 12 li onun içinden çıktı 3 tane pipiped epey güldük evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…