2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK geçmiş olsun tatlım dikkat et
Benimde öyleydi lökosit değerim yüksek çıkmış. Bu tek başına bişey ifade etmez ama enf var dedi.
Sağol canim. Bendede lökosit çıktı ama doktor mantardan olabileceğini söyledi antibiyotikler mantarı azdiriyormus ilaç kullanmamı önermiyor bu yüzden bende almıyorum. Çok geçmiş olsun.
Buna göre 1.62 cıkıyo iyi benden uzun olur
Benimkide 1,64 cıktı yeter :)

Bir ara ekran görüntüsü almıştım, şöyle bir hesap varmış. Bilmem ne kadar doğru..

Eki Görüntüle 2599286
Ya hesap yanlış ya bizim aileler de sorun var. Eşimin de benim de kardeşlerimizin boyu da anne babadan uzun bizde çıkan sonuca göre 178lik kız kardeşim, benim kardeşim olamaz

Sağol canim valla bilemedim çok degil 2 aydır kullanıyorum, bugünde ilk günüm evde yemek bile yapamadim birde heryeri batırdım perdeye kadar gelmis ev kadını olmak bana gore degil sanirim
Cok gecmis olsun valla ben nerdeyse 2 yil olucak evleneli ama hic kullanmadim dudukluyu korkuma cesaret edemiyorum.

Bugün sınıfta öğrenciler hocam haftasonunda karnınız ne kadar büyümüş dediler, dedim çocuk işte laf olsun diye diyor. Sonra bir arkadaş da geçen hafta karnın böyle değildi haftasonu nasıl büyümüş dedi. Eşim işten geldi, senin karnın mı büyüdü dedi Gayet normaldim ama şimdi kendimi top gibi hissediyorum denilenlerden ötürü..

Kızlar iyi akşamlar. Şeker veya başka sıkıntısı olmayanlar için söyluyorum. Caniniz ne istiyorsa yiyin, dogumdan sanra daha yeni olmasina ragmen 12 kilom gitti. Birde yemek yemek cok zevkli olmuyor dogumdan sonra. Hızlı hızli atıstıriyorsun pek keyif alınmiyor. Tadını çıkarın ben bir bardak çay içtim oda eşimin sayesinde. Ama bana sorsan bogazda içtim o çayı o kadar tatlı geldi.

Benim de tüyler cansızlaştı erkek bebek ama baya azaldı çıkmıyorlar. Bıyık hiç almıyorum önceden 2 haftaya bir muhakkak alırdım.doğum sonrası coşmaz inşallah
Benimde öyle oldu ya. Azaldılar. Bacaklarım falan çıkmıyor neredeyse erkek benimki de neden böyle oldu acaba

Maşallah canım kaç kilo almıştın?

Yaa maşallah kaç kilo almıştın ki canım 12 kilo gitti

Ben kirpikleri benzesin istiyorum en çok. Maşallah kıvrık ve uzun uzun kirpikleri var.

Gülveradan yana oyumu kullanıyorum.
Allah razı olsun eşim gülvera diye diye alistirdi bana da başta gülvera çok değişik geliyodu bana elif ismini istiyodum şimdi gülvera da sevimli gelmeye başladı. Sadece acaba anlamakta zorluk çeker mi herkes sürekli düzeltmek durumunda mi kalınır diye dusunuyo insan ama kendi içine sindikten sonra da anlamaları da önemli değil herkesin teşekkür ederim fikir için. Sizin bebeğinizin ismi ne olacak karar verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…