BKGK geçmiş olsun tatlım dikkat et
Sağol canim. Bendede lökosit çıktı ama doktor mantardan olabileceğini söyledi antibiyotikler mantarı azdiriyormus ilaç kullanmamı önermiyor bu yüzden bende almıyorum. Çok geçmiş olsun.Benimde öyleydi lökosit değerim yüksek çıkmış. Bu tek başına bişey ifade etmez ama enf var dedi.
Benimkide 1,64 cıktı yeter :)Buna göre 1.62 cıkıyo iyi benden uzun olur
Ya hesap yanlış ya bizim aileler de sorun var. Eşimin de benim de kardeşlerimizin boyu da anne babadan uzun bizde çıkan sonuca göre 178lik kız kardeşim, benim kardeşim olamazBir ara ekran görüntüsü almıştım, şöyle bir hesap varmış. Bilmem ne kadar doğru..
Eki Görüntüle 2599286
Bizim kızda 168 oluyor zaman gerçi hanımefendi ultrason boyda 1 hatta geride amaBir ara ekran görüntüsü almıştım, şöyle bir hesap varmış. Bilmem ne kadar doğru..
Eki Görüntüle 2599286
Cok gecmis olsun valla ben nerdeyse 2 yil olucak evleneli ama hic kullanmadim dudukluyu korkuma cesaret edemiyorum.Sağol canim valla bilemedim çok degil 2 aydır kullanıyorum, bugünde ilk günüm evde yemek bile yapamadim birde heryeri batırdım perdeye kadar gelmis ev kadını olmak bana gore degil sanirim
Ay yok ben daha kullanmam ödüm patladı bugün birde her yer batti perdeye bile sıçramış :/Cok gecmis olsun valla ben nerdeyse 2 yil olucak evleneli ama hic kullanmadim dudukluyu korkuma cesaret edemiyorum.
+-7 diyor oyle hesap edin bide bakalımYa hesap yanlış ya bizim aileler de sorun var. Eşimin de benim de kardeşlerimizin boyu da anne babadan uzun bizde çıkan sonuca göre 178lik kız kardeşim, benim kardeşim olamaz
Benimde öyle oldu ya. Azaldılar. Bacaklarım falan çıkmıyor neredeyseBenim de tüyler cansızlaştıerkek bebek ama baya azaldı çıkmıyorlar. Bıyık hiç almıyorum önceden 2 haftaya bir muhakkak alırdım.doğum sonrası coşmaz inşallah
Maşallah canım kaç kilo almıştın?Kızlar iyi akşamlar. Şeker veya başka sıkıntısı olmayanlar için söyluyorum. Caniniz ne istiyorsa yiyin, dogumdan sanra daha yeni olmasina ragmen 12 kilom gitti. Birde yemek yemek cok zevkli olmuyor dogumdan sonra. Hızlı hızli atıstıriyorsun pek keyif alınmiyor. Tadını çıkarın ben bir bardak çay içtim oda eşimin sayesinde. Ama bana sorsan bogazda içtim o çayı o kadar tatlı geldi.
Gülvera ve Elif veraBende Nisan annesi olacağım Allah izin verirse inşallah isim konusunda hiç karar veremiyoruz sizce hangisi daha iyi
Betül Vera
Elif Vera
Elif nisa
Gülvera
Yaa maşallah kaç kilo almıştın ki canım 12 kilo gittiKızlar iyi akşamlar. Şeker veya başka sıkıntısı olmayanlar için söyluyorum. Caniniz ne istiyorsa yiyin, dogumdan sanra daha yeni olmasina ragmen 12 kilom gitti. Birde yemek yemek cok zevkli olmuyor dogumdan sonra. Hızlı hızli atıstıriyorsun pek keyif alınmiyor. Tadını çıkarın ben bir bardak çay içtim oda eşimin sayesinde. Ama bana sorsan bogazda içtim o çayı o kadar tatlı geldi.
Teşekkür ederim fikir içinGülvera ve Elif vera
Bizim de kızımız olacak biz Didem Zara koyacaz inşTeşekkür ederim fikir içinelif Vera da uymuyo değil demi sizin bebeğinizin cinsiyeti neydi isim bulabildiniz mi
Ben kirpikleri benzesin istiyorum en çok. Maşallah kıvrık ve uzun uzun kirpikleri var.Aynen kisayim ya
Kız ne acimasizsinEşimin burnu da pek güzel değildir. Benimki güzel bak. Burun bana çeksin gerisi babası olsun, bakıp bakıp severim
İyi de sen kısa değilsin ki
Bendim canım. Ebebek'in kendi ıslak mendil markası var baby me. Onun erkekler için olan versiyonundan hediye çıkıyor. Üçlü paketten.
inşallah rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Bizim de kızımız olacak biz Didem Zara koyacaz inş
Gülveradan yana oyumu kullanıyorum.Bende Nisan annesi olacağım Allah izin verirse inşallah isim konusunda hiç karar veremiyoruz sizce hangisi daha iyi
Betül Vera
Elif Vera
Elif nisa
Gülvera
Allah razı olsunGülveradan yana oyumu kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?