Çok sevindim tatlım afiyet olsun bebeginde tombiş tombiş olsunİçtim canım gelirken aldım 2 bardak içtim hemenyoğurdu çok severim ben bol yiyorum diye süte şey yapmıyordum çok artık günde en az 2 bardak ✌
benim oğlum olacak Allah nasip ederse. Asım diye düşündük ama ikinci isim olacak mi olmayacak mi karar veremedik.Allah razı olsuneşim gülvera diye diye alistirdi bana da başta gülvera çok değişik geliyodu bana elif ismini istiyodum şimdi gülvera da sevimli gelmeye başladı. Sadece acaba anlamakta zorluk çeker mi herkes sürekli düzeltmek durumunda mi kalınır diye dusunuyo insan ama kendi içine sindikten sonra da anlamaları da önemli değil herkesin teşekkür ederim fikir için. Sizin bebeğinizin ismi ne olacak karar verdiniz mi
Kız senin bu benzetmelerin beni öldürecekAynen canım yazın da çok rahat oluyorBacaklarım acayip kuru benim. Resmen pul pul dökülüyor. Kuru toprakta ot çıkmaması gibi bende de kıl çıkmıyor herhalde Valla zor ya kimi çok tüylü oluyor. Allah yardım etsin. Neyse ki artık lazer diye bir şey var.
Bencede gayet ideal boy ölçüleriSağol canim. Bendede lökosit çıktı ama doktor mantardan olabileceğini söyledi antibiyotikler mantarı azdiriyormus ilaç kullanmamı önermiyor bu yüzden bende almıyorum. Çok geçmiş olsun.
Benimkide 1,64 cıktı yeter :)
Ya valla öyle oluyo biliyomusun bi hafta içinde benimde bi atak oldu sanki dahada büyüdü karnımBugün sınıfta öğrenciler hocam haftasonunda karnınız ne kadar büyümüş dediler, dedim çocuk işte laf olsun diye diyor. Sonra bir arkadaş da geçen hafta karnın böyle değildi haftasonu nasıl büyümüş dedi. Eşim işten geldi, senin karnın mı büyüdü dediGayet normaldim ama şimdi kendimi top gibi hissediyorum denilenlerden ötürü..
Güzel isim 2. İsim olsa da olur olmasa da olur hayırlısı olsunbenim oğlum olacak Allah nasip ederse. Asım diye düşündük ama ikinci isim olacak mi olmayacak mi karar veremedik.
Yok canım kumaştan. Yıkanıp kullanılır yani. MinicikTek kullanımlık mı onlar canım?
Sonunda kendine nazar degdirdin bakBugün sınıfta öğrenciler hocam haftasonunda karnınız ne kadar büyümüş dediler, dedim çocuk işte laf olsun diye diyor. Sonra bir arkadaş da geçen hafta karnın böyle değildi haftasonu nasıl büyümüş dedi. Eşim işten geldi, senin karnın mı büyüdü dediGayet normaldim ama şimdi kendimi top gibi hissediyorum denilenlerden ötürü..
Hay maşallah bin kere. Hadi darısı başıma inşallah hayırlısıyla amiiinKızlar iyi akşamlar. Şeker veya başka sıkıntısı olmayanlar için söyluyorum. Caniniz ne istiyorsa yiyin, dogumdan sanra daha yeni olmasina ragmen 12 kilom gitti. Birde yemek yemek cok zevkli olmuyor dogumdan sonra. Hızlı hızli atıstıriyorsun pek keyif alınmiyor. Tadını çıkarın ben bir bardak çay içtim oda eşimin sayesinde. Ama bana sorsan bogazda içtim o çayı o kadar tatlı geldi.
Ben de kaşlarını ve gözlerini çok seviyorum. Hoş benim de gözlerim güzeldir ama yapı olarak, ikimizin de kahverengi. Dedesine çekse de renkli olsa keşke ama zorBen kirpikleri benzesin istiyorum en çok. Maşallah kıvrık ve uzun uzun kirpikleri var.
Bende yarin kontrole ve bebegimi gormeye gidicem nezamandir yuzunu gostermedi doktorumda cok ugrasmadi insallah hersey yolundadir yuzunude gorurum oğlumunSelam kızlaarrrAnca gelebildim. Bugün hava güzeldi zamanımı dışarıda geçirdim. Kuaföre gittim bir güzel ağdamı yaptırdım tertemiz oldum oh kargolarım da geldi onları yerleştirdim. Yemeğimi yaptım oturdum Yazdıklarınızı okudum anca bitti. Bebişlerini görenler var gözünüz aydın Ben de çarşamba günü göreceğim oğluşumu inşallah.
Ay sen çok omursun yaHahajajjabende geçen eşime diyorum sen bu ara banyoda fazla kalmaya başladın sen hayırdır saçmalama aşkım diyor. Dedim seni reddeden yok hatta hazır ve nazır bekliyorum sen gelmiyorsun valla ama öyle bişey yakalarsam muck muck yani
Kimseyi telaslandirmak istemem ama bu çağırıp cagirmama meselesi bizimle ve bebekle alakalı bence benim ilki sikintiliydi cok sık cagirirdi bu daha rahat daha seyrek çağrıyor ilkinde coraspini 32 kesti bunda hala devam ediyorum kan sulandırıcı iğne 0.6 di şimdi 0.4 ikisininde doktoru ayni bu arada doktorumuza guvenelim benceBenm doktr da pek rahat tam aksinegeçen hafta gttm nst ye sokmadı gerek yok dedi. Ne zamn geliyim tekrar dedim 3 hafta sonra gel dedi zaten doğum zamanı gelmş oluyo o zamn bi hafta kalmış oluyo doktrlar ne acaip
Belli saatten sonra böyle oluyorum sanırımKız senin bu benzetmelerin beni öldürecek
Bencede gayet ideal boy ölçüleri
Ya valla öyle oluyo biliyomusun bi hafta içinde benimde bi atak oldu sanki dahada büyüdü karnımbugun doktorum çok güzel konustu benimle ne güzel kilo almışsın çok yakısmıs falan kadın olunca beni baya bi yükseltti
Ben adamı banyoda da rahat bırakmıyom kiHahajajjabende geçen eşime diyorum sen bu ara banyoda fazla kalmaya başladın sen hayırdır saçmalama aşkım diyor. Dedim seni reddeden yok hatta hazır ve nazır bekliyorum sen gelmiyorsun valla ama öyle bişey yakalarsam muck muck yani
Aaaa doğru filenin ağzı açılınca çamaşır makinesinin camına yapışmıştı minnaklarYok canım kumaştan. Yıkanıp kullanılır yani. Minicik
Sonunda kendine nazar degdirdin bak
Hay maşallah bin kere. Hadi darısı başıma inşallah hayırlısıyla amiiin
Ben de kaşlarını ve gözlerini çok seviyorum. Hoş benim de gözlerim güzeldir ama yapı olarak, ikimizin de kahverengi. Dedesine çekse de renkli olsa keşke ama zor
İnşallah canım. İyi şanslar sana yarın içinBende yarin kontrole ve bebegimi gormeye gidicem nezamandir yuzunu gostermedi doktorumda cok ugrasmadi insallah hersey yolundadir yuzunude gorurum oğlumun
İnşallah çekerYok canım kumaştan. Yıkanıp kullanılır yani. Minicik
Sonunda kendine nazar degdirdin bak
Hay maşallah bin kere. Hadi darısı başıma inşallah hayırlısıyla amiiin
Ben de kaşlarını ve gözlerini çok seviyorum. Hoş benim de gözlerim güzeldir ama yapı olarak, ikimizin de kahverengi. Dedesine çekse de renkli olsa keşke ama zor
Ay sen çok omursun ya
Ay ben elleşmiyorum ordaBen adamı banyoda da rahat bırakmıyom ki
Ben yaptım valla kaynana falan dinlemedim ama öyle çok şiddetli olmadı zatenKızlar gülmeyin ama şimdi size ciddili bir soru sorucamhani doğumdan sonra sezeryan olursak gaz çıkartmak gerekiyor ya, onu o kalabalık hastanede odasında nasıl yapıcaz yani diyelim geldi tutamayız sonuçta yapmamız lazım ama o an kayınvalideyle göz göze sohbet ediyorsun ay bir kaç gündür bu geliyor aklıma gülmeyin ama
Valla ben her seferinde bir şey yapmasak da dalıyom içeriAy ben elleşmiyorum ordageçen dedim beraber duş alalım mı diyor ki yatakta yapmıyorum, banyoda mı yapacağımı düşünüyorsun kayar düşersin falan dedim ne fesatsın ya iki liflerdik birbirimizi halbuki içimden geçen başkaydı tabi
Benimkid3 karnimda çocuk varken nasıl yapsinmis hadi karnım kucukken neyeymiş ( ki o zamanda 2 3 kere falan oldu ) büyümüş karnimla hiç olmazmisHe ya cocuğa ayıp oluyormuşya salakmısın o ne anlıyo dedim psikolojik olarak hamile birine bunu yapamazmış sanki tecavüz edecek tövbe kız ben doğduktan sonrayı hiç düşünmedim ama aynı odada eşim de yapmaz kesin ona da der cocuga ayıp oluyo diye sjsjsjsjaj
O kadar beklenen bir durum ki boşver sal gitsin sakin tutma☺Kızlar gülmeyin ama şimdi size ciddili bir soru sorucamhani doğumdan sonra sezeryan olursak gaz çıkartmak gerekiyor ya, onu o kalabalık hastanede odasında nasıl yapıcaz yani diyelim geldi tutamayız sonuçta yapmamız lazım ama o an kayınvalideyle göz göze sohbet ediyorsun ay bir kaç gündür bu geliyor aklıma gülmeyin ama
Ay ayni ben işte söylenip duruyorum yoruldum diye sonraHer dışarı çıktığımızda bende aynı şeyi yapıyorumçıkalım diye tutturup sonra yoruldım oturalım ya da dönelim diyorum
Ay bu haftalarda basil kilo verdinarkadaşlar bu arada kilo durumunuz nasıl? ben bu hafta 500gr vermişim.
toplamda kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?