2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
benim oğlum olacak Allah nasip ederse. Asım diye düşündük ama ikinci isim olacak mi olmayacak mi karar veremedik.

Kız senin bu benzetmelerin beni öldürecek
Bencede gayet ideal boy ölçüleri
Ya valla öyle oluyo biliyomusun bi hafta içinde benimde bi atak oldu sanki dahada büyüdü karnım bugun doktorum çok güzel konustu benimle ne güzel kilo almışsın çok yakısmıs falan kadın olunca beni baya bi yükseltti

Tek kullanımlık mı onlar canım?
Yok canım kumaştan. Yıkanıp kullanılır yani. Minicik
Sonunda kendine nazar degdirdin bak
Hay maşallah bin kere. Hadi darısı başıma inşallah hayırlısıyla amiiin
Ben kirpikleri benzesin istiyorum en çok. Maşallah kıvrık ve uzun uzun kirpikleri var.
Ben de kaşlarını ve gözlerini çok seviyorum. Hoş benim de gözlerim güzeldir ama yapı olarak, ikimizin de kahverengi. Dedesine çekse de renkli olsa keşke ama zor

Bende yarin kontrole ve bebegimi gormeye gidicem nezamandir yuzunu gostermedi doktorumda cok ugrasmadi insallah hersey yolundadir yuzunude gorurum oğlumun

Benm doktr da pek rahat tam aksinegeçen hafta gttm nst ye sokmadı gerek yok dedi. Ne zamn geliyim tekrar dedim 3 hafta sonra gel dedizaten doğum zamanı gelmş oluyo o zamn bi hafta kalmış oluyo doktrlar ne acaip
Kimseyi telaslandirmak istemem ama bu çağırıp cagirmama meselesi bizimle ve bebekle alakalı bence benim ilki sikintiliydi cok sık cagirirdi bu daha rahat daha seyrek çağrıyor ilkinde coraspini 32 kesti bunda hala devam ediyorum kan sulandırıcı iğne 0.6 di şimdi 0.4 ikisininde doktoru ayni bu arada doktorumuza guvenelim bence

Belli saatten sonra böyle oluyorum sanırım

Kızlar bugün kendimi çok ağır hissediyorum ya. Kızım yine sağolsun sağ kaburgamdan böbreğime kadar uzanıyor. Kalkarken, dönerken canım yanıyor şu son 1 ay geçsede rahata ersek artık

Aaaa doğru filenin ağzı açılınca çamaşır makinesinin camına yapışmıştı minnaklar

İnşallah çeker bol bol renkli gözlülere bak belki tutar
Ay sen çok omursun ya
Ne yapayım hayatın tadı böyle çıkıyor
Ben adamı banyoda da rahat bırakmıyom ki
Ay ben elleşmiyorum orda geçen dedim beraber duş alalım mı diyor ki yatakta yapmıyorum, banyoda mı yapacağımı düşünüyorsun kayar düşersin falan dedim ne fesatsın ya iki liflerdik birbirimizi halbuki içimden geçen başkaydı tabi

Ben yaptım valla kaynana falan dinlemedim ama öyle çok şiddetli olmadı zaten gelirse sakın tutma sal gitsin ne kadar erken çıktı o kadar iyi

Valla ben her seferinde bir şey yapmasak da dalıyom içeri Adam artık yalnız yıkanmayı özledi Kız iyi oluyor ama birbirini liflemek, hareket kabiliyetim de azalmışkene bol bol faydalanıyorum bu durumdan

Benimkid3 karnimda çocuk varken nasıl yapsinmis hadi karnım kucukken neyeymiş ( ki o zamanda 2 3 kere falan oldu ) büyümüş karnimla hiç olmazmis gözü bi kaysın dışarıya da oyayım o gözleri

O kadar beklenen bir durum ki boşver sal gitsin sakin tutma☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…