2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de 2 hafta sonra cagirdi 1 ayda 1 gidiyordum sıklasiyor sona dogru

Ben yaptım valla kaynana falan dinlemedim ama öyle çok şiddetli olmadı zaten gelirse sakın tutma sal gitsin ne kadar erken çıktı o kadar iyi
Evet öyle düşündüğüm gibi şiddetli çıkmıyormuş allahtan o zaman yapabilirim.
Valla ben her seferinde bir şey yapmasak da dalıyom içeri Adam artık yalnız yıkanmayı özledi Kız iyi oluyor ama birbirini liflemek, hareket kabiliyetim de azalmışkene bol bol faydalanıyorum bu durumdan
Ay bende çok seviyorum liflenmeyi şimdi eğilmek zorlaştı ya geçen dedim gel beni yıka, bir lifledi oh be dedim
O kadar beklenen bir durum ki boşver sal gitsin sakin tutma☺
Tutmucam tamam salıcam içimdeki tüm kötülükleri

Benimkid3 karnimda çocuk varken nasıl yapsinmis hadi karnım kucukken neyeymiş ( ki o zamanda 2 3 kere falan oldu ) büyümüş karnimla hiç olmazmis gözü bi kaysın dışarıya da oyayım o gözleri
İşte aynen bizimki de öyle ben bi talepte bulunmuyorum zaten açıklama yapıyo bana valla gözü kayarsa gözünü oyarım da allahtan işi çok aman bulamıyo

O kadar çok gidiyor mu ya doğumda maşallah birşey kalmamış geriye
2018 deki digumumdada 82 ile girdim 73 ile taburcu olmustum.2 gün yagsiz tussuz corba veriyorlar hastanede. Birde gaz çıkarabilmek icin gunde 4 defa duphalac veriyorlar. En sonnunda ishal yapiyor o şurup. 10kilo civari hastanede gidiyor.

O kadar çok gidiyor mu ya doğumda maşallah birşey kalmamış geriye
10 kilo civari gidiyor dogumda. Ama kotu tarafı sıkı degil hamur gibisin. Simdiden sonra yememe dikkat eder ve egzersiz yaparsam o zaman verilir. Ilk kilolar hizli gidiyor. Bir coğu ödem çünku

Ay bahar com güzel gitmiş kilon masallah darısı bize olsun bebeğinle uyuyamasan yemek yiyemeden hemen gitti desene

Valla ben her seferinde bir şey yapmasak da dalıyom içeri Adam artık yalnız yıkanmayı özledi Kız iyi oluyor ama birbirini liflemek, hareket kabiliyetim de azalmışkene bol bol faydalanıyorum bu durumdan
Ay benim kocamin libidosu mu az ne evleneli 2.5 sen3 oldu hiç girmedik banyoya birlikte ki evlenmeden önce de 6 senemiz var ama o zaman birlikte olmamıştık

Bende yarin kontrole ve bebegimi gormeye gidicem nezamandir yuzunu gostermedi doktorumda cok ugrasmadi insallah hersey yolundadir yuzunude gorurum oğlumun
Insallah :)
Sana bisey olmasin, Allah kolaylik versin zaten bu son ayda is yapmak zor birde bunlarla ugrastin
Evet is yapmayayım dedim iş çıktı, dikkat etmek lazim, çok sagol canm
16 kilo aldım. 58 ile hamile kaldim, 74 ile doguma girdim. Hastaneden taburcu olurken tarttılar 64 demislerdi. Eger tartı bozuk degilse bugün 62 cıktım
Maşallah. Bende 55 'le kaldım 71 dim geçen hafta 75 ile kapatsam hastanede de 10 kilo gitse olur 10 kiloyu da veririm bir şekilde

Ay benim kocamin libidosu mu az ne evleneli 2.5 sen3 oldu hiç girmedik banyoya birlikte ki evlenmeden önce de 6 senemiz var ama o zaman birlikte olmamıştık
Valla bizde 4 senelik evliyiz ama evde hiç öyle birşey yapmadık dusakabin kırılır flan birşey olur, malımız değerli tatillerde flan olmuştu sadece

Bizim banyoya tek girdiğimiz çok nadirdir evlendiğimizden beri.. Hep derdim hamile kalmadan önce de, ileride çocuk olunca en üzüleceğim şeylerden biri banyoya beraber girememek.. Evet yaramazlık da yapılıyor arada ama hiçbir şey yapmadan da olsa ben çok seviyorum.

günaydın herkeseee..
veee an itibariyle son 39 gün ve 37. haftaya 18 gün kaldiii.

dün bayagi sakindi minigim. bir de sizin anlatımlarınıza göre benim minnak bayağı aşağıda. kaburgalarin alti boş benim beş parmak kadar. Dr a bir kaç kere de sordum hatta bebek aşağıda mi diye. kanala girmemiş diyor. yapisal bir durum diye düşünmeye basladim. yani inşallah öyledir.

İşte aynen bizimki de öyle ben bi talepte bulunmuyorum zaten açıklama yapıyo bana valla gözü kayarsa gözünü oyarım da allahtan işi çok aman bulamıyo
Valla iş miş anlamaz gözü olan adam bakma sen ☺☺ biz tehtidimizi edelim de yoksa benimkide gözünü acamio isten gucten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…