Benimki de 2 hafta sonra cagirdi 1 ayda 1 gidiyordum sıklasiyor sona dogruSelam kızlar
Kontrol günümüzdü bugün nstye girdik rutin olarak şimdi başlıyormuş. Sancı vs bişey çıkmadı.
Bebeğin boyu uzamış boyu 33+5 kilosu boyuna göre az dedikilo haftasıyla uyumlu 31+6 1800 gr mış. Kilo geride diyince bi kafam gitti orda bişey soramadım süt iç bolca bebeğe süt kilo yapar dedi. Süt içme alışkanlığım hiç yok benim de yoğurt ve peynir bol yerim ama.
Kaşıntıyı söyledim önemsemedi
Haftaya tekrar nst ye gel dedi. Çok sık geldi bana da bişey mi var ki 1 hafta sonraya çağırıyorsunuz dedim. Daha sıklaşabilir de zamanla dedi. Bir sıkıntı yok dedi geldik bakalım hayırlısı
Tesekkur ederimİnşallah canım. İyi şanslar sana yarın için
Sana bisey olmasin, Allah kolaylik versin zaten bu son ayda is yapmak zor birde bunlarla ugrastinAy yok ben daha kullanmam ödüm patladı bugün birde her yer batti perdeye bile sıçramış :/
16 kilo aldım. 58 ile hamile kaldim, 74 ile doguma girdim. Hastaneden taburcu olurken tarttılar 64 demislerdi. Eger tartı bozuk degilse bugün 62 cıktımMaşallah canım kaç kilo almıştın?
Evet öyle düşündüğüm gibi şiddetli çıkmıyormuş allahtanBen yaptım valla kaynana falan dinlemedim ama öyle çok şiddetli olmadı zatengelirse sakın tutma sal gitsin ne kadar erken çıktı o kadar iyi
Ay bende çok seviyorum liflenmeyiValla ben her seferinde bir şey yapmasak da dalıyom içeriAdam artık yalnız yıkanmayı özledi Kız iyi oluyor ama birbirini liflemek, hareket kabiliyetim de azalmışkene bol bol faydalanıyorum bu durumdan
Tutmucam tamam salıcam içimdeki tüm kötülükleriO kadar beklenen bir durum ki boşver sal gitsin sakin tutma☺
O kadar çok gidiyor mu ya doğumda maşallah birşey kalmamış geriye16 kilo aldım. 58 ile hamile kaldim, 74 ile doguma girdim. Hastaneden taburcu olurken tarttılar 64 demislerdi. Eger tartı bozuk degilse bugün 62 cıktım
Benimki yukardaydi geçen hafta sanırım gala yukarda az vi şey kaydi saga doğru dönecek yavaş yavaş sanırımKızlar ben bebeği aşağı tarafımda hissediyorumbazen yere eğilirken korkuyorum çocuk birden çıkacak diye o kadar yani sizde durumlar nasıl?
İşte aynen bizimki de öyleBenimkid3 karnimda çocuk varken nasıl yapsinmis hadi karnım kucukken neyeymiş ( ki o zamanda 2 3 kere falan oldu ) büyümüş karnimla hiç olmazmisgözü bi kaysın dışarıya da oyayım o gözleri
2018 deki digumumdada 82 ile girdim 73 ile taburcu olmustum.2 gün yagsiz tussuz corba veriyorlar hastanede. Birde gaz çıkarabilmek icin gunde 4 defa duphalac veriyorlar. En sonnunda ishal yapiyor o şurup. 10kilo civari hastanede gidiyor.O kadar çok gidiyor mu ya doğumda maşallah birşey kalmamış geriye
10 kilo civari gidiyor dogumda. Ama kotu tarafı sıkı degil hamur gibisin. Simdiden sonra yememe dikkat eder ve egzersiz yaparsam o zaman verilir. Ilk kilolar hizli gidiyor. Bir coğu ödem çünkuO kadar çok gidiyor mu ya doğumda maşallah birşey kalmamış geriye
Öncelikle hayırlı olsun canim elif vera güzel bence ☺Bende Nisan annesi olacağım Allah izin verirse inşallah isim konusunda hiç karar veremiyoruz sizce hangisi daha iyi
Betül Vera
Elif Vera
Elif nisa
Gülvera
Ay bahar com güzel gitmiş kilon masallah darısı bize olsunKızlar iyi akşamlar. Şeker veya başka sıkıntısı olmayanlar için söyluyorum. Caniniz ne istiyorsa yiyin, dogumdan sanra daha yeni olmasina ragmen 12 kilom gitti. Birde yemek yemek cok zevkli olmuyor dogumdan sonra. Hızlı hızli atıstıriyorsun pek keyif alınmiyor. Tadını çıkarın ben bir bardak çay içtim oda eşimin sayesinde. Ama bana sorsan bogazda içtim o çayı o kadar tatlı geldi.
Ay benim kocamin libidosu mu az neValla ben her seferinde bir şey yapmasak da dalıyom içeriAdam artık yalnız yıkanmayı özledi Kız iyi oluyor ama birbirini liflemek, hareket kabiliyetim de azalmışkene bol bol faydalanıyorum bu durumdan
Evet evet astım kuruttum bi deAaaa doğru filenin ağzı açılınca çamaşır makinesinin camına yapışmıştı minnaklar
Allah razı olsun elif Vera bana göre uyumlu eşim şimdi de Elif nisa daha çok uyuyo diyo onu dusunmeye başladı teşekkürler fikir için. Sizin bebeğinizin adı ne olacakÖncelikle hayırlı olsun canim elif vera güzel bence ☺
Insallah :)Bende yarin kontrole ve bebegimi gormeye gidicem nezamandir yuzunu gostermedi doktorumda cok ugrasmadi insallah hersey yolundadir yuzunude gorurum oğlumun
Evet is yapmayayım dedim iş çıktı, dikkat etmek lazim, çok sagol canmSana bisey olmasin, Allah kolaylik versin zaten bu son ayda is yapmak zor birde bunlarla ugrastin
Maşallah. Bende 55 'le kaldım 71 dim geçen hafta 75 ile kapatsam hastanede de 10 kilo gitse olur 10 kiloyu da veririm bir şekilde16 kilo aldım. 58 ile hamile kaldim, 74 ile doguma girdim. Hastaneden taburcu olurken tarttılar 64 demislerdi. Eger tartı bozuk degilse bugün 62 cıktım
Valla bizde 4 senelik evliyiz ama evde hiç öyle birşey yapmadık dusakabin kırılır flan birşey olur, malımız değerliAy benim kocamin libidosu mu az neevleneli 2.5 sen3 oldu hiç girmedik banyoya birlikte ki evlenmeden önce de 6 senemiz var ama o zaman birlikte olmamıştık
Bizim banyoya tek girdiğimiz çok nadirdir evlendiğimizden beri.. Hep derdim hamile kalmadan önce de, ileride çocuk olunca en üzüleceğim şeylerden biri banyoya beraber girememek.. Evet yaramazlık da yapılıyor arada ama hiçbir şey yapmadan da olsa ben çok seviyorum.Ay benim kocamin libidosu mu az neevleneli 2.5 sen3 oldu hiç girmedik banyoya birlikte ki evlenmeden önce de 6 senemiz var ama o zaman birlikte olmamıştık
Valla iş miş anlamaz gözü olan adam bakma sen ☺☺ biz tehtidimizi edelim de yoksa benimkide gözünü acamio isten guctenİşte aynen bizimki de öyleben bi talepte bulunmuyorum zaten açıklama yapıyo bana valla gözü kayarsa gözünü oyarım da allahtan işi çok aman bulamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?