Elif nisa cok var ama vera ismi farkli da☺ kısmetse bizimde Asya kız geliyorAllah razı olsun elif Vera bana göre uyumlu eşim şimdi de Elif nisa daha çok uyuyo diyo onu dusunmeye başladı teşekkürler fikir için. Sizin bebeğinizin adı ne olacak
Aynen katılıyorum benim herşeyim yolunda çok şükür şeker tansiyon erken doğum riski kilo vs yok doktor da 4 hafta sonra gel dedi 36 da gitcem tekrar. Ben şaşırınca hatta şimdiden arayı azaltırsak gel git haftalar geçmek bilmiyor zaten 36 dan sonra her hafta geleceksin dedi. Henüz hiç nst ye de girmedim. Doktor kişiye göre davranıyor bence ben de güveniyorum ki doçent zaten kadınKimseyi telaslandirmak istemem ama bu çağırıp cagirmama meselesi bizimle ve bebekle alakalı bence benim ilki sikintiliydi cok sık cagirirdi bu daha rahat daha seyrek çağrıyor ilkinde coraspini 32 kesti bunda hala devam ediyorum kan sulandırıcı iğne 0.6 di şimdi 0.4 ikisininde doktoru ayni bu arada doktorumuza guvenelim bence
Ben de çok severim birlikte yıkanmayı kese köpük ohh mis ama bizim saatler uymuyor yaa o hep sabahları yıkanır ben de akşamları bi tek hafta sonu uygunBizim banyoya tek girdiğimiz çok nadirdir evlendiğimizden beri.. Hep derdim hamile kalmadan önce de, ileride çocuk olunca en üzüleceğim şeylerden biri banyoya beraber girememek.. Evet yaramazlık da yapılıyor arada ama hiçbir şey yapmadan da olsa ben çok seviyorum.
Güzelmiş ismi inşallah sağ salim gelsinler de bakalım hayırlısı ikisi arasında kaldık biz deElif nisa cok var ama vera ismi farkli da☺ kısmetse bizimde Asya kız geliyor
6 buçukta kalkıyordum canım işe giderken şimdi de otomatik kalkıyorum. Akşam erken uyuduğum için sıkıntı olmuyor. Ee ne demiş atalarımız erken kalkan yol alırmisskokulumm ben de bugün kendimi erken kalktım sanıyorum yeni kahvaltı yapıyorum daha. Sen maşallah akşam yemeği bile koymuş bir sürü iş yapmışsın . Ben de bu cuma ışıklı toplar için bekliyorum tabi dediğin gibi alabilirsem bende
Kuzum herşeyin iyi olmasına çok sevindim. Doktora git mutalaka benim üniversite hocam 2 hafta el bileği kırığı ile dolanmıştı. Ne şişmiş, ne ağrımış. Bükememeye başlayınca gidiyor kırık çıkıyor. Bazen çok ağrı vs yapmıyor. Sen git için rahat etsin. Sonuçta yükümüzde artıyor her geçen gün.Selam kızlar, bende birazönce kontrolden ciktim, Nst de bebek iyi cikti hareketli epey diyor doktor,ultrasondada gayet iyi dedi, 2420 gr, 47 cm, kilosu cok iyi gelisimi gayet iyi dedi2 hafta sonra cagirdi testler istedi, bebek yukari suyu iyi 38.haftaya kadar donmezse sezeryan dedi bendr epiduralmi, spinal icin fikir aldim bebek donmezse genel anestezi daha iyi baksi hissetmemen icin dedi, bende fibro miyaldi(sinir sıkışması) var belimde kizkardesimdede vardi epiduralda uyusmadi dogumdan sonra boynundan asagisi felc gibi oldu agridan duramadi acillik oldu doktora soyledim benide etkilermi diye olabilir dedi bakalim dogum nasil olucak daha hicbirsey belli degil,pazar gunude misafirlikte popomun ustune banyoda dustum cok korktum hala kuyruk sokumumda agri var doktor ortopediye gozuk catlak olmasin dedi,? Benim doktorum cok evhamli eşimde sinir oldu catlak olsa duramazsin agridan diyor arada kaldim gideyim gitmeyimmi diye
Anamm hatun erkenciGünaydın kızlar
Evde olmak ne güzel bişeymiş yaa sabah erken uyanıp kahvaltı vs evi topladım. Öğlen yemeğini yapıp küçüğü okula götürdüm. Ordan bir bim yaptım bugün makyaj, temizleme vs ürünleri geliyordu. Takı askısı ihtiyacım vardı onu aldım. Kalabalıktı bim heyecanını yaşamayalı baya olmuşgeldim uzandım şimdi valla misss ☺
Asıl rekabet cuma olacak sanırım bebek malzemeleri geliyor ya. Ben de şu ışıklı toplardan alıyım diyorum süsleme için güzel olur bakalım almayı becer edebilirsem
Biran dünü anlatiyorsun sandim ne hamaratsin öyle canm ☺ bimden bir kere blender aldiracaktim esime bir gun onceden kasiyere niye hic bulunmuyor dedim bizden önce sabah gelip siraya duruyor herkes dediGünaydın kızlar
Evde olmak ne güzel bişeymiş yaa sabah erken uyanıp kahvaltı vs evi topladım. Öğlen yemeğini yapıp küçüğü okula götürdüm. Ordan bir bim yaptım bugün makyaj, temizleme vs ürünleri geliyordu. Takı askısı ihtiyacım vardı onu aldım. Kalabalıktı bim heyecanını yaşamayalı baya olmuşgeldim uzandım şimdi valla misss ☺
Asıl rekabet cuma olacak sanırım bebek malzemeleri geliyor ya. Ben de şu ışıklı toplardan alıyım diyorum süsleme için güzel olur bakalım almayı becer edebilirsem
Yaa çok heyecanlıydı o aktüel kısmına yürüyüş heleBiran dünü anlatiyorsun sandim ne hamaratsin öyle canm ☺ bimden bir kere blender aldiracaktim esime bir gun onceden kasiyere niye hic bulunmuyor dedim bizden önce sabah gelip siraya duruyor herkes dedi
İlk bebekte olabiliyor canım kas ağrıları. 2.3. De gevşiyor bağlar malumKızlar bşy sorcam size. Saçma ama göbeğimin bazı yerlerini sanki biyere vurmuşum gibi hafif dokununca ağrıyo. Dönerken falan da ağrıyo. Hani biyerinizi vururdunuz da ezilir ağrır ya öyle bi ağrı.ne ki bu
Valla uyarımı yaptım aman napim sürekli onun peşinde gezemem yaparsa kendi kaybeder alır cocugumu giderim kalsın öle ortadaValla iş miş anlamaz gözü olan adam bakma sen ☺☺ biz tehtidimizi edelim de yoksa benimkide gözünü acamio isten gucten
Günaydın bu gece aynısı banada oldu önce afedersin işiyorum sandımGünaydın bu gece uyurken 4 5 defa sanki vajinamin icin de böyle uzun süreli titreşim zzzz... gibi oldu normal mi ya acaba çok korktum su mu geliyor sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?