Boyun uzunsa bence ondan da olabilir. Ben kisayim mesela, bebek bazen aynı anda hem kaburgama dokunuyor hem kasıklarımagünaydın herkeseee..
veee an itibariyle son 39 gün ve 37. haftaya 18 gün kaldiii.
dün bayagi sakindi minigim. bir de sizin anlatımlarınıza göre benim minnak bayağı aşağıda. kaburgalarin alti boş benim beş parmak kadar. Dr a bir kaç kere de sordum hatta bebek aşağıda mi diye. kanala girmemiş diyor. yapisal bir durum diye düşünmeye basladim. yani inşallah öyledir.
O ağrıyı çok iyi biliyorum. Cam sildim ertesi gün başladı. Gardiroba yardım ettim gecesine başladı. Sanırım kaslar zedelendiginde oluyor. Bebek büyüdükçe olmuştur. Ben ekstra zorladığım için daha ağırdı maalesef.Kızlar bşy sorcam size. Saçma ama göbeğimin bazı yerlerini sanki biyere vurmuşum gibi hafif dokununca ağrıyo. Dönerken falan da ağrıyo. Hani biyerinizi vururdunuz da ezilir ağrır ya öyle bi ağrı.ne ki bu
Biri daha yaşamıştı bunu çok iyi hatırlıyorum. T Tbfth miydiGünaydın bu gece uyurken 4 5 defa sanki vajinamin icin de böyle uzun süreli titreşim zzzz... gibi oldu normal mi ya acaba çok korktum su mu geliyor sandim
Göbek deliği kenarları benimde acıyo çünkü orda derim iyice gerilmiş hatta incelemiş gibi benimki onunla alakalı diye düşünüyorumKızlar bşy sorcam size. Saçma ama göbeğimin bazı yerlerini sanki biyere vurmuşum gibi hafif dokununca ağrıyo. Dönerken falan da ağrıyo. Hani biyerinizi vururdunuz da ezilir ağrır ya öyle bi ağrı.ne ki bu
Doğu ve Güneydoğu tarafında 8 buçuk hatta 8 de bile açılıyor netten bak bi benceGünaydın kızlarya bim konuşulmuş cuma bnde gidicem eve temizliğe ablada gelcek neyse o iş yaparken iki dkka giderim zaten evin yanında 9da açılıyodu dimi bende ışıklı top almak istiyorum inşallah bulurda alırım
Kız maraştayım ben öyle saatleri farklı mı oluyoDoğu ve Güneydoğu tarafında 8 buçuk hatta 8 de bile açılıyor netten bak bi bence
Canım benim daha önce günlerce zzzz yapmıştı ama vajinanın içi değil dışı.. Telefon titreşimi gibi belli aralıklarla zzzttt yapıyordu. Sonra nasılsa geçti.Günaydın bu gece uyurken 4 5 defa sanki vajinamin icin de böyle uzun süreli titreşim zzzz... gibi oldu normal mi ya acaba çok korktum su mu geliyor sandim
Oluyo tabii kız, gün erken başlıyor oralardaKız maraştayım ben öyle saatleri farklı mı oluyo
Herkese günaydınnnnnMart ayı da çabucak geçsin bebişlerimize kavuşalım artık Odasının halısı gelecek bugün ya da yarın kargoda bakalım. Artık odayla ilgili bir eksiğimiz kalmadı çok şükür. Düzenlemesi ve dekorasyonu kalıyor. Stickerlardan alıcam duvara yapıştırmak için. Belki renkli lambalar vs de alırım, şu bulutlu falan oluyor ya. Ayyy çok heyecanlı
Sen yatarken millet gidip alıyo diyosun yaniOluyo tabii kız, gün erken başlıyor oralarda
TabiiSen yatarken millet gidip alıyo diyosun yanivalla şaşırdım ben heryerde aynı sanıyordum
Canım benm 2.bu.ilkinde olmamıştı nebilim anlamadım. Bunda daha fazla büyüdü belki de karnımİlk bebekte olabiliyor canım kas ağrıları. 2.3. De gevşiyor bağlar malum
Boyun uzunsa bence ondan da olabilir. Ben kisayim mesela, bebek bazen aynı anda hem kaburgama dokunuyor hem kasıklarıma
Ay bu haftalarda basil kilo verdinbenim geçen hafta tartıldım 32. Haftaydi 11 kiloydu
Benm dünden beri var canım. Sanki ezilmş biyere vurmşm gibi ama öyle bşy de olmadı. Görünürde de bşy yok. Bakalım geçer belki de dedğnz gibi kas ağrısıdır.
Ben en iyisi bi yoklayayım o kadar da bekledim simdi almassam içimde kalırTabiiDiyorum ya 8'e kadar çeken mağaza bile var hele ki yazın. Sen bugün bi uğra kapıda yaşıyordur zaten, kaçırma ışıklı toplarını
Biz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Sağolasın canım Şifonyer hariç her şeyi internetten aldım ben . Beşik ikea nın beşiği ama ben internetten ikinci el almıştım dolap uygulamasından buldum ancak kişi bana Uygulama dışında sattı .Çok güzel olmuş canım çok beğendim. Huzurla, sağlıkla gelsin inşallah bebiş.
Bu arada malum ben alışverişe yeni başlıyorum. O yüzden beşiği nereden almıştın diye sorabilir miyim. ☺
Ben de 155'imen kisa boylunuz olabilirim ki ben1.55. bu boyla çocuk nereye sığıyor da nereye kaçıyor anlamiyorum..
İşte geçerken kapısına bir bak saatler yazıyor, geç kalma valla çekirge sürüsü gibi yok ediyor kadınlar bebek gunlerindeBen en iyisi bi yoklayayım o kadar da bekledim simdi almassam içimde kalır
Tam benim tarzım, sade ve kullanışlı, çok güzel hayırla kullansın inşallahBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?