2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Boyun uzunsa bence ondan da olabilir. Ben kisayim mesela, bebek bazen aynı anda hem kaburgama dokunuyor hem kasıklarıma
O ağrıyı çok iyi biliyorum. Cam sildim ertesi gün başladı. Gardiroba yardım ettim gecesine başladı. Sanırım kaslar zedelendiginde oluyor. Bebek büyüdükçe olmuştur. Ben ekstra zorladığım için daha ağırdı maalesef.
Günaydın bu gece uyurken 4 5 defa sanki vajinamin icin de böyle uzun süreli titreşim zzzz... gibi oldu normal mi ya acaba çok korktum su mu geliyor sandim
Biri daha yaşamıştı bunu çok iyi hatırlıyorum. T Tbfth miydi Tikkabilla mıydı ikisinden biriydi sanki?

Göbek deliği kenarları benimde acıyo çünkü orda derim iyice gerilmiş hatta incelemiş gibi benimki onunla alakalı diye düşünüyorum

Doğu ve Güneydoğu tarafında 8 buçuk hatta 8 de bile açılıyor netten bak bi bence

Günaydın bu gece uyurken 4 5 defa sanki vajinamin icin de böyle uzun süreli titreşim zzzz... gibi oldu normal mi ya acaba çok korktum su mu geliyor sandim
Canım benim daha önce günlerce zzzz yapmıştı ama vajinanın içi değil dışı.. Telefon titreşimi gibi belli aralıklarla zzzttt yapıyordu. Sonra nasılsa geçti.

Günaydın canım. Halıyı hangi siteden aldın. Bende bakıyordum da uzun zamandır karar veremedim.

Sen yatarken millet gidip alıyo diyosun yani valla şaşırdım ben heryerde aynı sanıyordum
Tabii Diyorum ya 8'e kadar çeken mağaza bile var hele ki yazın. Sen bugün bi uğra kapıda yaşıyordur zaten, kaçırma ışıklı toplarını

Benm dünden beri var canım. Sanki ezilmş biyere vurmşm gibi ama öyle bşy de olmadı. Görünürde de bşy yok. Bakalım geçer belki de dedğnz gibi kas ağrısıdır.

Biz de odamızı hallettik sayılır aksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .

Çok güzel olmuş canım çok beğendim. Huzurla, sağlıkla gelsin inşallah bebiş.
Bu arada malum ben alışverişe yeni başlıyorum. O yüzden beşiği nereden almıştın diye sorabilir miyim.

Çok güzel olmuş canım çok beğendim. Huzurla, sağlıkla gelsin inşallah bebiş.
Bu arada malum ben alışverişe yeni başlıyorum. O yüzden beşiği nereden almıştın diye sorabilir miyim. ☺
Sağolasın canım Şifonyer hariç her şeyi internetten aldım ben . Beşik ikea nın beşiği ama ben internetten ikinci el almıştım dolap uygulamasından buldum ancak kişi bana Uygulama dışında sattı .

en kisa boylunuz olabilirim ki ben 1.55. bu boyla çocuk nereye sığıyor da nereye kaçıyor anlamiyorum..
Ben de 155'im Benimki sigamiyor demek ki yavrum, gerine gerine bir hal oldu
Ben en iyisi bi yoklayayım o kadar da bekledim simdi almassam içimde kalır
İşte geçerken kapısına bir bak saatler yazıyor, geç kalma valla çekirge sürüsü gibi yok ediyor kadınlar bebek gunlerinde Ben geçen geldiğinde bayağı bir şey aldım çok uyguna geldi
Biz de odamızı hallettik sayılır aksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Tam benim tarzım, sade ve kullanışlı, çok güzel hayırla kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…