Amin canım inşallahTam benim tarzım, sade ve kullanışlı, çok güzel hayırla kullansın inşallah
Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım etrafı toparladım geldim. Bugün bebişin kıyafetlerini yikamaya başlayacağım.
Belki de kızımla oynamak fazla gelyodr. Arada kucağıma da alyrumO ağrıyı çok iyi biliyorum. Cam sildim ertesi gün başladı. Gardiroba yardım ettim gecesine başladı. Sanırım kaslar zedelendiginde oluyor. Bebek büyüdükçe olmuştur. Ben ekstra zorladığım için daha ağırdı maalesef.
Blmyrumki canım incelme ağrısı gibi değil de içten bi ağrı var. Zedelenmş olma ihtmali daha yüksek sanki kızımdan dolayı olabilirGöbek deliği kenarları benimde acıyo çünkü orda derim iyice gerilmiş hatta incelemiş gibi benimki onunla alakalı diye düşünüyorum
Çok teşekkürler canım. Aynen heyecanlıyım ilk defa çamaşır yıkamak içinKolay gelsin canım. Zevkli oluyor onlarla uğraşması.
Çok sade ve güzel olmus çok begendim sağlıkla gelsin oyuncaklarka renklenirse daha da güzel olurBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Evet ya çok kalabalık oluyo hele bebek ve mutfak ürünlerinde yığılma oluyor kapısında 9 yazıyordu sanki ama bi daha bakarım benBen de 155'imBenimki sigamiyor demek ki yavrum, gerine gerine bir hal oldu
İşte geçerken kapısına bir bak saatler yazıyor, geç kalma valla çekirge sürüsü gibi yok ediyor kadınlar bebek gunlerindeBen geçen geldiğinde bayağı bir şey aldım çok uyguna geldi
Tam benim tarzım, sade ve kullanışlı, çok güzel hayırla kullansın inşallah
Olabilir ağırlık merkezi de değişiyor canım kızında kuucagına alıyorsan kas agrısı da olabilir dikkat et canımBlmyrumki canım incelme ağrısı gibi değil de içten bi ağrı var. Zedelenmş olma ihtmali daha yüksek sanki kızımdan dolayı olabilir
Simdi yıkanması güzel de ütülerken insan bi bunalım geçiriyorÇok teşekkürler canım. Aynen heyecanlıyım ilk defa çamaşır yıkamak için
Canım git bir gün önceden mağaza çalışanından rica et. Bir kenara ayırabilir misiniz hamileyim vs diye. Benim annem a101den kasiyerle kanki olmuş beğendiğini söylüyor, çocuk ayırıyor onaGünaydın kızlarya bim konuşulmuş cuma bnde gidicem eve temizliğe ablada gelcek neyse o iş yaparken iki dkka giderim zaten evin yanında 9da açılıyodu dimi bende ışıklı top almak istiyorum inşallah bulurda alırım
Bu siteden ve bu halıdan aldım canım.Günaydın canım. Halıyı hangi siteden aldın. Bende bakıyordum da uzun zamandır karar veremedim.
Ben de 1.55imen kisa boylunuz olabilirim ki ben1.55. bu boyla çocuk nereye sığıyor da nereye kaçıyor anlamiyorum..
Çok güzel olmuş, sağlıkla gelsin inşaallahBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Ooo canım senin yolun uzun, kolay geleGünaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım etrafı toparladım geldim. Bugün bebişin kıyafetlerini yikamaya başlayacağım.
Canım siz yakın yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla aslında baştan biraz mesafeli dursaydı çok müdahil olamazdı. Ama sen anladığım kadarıyla yapı olarak sakin birisin öyle olunca fazla suistimal ediliyorsun yumuşak yüzünden dolayı. Ben açıkçası bunu begenmedim bu benim hosuma gitmedi ben şöyle bişey düşünmüştüm diyerek kendi beğendiklerini söyleyebilirsin bu karşılık vermek değil ki. Sonuçta senin bebegin kendine göre bi hevesin büyütme isteğin var. Bunu anlaması lazım. Bir de bebek yıkanma konusunda kayınvalidene katılıyorumKızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Siz size yapılan müdahaleleri nasıl engelliyorsunuz? Bebeğin yıkanması ile ilgili mesela. Göbek bağı düşene kadar yıkanması doğru değilmiş dedim olur mu öyle şey kanlı mı kalsın çocuk eve gelince ben tuzlu suyla yıkarım diye lafı ağzıma tıkadı.Bende silenecek herhalde kanlı kalacak hali yok desemde olmaz kızım öyle diyor.
Dünde bir kapı süslerine bakalım netten dedi bende açtım gösteriyorum onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim zevkimi o beğenmiyor.(ben tabi açık açık beğenmedim demiyorum onun gösterdiklerine ama o söylüyor) Her şeye müdahil olmaya çalışıyor. 60 küsür yaşında bir kadınla benim zevkim nasıl bir olsun bunu hiç anlamak istemiyor sanırım.
Bende asla kırıcı olamam, karşılık veremem bu yüzden mi kaybediyorum?
Bebek doğunca da çok canımı sıkacak her konuda belli oldu.(şöyle tut, şöyle yedir, şöyle giydir gibi) Nasıl önleyeceğim. Siz olsanız nasıl çözüm bulursunuz?
Ay öyle ayırır mı acaba yaCanım git bir gün önceden mağaza çalışanından rica et. Bir kenara ayırabilir misiniz hamileyim vs diye. Benim annem a101den kasiyerle kanki olmuş beğendiğini söylüyor, çocuk ayırıyor ona
Bu siteden ve bu halıdan aldım canım.
Eki Görüntüle 2599610
Ben de 1.55im
Çok güzel olmuş, sağlıkla gelsin inşaallah
Ooo canım senin yolun uzun, kolay gele
Bence yumuşak tavırlarından yüz buluyor canım. Annesi sensin, sen ne dersen o olmalı. Ayrıca sen kapı süsü gösteriyorum beğenmiyor diyorsun ya mesela, bana direk ben beğenmedim dese önemli olan benim beğenmem zaten derim daha da birşey göstermem. Kapıya takıldığında görür o süsü artık. Saygısızlık asla etmem ama karışılmasına çok karşıyım. Yıkama konusunda onun yanında doktoruna danış bakalım doktorun ne diyecek tuzlu suyla yıkamaya. Eğer hala ben yıkayacağım diye tutturursa dersin doktorun hayır dediği bir şeyi ben çocuğuma yaptırmam. Bu konuda kapanmış olur.Kızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Siz size yapılan müdahaleleri nasıl engelliyorsunuz? Bebeğin yıkanması ile ilgili mesela. Göbek bağı düşene kadar yıkanması doğru değilmiş dedim olur mu öyle şey kanlı mı kalsın çocuk eve gelince ben tuzlu suyla yıkarım diye lafı ağzıma tıkadı.Bende silenecek herhalde kanlı kalacak hali yok desemde olmaz kızım öyle diyor.
Dünde bir kapı süslerine bakalım netten dedi bende açtım gösteriyorum onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim zevkimi o beğenmiyor.(ben tabi açık açık beğenmedim demiyorum onun gösterdiklerine ama o söylüyor) Her şeye müdahil olmaya çalışıyor. 60 küsür yaşında bir kadınla benim zevkim nasıl bir olsun bunu hiç anlamak istemiyor sanırım.
Bebek doğunca da çok canımı sıkacak her konuda belli oldu.(şöyle tut, şöyle yedir, şöyle giydir gibi) Nasıl önleyeceğim. Siz olsanız nasıl çözüm bulursunuz?
İnsaflı biriyse ayırırAy öyle ayırır mı acaba yaben bi gidip kendimi acındıriiim belki bi tane olsun ayırır kenara bu arada halı çok güzel
Ben geçen sefer A101 e banyo seti geldiğinde ayırtmak istemiştim . Adam tamam dedi , hatta eşimin numarasını aldı . Çok da inandım ayıracağınaİnsaflı biriyse ayırırteşekkür ederim yavrucum.
Biz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Kızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Canım bence açık açık söyle. Hassas olmanı anlıyorum ama bırak ben yapayım anneliğimi de. Alınır mı diye kendini sıkıp içine atarsan strese girersin. Bu dönemde bizi strese sokacak şeylerden uzak durmamız gerekecek. Sen anne olacaksın, bebeğine bakarken kendi yöntemlerini geliştirerek en doğruyu bulacaksın. Bunu söyle kv ne. Anlamazsa azcık daha sertleştir üslubunu anlayana kadar. Sen susup taviz verdikçe müdahale oranı artıyor çünkü. Kv ne birşey diyemediğin için eşine yansıtacaksın mecburen. Bu sefer eşin ikinizin arasında kalacak o da strese girecek işler büyüyecek. Yıkama olayına da Doktora sordum yıkama dedi doktorum de.Kızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Aaa fake atmış resmenBen geçen sefer A101 e banyo seti geldiğinde ayırtmak istemiştim . Adam tamam dedi , hatta eşimin numarasını aldı . Çok da inandım ayıracağınaertesi gün 9:30 da gittiğimde bir tas bile kalmamıştı başka bir çalışan 16 tane geldi Hepsi de satıldı dedi
Teşekkürler canımCanım git bir gün önceden mağaza çalışanından rica et. Bir kenara ayırabilir misiniz hamileyim vs diye. Benim annem a101den kasiyerle kanki olmuş beğendiğini söylüyor, çocuk ayırıyor ona
Bu siteden ve bu halıdan aldım canım.
Eki Görüntüle 2599610
Ben de 1.55im
Çok güzel olmuş, sağlıkla gelsin inşaallah
Ooo canım senin yolun uzun, kolay gele
Bende aynısını yaptım. Tek kredi kartı kullanıyoruz biz. Bir gün çektim bunun kartının fotoğrafının önlü arkalı. Pat pat ne istiyorsam söyledim hiç sormadançok güzel olmuş minigin odasi. güzel günlerde kullansin insallah.
Allah yardımcın olsun canim. çok bilen kayinvalide de zor. benim ki öyle kapı süsuydu oydu buydu bilmez pek.
Hem de Benim kayinvalidem uzakta ama ben olsam önce hmm hmm der kendi bildiğimi yaparim. bakarım ısrarcı oluyor doktor böyle söyledi der topu doktora atarim. kırılacak gibiyse eşime soyletirim.
alınacak şeylerde zevkime müdahale ediyorsa onunla öyle şeylere bakmaya bile girişmem.
bazen eşime bile öyle yapiyorum.ben hevesli hevesli gösterirken erken erken deyip duruyordu bir sürü şey için. baktim hevesimi kaçırıyor. sonra hiiç onu karıştırmadim. verdim siparişleri. iyi ki de erken vermişim, sonrasi benim için daha zor olacakmış. içime doğmuş yani. ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?