Ertesi gün çalışmayacakmış ondan fake atmışAaa fake atmış resmensonra gidip hani deseydin ona
Bak yaaErtesi gün çalışmayacakmış ondan fake atmış
Oh mis gibi olmus saglicakla büyüsün içindeBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
bildiğünden şaşma mesela evet güzel ama bu daha çok hoşuma gitti bu olsun de mesela benceKızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Siz size yapılan müdahaleleri nasıl engelliyorsunuz? Bebeğin yıkanması ile ilgili mesela. Göbek bağı düşene kadar yıkanması doğru değilmiş dedim olur mu öyle şey kanlı mı kalsın çocuk eve gelince ben tuzlu suyla yıkarım diye lafı ağzıma tıkadı.Bende silenecek herhalde kanlı kalacak hali yok desemde olmaz kızım öyle diyor.
Dünde bir kapı süslerine bakalım netten dedi bende açtım gösteriyorum onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim zevkimi o beğenmiyor.(ben tabi açık açık beğenmedim demiyorum onun gösterdiklerine ama o söylüyor) Her şeye müdahil olmaya çalışıyor. 60 küsür yaşında bir kadınla benim zevkim nasıl bir olsun bunu hiç anlamak istemiyor sanırım.
Bende asla kırıcı olamam, karşılık veremem bu yüzden mi kaybediyorum?
Bebek doğunca da çok canımı sıkacak her konuda belli oldu.(şöyle tut, şöyle yedir, şöyle giydir gibi) Nasıl önleyeceğim. Siz olsanız nasıl çözüm bulursunuz?
Tıkama konusuna size katılıyorum bebek yıkandıkça öyle bir rahatlıyor ki hatta yıkandığı içinde mışıl mışıl uyuyor ilk kızımdan tecrübe ile sabitCanım siz yakın yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla aslında baştan biraz mesafeli dursaydı çok müdahil olamazdı. Ama sen anladığım kadarıyla yapı olarak sakin birisin öyle olunca fazla suistimal ediliyorsun yumuşak yüzünden dolayı. Ben açıkçası bunu begenmedim bu benim hosuma gitmedi ben şöyle bişey düşünmüştüm diyerek kendi beğendiklerini söyleyebilirsin bu karşılık vermek değil ki. Sonuçta senin bebegin kendine göre bi hevesin büyütme isteğin var. Bunu anlaması lazım. Bir de bebek yıkanma konusunda kayınvalidene katılıyorumbi hafta bebek yıkamadan rahatsız olur valla biz ablamın bebeğini hergün yıkadık göbek bağını kurula ağız mendili koy bezle kapat hiçbirşey olmuyor. Bebek banyo yapınca öyle rahatlayıp uyuyorki hafifliyor sanki tabiki karar senin canım
hakediyorlar ama. ohh olsun..Bende aynısını yaptım. Tek kredi kartı kullanıyoruz biz. Bir gün çektim bunun kartının fotoğrafının önlü arkalı. Pat pat ne istiyorsam söyledim hiç sormadandün gördü diyor ki 'bir de favorilere eklemişsin kartın fotoğrafını bulmak kolay olsun diye.'
Aynen yapacak bir şey yokhakediyorlar ama. ohh olsun..
Çok kalın Değil öyle 6 metre kare . Trendyoldan aldım linki bırakıyorumOh mis gibi olmus saglicakla büyüsün içinde
Halıyı nerden aldin canm kalin büyük görünüyor
Canım git bir gün önceden mağaza çalışanından rica et. Bir kenara ayırabilir misiniz hamileyim vs diye. Benim annem a101den kasiyerle kanki olmuş beğendiğini söylüyor, çocuk ayırıyor ona
Bu siteden ve bu halıdan aldım canım.
Eki Görüntüle 2599610
Ben de 1.55im
Çok güzel olmuş, sağlıkla gelsin inşaallah
Ooo canım senin yolun uzun, kolay gele
Canım siz yakın yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla aslında baştan biraz mesafeli dursaydı çok müdahil olamazdı. Ama sen anladığım kadarıyla yapı olarak sakin birisin öyle olunca fazla suistimal ediliyorsun yumuşak yüzünden dolayı. Ben açıkçası bunu begenmedim bu benim hosuma gitmedi ben şöyle bişey düşünmüştüm diyerek kendi beğendiklerini söyleyebilirsin bu karşılık vermek değil ki. Sonuçta senin bebegin kendine göre bi hevesin büyütme isteğin var. Bunu anlaması lazım. Bir de bebek yıkanma konusunda kayınvalidene katılıyorumbi hafta bebek yıkamadan rahatsız olur valla biz ablamın bebeğini hergün yıkadık göbek bağını kurula ağız mendili koy bezle kapat hiçbirşey olmuyor. Bebek banyo yapınca öyle rahatlayıp uyuyorki hafifliyor sanki tabiki karar senin canım
C cecenn ben de senin gibiyim . Kırmamak için bir şey diyemem . Benzer bir sıkıntıyı ben de karşı komşumla yaşıyorum . Komşu değil de aile dostumuz diyelim . Ben 5 yaşında iken Tanışıyoruz , aradan yıllar geçti tesadüf aynı aile ile aynı ilçede yaşıyorum ben şu an . Hatta karşı Dairesinden ev aldık. Tanıyordunuz da neden ordan ev aldınız diyebilirsiniz . Şöyle söyleyim biz tanıdığımız zamanlarda adamın eşi başka biriydi , çok iyi insanlar. Eşini kaybedince tekrar evlendi . Yeni eşini tanımıyordum ben . Şimdi sıkıntı yaşadığım kişi adamın eşi . Sırf bu yüzden ev değiştireceğim . Odaya şekil verdik , hemen damladı , şunu şöyle koy bunu böyle yap daha güzel vs diye .he deyip geçiyorum ama canımı sıkmıyor değil . Şimdiden başladı bana siz de çocuğu başkaları gibi sakınmayın yok öpme yok dokunma vs diye diyor . Eşim He deseydi hemen taşınırdım ama bir doğum yap ondan sonra diye bekliyor.
Bence yumuşak tavırlarından yüz buluyor canım. Annesi sensin, sen ne dersen o olmalı. Ayrıca sen kapı süsü gösteriyorum beğenmiyor diyorsun ya mesela, bana direk ben beğenmedim dese önemli olan benim beğenmem zaten derim daha da birşey göstermem. Kapıya takıldığında görür o süsü artık. Saygısızlık asla etmem ama karışılmasına çok karşıyım. Yıkama konusunda onun yanında doktoruna danış bakalım doktorun ne diyecek tuzlu suyla yıkamaya. Eğer hala ben yıkayacağım diye tutturursa dersin doktorun hayır dediği bir şeyi ben çocuğuma yaptırmam. Bu konuda kapanmış olur.Çocuk kocanla senin çocuğun, onların değil. Kendi evlatlarıymış gibi sahiplenip yetiştirmelerine izin vermeyin. Büyütmüş onlar büyütceğini. Bizimki de biliyorsun isim konusunda beğenmedim demişti, kayınpederim için baban da isim bakıyor demişti. Direk çocuk bizim çocuğumuz isim koymakta bize düşer. Herkes kendi çocuğuna koymuş ismini zaten. Beğensenizde beğenmesenizde annesi babası ne derse o demiştim. Başka şeye ağzını açamadılar bile.
çok güzel olmuş minigin odasi. güzel günlerde kullansin insallah.
Allah yardımcın olsun canim. çok bilen kayinvalide de zor. benim ki öyle kapı süsuydu oydu buydu bilmez pek.
Hem de Benim kayinvalidem uzakta ama ben olsam önce hmm hmm der kendi bildiğimi yaparim. bakarım ısrarcı oluyor doktor böyle söyledi der topu doktora atarim. kırılacak gibiyse eşime soyletirim.
alınacak şeylerde zevkime müdahale ediyorsa onunla öyle şeylere bakmaya bile girişmem.
bazen eşime bile öyle yapiyorum.ben hevesli hevesli gösterirken erken erken deyip duruyordu bir sürü şey için. baktim hevesimi kaçırıyor. sonra hiiç onu karıştırmadim. verdim siparişleri. iyi ki de erken vermişim, sonrasi benim için daha zor olacakmış. içime doğmuş yani. ☺☺☺
Canım bence açık açık söyle. Hassas olmanı anlıyorum ama bırak ben yapayım anneliğimi de. Alınır mı diye kendini sıkıp içine atarsan strese girersin. Bu dönemde bizi strese sokacak şeylerden uzak durmamız gerekecek. Sen anne olacaksın, bebeğine bakarken kendi yöntemlerini geliştirerek en doğruyu bulacaksın. Bunu söyle kv ne. Anlamazsa azcık daha sertleştir üslubunu anlayana kadar. Sen susup taviz verdikçe müdahale oranı artıyor çünkü. Kv ne birşey diyemediğin için eşine yansıtacaksın mecburen. Bu sefer eşin ikinizin arasında kalacak o da strese girecek işler büyüyecek. Yıkama olayına da Doktora sordum yıkama dedi doktorum de.
Ben hiç böyle işime karışılma durumu yaşamadım, belki de istemediğim sevmediğim şeyleri direkt söylediğim içindir. Şu an mesela bebeğin odasını diziyoruz yavaş yavaş.. Kayınvalidem fotoğraf istemişti daha dolap yerleştirirken, dedim tamamen bitmeden kimse görmeyecek. Eşim arada diyor artık foto çekebilir miyiz diye, diyorum tamamen bitince.. Bir de birkaç gün önce kayınvalidem ben annem oturuyoruz. Kayınvalidem dedi ki olur da eşin işteyken doğum falan başlarsa beni ara hemen gelirim arabayla götürürüm. İyi niyetli kesinlikle biliyorum ama ben kimseye haber vermeyeceğim dedim direkt, o da şaşırdı aa niye dedi. Ne annemlere ne size haber vermeyeceğim doğuma yakın haber vereceğiz dedim. Sancımı vs yalnız yaşamak istiyorum dedim. Ben en başından beri kendi fikirlerimi söylediğim için sanırım onlar da alıştılar, herhangi bir şeye zorlamıyorlar beni..Kızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Siz size yapılan müdahaleleri nasıl engelliyorsunuz? Bebeğin yıkanması ile ilgili mesela. Göbek bağı düşene kadar yıkanması doğru değilmiş dedim olur mu öyle şey kanlı mı kalsın çocuk eve gelince ben tuzlu suyla yıkarım diye lafı ağzıma tıkadı.Bende silenecek herhalde kanlı kalacak hali yok desemde olmaz kızım öyle diyor.
Dünde bir kapı süslerine bakalım netten dedi bende açtım gösteriyorum onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim zevkimi o beğenmiyor.(ben tabi açık açık beğenmedim demiyorum onun gösterdiklerine ama o söylüyor) Her şeye müdahil olmaya çalışıyor. 60 küsür yaşında bir kadınla benim zevkim nasıl bir olsun bunu hiç anlamak istemiyor sanırım.
Bebek doğunca da çok canımı sıkacak her konuda belli oldu.(şöyle tut, şöyle yedir, şöyle giydir gibi) Nasıl önleyeceğim. Siz olsanız nasıl çözüm bulursunuz?
Çok net bir çözüm sunayım sana. Eşinin yanında aç konusunu. Hem kv hem eşin varken. Bizim benzer bir konuşma geçtiğinde -ki kv illa yapalım demedi fikrini söyledi- eşim hemen doktora sorarız ne derse onu yaparız dedi. Ben de kırmaktan çok korkarım insanları. Eşim sağ olsun bana hiç gerek kalmadan gerekeni söyler. Ben de kendi ailem için yaparım aynısını. Doğrusu bu bence.Kızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Halıya bayıldımCanım git bir gün önceden mağaza çalışanından rica et. Bir kenara ayırabilir misiniz hamileyim vs diye. Benim annem a101den kasiyerle kanki olmuş beğendiğini söylüyor, çocuk ayırıyor ona
Bu siteden ve bu halıdan aldım canım.
Eki Görüntüle 2599610
Ben de 1.55im
Çok güzel olmuş, sağlıkla gelsin inşaallah
Ooo canım senin yolun uzun, kolay gele
günaydın herkeseee..
veee an itibariyle son 39 gün ve 37. haftaya 18 gün kaldiii.
dün bayagi sakindi minigim. bir de sizin anlatımlarınıza göre benim minnak bayağı aşağıda. kaburgalarin alti boş benim beş parmak kadar. Dr a bir kaç kere de sordum hatta bebek aşağıda mi diye. kanala girmemiş diyor. yapisal bir durum diye düşünmeye basladim. yani inşallah öyledir.
Kızlar bşy sorcam size. Saçma ama göbeğimin bazı yerlerini sanki biyere vurmuşum gibi hafif dokununca ağrıyo. Dönerken falan da ağrıyo. Hani biyerinizi vururdunuz da ezilir ağrır ya öyle bi ağrı.ne ki bu
Hergün farklı birşey yaşıyoruz ya gece 10 defa uyandim, 37. Haftalara gelebilsekte rahatlasam, dün erkenden doğuracak suyun geliyor diye baya korktumValla uyarımı yaptım aman napim sürekli onun peşinde gezemem yaparsa kendi kaybeder alır cocugumu giderim kalsın öle ortada
Günaydın bu gece aynısı banada oldu önce afedersin işiyorum sandımsonra baktım bişey gelmiyo çok tuhaf bi histi ya
Benimde ici ile perine arası gibi değişik birşeydi anlayamadimda tam..Canım benim daha önce günlerce zzzz yapmıştı ama vajinanın içi değil dışı.. Telefon titreşimi gibi belli aralıklarla zzzttt yapıyordu. Sonra nasılsa geçti.
Ooh Fonla tamamlanir artik :) güle güle kullanın, sağlıcakla gelsin bebişinBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Siparişlerini sormadan verirsen karışamaz niye soruyorsun ki aldıktan sonra göster benim 3ç kızım bu sefer benim adım olacak dedi anlamı kötü dedim güya hepsi kız birini feda et der gibi yaptı hedştelijleri VS hepsini kendi istediğim isimden yaptırdım ne kadar tevazu o kadar eziyet oluyorKızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Çok sevindim beğenmene canımNe kadar güzel bir halı bayıldımmmBende bakayım siteye çok sağ ol canım.
Maalesef çok yakınız canım. Yaşadığım yer küçük bir yer aramızda 5dk bile mesafe yok.
Zaten onun zevkine kalırsak yandık yine kendi bildiğimi yaparım da tavrı çok can sıkıcı ya.
Gerçekten şaşırdım okuyunca. İnsanlarda ki bu karışma merakı nedir. Hadi benim ki hak görüyor bir şekilde babaannesi olacak nede olsa ama komşu bile gelip karışıyor aşırı can sıkıcı bir şey.
Senin gibi olmayı çok isterdim. Öyle bir cevap versem varya ortam anında buz keser eminim.Birde ben söyleyemiyorum ya kendimi zorlasam da ağzımdan çıkmıyor laflar. Ama lohusalık bahanesiyle çok canım sıkılırsa ortaya bambaşka bir insan çıkacak. ☺
Aslında bende ona göstermeyecektim huyunu bildiğim için. Hiçbir şeyi beğenmez kendi zevki olmadıkça. Bir aç bakalım modellere diyince mecbur kaldım. Bir daha da tövbe
Mecbur baş etmenin yolunu bulmam lazım canım dediğin gibi yoksa bu şekilde hep benden gidecek. Bunca zaman sessiz sakin insan oldum da ne oldu sanki. Artık biraz dişlerimi göstermem lazım galiba. ☺
Sağol canım bende çok beğenerek aldım bakalım gelsin serelim fotoğraf atarım.Çok net bir çözüm sunayım sana. Eşinin yanında aç konusunu. Hem kv hem eşin varken. Bizim benzer bir konuşma geçtiğinde -ki kv illa yapalım demedi fikrini söyledi- eşim hemen doktora sorarız ne derse onu yaparız dedi. Ben de kırmaktan çok korkarım insanları. Eşim sağ olsun bana hiç gerek kalmadan gerekeni söyler. Ben de kendi ailem için yaparım aynısını. Doğrusu bu bence.
Halıya bayıldım155'ler kulübü mu kursak napsak
Ben hiç böyle işime karışılma durumu yaşamadım, belki de istemediğim sevmediğim şeyleri direkt söylediğim içindir. Şu an mesela bebeğin odasını diziyoruz yavaş yavaş.. Kayınvalidem fotoğraf istemişti daha dolap yerleştirirken, dedim tamamen bitmeden kimse görmeyecek. Eşim arada diyor artık foto çekebilir miyiz diye, diyorum tamamen bitince.. Bir de birkaç gün önce kayınvalidem ben annem oturuyoruz. Kayınvalidem dedi ki olur da eşin işteyken doğum falan başlarsa beni ara hemen gelirim arabayla götürürüm. İyi niyetli kesinlikle biliyorum ama ben kimseye haber vermeyeceğim dedim direkt, o da şaşırdı aa niye dedi. Ne annemlere ne size haber vermeyeceğim doğuma yakın haber vereceğiz dedim. Sancımı vs yalnız yaşamak istiyorum dedim. Ben en başından beri kendi fikirlerimi söylediğim için sanırım onlar da alıştılar, herhangi bir şeye zorlamıyorlar beni..
Çok net bir çözüm sunayım sana. Eşinin yanında aç konusunu. Hem kv hem eşin varken. Bizim benzer bir konuşma geçtiğinde -ki kv illa yapalım demedi fikrini söyledi- eşim hemen doktora sorarız ne derse onu yaparız dedi. Ben de kırmaktan çok korkarım insanları. Eşim sağ olsun bana hiç gerek kalmadan gerekeni söyler. Ben de kendi ailem için yaparım aynısını. Doğrusu bu bence.
Halıya bayıldım155'ler kulübü mu kursak napsak
Mesela yerden bir şey alınacak, bizi ararlar artıkSağol canım bende çok beğenerek aldım bakalım gelsin serelim fotoğraf atarım.
Hahahah kulübün adı da alo 155 olsun bari
Canim Maşallah bebisine sanirim biraz önden gidiyor:) bende sezeryan istiyorum genel anestezi tercih edicem bir aksilik olmaz ise umarım herşey yolunda gider. Ortopediye gitsen bile muayene edecek röntgen flan çekemez ama istersen bir görün, annem baya kötü düşmüştü birşey olmadığı halde ağrısı hala devam ediyor ödem olmus, yani çatlak olsa eşinin dediği gibi duramazsın benceSelam kızlar, bende birazönce kontrolden ciktim, Nst de bebek iyi cikti hareketli epey diyor doktor,ultrasondada gayet iyi dedi, 2420 gr, 47 cm, kilosu cok iyi gelisimi gayet iyi dedi2 hafta sonra cagirdi testler istedi, bebek yukari suyu iyi 38.haftaya kadar donmezse sezeryan dedi bendr epiduralmi, spinal icin fikir aldim bebek donmezse genel anestezi daha iyi baksi hissetmemen icin dedi, bende fibro miyaldi(sinir sıkışması) var belimde kizkardesimdede vardi epiduralda uyusmadi dogumdan sonra boynundan asagisi felc gibi oldu agridan duramadi acillik oldu doktora soyledim benide etkilermi diye olabilir dedi bakalim dogum nasil olucak daha hicbirsey belli degil,pazar gunude misafirlikte popomun ustune banyoda dustum cok korktum hala kuyruk sokumumda agri var doktor ortopediye gozuk catlak olmasin dedi,? Benim doktorum cok evhamli eşimde sinir oldu catlak olsa duramazsin agridan diyor arada kaldim gideyim gitmeyimmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?