2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bildiğünden şaşma mesela evet güzel ama bu daha çok hoşuma gitti bu olsun de mesela bence

Tıkama konusuna size katılıyorum bebek yıkandıkça öyle bir rahatlıyor ki hatta yıkandığı içinde mışıl mışıl uyuyor ilk kızımdan tecrübe ile sabit

hakediyorlar ama. ohh olsun..

Ne kadar güzel bir halı bayıldımmm Bende bakayım siteye çok sağ ol canım.

Maalesef çok yakınız canım. Yaşadığım yer küçük bir yer aramızda 5dk bile mesafe yok.
Zaten onun zevkine kalırsak yandık yine kendi bildiğimi yaparım da tavrı çok can sıkıcı ya.

Gerçekten şaşırdım okuyunca. İnsanlarda ki bu karışma merakı nedir. Hadi benim ki hak görüyor bir şekilde babaannesi olacak nede olsa ama komşu bile gelip karışıyor aşırı can sıkıcı bir şey.

Senin gibi olmayı çok isterdim. Öyle bir cevap versem varya ortam anında buz keser eminim. Birde ben söyleyemiyorum ya kendimi zorlasam da ağzımdan çıkmıyor laflar. Ama lohusalık bahanesiyle çok canım sıkılırsa ortaya bambaşka bir insan çıkacak.

Aslında bende ona göstermeyecektim huyunu bildiğim için. Hiçbir şeyi beğenmez kendi zevki olmadıkça. Bir aç bakalım modellere diyince mecbur kaldım. Bir daha da tövbe

Mecbur baş etmenin yolunu bulmam lazım canım dediğin gibi yoksa bu şekilde hep benden gidecek. Bunca zaman sessiz sakin insan oldum da ne oldu sanki. Artık biraz dişlerimi göstermem lazım galiba.

Ben hiç böyle işime karışılma durumu yaşamadım, belki de istemediğim sevmediğim şeyleri direkt söylediğim içindir. Şu an mesela bebeğin odasını diziyoruz yavaş yavaş.. Kayınvalidem fotoğraf istemişti daha dolap yerleştirirken, dedim tamamen bitmeden kimse görmeyecek. Eşim arada diyor artık foto çekebilir miyiz diye, diyorum tamamen bitince.. Bir de birkaç gün önce kayınvalidem ben annem oturuyoruz. Kayınvalidem dedi ki olur da eşin işteyken doğum falan başlarsa beni ara hemen gelirim arabayla götürürüm. İyi niyetli kesinlikle biliyorum ama ben kimseye haber vermeyeceğim dedim direkt, o da şaşırdı aa niye dedi. Ne annemlere ne size haber vermeyeceğim doğuma yakın haber vereceğiz dedim. Sancımı vs yalnız yaşamak istiyorum dedim. Ben en başından beri kendi fikirlerimi söylediğim için sanırım onlar da alıştılar, herhangi bir şeye zorlamıyorlar beni..

Çok net bir çözüm sunayım sana. Eşinin yanında aç konusunu. Hem kv hem eşin varken. Bizim benzer bir konuşma geçtiğinde -ki kv illa yapalım demedi fikrini söyledi- eşim hemen doktora sorarız ne derse onu yaparız dedi. Ben de kırmaktan çok korkarım insanları. Eşim sağ olsun bana hiç gerek kalmadan gerekeni söyler. Ben de kendi ailem için yaparım aynısını. Doğrusu bu bence.
Halıya bayıldım 155'ler kulübü mu kursak napsak

Hergün farklı birşey yaşıyoruz ya gece 10 defa uyandim, 37. Haftalara gelebilsekte rahatlasam, dün erkenden doğuracak suyun geliyor diye baya korktum
Canım benim daha önce günlerce zzzz yapmıştı ama vajinanın içi değil dışı.. Telefon titreşimi gibi belli aralıklarla zzzttt yapıyordu. Sonra nasılsa geçti.
Benimde ici ile perine arası gibi değişik birşeydi anlayamadimda tam..
Biz de odamızı hallettik sayılır aksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Ooh Fonla tamamlanir artik :) güle güle kullanın, sağlıcakla gelsin bebişin

Siparişlerini sormadan verirsen karışamaz niye soruyorsun ki aldıktan sonra göster benim 3ç kızım bu sefer benim adım olacak dedi anlamı kötü dedim güya hepsi kız birini feda et der gibi yaptı hedştelijleri VS hepsini kendi istediğim isimden yaptırdım ne kadar tevazu o kadar eziyet oluyor

Çok sevindim beğenmene canım bir bak bakalım bulursun sende güzel birşeyler eminim.
Kuzum yapı meselesi dediğin gibi ama eğer söyleyemiyorsan eşine söyle o biraz dizginlesin annesini. Yoksa sen üzüleceksin. Dediğin gibi daha bunun doğumdan sonrası var çünkü.

Sağol canım bende çok beğenerek aldım bakalım gelsin serelim fotoğraf atarım.
Hahahah kulübün adı da alo 155 olsun bari

Aslında karışmak değilde sadece fikrini söylüyor güya. Ama onu yapma şekli çok can sıkıcı. Daha önce aldığım yatak odası takımı için arkamdan zevksiz demiş. Hiçbir şeyi beğenmemesi kendi zevkini üstün görmesi deli ediyor beni. Ama nasıl alıştırırsan öyle gider lafı çok doğru. Bizimkine laf söylenmiyor. Ses tonu ve tavrı sürekli karşıdaki insanla kavga eder gibi. Çok zor bir karekter, asla mülayim değil. Bazen eşimi omu doğurup büyütmüş diye düşünüyorum.

Aynen canım Allah tan eşim aklı başında bir insan ailesine çekmemiş hiç. Yani annesine. Onu araya sokacağım artık başım sıkıştıkça.

Canim Maşallah bebisine sanirim biraz önden gidiyor:) bende sezeryan istiyorum genel anestezi tercih edicem bir aksilik olmaz ise umarım herşey yolunda gider. Ortopediye gitsen bile muayene edecek röntgen flan çekemez ama istersen bir görün, annem baya kötü düşmüştü birşey olmadığı halde ağrısı hala devam ediyor ödem olmus, yani çatlak olsa eşinin dediği gibi duramazsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…