2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen tatlım sen kötü olma. Eşin tampon olsun. Sen de eşinle ailen arasında tampon olmalısın mesela. Doğrusu bu bence. Eşim hep der topu bana at diye. Ha istemediğimi ben de söylüyorum ama anlamayacagi bir şeyse ustelemeyip topu esime atiyorum.

Tıkama konusuna size katılıyorum bebek yıkandıkça öyle bir rahatlıyor ki hatta yıkandığı içinde mışıl mışıl uyuyor ilk kızımdan tecrübe ile sabit
Valla annem bizide her gün yıkamış hele ki bahar yaz ayı ise hiç düşünme yıka diyor annem 5 cocuk büyütmüş onun tecrübelerine güveniyorum
Ney zevksiz mi demiş yaa bak gaza getirmek istemem ama benim arkamdan zevksiz dese yani bilemiyorum daha bir iğne ucunu bile göstermem. Aç bakalım kapı süsü dese ben derim zaten sana göre zevksizim ne göstersem beğenmeyeceksin derim çat diye. Ben biraz baskın karakterim ne kadar kırmak istemesemde üstümde hakimiyet kurulmasını asla istemem. Sen bence artık dişlerini göster bu şekilde çünkü herşeye karışmaya başlayacak öyle gözüküyor.

Kızlar bugün doktor kontrolüm var. İnşallah yüzünü gösterir tostos yanak inşallah her şey de yolundadır. 36 gün kaldı yazısını gördüm.bugun uygulamada. Stres oldum
Hadi bakalım iyi haberlerle gel, yüzünüde göstersin ya geri sayım yapınca insan geriliyor bi

Ben en başından beri kyv le resmiyetimi hep koruyarak bu sorunu hiç yaşamadım şükürler olsun. Aramızda hep bi resmiyet vardr asla samimi olmam. Olunca sapıtıyolar gördüğüm kadarylasana da sabır diliyorm canım. Sen dediğinin arkasında durup net olarak beğenmediğini istemediğini kırmadan söylersen hallolur diye düşünyrum

T Tbfth
Canim bendede bi ara göbek deliğinin etrafında oldu kas ayrilmasiymis. Son 1 aydır ise sağ göğsünün altı kaburga olduğu yer ağrıyor dokununca yanıyor gibi.
Evet herkes aynı şeyi söylemş mantıklı canım. Muhtemelen kas ayrılması ağrıması gibi bşy. Teşekkrler

Kız sorma, yengeç gibi yana açarak eğiliyorum, o kadar komik görünüyor ki Bacak da kısa zaten
Aynen aynen geçen markette 3 kere arka arkaya birşey düşürdüm, eşim diyor ki 4.yü sen alırsın artık sonra pat o düşürdü, dedim bu 4. Ama sen düşürdün yine sen alıcan o yüzden

Kızlar bugün doktor kontrolüm var. İnşallah yüzünü gösterir tostos yanak inşallah her şey de yolundadır. 36 gün kaldı yazısını gördüm.bugun uygulamada. Stres oldum
Herşey yolundadr umarım yüzünü de görürsün kuzununay o stres bende de oluyo günlerimiz de çok yakın

Aynen aynen geçen markette 3 kere arka arkaya birşey düşürdüm, eşim diyor ki 4.yü sen alırsın artık sonra pat o düşürdü, dedim bu 4. Ama sen düşürdün yine sen alıcan o yüzden
Ay aliversin yani valla yüz kere de düşse alacaklar kuzum, can taşıyoruz kolay mı Dün banyoda eşim temizledi yine beni, dedim yapamıyorum vallahi yoksa istemem senden. Hani yine ben kibarligimi gösterip teşekkür edeyim ayıp olmasın Yoksa mecbur yani tek başıma yapmadım

Kız bir de erken gelme olasılığı var onu da kat hesaba
Yok yok katmiyorum hesaba bana ne Kız cidden korkuyorum doğumdan zaten, dur telaş yaptırma bana Ayy evle hastane arası da bir saat sürüyor. Yolda falan dogurmam inşallah

Herşey yolundadr umarım yüzünü de görürsün kuzununay o stres bende de oluyo günlerimiz de çok yakın
Amin canım inşallah Sorma ya benim ilk bir de. Sen yine az çok biliyorsun ne olacak da ben daha sancı nasıl onu bile zor ayırt ediyorum

Yok yok katmiyorum hesaba bana ne Kız cidden korkuyorum doğumdan zaten, dur telaş yaptırma bana Ayy evle hastane arası da bir saat sürüyor. Yolda falan dogurmam inşallah
Nereni temizledi kız? Kıl tüy işi mi yoksa lifleme falan mı
Kız ilk doğumda 1 saatte doğuranda ne bileyim allahın sevdiği kuludur herhalde , korkma yavrucum bir şekilde çıkacaklar oradan

Biz de odamızı hallettik sayılır aksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Ay canım çok tatlı olmuş odası maşallah sağlıkla huzurla yatsın odasında. Birşey sorabilir miyim canım. Gardıropu nereden aldın çok beğendim eşime gostersem odayı rahatsız olur musun

Merak etme ya doğum öyle pıt diye olmuyormuş. Benim bi akrabam her kontrolüne Sakaryadan İstanbula geldi. Doğumda da yine aynı şekilde.. Yolda doğurmadı korkma

Nereni temizledi kız? Kıl tüy işi mi yoksa lifleme falan mı
Kız ilk doğumda 1 saatte doğuranda ne bileyim allahın sevdiği kuludur herhalde , korkma yavrucum bir şekilde çıkacaklar oradan
Kıl tüy işi Ben agdadan korkuyorum ya enfeksiyon kaparım diye. Bebekten önce bir keresinde her yerini sivilce bastı kukumun ağda yüzünden. Ondan jiletle devam E goremedigimden yapamıyorum eşim yapıyor

Kız ne bileyim olur mu olur. Aman olmasın da Çıkacak da inşallah sağ salim sağlıkla çıkar Ne bileyim kocaman bebek yani Sen hiç mi korkmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…