Aynen tatlım sen kötü olma. Eşin tampon olsun. Sen de eşinle ailen arasında tampon olmalısın mesela. Doğrusu bu bence. Eşim hep der topu bana at diye. Ha istemediğimi ben de söylüyorum ama anlamayacagi bir şeyse ustelemeyip topu esime atiyorum.Aslında karışmak değilde sadece fikrini söylüyor güya. Ama onu yapma şekli çok can sıkıcı. Daha önce aldığım yatak odası takımı için arkamdan zevksiz demiş. Hiçbir şeyi beğenmemesi kendi zevkini üstün görmesi deli ediyor beni. Ama nasıl alıştırırsan öyle gider lafı çok doğru. Bizimkine laf söylenmiyor. Ses tonu ve tavrı sürekli karşıdaki insanla kavga eder gibi. Çok zor bir karekter, asla mülayim değil. Bazen eşimi omu doğurup büyütmüş diye düşünüyorum.
Aynen canım Allah tan eşim aklı başında bir insan ailesine çekmemiş hiç. Yani annesine. Onu araya sokacağım artık başım sıkıştıkça.
Doğumdan sonra arasınlar ama bacım ben şu an eğilemiyorumMesela yerden bir şey alınacak, bizi ararlar artık
Valla annem bizide her gün yıkamış hele ki bahar yaz ayı ise hiç düşünme yıka diyor annem 5 cocuk büyütmüş onun tecrübelerine güveniyorumTıkama konusuna size katılıyorum bebek yıkandıkça öyle bir rahatlıyor ki hatta yıkandığı içinde mışıl mışıl uyuyor ilk kızımdan tecrübe ile sabit
Ne kadar güzel bir halı bayıldımmmBende bakayım siteye çok sağ ol canım.
Maalesef çok yakınız canım. Yaşadığım yer küçük bir yer aramızda 5dk bile mesafe yok.
Zaten onun zevkine kalırsak yandık yine kendi bildiğimi yaparım da tavrı çok can sıkıcı ya.
Gerçekten şaşırdım okuyunca. İnsanlarda ki bu karışma merakı nedir. Hadi benim ki hak görüyor bir şekilde babaannesi olacak nede olsa ama komşu bile gelip karışıyor aşırı can sıkıcı bir şey.
Senin gibi olmayı çok isterdim. Öyle bir cevap versem varya ortam anında buz keser eminim.Birde ben söyleyemiyorum ya kendimi zorlasam da ağzımdan çıkmıyor laflar. Ama lohusalık bahanesiyle çok canım sıkılırsa ortaya bambaşka bir insan çıkacak. ☺
Aslında bende ona göstermeyecektim huyunu bildiğim için. Hiçbir şeyi beğenmez kendi zevki olmadıkça. Bir aç bakalım modellere diyince mecbur kaldım. Bir daha da tövbe
Mecbur baş etmenin yolunu bulmam lazım canım dediğin gibi yoksa bu şekilde hep benden gidecek. Bunca zaman sessiz sakin insan oldum da ne oldu sanki. Artık biraz dişlerimi göstermem lazım galiba. ☺
Ney zevksiz mi demişAslında karışmak değilde sadece fikrini söylüyor güya. Ama onu yapma şekli çok can sıkıcı. Daha önce aldığım yatak odası takımı için arkamdan zevksiz demiş. Hiçbir şeyi beğenmemesi kendi zevkini üstün görmesi deli ediyor beni. Ama nasıl alıştırırsan öyle gider lafı çok doğru. Bizimkine laf söylenmiyor. Ses tonu ve tavrı sürekli karşıdaki insanla kavga eder gibi. Çok zor bir karekter, asla mülayim değil. Bazen eşimi omu doğurup büyütmüş diye düşünüyorum.
Aynen canım Allah tan eşim aklı başında bir insan ailesine çekmemiş hiç. Yani annesine. Onu araya sokacağım artık başım sıkıştıkça.
Ay hadi gözün aydın en sevdiğim gün görüş günleriKızlar bugün doktor kontrolüm var. İnşallah yüzünü gösterir tostos yanakinşallah her şey de yolundadır. 36 gün kaldı yazısını gördüm.bugun uygulamada. Stres oldum
Hadi bakalım iyi haberlerle gel, yüzünüde göstersinKızlar bugün doktor kontrolüm var. İnşallah yüzünü gösterir tostos yanakinşallah her şey de yolundadır. 36 gün kaldı yazısını gördüm.bugun uygulamada. Stres oldum
Ben en başından beri kyv le resmiyetimi hep koruyarak bu sorunu hiç yaşamadım şükürler olsun. Aramızda hep bi resmiyet vardr asla samimi olmam. Olunca sapıtıyolar gördüğüm kadarylaKızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Siz size yapılan müdahaleleri nasıl engelliyorsunuz? Bebeğin yıkanması ile ilgili mesela. Göbek bağı düşene kadar yıkanması doğru değilmiş dedim olur mu öyle şey kanlı mı kalsın çocuk eve gelince ben tuzlu suyla yıkarım diye lafı ağzıma tıkadı.Bende silenecek herhalde kanlı kalacak hali yok desemde olmaz kızım öyle diyor.
Dünde bir kapı süslerine bakalım netten dedi bende açtım gösteriyorum onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim zevkimi o beğenmiyor.(ben tabi açık açık beğenmedim demiyorum onun gösterdiklerine ama o söylüyor) Her şeye müdahil olmaya çalışıyor. 60 küsür yaşında bir kadınla benim zevkim nasıl bir olsun bunu hiç anlamak istemiyor sanırım.
Bende asla kırıcı olamam, karşılık veremem bu yüzden mi kaybediyorum?
Bebek doğunca da çok canımı sıkacak her konuda belli oldu.(şöyle tut, şöyle yedir, şöyle giydir gibi) Nasıl önleyeceğim. Siz olsanız nasıl çözüm bulursunuz?
Kız sorma, yengeç gibi yana açarak eğiliyorum, o kadar komik görünüyor kiDoğumdan sonra arasınlar ama bacım ben şu an eğilemiyorum
Görme kısmını seviyorum da doğum yaklaştıkça stres basıyor onu aşamadim işteAy hadi gözün aydın en sevdiğim gün görüş günleri
Amin canımHadi bakalım iyi haberlerle gel, yüzünüde göstersinya geri sayım yapınca insan geriliyor bi
Aynen aynenKız sorma, yengeç gibi yana açarak eğiliyorum, o kadar komik görünüyor kiBacak da kısa zaten
Kız bir de erken gelme olasılığı var onu da kat hesabaGörme kısmını seviyorum da doğum yaklaştıkça stres basıyor onu aşamadim işte
Amin canımhem de nasıl geriliyorumm. Bir ay kalmış resmen
Herşey yolundadr umarım yüzünü de görürsün kuzununKızlar bugün doktor kontrolüm var. İnşallah yüzünü gösterir tostos yanakinşallah her şey de yolundadır. 36 gün kaldı yazısını gördüm.bugun uygulamada. Stres oldum
Ay aliversin yaniAynen aynengeçen markette 3 kere arka arkaya birşey düşürdüm, eşim diyor ki 4.yü sen alırsın artık sonra pat o düşürdü, dedim bu 4. Ama sen düşürdün yine sen alıcan o yüzden
Yok yok katmiyorum hesaba bana neKız bir de erken gelme olasılığı var onu da kat hesaba
Amin canım inşallahHerşey yolundadr umarım yüzünü de görürsün kuzununay o stres bende de oluyo günlerimiz de çok yakın
Ay aliversin yanivalla yüz kere de düşse alacaklar kuzum, can taşıyoruz kolay mı Dün banyoda eşim temizledi yine beni, dedim yapamıyorum vallahi yoksa istemem senden. Hani yine ben kibarligimi gösterip teşekkür edeyim ayıp olmasın Yoksa mecbur yani tek başıma yapmadım
Nereni temizledi kız? Kıl tüy işi mi yoksa lifleme falan mıYok yok katmiyorum hesaba bana neKız cidden korkuyorum doğumdan zaten, dur telaş yaptırma bana Ayy evle hastane arası da bir saat sürüyor. Yolda falan dogurmam inşallah
Ay canım çok tatlı olmuş odası maşallah sağlıkla huzurla yatsın odasında. Birşey sorabilir miyim canım. Gardıropu nereden aldın çok beğendim eşime gostersem odayı rahatsız olur musunBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Merak etme ya doğum öyle pıt diye olmuyormuş. Benim bi akrabam her kontrolüne Sakaryadan İstanbula geldi. Doğumda da yine aynı şekilde.. Yolda doğurmadı korkmaYok yok katmiyorum hesaba bana neKız cidden korkuyorum doğumdan zaten, dur telaş yaptırma bana Ayy evle hastane arası da bir saat sürüyor. Yolda falan dogurmam inşallah
Kıl tüy işiNereni temizledi kız? Kıl tüy işi mi yoksa lifleme falan mı
Kız ilk doğumda 1 saatte doğuranda ne bileyim allahın sevdiği kuludur herhalde, korkma yavrucum bir şekilde çıkacaklar oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?