Maşallah iyi cesaret gidip gelmiş o yoluMerak etme ya doğum öyle pıt diye olmuyormuş. Benim bi akrabam her kontrolüne Sakaryadan İstanbula geldi. Doğumda da yine aynı şekilde.. Yolda doğurmadı korkma
Siparişlerini sormadan verirsen karışamaz niye soruyorsun ki aldıktan sonra göster benim 3ç kızım bu sefer benim adım olacak dedi anlamı kötü dedim güya hepsi kız birini feda et der gibi yaptı hedştelijleri VS hepsini kendi istediğim isimden yaptırdım ne kadar tevazu o kadar eziyet oluyor
Valla annem bizide her gün yıkamış hele ki bahar yaz ayı ise hiç düşünme yıka diyor annem 5 cocuk büyütmüş onun tecrübelerine güveniyorum
Ney zevksiz mi demişyaa bak gaza getirmek istemem ama benim arkamdan zevksiz dese yani bilemiyorum daha bir iğne ucunu bile göstermem. Aç bakalım kapı süsü dese ben derim zaten sana göre zevksizim ne göstersem beğenmeyeceksin derim çat diye. Ben biraz baskın karakterim ne kadar kırmak istemesemde üstümde hakimiyet kurulmasını asla istemem. Sen bence artık dişlerini göster bu şekilde çünkü herşeye karışmaya başlayacak öyle gözüküyor.
Ben en başından beri kyv le resmiyetimi hep koruyarak bu sorunu hiç yaşamadım şükürler olsun. Aramızda hep bi resmiyet vardr asla samimi olmam. Olunca sapıtıyolar gördüğüm kadarylasana da sabır diliyorm canım. Sen dediğinin arkasında durup net olarak beğenmediğini istemediğini kırmadan söylersen hallolur diye düşünyrum
Bende jilet yapıyorum görmüyorum ama allah ne verdiyse girişiyorum artıkKıl tüy işiBen agdadan korkuyorum ya enfeksiyon kaparım diye. Bebekten önce bir keresinde her yerini sivilce bastı kukumun ağda yüzünden. Ondan jiletle devam E goremedigimden yapamıyorum eşim yapıyor
Kız ne bileyim olur mu olur. Aman olmasın daÇıkacak da inşallah sağ salim sağlıkla çıkar Ne bileyim kocaman bebek yani Sen hiç mi korkmuyorsun
İlk olmasının heyecanı da ayrıAmin canım inşallahSorma ya benim ilk bir de. Sen yine az çok biliyorsun ne olacak da ben daha sancı nasıl onu bile zor ayırt ediyorum
Kıl tüy işiBen agdadan korkuyorum ya enfeksiyon kaparım diye. Bebekten önce bir keresinde her yerini sivilce bastı kukumun ağda yüzünden. Ondan jiletle devam E goremedigimden yapamıyorum eşim yapıyor
Kız ne bileyim olur mu olur. Aman olmasın daÇıkacak da inşallah sağ salim sağlıkla çıkar Ne bileyim kocaman bebek yani Sen hiç mi korkmuyorsun
Bence sen ne istediğini ya da istemediğini belli edip net ol bi dene en azından. Kırılack bşy yokki bunda. En azından dene bikez bakalım nolck. Belki de anlayacklar seniYa canım öyle bir aile yapıları var ki. Sanki resmi olmak mümkün değil gibi geliyor bana. Doğulu bir aile hep içiçe olmak istiyorlar. Bugün misafiri varmış mesela bana tatlı yap gel diyor bende yok yapamam demiyorum kendime kızıyorum sonra. Suçun büyüğü bende aslında onun da farkındayım. Eşimle huzursuz olmak istemiyorum sanırım asıl sebeb bu. Ayyy nerden girdim bu konulara dellendim yine.
Bence sen ne istediğini ya da istemediğini belli edip net ol bi dene en azından. Kırılack bşy yokki bunda. En azından dene bikez bakalım nolck. Belki de anlayacklar seni
Aay allahtan iki doğumumdan önce ben o işi lazerle halletmştim. Böyle bir rahatlık yok. Yaptığım en yerinde davranışlardan biri olabilir buKıl tüy işiBen agdadan korkuyorum ya enfeksiyon kaparım diye. Bebekten önce bir keresinde her yerini sivilce bastı kukumun ağda yüzünden. Ondan jiletle devam E goremedigimden yapamıyorum eşim yapıyor
Hadi bakalım verdim gazı bekliyorumTamam o zaman söz veriyorum bir sonraki konumuz da ki çok zaman almayacak bence bir şeylere karışması..
Açık ve net olacağım. Yapacağım bunu ya ne kadar zor olabilir. Yaptığım gibi de gelip yazacağım buraya.
Kız bir de doktor doğumla ilgili birşeyler söyleyince sanki o an orada doğurcak gibi oluyosunGörme kısmını seviyorum da doğum yaklaştıkça stres basıyor onu aşamadim işte
Amin canımhem de nasıl geriliyorumm. Bir ay kalmış resmen
Yürü be cecen kim tutar seni, görelim seni aslanımTamam o zaman söz veriyorum bir sonraki konumuz da ki çok zaman almayacak bence bir şeylere karışması..
Açık ve net olacağım. Yapacağım bunu ya ne kadar zor olabilir. Yaptığım gibi de gelip yazacağım buraya.
Ya bi de şu korkunç doğum hikayelerini anlatıyorlar ya deli oluyorum. Geçen kv de anlattı. Ya karnım burnumda bana bunun ne faydası olacak ki? Ki öncesinde defalarca susturdum anlattırmadim. Bu kez artık o kadar bezmişim ki bıraktım anlatsın. Ne anlıyorlar bu kadınlar ay öldüm, şöyle yirtildim böyle parçalandım demekten acabaBende jilet yapıyorum görmüyorum ama allah ne verdiyse girişiyorum artıklazere gidiyordum zaten gebelikten önce çok yok o yüzden.
İnşallah sağ salim gelirler tabi. Valla bilmiyorum açıkcası ya ben sanırım doğum başlayınca gerilicemşu an bir şey yok yani aman herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururum ne var ki modundayım normal olursa sancılar başlayınca, sezeryan olursa 1 gece önce tanıyamayabilirsiniz beni
İnşallah tadını çıkaracağım bir doğum yaşarım, yaşarız, aminnnİlk olmasının heyecanı da ayrıtadını çıkar.
Ben mi çok nazliyim neBen dün kendim uğraştım biraz ama elimi kestim. Artık jilet kullanmak falan çok tehlikeli bizim için. Adayı dediğin sebeplerden bende istemiyorum. Mecbur bir dahaki sefere eşime yaptıracağım bende.
Ya lazeri doğumdan sonra geri çıkar diyorlardi, demek ki cikmiyormus kandırmışlar beniAay allahtan iki doğumumdan önce ben o işi lazerle halletmştim. Böyle bir rahatlık yok. Yaptığım en yerinde davranışlardan biri olabilir bu
Allah razı olsunKız bir de doktor doğumla ilgili birşeyler söyleyince sanki o an orada doğurcak gibi oluyosunsenin cok az kalmıs bi ay ama bundan sonra bekle sen her an da gelebilir bende ne moral verdim
Ohh miss gibiBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Kız şaka yapıyorum erkekler genelde gününü bekliyor hemen doğmaz annen hangi hafta gelecekAllah razı olsunKız dur bari annem gelsin de ondan sonda doğsun, tek olmak istemiyorum Hoş arkadaşım doğuma girecek eğer derste olmazsa ama yine de anne ayrı be.
Annem martın ortasında gelecek. Valla henüz dogurmadi ama girerim doğuma dedi. Ay kıza kötülük mü yapmış olurum acaba? Bunu hiç düşünmemiştim. Bir sorayım kendisineKız şaka yapıyorum erkekler genelde gününü bekliyor hemen doğmaz annen hangi hafta gelecekben arkadasım İn doğumuna gitmiştim erken doğurunca annesi yetişemedi ama ondan sonra korktum doğumdan halbuki uzunda sürmedi ama etkilendim eğer arkadasın henüz doğurmadıysa sancı çekerken görmesin seni
Amin inşallah@umudum
Ohh miss gibisağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun canım herşey çok güzel olmuş
Amin canım herşey yolunda gider inşallahİnşallah tadını çıkaracağım bir doğum yaşarım, yaşarız, aminnn
Bana da öyle demşlerdi yine de yaptrmştım. Koltuk altım ve bacaklarımdan hiç çıkmıyo şükür. Özel bölgeden tek tük çıkıyo ama hemenceck halledebiliyrum. Zorlamıyo en azından. Doğumdan sonra bikaç seans gtcrm özel bölge için. Zaten lazere gderkrn kızıma hamile kalmştım yarım bırakmştım. Ona rağmen çok iyi valla. Özel bölgeyi almasam bile rahatsız edeck seviyede değil. Acil bşy olsa allah korusun giderim yani doğuma böyleYa lazeri doğumdan sonra geri çıkar diyorlardi, demek ki cikmiyormus kandırmışlar beniKoltuk altımı yaptırmıştım yıllar önce sadece. Tek tük çıkıyor hala. Seninki nasıl tamamen bitti maşallah ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?