2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merak etme ya doğum öyle pıt diye olmuyormuş. Benim bi akrabam her kontrolüne Sakaryadan İstanbula geldi. Doğumda da yine aynı şekilde.. Yolda doğurmadı korkma
Maşallah iyi cesaret gidip gelmiş o yolu Hadi inşallah hepimizinki hastanemizde doktorun yanında ve sağlıkla gelsin inşallah

Aslında sormuyorum ama o her şeye karışmak istiyor. Dün öyle otururken bir bakalım dedi. Bende saf saf açıyorum. Acil kurtulmam lazım bu saflığımdan artık...

Hiç sorma kuzum ya. 3 ay burda yoktum çok rahattım. Şimdiden başladı beni strese sokmaya. Kendimi değiştirmem lazım aslında çok farkındayım bunun. İnşallah başarabilirim.

Ya canım öyle bir aile yapıları var ki. Sanki resmi olmak mümkün değil gibi geliyor bana. Doğulu bir aile hep içiçe olmak istiyorlar. Bugün misafiri varmış mesela bana tatlı yap gel diyor bende yok yapamam demiyorum kendime kızıyorum sonra. Suçun büyüğü bende aslında onun da farkındayım. Eşimle huzursuz olmak istemiyorum sanırım asıl sebeb bu. Ayyy nerden girdim bu konulara dellendim yine.

Bende jilet yapıyorum görmüyorum ama allah ne verdiyse girişiyorum artık lazere gidiyordum zaten gebelikten önce çok yok o yüzden.
İnşallah sağ salim gelirler tabi. Valla bilmiyorum açıkcası ya ben sanırım doğum başlayınca gerilicem şu an bir şey yok yani aman herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururum ne var ki modundayım normal olursa sancılar başlayınca, sezeryan olursa 1 gece önce tanıyamayabilirsiniz beni

Ben dün kendim uğraştım biraz ama elimi kestim. Artık jilet kullanmak falan çok tehlikeli bizim için. Adayı dediğin sebeplerden bende istemiyorum. Mecbur bir dahaki sefere eşime yaptıracağım bende.

Bence sen ne istediğini ya da istemediğini belli edip net ol bi dene en azından. Kırılack bşy yokki bunda. En azından dene bikez bakalım nolck. Belki de anlayacklar seni

Bence sen ne istediğini ya da istemediğini belli edip net ol bi dene en azından. Kırılack bşy yokki bunda. En azından dene bikez bakalım nolck. Belki de anlayacklar seni

Tamam o zaman söz veriyorum bir sonraki konumuz da ki çok zaman almayacak bence bir şeylere karışması..
Açık ve net olacağım. Yapacağım bunu ya ne kadar zor olabilir. Yaptığım gibi de gelip yazacağım buraya.

Aay allahtan iki doğumumdan önce ben o işi lazerle halletmştim. Böyle bir rahatlık yok. Yaptığım en yerinde davranışlardan biri olabilir bu

Görme kısmını seviyorum da doğum yaklaştıkça stres basıyor onu aşamadim işte

Amin canım hem de nasıl geriliyorumm. Bir ay kalmış resmen
Kız bir de doktor doğumla ilgili birşeyler söyleyince sanki o an orada doğurcak gibi oluyosun senin cok az kalmıs bi ay ama bundan sonra bekle sen her an da gelebilir bende ne moral verdim

Yürü be cecen kim tutar seni, görelim seni aslanım

Ya bi de şu korkunç doğum hikayelerini anlatıyorlar ya deli oluyorum. Geçen kv de anlattı. Ya karnım burnumda bana bunun ne faydası olacak ki? Ki öncesinde defalarca susturdum anlattırmadim. Bu kez artık o kadar bezmişim ki bıraktım anlatsın. Ne anlıyorlar bu kadınlar ay öldüm, şöyle yirtildim böyle parçalandım demekten acaba
İlk olmasının heyecanı da ayrıtadını çıkar.
İnşallah tadını çıkaracağım bir doğum yaşarım, yaşarız, aminnn
Ben dün kendim uğraştım biraz ama elimi kestim. Artık jilet kullanmak falan çok tehlikeli bizim için. Adayı dediğin sebeplerden bende istemiyorum. Mecbur bir dahaki sefere eşime yaptıracağım bende.
Ben mi çok nazliyim ne Yaklaşık üç aydır eşim alıyor. Korkuyorum düşerim falan diye
Aay allahtan iki doğumumdan önce ben o işi lazerle halletmştim. Böyle bir rahatlık yok. Yaptığım en yerinde davranışlardan biri olabilir bu
Ya lazeri doğumdan sonra geri çıkar diyorlardi, demek ki cikmiyormus kandırmışlar beni Koltuk altımı yaptırmıştım yıllar önce sadece. Tek tük çıkıyor hala. Seninki nasıl tamamen bitti maşallah ya.

Kız bir de doktor doğumla ilgili birşeyler söyleyince sanki o an orada doğurcak gibi oluyosun senin cok az kalmıs bi ay ama bundan sonra bekle sen her an da gelebilir bende ne moral verdim
Allah razı olsun Kız dur bari annem gelsin de ondan sonda doğsun, tek olmak istemiyorum Hoş arkadaşım doğuma girecek eğer derste olmazsa ama yine de anne ayrı be.

Allah razı olsun Kız dur bari annem gelsin de ondan sonda doğsun, tek olmak istemiyorum Hoş arkadaşım doğuma girecek eğer derste olmazsa ama yine de anne ayrı be.
Kız şaka yapıyorum erkekler genelde gününü bekliyor hemen doğmaz annen hangi hafta gelecek ben arkadasım İn doğumuna gitmiştim erken doğurunca annesi yetişemedi ama ondan sonra korktum doğumdan halbuki uzunda sürmedi ama etkilendim eğer arkadasın henüz doğurmadıysa sancı çekerken görmesin seni

Annem martın ortasında gelecek. Valla henüz dogurmadi ama girerim doğuma dedi. Ay kıza kötülük mü yapmış olurum acaba? Bunu hiç düşünmemiştim. Bir sorayım kendisine

İnşallah tadını çıkaracağım bir doğum yaşarım, yaşarız, aminnn
Amin canım herşey yolunda gider inşallah
Bana da öyle demşlerdi yine de yaptrmştım. Koltuk altım ve bacaklarımdan hiç çıkmıyo şükür. Özel bölgeden tek tük çıkıyo ama hemenceck halledebiliyrum. Zorlamıyo en azından. Doğumdan sonra bikaç seans gtcrm özel bölge için. Zaten lazere gderkrn kızıma hamile kalmştım yarım bırakmştım. Ona rağmen çok iyi valla. Özel bölgeyi almasam bile rahatsız edeck seviyede değil. Acil bşy olsa allah korusun giderim yani doğuma böyle

D DeMe07 gösterebilirsin tabi canım . Bunu da trendyoldan aldım ama şöyle söyleyim çok kaliteli değil iskelet kısmı sunta , kapaklar mdf . İçi de tam çocuk için çok büyük değil kibar bir dolap . Beni idare eder yani bir süre . Ev değişimi yaparsam diye çok iyi bir şey almadım . Dolabın içini de atayım link de atayım hemen . Ben alırken 1087 TL idi , arada düşüyor fiyat . Kargo kısa sürede geliyor ancak kargoda bizim bir parça zarar görmüştü . Değişim yapıyorlarmış ancak arka kısma geldiği için ben uğraşmak istemedim .

çekmece kısmı biraz Küçük ama dediğim gibi iş görür .

Eklentiler

• 5C23A9B1-B3DC-49DA-89BB-74313280833C.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 75C88768-365A-4012-A269-5F2E53D570A0.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 852863ED-245D-48C4-AB31-84C3B765A4DA.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 61
Ben hala makina ile alıyorum alt tarafı, göremesem de tutuyorum makina , ayna ile kontrol ediyorum .çok zor oluyor ama yapmaya çalışıyorum benim de hastahane ev arası rahat 2 saat Diken üstünde bekliyorum inşallah bir sıkıntı olmadan doğururum . 36-37 de dikişler alınacak zaten . Belki dikişler alınırken gelir benim ki az mı kalmış ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…