Ya öyle benim arkadasım yırtıldım kanadım ölüyorum bitiyorum olmadı. İlk doğumu olmasına ragmen öğleden sonra gitmişti 5-6 saatte doğurdu aksam 22de bebek dogdu ayy bende bi ağlama varAnnem martın ortasında gelecek. Valla henüz dogurmadi ama girerim doğuma dedi. Ay kıza kötülük mü yapmış olurum acaba? Bunu hiç düşünmemiştim. Bir sorayım kendisine
Zor bir durum. Eşinle paylaş, o annesine söylesin onun söylediği batmaz annesine. Biz beğenmedik ya da ben beğenmedim desin annesini o daha rahat kontrol altına alabilir gibi geliyor. Allah yardımcın olsun. Gönlünce olsun herşey.Kızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Siz size yapılan müdahaleleri nasıl engelliyorsunuz? Bebeğin yıkanması ile ilgili mesela. Göbek bağı düşene kadar yıkanması doğru değilmiş dedim olur mu öyle şey kanlı mı kalsın çocuk eve gelince ben tuzlu suyla yıkarım diye lafı ağzıma tıkadı.Bende silenecek herhalde kanlı kalacak hali yok desemde olmaz kızım öyle diyor.
Dünde bir kapı süslerine bakalım netten dedi bende açtım gösteriyorum onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim zevkimi o beğenmiyor.(ben tabi açık açık beğenmedim demiyorum onun gösterdiklerine ama o söylüyor) Her şeye müdahil olmaya çalışıyor. 60 küsür yaşında bir kadınla benim zevkim nasıl bir olsun bunu hiç anlamak istemiyor sanırım.
Bende asla kırıcı olamam, karşılık veremem bu yüzden mi kaybediyorum?
Bebek doğunca da çok canımı sıkacak her konuda belli oldu.(şöyle tut, şöyle yedir, şöyle giydir gibi) Nasıl önleyeceğim. Siz olsanız nasıl çözüm bulursunuz?
Ay ben makinayla alayım dedim kıstırdım valla zor aldım makinayı ordanBen hala makina ile alıyorum alt tarafı, göremesem de tutuyorum makina , ayna ile kontrol ediyorum .çok zor oluyor ama yapmaya çalışıyorumbenim de hastahane ev arası rahat 2 saat Diken üstünde bekliyorum inşallah bir sıkıntı olmadan doğururum . 36-37 de dikişler alınacak zaten . Belki dikişler alınırken gelir benim ki az mı kalmış ne
Doğumuna şahit olunca ayrı bir bağ kuruyorsun gerçekten . Benim arkadaşlar da hep doğumlarına çağırdı . Ama o günler benim için kötüydü . Onlar adına çok mutlu idim ancak benim bebeğim olmadığı için inanılmaz bir burukluk yaşıyordum . Karşındaki de ince düşünemiyor , gitmesen olmuyor . Çok şükür ki o günler geride kaldı inşallah .Ya öyle benim arkadasım yırtıldım kanadım ölüyorum bitiyorum olmadı. İlk doğumu olmasına ragmen öğleden sonra gitmişti 5-6 saatte doğurdu aksam 22de bebek dogdu ayy bende bi ağlama varsanki ben doğurdum sadece sancı çekerken hani bişey yapamıyorsun orası insanı zorluyor elinden bişey gelmeyince ama simdi bebegini öyle cok seviyorum ki sanki benim elime doğmuş gibi oldu
Eşime zor açmışım orayı , ağda yaptıramam herhaldeAy ben makinayla alayım dedim kıstırdım valla zor aldım makinayı ordanağda yaptırdım tertemiz oldu bi kere daha giderim sonra doguma giderim sanırım zaten tek tük az çıkıyo ne dikişi aldırcaksın
Aahh evet tüp bebekti senin değil mi? Ben eğer arkadasımın böyle sıkıntısı oldugunu bilsem çağırmazdım sanırım eminim çok sevinirsin ama içinde bi ukte kalır keşke benimde cocugum olsa falan diye geçirir içinden üzülür falan diyeDoğumuna şahit olunca ayrı bir bağ kuruyorsun gerçekten . Benim arkadaşlar da hep doğumlarına çağırdı . Ama o günler benim için kötüydü . Onlar adına çok mutlu idim ancak benim bebeğim olmadığı için inanılmaz bir burukluk yaşıyordum . Karşındaki de ince düşünemiyor , gitmesen olmuyor . Çok şükür ki o günler geride kaldı inşallah .
Kız aynen bnde zor açtım ama ağdayı önceden beri aynı yere yaptıırıyodum. Ağdaya alışan biri daha zor yani kendi uğraşamıyorEşime zor açmışım orayı , ağda yaptıramam herhalde
Evet tüp bebekti . Hele birinde Düşük yaptıktan bir ay sonra doğurdu arkadaş . Hala giremediğim o hastahaneye o gün Çok güçlükle girmiştim . Son girdiğim oldu zaten . Daha da gidemiyorum o hastahaneye . Çok ağlamıştım o gün . Amaaaaan geçti gitti işte çok şükür , hala inanamıyorum bu günlereAahh evet tüp bebekti senin değil mi? Ben eğer arkadasımın böyle sıkıntısı oldugunu bilsem çağırmazdım sanırım eminim çok sevinirsin ama içinde bi ukte kalır keşke benimde cocugum olsa falan diye geçirir içinden üzülür falan diye
Kesinlikle canım. Çünkü her insan bazen fark etmeden sınırı aşıyor. Kendi hayatının sınırını iyi belirle ve o çemberin içine geçeni uyar. Herkes bilsin kendi sınırının nerede başladığını. Fikir al tabi büyüklerden ve tecrübelerden. Ama uygulayıp uygulamayacağına sen karar ver. Bir kere belli edersen tavrını, daha sonra iki kez düşünüp bir kez söylerler.Ne kadar güzel bir halı bayıldımmmBende bakayım siteye çok sağ ol canım.
Maalesef çok yakınız canım. Yaşadığım yer küçük bir yer aramızda 5dk bile mesafe yok.
Zaten onun zevkine kalırsak yandık yine kendi bildiğimi yaparım da tavrı çok can sıkıcı ya.
Gerçekten şaşırdım okuyunca. İnsanlarda ki bu karışma merakı nedir. Hadi benim ki hak görüyor bir şekilde babaannesi olacak nede olsa ama komşu bile gelip karışıyor aşırı can sıkıcı bir şey.
Senin gibi olmayı çok isterdim. Öyle bir cevap versem varya ortam anında buz keser eminim.Birde ben söyleyemiyorum ya kendimi zorlasam da ağzımdan çıkmıyor laflar. Ama lohusalık bahanesiyle çok canım sıkılırsa ortaya bambaşka bir insan çıkacak. ☺
Aslında bende ona göstermeyecektim huyunu bildiğim için. Hiçbir şeyi beğenmez kendi zevki olmadıkça. Bir aç bakalım modellere diyince mecbur kaldım. Bir daha da tövbe
Mecbur baş etmenin yolunu bulmam lazım canım dediğin gibi yoksa bu şekilde hep benden gidecek. Bunca zaman sessiz sakin insan oldum da ne oldu sanki. Artık biraz dişlerimi göstermem lazım galiba. ☺
Büyük rahatlık valla. Doğumdan sonra ben de istiyorum. Kadın vücudundaki en gereksiz şey şu tüyler yaAmin canım herşey yolunda gider inşallah
Bana da öyle demşlerdi yine de yaptrmştım. Koltuk altım ve bacaklarımdan hiç çıkmıyo şükür. Özel bölgeden tek tük çıkıyo ama hemenceck halledebiliyrum. Zorlamıyo en azından. Doğumdan sonra bikaç seans gtcrm özel bölge için. Zaten lazere gderkrn kızıma hamile kalmştım yarım bırakmştım. Ona rağmen çok iyi valla. Özel bölgeyi almasam bile rahatsız edeck seviyede değil. Acil bşy olsa allah korusun giderim yani doğuma böyle
Benimki de diyor kesin ağlarım ben diye ki çok zor ağlarYa öyle benim arkadasım yırtıldım kanadım ölüyorum bitiyorum olmadı. İlk doğumu olmasına ragmen öğleden sonra gitmişti 5-6 saatte doğurdu aksam 22de bebek dogdu ayy bende bi ağlama varsanki ben doğurdum sadece sancı çekerken hani bişey yapamıyorsun orası insanı zorluyor elinden bişey gelmeyince ama simdi bebegini öyle cok seviyorum ki sanki benim elime doğmuş gibi oldu
Ayy yok canım öyle bir durumu olsa asla istemem yanimda. Eziyet gibi. Arkadaşım daha bekar, o yüzden içim rahatEvet tüp bebekti . Hele birinde Düşük yaptıktan bir ay sonra doğurdu arkadaş . Hala giremediğim o hastahaneye o gün Çok güçlükle girmiştim . Son girdiğim oldu zaten . Daha da gidemiyorum o hastahaneye . Çok ağlamıştım o gün . Amaaaaan geçti gitti işte çok şükür , hala inanamıyorum bu günlere
Zor bir durum. Eşinle paylaş, o annesine söylesin onun söylediği batmaz annesine. Biz beğenmedik ya da ben beğenmedim desin annesini o daha rahat kontrol altına alabilir gibi geliyor. Allah yardımcın olsun. Gönlünce olsun herşey.
Ben daha vermedim ama ablamın çocuğu için çikolataatolyesi sayfasından sipariş vermiştik . Ben de ordan veririm galiba sipariş . Hediyelik kısmında eşim sinir ediyor beni . Gelene bir de hediye mi vereceğiz diyorKızlar çikolata siparişi veren var mı benim oğlan erken gelecek gibi duruyor bugin 35 olduk versem mi siparişi güvenilir bir yer var mı bildiğiniz
Ahahah çok güldüm dusakabin kırılır ne ayValla bizde 4 senelik evliyiz ama evde hiç öyle birşey yapmadık dusakabin kırılır flan birşey olur, malımız değerlitatillerde flan olmuştu sadece
Hediyeliği ben mevlitte düşünüyorum ya hastanedekilere gerek yokBen daha vermedim ama ablamın çocuğu için çikolataatolyesi sayfasından sipariş vermiştik . Ben de ordan veririm galiba sipariş . Hediyelik kısmında eşim sinir ediyor beni . Gelene bir de hediye mi vereceğiz diyor
Zannetmiyorum olacağını paketlemesi filan da güzeldi . Ben onu burdan Almanya’ya göndermiştim , hiç zarar görmedi .Hediyeliği ben mevlitte düşünüyorum ya hastanedekilere gerek yokerime bozulma gibi bir durum olur mu
Ayy canım çok üzüldümEvet tüp bebekti . Hele birinde Düşük yaptıktan bir ay sonra doğurdu arkadaş . Hala giremediğim o hastahaneye o gün Çok güçlükle girmiştim . Son girdiğim oldu zaten . Daha da gidemiyorum o hastahaneye . Çok ağlamıştım o gün . Amaaaaan geçti gitti işte çok şükür , hala inanamıyorum bu günlere
O bebek doğuruyor da ağlıyor ya o sesi duyan birinin ağlamaması imkansız gibi bişey hala aklıma geldikçe duygulanıyorumBüyük rahatlık valla. Doğumdan sonra ben de istiyorum. Kadın vücudundaki en gereksiz şey şu tüyler ya
Benimki de diyor kesin ağlarım ben diye ki çok zor ağlardedim dogurana kadar ağlama da ne zaman ağlarsan ağla elimi tutsa yeter sancı cekerken
Ben pozitif hikayeleri okuyorum, dinliyorum. Bir de kötü birşey dinlesem bile her doğum kendine özeldir diyorum kapıyorum konuyu.Ya bi de şu korkunç doğum hikayelerini anlatıyorlar ya deli oluyorum. Geçen kv de anlattı. Ya karnım burnumda bana bunun ne faydası olacak ki? Ki öncesinde defalarca susturdum anlattırmadim. Bu kez artık o kadar bezmişim ki bıraktım anlatsın. Ne anlıyorlar bu kadınlar ay öldüm, şöyle yirtildim böyle parçalandım demekten acaba
İnşallah tadını çıkaracağım bir doğum yaşarım, yaşarız, aminnn
Ben mi çok nazliyim neYaklaşık üç aydır eşim alıyor. Korkuyorum düşerim falan diye
Ya lazeri doğumdan sonra geri çıkar diyorlardi, demek ki cikmiyormus kandırmışlar beniKoltuk altımı yaptırmıştım yıllar önce sadece. Tek tük çıkıyor hala. Seninki nasıl tamamen bitti maşallah ya.
Ben melodi çikolatadan sipariş vericem, çikolatası çok güzel oranın.Kızlar çikolata siparişi veren var mı benim oğlan erken gelecek gibi duruyor bugin 35 olduk versem mi siparişi güvenilir bir yer var mı bildiğiniz
Ahhh kuzum ne güzel çocuk olunca da ilk zamanlar pek yapamasaniz da çocuk az büyüüp uyudugunda kaçamak yaparsınız ya çok buyumedenBizim banyoya tek girdiğimiz çok nadirdir evlendiğimizden beri.. Hep derdim hamile kalmadan önce de, ileride çocuk olunca en üzüleceğim şeylerden biri banyoya beraber girememek.. Evet yaramazlık da yapılıyor arada ama hiçbir şey yapmadan da olsa ben çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?