2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Annem martın ortasında gelecek. Valla henüz dogurmadi ama girerim doğuma dedi. Ay kıza kötülük mü yapmış olurum acaba? Bunu hiç düşünmemiştim. Bir sorayım kendisine
Ya öyle benim arkadasım yırtıldım kanadım ölüyorum bitiyorum olmadı. İlk doğumu olmasına ragmen öğleden sonra gitmişti 5-6 saatte doğurdu aksam 22de bebek dogdu ayy bende bi ağlama var sanki ben doğurdum sadece sancı çekerken hani bişey yapamıyorsun orası insanı zorluyor elinden bişey gelmeyince ama simdi bebegini öyle cok seviyorum ki sanki benim elime doğmuş gibi oldu

Zor bir durum. Eşinle paylaş, o annesine söylesin onun söylediği batmaz annesine. Biz beğenmedik ya da ben beğenmedim desin annesini o daha rahat kontrol altına alabilir gibi geliyor. Allah yardımcın olsun. Gönlünce olsun herşey.

Ay ben makinayla alayım dedim kıstırdım valla zor aldım makinayı ordan ağda yaptırdım tertemiz oldu bi kere daha giderim sonra doguma giderim sanırım zaten tek tük az çıkıyo ne dikişi aldırcaksın

Doğumuna şahit olunca ayrı bir bağ kuruyorsun gerçekten . Benim arkadaşlar da hep doğumlarına çağırdı . Ama o günler benim için kötüydü . Onlar adına çok mutlu idim ancak benim bebeğim olmadığı için inanılmaz bir burukluk yaşıyordum . Karşındaki de ince düşünemiyor , gitmesen olmuyor . Çok şükür ki o günler geride kaldı inşallah .

Aahh evet tüp bebekti senin değil mi? Ben eğer arkadasımın böyle sıkıntısı oldugunu bilsem çağırmazdım sanırım eminim çok sevinirsin ama içinde bi ukte kalır keşke benimde cocugum olsa falan diye geçirir içinden üzülür falan diye

Evet tüp bebekti . Hele birinde Düşük yaptıktan bir ay sonra doğurdu arkadaş . Hala giremediğim o hastahaneye o gün Çok güçlükle girmiştim . Son girdiğim oldu zaten . Daha da gidemiyorum o hastahaneye . Çok ağlamıştım o gün . Amaaaaan geçti gitti işte çok şükür , hala inanamıyorum bu günlere

Kesinlikle canım. Çünkü her insan bazen fark etmeden sınırı aşıyor. Kendi hayatının sınırını iyi belirle ve o çemberin içine geçeni uyar. Herkes bilsin kendi sınırının nerede başladığını. Fikir al tabi büyüklerden ve tecrübelerden. Ama uygulayıp uygulamayacağına sen karar ver. Bir kere belli edersen tavrını, daha sonra iki kez düşünüp bir kez söylerler.

Büyük rahatlık valla. Doğumdan sonra ben de istiyorum. Kadın vücudundaki en gereksiz şey şu tüyler ya
Benimki de diyor kesin ağlarım ben diye ki çok zor ağlar dedim dogurana kadar ağlama da ne zaman ağlarsan ağla elimi tutsa yeter sancı cekerken

Ayy yok canım öyle bir durumu olsa asla istemem yanimda. Eziyet gibi. Arkadaşım daha bekar, o yüzden içim rahat

Sağ ol canım her şey hepimiz için güzel olsun inşallah. Çaresiz kaldığım yerlerde öyle yapacağım artık.

Kızlar çikolata siparişi veren var mı benim oğlan erken gelecek gibi duruyor bugin 35 olduk versem mi siparişi güvenilir bir yer var mı bildiğiniz
Ben daha vermedim ama ablamın çocuğu için çikolataatolyesi sayfasından sipariş vermiştik . Ben de ordan veririm galiba sipariş . Hediyelik kısmında eşim sinir ediyor beni . Gelene bir de hediye mi vereceğiz diyor

Hediyeliği ben mevlitte düşünüyorum ya hastanedekilere gerek yok erime bozulma gibi bir durum olur mu

Ayy canım çok üzüldüm simdi kendi bebegini almana sayılı günler kaldı Allah sanada nasip etmiş boşver güzel günler çok yakın
O bebek doğuruyor da ağlıyor ya o sesi duyan birinin ağlamaması imkansız gibi bişey hala aklıma geldikçe duygulanıyorum ben masaj bile yapmıştım arkadasıma elini tabi tutar ama tırnaklama kızı benim arkadasım öyle cok sıkmıski tırnak izi vardı bende sonradan gördüm o an anladım ne kadar zor ama bi o kadar güçlü duruyosun

Ben pozitif hikayeleri okuyorum, dinliyorum. Bir de kötü birşey dinlesem bile her doğum kendine özeldir diyorum kapıyorum konuyu.
Kızlar çikolata siparişi veren var mı benim oğlan erken gelecek gibi duruyor bugin 35 olduk versem mi siparişi güvenilir bir yer var mı bildiğiniz
Ben melodi çikolatadan sipariş vericem, çikolatası çok güzel oranın.

Ahhh kuzum ne güzel çocuk olunca da ilk zamanlar pek yapamasaniz da çocuk az büyüüp uyudugunda kaçamak yaparsınız ya çok buyumeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…