2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu amcanin size karıştığı gibi bana kayinpeder karışıyor ben ne yapayim
Oğlumun odasinda yer yok kardeşinin beşiği sigmaz bir süre yanimda yattıktan sonra oturma odasini bozup ona oda yapacagim bir çekyat atilacak yani çekyat atılmasın diye cocugu kapının yanında yatiracak emanet gibi o söylüyor ben olmaz diyorum o söylüyor ben olmaz diyorum
çekyatin da anası ağladı zaten 5 yıldır oğlum ustunde şurup döküldü leke kaldı ustu keçeli kalem içinde sanma yani gıcır gıcır koltuk kendi dediğini yaptiracak ya
He he he de geç senden beterleri var unutma

Tıkama konusuna size katılıyorum bebek yıkandıkça öyle bir rahatlıyor ki hatta yıkandığı içinde mışıl mışıl uyuyor ilk kızımdan tecrübe ile sabit
Benim oğlumu doğar doğmaz yikamislardi bu yikama yikamama konusu göreceli galiba ama yikaninca rahatladigini düşünüyorum ben de

Atılmasın istiyorsan al kendi evine koy de o zaman.

mmisey adam değil eşi karışıyor . Adamın haTırına zaten kadına bir şey demiyorum . Evime bir şey alsam ertesi gün bakarım ki o da almış birileri gelse sürekli geleni gideni gözler . Bir yere gitsem nereye gittin , nerden geldin. Eve Kargo gelse arkasına damlar hemen ne aldın diye . Bir de dedikodu gani zaten . bütün ilçeden haberi var . Tüp bebek yaptırmak ayıp değil günah değil ama oturup kalkanla benim lafımı ettiğini duydum . bunlar çok normal şeyler , tüp bebek olunca sanki gaz kaçırıyor ilk tüp bebekte cahillik ettim paylaştım , sonrakileri hiç söylemedim , bu gebeliğime de normal oldu dedim . ama geçen üst komşu gelip de demesin mi 'tüp bebek yaptırdılar ama normal diyorlar millete ' diyor senin karşıdaki diye . Çok üzüldüm . Sırf bu kadın yüzünden evimi değiştireceğim . Bakışları bile beni rahatsız ediyor

Çok mantikli
Ilk dogumumda sancı çekerken oda da 10 kişi vardi

Ben dün kendim uğraştım biraz ama elimi kestim. Artık jilet kullanmak falan çok tehlikeli bizim için. Adayı dediğin sebeplerden bende istemiyorum. Mecbur bir dahaki sefere eşime yaptıracağım bende.
Ay kızlar eşinize nasıl yaptırıyorsunuz ben oram temiz değilken görmesin diye akla karayı seçiyorum bişeyler yaşayacağımız zaman mümkün mertebe tüyüm kılım varken yanaşmıyorum rahat edemediğim için. Düşünemiyorum açıp da oramı temizlettiğimi
Eşime zor açmışım orayı , ağda yaptıramam herhalde
Bende tam tersi. Eşim kılımı görmesin temiz görsün. Ağda yapan kızların işi o yani alışınca rahat açıyorsun ilk gidişimde o kadar stres yapmıştım ki kalp krizi geçirecektim resmen. Kafamda kuruyorum soracaklar kriz geçirince noldu diye. Ne o ağda yaptıracak diye kalp krizi geçirdi Ama cidden alışıyorsun

Ooo iş çirkin boyutlara gitmiş sizin ben olsam tavır alırdım kapıyı acmazdim falan evde olduğumu bildiğini bildiğim halde terbiyesiz

Bende asla aldiramam esime agda yapamiyorum mecbur çıkanları diger türlü gormeden yapiyorum

Eşime de temizken açarım zaten temizken bile zor açtım adama nasıl temizleteyim orayı aslında ağda ya filan bir kere gitsem devamı gelir herhalde . Çocuktan sonra da lazeri çok istiyorum çünkü

Kardeşim gibidir Allah razı olsun aylardır evimin işini bile yapıyor. Tirnagi da dert etmez artık napiyim
Aa ben olsam çoktan kavga etmiştim, peygamber sabrı varmış sende.
Kız eşim de yapmayacak da kim yapacak Geçen arkadaşım dedi yok dedim senden utanırım Bu hayattan utanmadığım tek insan esimdir. Annemden bile utanırım ama eşimden utanmam. Sağ olsun o sağladı bunu da gerçi. Biz karı kocayiz diye diye beni alıştırdı Doğumdan sonra da banyomu falan eşim yaptırır mesela, annemden isteyemem ben.

Aay allahtan iki doğumumdan önce ben o işi lazerle halletmştim. Böyle bir rahatlık yok. Yaptığım en yerinde davranışlardan biri olabilir bu
Ben de lazer yaptirdim ilk doğumdan sonra ama hortladilar bacaklarda birsey yok koltuk alti ve orası

Reactions: Kuf
Ooo iş çirkin boyutlara gitmiş sizin ben olsam tavır alırdım kapıyı acmazdim falan evde olduğumu bildiğini bildiğim halde terbiyesiz
Öyle yaptığım günler de çok oluyor İnan . Bir doğursam da gitseydim buralardan . Şimdi bir de çocuğuna ben bakayım diye çıkar ortaya . İyi olaydı kadın ne güzel olurdu okula giderken çocuğu dışarı bile çıkarmadan ona bırakırdım . Bakıcı baksak bu sefer de ben dura dura başkasına verdiler çocuğu der . Ders programımı ayarlayıp dönüşümlü bakmayı düşünüyoruz eşimle çocuğa . Olmadı ücretsiz izne ayrılırım en kötü . Dua edin de evimiz hemen satılsın

K Kuf sabırlıyım evet ama aslında huzursuzluk olmasın istediğim için böyle . Konuşursam daha huzursuz olacağım çünkü biliyorum kendimi . Bakalım inşallah tez zamanda taşınmak nasip olur

Ben de lazer yaptirdim ilk doğumdan sonra ama hortladilar bacaklarda birsey yok koltuk alti ve orası
Bende de özel bölgede çıkıyo canım çok olmasa da var. Rahatsz edici düzeyde değl allahtan. Bazı vücutlarda daha fazla çıkıymş hamileliklerde. Hormonlardan malesefşükür benm bacaklarda ve koltuk altında hiç yok

Kızlar çikolata siparişi veren var mı benim oğlan erken gelecek gibi duruyor bugin 35 olduk versem mi siparişi güvenilir bir yer var mı bildiğiniz
Ay bi 15 gün daha beklese keşke 37 olsa yeter
Oğlum için haciseriften sipariş vermiştim bunda da vericem ama erken diyorum ben de

Ay canim benim üzüldüm inşallah Allah gönlünüze göre versin

Kız nolcak ki? Ben de şimdiye dek kendim jiletle alıyordum, son defasında eğilemediğim için aynayla yapayım dedim ama olmadı doğru düzgün yapamadım. Eşim ben yapayım düşeceksin edeceksin banyoda diyor. Galiba artık ona jiletleteceğim ben de..
Eşin bu konularda hassassa belki sana o yüzden garip geliyordur. Bizim kıl tüyden çok bir rahatsızlığımız yok

Aynı kafadayız valla seninle.. Anneme, kardeşlerime açamam ama eşimden hiçbir konuda çekinmem ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…