- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Hemen bakim ona daBen pozitif hikayeleri okuyorum, dinliyorum. Bir de kötü birşey dinlesem bile her doğum kendine özeldir diyorum kapıyorum konuyu.
Ben melodi çikolatadan sipariş vericem, çikolatası çok güzel oranın.
Bu amcanin size karıştığı gibi bana kayinpeder karışıyor ben ne yapayim@cecenn ben de senin gibiyim . Kırmamak için bir şey diyemem . Benzer bir sıkıntıyı ben de karşı komşumla yaşıyorum . Komşu değil de aile dostumuz diyelim . Ben 5 yaşında iken Tanışıyoruz , aradan yıllar geçti tesadüf aynı aile ile aynı ilçede yaşıyorum ben şu an . Hatta karşı Dairesinden ev aldık. Tanıyordunuz da neden ordan ev aldınız diyebilirsiniz . Şöyle söyleyim biz tanıdığımız zamanlarda adamın eşi başka biriydi , çok iyi insanlar. Eşini kaybedince tekrar evlendi . Yeni eşini tanımıyordum ben . Şimdi sıkıntı yaşadığım kişi adamın eşi . Sırf bu yüzden ev değiştireceğim . Odaya şekil verdik , hemen damladı , şunu şöyle koy bunu böyle yap daha güzel vs diye .he deyip geçiyorum ama canımı sıkmıyor değil . Şimdiden başladı bana siz de çocuğu başkaları gibi sakınmayın yok öpme yok dokunma vs diye diyor . Eşim He deseydi hemen taşınırdım ama bir doğum yap ondan sonra diye bekliyor.
Benim oğlumu doğar doğmaz yikamislardi bu yikama yikamama konusu göreceli galiba ama yikaninca rahatladigini düşünüyorum ben deTıkama konusuna size katılıyorum bebek yıkandıkça öyle bir rahatlıyor ki hatta yıkandığı içinde mışıl mışıl uyuyor ilk kızımdan tecrübe ile sabit
Atılmasın istiyorsan al kendi evine koy de o zaman.Bu amcanin size karıştığı gibi bana kayinpeder karışıyor ben ne yapayim
Oğlumun odasinda yer yok kardeşinin beşiği sigmaz bir süre yanimda yattıktan sonra oturma odasini bozup ona oda yapacagim bir çekyat atilacak yani çekyat atılmasın diye cocugu kapının yanında yatiracak emanet gibi o söylüyor ben olmaz diyorum o söylüyor ben olmaz diyorum
çekyatin da anası ağladı zaten 5 yıldır oğlum ustunde şurup döküldü leke kaldı ustu keçeli kalem içinde sanma yani gıcır gıcır koltuk kendi dediğini yaptiracak ya
He he he de geç senden beterleri var unutma
Çok mantikliBen hiç böyle işime karışılma durumu yaşamadım, belki de istemediğim sevmediğim şeyleri direkt söylediğim içindir. Şu an mesela bebeğin odasını diziyoruz yavaş yavaş.. Kayınvalidem fotoğraf istemişti daha dolap yerleştirirken, dedim tamamen bitmeden kimse görmeyecek. Eşim arada diyor artık foto çekebilir miyiz diye, diyorum tamamen bitince.. Bir de birkaç gün önce kayınvalidem ben annem oturuyoruz. Kayınvalidem dedi ki olur da eşin işteyken doğum falan başlarsa beni ara hemen gelirim arabayla götürürüm. İyi niyetli kesinlikle biliyorum ama ben kimseye haber vermeyeceğim dedim direkt, o da şaşırdı aa niye dedi. Ne annemlere ne size haber vermeyeceğim doğuma yakın haber vereceğiz dedim. Sancımı vs yalnız yaşamak istiyorum dedim. Ben en başından beri kendi fikirlerimi söylediğim için sanırım onlar da alıştılar, herhangi bir şeye zorlamıyorlar beni..
Ben dün kendim uğraştım biraz ama elimi kestim. Artık jilet kullanmak falan çok tehlikeli bizim için. Adayı dediğin sebeplerden bende istemiyorum. Mecbur bir dahaki sefere eşime yaptıracağım bende.
Ay kızlar eşinize nasıl yaptırıyorsunuz ben oram temiz değilken görmesin diye akla karayı seçiyorum bişeyler yaşayacağımız zamanYa bi de şu korkunç doğum hikayelerini anlatıyorlar ya deli oluyorum. Geçen kv de anlattı. Ya karnım burnumda bana bunun ne faydası olacak ki? Ki öncesinde defalarca susturdum anlattırmadim. Bu kez artık o kadar bezmişim ki bıraktım anlatsın. Ne anlıyorlar bu kadınlar ay öldüm, şöyle yirtildim böyle parçalandım demekten acaba
İnşallah tadını çıkaracağım bir doğum yaşarım, yaşarız, aminnn
Ben mi çok nazliyim neYaklaşık üç aydır eşim alıyor. Korkuyorum düşerim falan diye
Ya lazeri doğumdan sonra geri çıkar diyorlardi, demek ki cikmiyormus kandırmışlar beniKoltuk altımı yaptırmıştım yıllar önce sadece. Tek tük çıkıyor hala. Seninki nasıl tamamen bitti maşallah ya.
Bende tam tersi. Eşim kılımı görmesin temiz görsün. Ağda yapan kızların işi o yani alışınca rahat açıyorsunEşime zor açmışım orayı , ağda yaptıramam herhalde
Ooo iş çirkin boyutlara gitmiş sizin ben olsam tavır alırdım kapıyı acmazdim falan evde olduğumu bildiğini bildiğim halde terbiyesizmmisey adam değil eşi karışıyor . Adamın haTırına zaten kadına bir şey demiyorum . Evime bir şey alsam ertesi gün bakarım ki o da almış birileri gelse sürekli geleni gideni gözler . Bir yere gitsem nereye gittin , nerden geldin. Eve Kargo gelse arkasına damlar hemen ne aldın diye . Bir de dedikodu gani zaten . bütün ilçeden haberi var . Tüp bebek yaptırmak ayıp değil günah değil ama oturup kalkanla benim lafımı ettiğini duydum . bunlar çok normal şeyler , tüp bebek olunca sanki gaz kaçırıyor ilk tüp bebekte cahillik ettim paylaştım , sonrakileri hiç söylemedim , bu gebeliğime de normal oldu dedim . ama geçen üst komşu gelip de demesin mi 'tüp bebek yaptırdılar ama normal diyorlar millete ' diyor senin karşıdaki diye . Çok üzüldüm . Sırf bu kadın yüzünden evimi değiştireceğim . Bakışları bile beni rahatsız ediyor
Bende asla aldiramam esimeAy kızlar eşinize nasıl yaptırıyorsunuz ben oram temiz değilken görmesin diye akla karayı seçiyorum bişeyler yaşayacağımız zamanmümkün mertebe tüyüm kılım varken yanaşmıyorum rahat edemediğim için. Düşünemiyorum açıp da oramı temizlettiğimi
Bende tam tersi. Eşim kılımı görmesin temiz görsün. Ağda yapan kızların işi o yani alışınca rahat açıyorsunilk gidişimde o kadar stres yapmıştım ki kalp krizi geçirecektim resmen. Kafamda kuruyorum soracaklar kriz geçirince noldu diye. Ne o ağda yaptıracak diye kalp krizi geçirdi Ama cidden alışıyorsun
Eşime de temizken açarım zatenAy kızlar eşinize nasıl yaptırıyorsunuz ben oram temiz değilken görmesin diye akla karayı seçiyorum bişeyler yaşayacağımız zamanmümkün mertebe tüyüm kılım varken yanaşmıyorum rahat edemediğim için. Düşünemiyorum açıp da oramı temizlettiğimi
Bende tam tersi. Eşim kılımı görmesin temiz görsün. Ağda yapan kızların işi o yani alışınca rahat açıyorsunilk gidişimde o kadar stres yapmıştım ki kalp krizi geçirecektim resmen. Kafamda kuruyorum soracaklar kriz geçirince noldu diye. Ne o ağda yaptıracak diye kalp krizi geçirdi Ama cidden alışıyorsun
Kardeşim gibidir Allah razı olsun aylardır evimin işini bile yapıyor. Tirnagi da dert etmez artık napiyimAyy canım çok üzüldümsimdi kendi bebegini almana sayılı günler kaldı Allah sanada nasip etmiş boşver güzel günler çok yakın
O bebek doğuruyor da ağlıyor ya o sesi duyan birinin ağlamaması imkansız gibi bişey hala aklıma geldikçe duygulanıyorumben masaj bile yapmıştım arkadasıma elini tabi tutar ama tırnaklama kızı benim arkadasım öyle cok sıkmıski tırnak izi vardı bende sonradan gördüm o an anladım ne kadar zor ama bi o kadar güçlü duruyosun
Aa ben olsam çoktan kavga etmiştim, peygamber sabrı varmış sende.mmisey adam değil eşi karışıyor . Adamın haTırına zaten kadına bir şey demiyorum . Evime bir şey alsam ertesi gün bakarım ki o da almış birileri gelse sürekli geleni gideni gözler . Bir yere gitsem nereye gittin , nerden geldin. Eve Kargo gelse arkasına damlar hemen ne aldın diye . Bir de dedikodu gani zaten . bütün ilçeden haberi var . Tüp bebek yaptırmak ayıp değil günah değil ama oturup kalkanla benim lafımı ettiğini duydum . bunlar çok normal şeyler , tüp bebek olunca sanki gaz kaçırıyor ilk tüp bebekte cahillik ettim paylaştım , sonrakileri hiç söylemedim , bu gebeliğime de normal oldu dedim . ama geçen üst komşu gelip de demesin mi 'tüp bebek yaptırdılar ama normal diyorlar millete ' diyor senin karşıdaki diye . Çok üzüldüm . Sırf bu kadın yüzünden evimi değiştireceğim . Bakışları bile beni rahatsız ediyor
Kız eşim de yapmayacak da kim yapacakAy kızlar eşinize nasıl yaptırıyorsunuz ben oram temiz değilken görmesin diye akla karayı seçiyorum bişeyler yaşayacağımız zamanmümkün mertebe tüyüm kılım varken yanaşmıyorum rahat edemediğim için. Düşünemiyorum açıp da oramı temizlettiğimi
Ben de lazer yaptirdim ilk doğumdan sonra ama hortladilar bacaklarda birsey yok koltuk alti ve orasıAay allahtan iki doğumumdan önce ben o işi lazerle halletmştim. Böyle bir rahatlık yok. Yaptığım en yerinde davranışlardan biri olabilir bu
Öyle yaptığım günler de çok oluyor İnan . Bir doğursam da gitseydim buralardan . Şimdi bir de çocuğuna ben bakayım diye çıkar ortaya . İyi olaydı kadın ne güzel olurdu okula giderken çocuğu dışarı bile çıkarmadan ona bırakırdım . Bakıcı baksak bu sefer de ben dura dura başkasına verdiler çocuğu der . Ders programımı ayarlayıp dönüşümlü bakmayı düşünüyoruz eşimle çocuğa . Olmadı ücretsiz izne ayrılırım en kötü . Dua edin de evimiz hemen satılsınOoo iş çirkin boyutlara gitmiş sizin ben olsam tavır alırdım kapıyı acmazdim falan evde olduğumu bildiğini bildiğim halde terbiyesiz
Bende de özel bölgede çıkıyo canım çok olmasa da var. Rahatsz edici düzeyde değl allahtan. Bazı vücutlarda daha fazla çıkıymş hamileliklerde. Hormonlardan malesefBen de lazer yaptirdim ilk doğumdan sonra ama hortladilar bacaklarda birsey yok koltuk alti ve orası
Ay bi 15 gün daha beklese keşke 37 olsa yeterKızlar çikolata siparişi veren var mı benim oğlan erken gelecek gibi duruyor bugin 35 olduk versem mi siparişi güvenilir bir yer var mı bildiğiniz
Ay canim benim üzüldüm inşallah Allah gönlünüze göre versinÖyle yaptığım günler de çok oluyor İnan . Bir doğursam da gitseydim buralardan . Şimdi bir de çocuğuna ben bakayım diye çıkar ortaya . İyi olaydı kadın ne güzel olurdu okula giderken çocuğu dışarı bile çıkarmadan ona bırakırdım . Bakıcı baksak bu sefer de ben dura dura başkasına verdiler çocuğu der . Ders programımı ayarlayıp dönüşümlü bakmayı düşünüyoruz eşimle çocuğa . Olmadı ücretsiz izne ayrılırım en kötü . Dua edin de evimiz hemen satılsın
Kız nolcak ki? Ben de şimdiye dek kendim jiletle alıyordum, son defasında eğilemediğim için aynayla yapayım dedim ama olmadı doğru düzgün yapamadım. Eşim ben yapayım düşeceksin edeceksin banyoda diyor. Galiba artık ona jiletleteceğim ben de..Ay kızlar eşinize nasıl yaptırıyorsunuz ben oram temiz değilken görmesin diye akla karayı seçiyorum bişeyler yaşayacağımız zamanmümkün mertebe tüyüm kılım varken yanaşmıyorum rahat edemediğim için. Düşünemiyorum açıp da oramı temizlettiğimi
Brn de tam bu soruyu sorcaktm. Ben de sipariş vercem gizel beğendiğiniz biyer varsa kızlarKızlar çikolata siparişi veren var mı benim oğlan erken gelecek gibi duruyor bugin 35 olduk versem mi siparişi güvenilir bir yer var mı bildiğiniz
Aynı kafadayız valla seninle.. Anneme, kardeşlerime açamam ama eşimden hiçbir konuda çekinmem ben de..Kız eşim de yapmayacak da kim yapacakGeçen arkadaşım dedi yok dedim senden utanırım Bu hayattan utanmadığım tek insan esimdir. Annemden bile utanırım ama eşimden utanmam. Sağ olsun o sağladı bunu da gerçi. Biz karı kocayiz diye diye beni alıştırdı Doğumdan sonra da banyomu falan eşim yaptırır mesela, annemden isteyemem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?