2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay herşey idare edilebilirde millete gidip tüp bebek yaptı ama normal diyor ne demek. Parçalarım onu valla adama hürmetimden önce onunla konuşur karısını uyarmasını isterdim, baktım devam ediyor sen sağa ben selamet kardeşim açma kapımı bir daha der çekilirdim.

merhabalar sevgili arkidaslar...
gelemedim buaralara 1 haftadir..herkes iyidir insAllah 100 sayfa birikmis okuyamadim.doguran falan yoktur insAllah
Canım ilk bebişimiz doğdu. Bahatumutduru arkadaşımız doğum yaptı, gayet sağlıklılar.

Arkadaşlar erkek bebek için yenidoğan hastane çıkışı nereden aldınız. Sade beyaz bir şey arıyorum ama bulamıyorum.

Arkadaşlar erkek bebek için yenidoğan hastane çıkışı nereden aldınız. Sade beyaz bir şey arıyorum ama bulamıyorum.
E bebek de düz 5li beyaz renk vardı canım ben aldım kzım için ama fiyatını hiç hatırlamıyorum toplu almıştım çünkü şapkası falan da vardı

Banyomu yaptırabilir sıkıntı yok canım. Duşa falan beraber giriyoruz yeri geliyor sıkıntı değil de. O özel temizlikleri yaptıramam
Eşim değil kıl tüy konusunda ben çok hassasım ya. Ondan sanırım. Allahtan eşim tüysüz bir insan. Hayatta katlanamadığım şeylerin ilk sıralarında gelir kıl olayı. Sinekkaydı traş olmak zorunda eşim. Öpüşemem yoksa. Yüzüne bakarken bile gözüm sakalına bıyığına gider uyuz olurum. Takıntı işte napalım. Onun için onun da benim kılımı görmesini istemem. Kendi kılımı kendim bile göreyim istemem o kadar psikopatım

Sinekkaydı traş olmak mı zorunda öpüşmek için akşam eşim gelince dicem millet öpüşmek için neler çekiyor benimki bıyıklı anacım, bende suratında illa bişey olcak öyle seviyorum. Ya bıyık, ya sakal zaten diğer türlüsü hiç yakışmıyor askere giderken yolunmuş tavuk götüne dönmüştü suratı

Zaten en son bunu da duyunca çok sinirlendim . Eşine biraz çıtlattık durumu . Ama o da karısına bir şey dememiştir eminim . Kadın çok ağlak , çok da kırılgan karşıdakini hiç düşünmüyor ama kendisi böyle .adam çekiyor maalesef , onunla beraber biz de çekiyoruz . Çok önemsemiyorum kapıyı bir açıyorsam iki açmıyorum . Gideceğim inşallah diye diye geçiyor zaman

Bende eşimi hep kirli sakal seviyorum sinek kaydı bi kere gördüm o da askere giderken

Ay Bende eşime açamam normalde bakmayın geçen zorla muayene etmeye kalkıştı ona bile zar zor yani Allahtan lazere zamanında gitmişim baya rahatım o konuda ama özel bölgede hala var malesef onuda görmeden yapmaya calisiyorum.

Ahahahahshsh Allah seni kahretmesin bende yazacaktım yazmadım aynı şeyi ay doğurcam sizin yüzünüzden gülmekten

Bende eşimi hep kirli sakal seviyorum sinek kaydı bi kere gördüm o da askere giderken
Benim eşim tanıştığımızda 17-18 yaşındaydı. Daha adam gibi sakalı bıyığı yoktu yani. Zavallılık kendi de bilmiyor sakal bıyık nasıl olur ona diye. Uzatmasına izin vermiyorum

Benim eşim tanıştığımızda 17-18 yaşındaydı. Daha adam gibi sakalı bıyığı yoktu yani. Zavallılık kendi de bilmiyor sakal bıyık nasıl olur ona diye. Uzatmasına izin vermiyorum
Bende 20yasınddan beri tanıyorum hep kirli sakalı vardı ama çok sık bi sakalı yok yüzünde bıyıkları da öyle gür değil ince yakışıyor ona ne bilem kız alışmışım kesince çok komik oldu adam bunalıma girmişti askere giderken

merhaba kızlar uzun zamandır yzamadım stresli günler geciriyordum nasılsınız öncelikle dogum yapan @baharumutduru2018 arkadasımız hayırlı ugurlu olsun cok güzel bi kızınız var , CocoChanelmademoiselle sizde iyisinizdir insallah canım , kızlar bende doktordan geliyorum bugun bası olması gerekenden daha asağıda bebeğimin açılmam yok ama doktor yürüme eğilme kalkma vs dedi 37 ye kadar durabildiği kadar dursa iyi olucak başladı benim diken üstü günlerim :/

Geçmiş olsun canım aceleci bir bebeğimiz daha var anlaşılan. Korkma canım özellikle stres yapma kasılma rahat olmaya çalış lütfen zor günleri atlattık artık son düzlüğe girdik hepimiz umarım zamanında gelirler bolca dinlen

cok tesekkür ederim canım inşallah kilosuda 2300 gibi gözüktü bugun suyunda felan sıkıntı yokta aşağıda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…