2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
cok tesekkür ederim canım inşallah kilosuda 2300 gibi gözüktü bugun suyunda felan sıkıntı yokta aşağıda işte
Kilosu iyi bi 3 hafta daha dayansa iyi olur aşağıda olması hemen doğacak diye birşey yok canım açılman yokmuş herhangi bi kasılma sancı belirtinde yok. Sen ama sürekli uzan ve istirahat halinde ol 15-20 gün idare etsin evdekiler seni

Sonunda benim gibi biri çıktı. Kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştım

Benim içinde ilk olacak canım. Normalde öyle görsün istemem ama mecburiyet. Ağdaya alıştırmadığım için bir anda gidemem, enfeksiyon riski falan korkutur beni.

Bişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumu nası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh

Yok valla benim bir değişiklik dikkatimi çekmedi orda.

cok tesekkür ederim canım inşallah kilosuda 2300 gibi gözüktü bugun suyunda felan sıkıntı yokta aşağıda işte

Çok geçmiş olsun kilosu iyi maşallah. Biraz daha bekler umarım minik. Sen dikkat et kendine. Doktorun tavsiyelerine uy canım gerisi Allah a kalmış. İnşallah zamanında gelir.

Allah iyiliğini versin kahkaha attım zevk meselesi işte. Hiç unutmam sevgiliyken bir yaz akşamüstüsü kumsalda beni yakalamaya kalkmıştı. Ben de kaçıyorum tabi - sanırsın Türk filmi çekiyoruz neyse- koştu bu yakaladı belimden. Kolunu tuttum. Anam bir pürüzsüz Allahım dedim ne harika pürüzsüz kılsız kollar. Evlenirim ben bununla

Dikkat et canım kendine yüzdk yüzdk kuyruğuna geldikinşallah zamanında gelir bebeklerimiz

Bişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumu nası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Valla fark etmedim ben ama illaki oluyordur değişiklik

Anam bide sinekkaydı aboo Ben de sakallı seviyom ya

Salon kızı çizgimden kaymıyım zaten taşınıcam diyorsun yani
Ahahahahshsh Allah seni kahretmesin bende yazacaktım yazmadım aynı şeyi ay doğurcam sizin yüzünüzden gülmekten
Kız dur sakın daha doğurma daha var zamanı ben demiştim ama izne ayrılınca herkese salça olucam diye
Puf puf poğaça mı artık poğaça yiyebilir miyim emin değilim şaka bir yana benimki hep etli, butlu ve mutluydu o yüzden ben farketmedim
Aynen bende bir fotoğrafı var sinirlendirince diyorum arkadaş grubuna atarım o fotoğrafını hemen gönlümü al
Aman canım yat dinlen, zorunda olmadıkça kalkma sakın. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.
Hahahahahhahahahahhahahaha adamın tüysüz kollarından mı etkilenip evlenmeye karar verdin allah swni napmasın bir de neden öyle bir sahne yaşamışsınız sahilde ağaçların arkasından birbirinize de baktınız mı

Ayy evet yaa yine salak salak kendi kendime gülüyorum

Demek ki olmadı olsa anlardınız benimki bildiğin kilo almış mayalanmış kabarmış sanki
Gözümden yaş geldi yine, alemsiniz ya

Benim eşim tanıştığımızda 17-18 yaşındaydı. Daha adam gibi sakalı bıyığı yoktu yani. Zavallılık kendi de bilmiyor sakal bıyık nasıl olur ona diye. Uzatmasına izin vermiyorum
Sonunda benim gibi biri çıktı. Kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştım
Ay tatlım benim esimdede bir biyik varmış görmedim o hallerini gerçi :) tanistigimizda işten dolayı hep sinek kaydı idi. Geçenlerde bir hafta ise gitmedi bir uzadı öpünce beni yanağımdan flan delirdim resmen

az kalmış canim çok stres yapma. çok ayakta kalma, çok oturma da. benim doktorum oturmayi da yasaklamıştı. 3 hafta kadar vaktimiz kaldi. inşallah dayanırlar minnaklar.

Vallahi kollarından etkilendim yani. Döşünün kılsız olmasından da etkilendim Zaten hep derim eşime. Kıllı bir adam olsaydın hiç şansın olmazdı diye. Kılsız vücuduyla ayarttı beni
Valla işte ergen zamanlar mı desem öyle bir koştuk ben de bilmiyorum. Güneş de batıyor hafiften Ağaç arkasından bakmadık ama bak unutmuşuz

Kız ahahahha keske o benzetmeyi yapmayaydım iyiydi bilmiyorum güzel oldu etli butlu görmemiştim kendilerini hiç bende de eşişmin bi fotosu var bak instagramda atarım diyorum sil çabuk onu diyo ama onunla şantaj yapıyorum ona eggplantlover harbi o sahil sahnesine bende çok güldüm neden öyle şeyler yaşadınız

Anam bide sinekkaydı aboo Ben de sakallı seviyom ya
Ay yok düşündüm de yine istemem sakal. Bu kadar laf söyledim benim oğlan büyüyünce kesin sakal bırakır hee ona kes de diyemem
Ay tatlım benim esimdede bir biyik varmış görmedim o hallerini gerçi :) tanistigimizda işten dolayı hep sinek kaydı idi. Geçenlerde bir hafta ise gitmedi bir uzadı öpünce beni yanağımdan flan delirdim resmen
Ay ne kadar ortak yönümüz oldu seninle kız

Kız napayım adam koşturunca kaçma hissi geldi kendime de çok güvenirdim koşu konusunda. Lisede koşuda il ikincisiydim falan ama kumda olmuyormuş iyi oldu yakaladığı. Pürüzsüz kollarını ellemiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…