Kilosu iyi bi 3 hafta daha dayansa iyi olur aşağıda olması hemen doğacak diye birşey yok canımcok tesekkür ederim canım inşallah kilosuda 2300 gibi gözüktü bugun suyunda felan sıkıntı yokta aşağıda işte
Sonunda benim gibi biri çıktı. Kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştımAy Bende eşime açamam normalde bakmayın geçen zorla muayene etmeye kalkıştı ona bile zar zor yaniAllahtan lazere zamanında gitmişim baya rahatım o konuda ama özel bölgede hala var malesef onuda görmeden yapmaya calisiyorum.
Ay kızlar eşinize nasıl yaptırıyorsunuz ben oram temiz değilken görmesin diye akla karayı seçiyorum bişeyler yaşayacağımız zamanmümkün mertebe tüyüm kılım varken yanaşmıyorum rahat edemediğim için. Düşünemiyorum açıp da oramı temizlettiğimi
Bende tam tersi. Eşim kılımı görmesin temiz görsün. Ağda yapan kızların işi o yani alışınca rahat açıyorsunilk gidişimde o kadar stres yapmıştım ki kalp krizi geçirecektim resmen. Kafamda kuruyorum soracaklar kriz geçirince noldu diye. Ne o ağda yaptıracak diye kalp krizi geçirdi Ama cidden alışıyorsun
Bişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumunası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
cok tesekkür ederim canım inşallah kilosuda 2300 gibi gözüktü bugun suyunda felan sıkıntı yokta aşağıda işte
Allah iyiliğini versin kahkaha attımSinekkaydı traş olmak mı zorunda öpüşmek içinakşam eşim gelince dicem millet öpüşmek için neler çekiyor benimki bıyıklı anacım, bende suratında illa bişey olcak öyle seviyorum. Ya bıyık, ya sakal zaten diğer türlüsü hiç yakışmıyor askere giderken yolunmuş tavuk götüne dönmüştü suratı
Kız dur aman doğurmaAhahahahshsh Allah seni kahretmesin bende yazacaktım yazmadım aynı şeyiay doğurcam sizin yüzünüzden gülmekten
Dikkat et canım kendine yüzdk yüzdk kuyruğuna geldikmerhaba kızlar uzun zamandır yzamadım stresli günler geciriyordum nasılsınız öncelikle dogum yapan @baharumutduru2018 arkadasımız hayırlı ugurlu olsun cok güzel bi kızınız var , @CocoChanelmademoiselle sizde iyisinizdir insallah canım, kızlar bende doktordan geliyorum bugun bası olması gerekenden daha asağıda bebeğimin açılmam yok ama doktor yürüme eğilme kalkma vs dedi 37 ye kadar durabildiği kadar dursa iyi olucak başladı benim diken üstü günlerim :/
Bişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumunası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Ayy evet yaa yine salak salak kendi kendime gülüyorumKız dur aman doğurmaBizim geçen akşamki muhabbetler başladı yine
Demek ki olmadı olsa anlardınız benimki bildiğin kilo almış mayalanmış kabarmış sankiValla fark etmedim ben ama illaki oluyordur değişiklik
Anam bide sinekkaydı abooBanyomu yaptırabilir sıkıntı yok canım. Duşa falan beraber giriyoruz yeri geliyor sıkıntı değil de. O özel temizlikleri yaptıramam
Eşim değil kıl tüy konusunda ben çok hassasım ya. Ondan sanırım. Allahtan eşim tüysüz bir insan. Hayatta katlanamadığım şeylerin ilk sıralarında gelir kıl olayı. Sinekkaydı traş olmak zorunda eşim. Öpüşemem yoksa. Yüzüne bakarken bile gözüm sakalına bıyığına gider uyuz olurum. Takıntı işte napalım. Onun için onun da benim kılımı görmesini istemem. Kendi kılımı kendim bile göreyim istemem o kadar psikopatım
Salon kızı çizgimden kaymıyım zaten taşınıcam diyorsun yaniZaten en son bunu da duyunca çok sinirlendim . Eşine biraz çıtlattık durumu . Ama o da karısına bir şey dememiştir eminim . Kadın çok ağlak , çok da kırılgan karşıdakini hiç düşünmüyor ama kendisi böyle .adam çekiyor maalesef , onunla beraber biz de çekiyoruz . Çok önemsemiyorum kapıyı bir açıyorsam iki açmıyorum . Gideceğim inşallah diye diye geçiyor zaman
Kız dur sakın daha doğurma daha var zamanıAhahahahshsh Allah seni kahretmesin bende yazacaktım yazmadım aynı şeyiay doğurcam sizin yüzünüzden gülmekten
Puf puf poğaça mıBişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumunası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Aynen bende bir fotoğrafı var sinirlendirince diyorum arkadaş grubuna atarım o fotoğrafını hemen gönlümü alBende 20yasınddan beri tanıyorum hep kirli sakalı vardı ama çok sık bi sakalı yok yüzünde bıyıkları da öyle gür değil inceyakışıyor ona ne bilem kız alışmışım kesince çok komik oldu adam bunalıma girmişti askere giderken
Aman canım yat dinlen, zorunda olmadıkça kalkma sakın. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.merhaba kızlar uzun zamandır yzamadım stresli günler geciriyordum nasılsınız öncelikle dogum yapan @baharumutduru2018 arkadasımız hayırlı ugurlu olsun cok güzel bi kızınız var , @CocoChanelmademoiselle sizde iyisinizdir insallah canım, kızlar bende doktordan geliyorum bugun bası olması gerekenden daha asağıda bebeğimin açılmam yok ama doktor yürüme eğilme kalkma vs dedi 37 ye kadar durabildiği kadar dursa iyi olucak başladı benim diken üstü günlerim :/
HahahahahhahahahahhahahahaAllah iyiliğini versin kahkaha attımzevk meselesi işte. Hiç unutmam sevgiliyken bir yaz akşamüstüsü kumsalda beni yakalamaya kalkmıştı. Ben de kaçıyorum tabi - sanırsın Türk filmi çekiyoruz neyse- koştu bu yakaladı belimden. Kolunu tuttum. Anam bir pürüzsüz Allahım dedim ne harika pürüzsüz kılsız kollar. Evlenirim ben bununla
Allah iyiliğini versin kahkaha attımzevk meselesi işte. Hiç unutmam sevgiliyken bir yaz akşamüstüsü kumsalda beni yakalamaya kalkmıştı. Ben de kaçıyorum tabi - sanırsın Türk filmi çekiyoruz neyse- koştu bu yakaladı belimden. Kolunu tuttum. Anam bir pürüzsüz Allahım dedim ne harika pürüzsüz kılsız kollar. Evlenirim ben bununla
Gözümden yaş geldi yine, alemsiniz yaAyy evet yaa yine salak salak kendi kendime gülüyorum
Demek ki olmadı olsa anlardınız benimki bildiğin kilo almış mayalanmış kabarmış sanki
Benim eşim tanıştığımızda 17-18 yaşındaydı. Daha adam gibi sakalı bıyığı yoktu yani. Zavallılık kendi de bilmiyor sakal bıyık nasıl olur ona diye. Uzatmasına izin vermiyorum
Ay tatlım benim esimdede bir biyik varmış görmedim o hallerini gerçi :) tanistigimizda işten dolayı hep sinek kaydı idi. Geçenlerde bir hafta ise gitmedi bir uzadı öpünce beni yanağımdan flan delirdim resmenSonunda benim gibi biri çıktı. Kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştım
az kalmış canim çok stres yapma. çok ayakta kalma, çok oturma da. benim doktorum oturmayi da yasaklamıştı. 3 hafta kadar vaktimiz kaldi. inşallah dayanırlar minnaklar.merhaba kızlar uzun zamandır yzamadım stresli günler geciriyordum nasılsınız öncelikle dogum yapan @baharumutduru2018 arkadasımız hayırlı ugurlu olsun cok güzel bi kızınız var , @CocoChanelmademoiselle sizde iyisinizdir insallah canım, kızlar bende doktordan geliyorum bugun bası olması gerekenden daha asağıda bebeğimin açılmam yok ama doktor yürüme eğilme kalkma vs dedi 37 ye kadar durabildiği kadar dursa iyi olucak başladı benim diken üstü günlerim :/
Vallahi kollarından etkilendim yani. Döşünün kılsız olmasından da etkilendimSalon kızı çizgimden kaymıyım zaten taşınıcam diyorsun yani
Kız dur sakın daha doğurma daha var zamanıben demiştim ama izne ayrılınca herkese salça olucam diye
Puf puf poğaça mıartık poğaça yiyebilir miyim emin değilim şaka bir yana benimki hep etli, butlu ve mutluydu o yüzden ben farketmedim
Aynen bende bir fotoğrafı var sinirlendirince diyorum arkadaş grubuna atarım o fotoğrafını hemen gönlümü al
Aman canım yat dinlen, zorunda olmadıkça kalkma sakın. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.
Hahahahahhahahahahhahahahaadamın tüysüz kollarından mı etkilenip evlenmeye karar verdin allah swni napmasın bir de neden öyle bir sahne yaşamışsınız sahilde ağaçların arkasından birbirinize de baktınız mı
Kız ahahahha keske o benzetmeyi yapmayaydım iyiydiSalon kızı çizgimden kaymıyım zaten taşınıcam diyorsun yani
Kız dur sakın daha doğurma daha var zamanıben demiştim ama izne ayrılınca herkese salça olucam diye
Puf puf poğaça mıartık poğaça yiyebilir miyim emin değilim şaka bir yana benimki hep etli, butlu ve mutluydu o yüzden ben farketmedim
Aynen bende bir fotoğrafı var sinirlendirince diyorum arkadaş grubuna atarım o fotoğrafını hemen gönlümü al
Aman canım yat dinlen, zorunda olmadıkça kalkma sakın. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.
Hahahahahhahahahahhahahahaadamın tüysüz kollarından mı etkilenip evlenmeye karar verdin allah swni napmasın bir de neden öyle bir sahne yaşamışsınız sahilde ağaçların arkasından birbirinize de baktınız mı
Bende öyle yaa benim gerçek top varmış gibiKızlar ben birden şiştim bu hafta koccaman bi top yutmş gibi hissedyrum. Patlayacaam
Ay yok düşündüm de yine istemem sakal. Bu kadar laf söyledim benim oğlan büyüyünce kesin sakal bırakır hee ona kes de diyememAnam bide sinekkaydı abooBen de sakallı seviyom ya
Ay ne kadar ortak yönümüz oldu seninle kızAy tatlım benim esimdede bir biyik varmış görmedim o hallerini gerçi :) tanistigimizda işten dolayı hep sinek kaydı idi. Geçenlerde bir hafta ise gitmedi bir uzadı öpünce beni yanağımdan flan delirdim resmen
Kız napayım adam koşturunca kaçma hissi geldiKız ahahahha keske o benzetmeyi yapmayaydım iyiydibilmiyorum güzel oldu etli butlu görmemiştim kendilerini hiç bende de eşişmin bi fotosu var bak instagramda atarım diyorum sil çabuk onu diyo ama onunla şantaj yapıyorum ona eggplantlover harbi o sahil sahnesine bende çok güldüm neden öyle şeyler yaşadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?