- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Sakal bana seksi geliyor ya, eşim tıraş olunca bi utanma geliyor bana başka biri gibiAy yok düşündüm de yine istemem sakal. Bu kadar laf söyledim benim oğlan büyüyünce kesin sakal bırakır hee ona kes de diyemem
Ay ne kadar ortak yönümüz oldu seninle kız
İyi ki depar atıp adamı soluk soluğa bırakmadın romantizm gidecekmiş yoksaKız napayım adam koşturunca kaçma hissi geldikendime de çok güvenirdim koşu konusunda. Lisede koşuda il ikincisiydim falan ama kumda olmuyormuş iyi oldu yakaladığı. Pürüzsüz kollarını ellemiş oldum
Aynen ya iki sıkıştırsam bende özledim adamıSakal bana seksi geliyor ya, eşim tıraş olunca bi utanma geliyor bana başka biri gibiOyy işten gelsin de bir kıstırıyım onu, canım çekti he
Bende ordakilere baktım kararsız kaldımAy bi 15 gün daha beklese keşke 37 olsa yeter
Oğlum için haciseriften sipariş vermiştim bunda da vericem ama erken diyorum ben de
Hahahhaha gözümün önünde canlandı resmen. Böyle koşuyorsunuz sonra eşin seni yakalıyor sen aman allahım kollara bak pürüzsüz evlenirim ben seninle diyorsun. Sonra yanak yanağa verip kameraya doğru bakıyorsunuzVallahi kollarından etkilendim yani. Döşünün kılsız olmasından da etkilendimZaten hep derim eşime. Kıllı bir adam olsaydın hiç şansın olmazdı diye. Kılsız vücuduyla ayarttı beni
Valla işte ergen zamanlar mı desem öyle bir koştuk ben de bilmiyorum. Güneş de batıyor hafiftenAğaç arkasından bakmadık ama bak unutmuşuz
Boşver kalsın ilerde kızım babasına aşık olursa o fotoğrafını göstericem. Sonra muhtemelen baba aşığı kızlardan olmaktan vazgeçerKız ahahahha keske o benzetmeyi yapmayaydım iyiydibilmiyorum güzel oldu etli butlu görmemiştim kendilerini hiç bende de eşişmin bi fotosu var bak instagramda atarım diyorum sil çabuk onu diyo ama onunla şantaj yapıyorum ona eggplantlover harbi o sahil sahnesine bende çok güldüm neden öyle şeyler yaşadınız
Ay ben daha fazla almasam tamam ☺ yeter bana bu kadarözellikle birşey yapmadım. sadece çok iştahım yok, ondan olsa gerek :)
Çok acımasızsın ahahahahaHahahhaha gözümün önünde canlandı resmen. Böyle koşuyorsunuz sonra eşin seni yakalıyor sen aman allahım kollara bak pürüzsüz evlenirim ben seninle diyorsun. Sonra yanak yanağa verip kameraya doğru bakıyorsunuz
Boşver kalsın ilerde kızım babasına aşık olursa o fotoğrafını göstericem. Sonra muhtemelen baba aşığı kızlardan olmaktan vazgeçer
Ay güle güle kullansin odasını ben oda yapmıyorum bi sene sonra şark olacak bizim boşuna yapmayın dedim ozendirdin beniBiz de odamızı hallettik sayılıraksesuar ve fon perdemiz kaldı . Onların da acelesi yok şimdilik .
Ne yapayım bacım oğlan anası olsaydık böyle hain planlar içine girmezdikÇok acımasızsın ahahahaha
Benim de hazırKızlar hastane çantalarım hazır, birkaç ufak tefek eksik var ama onlar da en son konulacak şeyler makyaj malzemeleri, şarj aleti, terlik falan.. Üstümden büyük bir yük kalktı valla..
bebe yağı vs de iyi geliyormuş. kuruluk var mi cildinde. ama geçmezse tahlil yapılıyor galiba. karaciğer ve kan degerlerine bayılıyormuşKizlar iki gündür benim kolum bacagim sırtım kafam her bir yerim kaşınıyor dus aldim nemlendim yine ayni ayy napsam ki
Ben de yapmayacaktım güya taşınırız diye ama sonradan dedim iyi kötü içimden geçeni yapayım içimde kalmasın . Çok tutmadı zaten aldıklarım . Bu da yine götürür uzun bir süre .Ay güle güle kullansin odasını ben oda yapmıyorum bi sene sonra şark olacak bizim boşuna yapmayın dedim ozendirdin beni
Koydum canım birkaç tane müslin ağız mendili.. 2 de büyük müslinlerden koydum. Birini küvöze sereceğim biriyle de kundak yaparız diye düşündüm.Benim de hazırağız mendili koycak mısın sen çantaya ya?
Ben sirkeyle silmiştim kendimi canım, öyle kurtuldum kaşıntıdan. Bir dene istersen baya yakıyor amaKizlar iki gündür benim kolum bacagim sırtım kafam her bir yerim kaşınıyor dus aldim nemlendim yine ayni ayy napsam ki
Bende alayım yanıma o zaman. Sağol canımKoydum canım birkaç tane müslin ağız mendili.. 2 de büyük müslinlerden koydum. Birini küvöze sereceğim biriyle de kundak yaparız diye düşündüm.
bebe yağı vs de iyi geliyormuş. kuruluk var mi cildinde. ama geçmezse tahlil yapılıyor galiba. karaciğer ve kan degerlerine bayılıyormuş
Bebe yagi sürdüm dustan sonra vücuduma pekte kuru kalmadi sirkeyi gecmezse deneyeyim . Streste yapiyormus iki gündür biraz stresliyim acaba o muBen sirkeyle silmiştim kendimi canım, öyle kurtuldum kaşıntıdan. Bir dene istersen baya yakıyor ama
Alerjikte olabilir canım. Benim 10 güne yakın sürdü hatırlarsan, bende kolestaz diye çok korkmuştum. Sonra buzdolabından aldığım sirkeyle sile sile soğuk bir şekilde kurtuldum.Bebe yagi sürdüm dustan sonra vücuduma pekte kuru kalmadi sirkeyi gecmezse deneyeyim . Streste yapiyormus iki gündür biraz stresliyim acaba o mu
Kolestaz degildir ins
Evet testler temiz çıkmıştı sende ..off sirkeyi deniyim oyleyse . Uyuz gibi kaşınmak sinir bozucuAlerjikte olabilir canım. Benim 10 güne yakın sürdü hatırlarsan, bende kolestaz diye çok korkmuştum. Sonra buzdolabından aldığım sirkeyle sile sile soğuk bir şekilde kurtuldum.
Hahaha çok kıstırma adamcağızıSakal bana seksi geliyor ya, eşim tıraş olunca bi utanma geliyor bana başka biri gibiOyy işten gelsin de bir kıstırıyım onu, canım çekti he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?