2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay yok düşündüm de yine istemem sakal. Bu kadar laf söyledim benim oğlan büyüyünce kesin sakal bırakır hee ona kes de diyemem

Ay ne kadar ortak yönümüz oldu seninle kız
Sakal bana seksi geliyor ya, eşim tıraş olunca bi utanma geliyor bana başka biri gibi Oyy işten gelsin de bir kıstırıyım onu, canım çekti he

İyi ki depar atıp adamı soluk soluğa bırakmadın romantizm gidecekmiş yoksa biz hiç kumlarda koşmadık ki kollarına atsaydım kendimi benim kocam kıllı biraz Türk erkeği yani

Hahahhaha gözümün önünde canlandı resmen. Böyle koşuyorsunuz sonra eşin seni yakalıyor sen aman allahım kollara bak pürüzsüz evlenirim ben seninle diyorsun. Sonra yanak yanağa verip kameraya doğru bakıyorsunuz
Boşver kalsın ilerde kızım babasına aşık olursa o fotoğrafını göstericem. Sonra muhtemelen baba aşığı kızlardan olmaktan vazgeçer

Çok acımasızsın ahahahaha

Kızlar hastane çantalarım hazır, birkaç ufak tefek eksik var ama onlar da en son konulacak şeyler makyaj malzemeleri, şarj aleti, terlik falan.. Üstümden büyük bir yük kalktı valla..
Benim de hazır ağız mendili koycak mısın sen çantaya ya?

Kizlar iki gündür benim kolum bacagim sırtım kafam her bir yerim kaşınıyor dus aldim nemlendim yine ayni ayy napsam ki
bebe yağı vs de iyi geliyormuş. kuruluk var mi cildinde. ama geçmezse tahlil yapılıyor galiba. karaciğer ve kan degerlerine bayılıyormuş

Ay güle güle kullansin odasını ben oda yapmıyorum bi sene sonra şark olacak bizim boşuna yapmayın dedim ozendirdin beni
Ben de yapmayacaktım güya taşınırız diye ama sonradan dedim iyi kötü içimden geçeni yapayım içimde kalmasın . Çok tutmadı zaten aldıklarım . Bu da yine götürür uzun bir süre .

Kizlar iki gündür benim kolum bacagim sırtım kafam her bir yerim kaşınıyor dus aldim nemlendim yine ayni ayy napsam ki
Ben sirkeyle silmiştim kendimi canım, öyle kurtuldum kaşıntıdan. Bir dene istersen baya yakıyor ama
Koydum canım birkaç tane müslin ağız mendili.. 2 de büyük müslinlerden koydum. Birini küvöze sereceğim biriyle de kundak yaparız diye düşündüm.
Bende alayım yanıma o zaman. Sağol canım

bebe yağı vs de iyi geliyormuş. kuruluk var mi cildinde. ama geçmezse tahlil yapılıyor galiba. karaciğer ve kan degerlerine bayılıyormuş
Ben sirkeyle silmiştim kendimi canım, öyle kurtuldum kaşıntıdan. Bir dene istersen baya yakıyor ama
Bebe yagi sürdüm dustan sonra vücuduma pekte kuru kalmadi sirkeyi gecmezse deneyeyim . Streste yapiyormus iki gündür biraz stresliyim acaba o mu
Kolestaz degildir ins

Bebe yagi sürdüm dustan sonra vücuduma pekte kuru kalmadi sirkeyi gecmezse deneyeyim . Streste yapiyormus iki gündür biraz stresliyim acaba o mu
Kolestaz degildir ins
Alerjikte olabilir canım. Benim 10 güne yakın sürdü hatırlarsan, bende kolestaz diye çok korkmuştum. Sonra buzdolabından aldığım sirkeyle sile sile soğuk bir şekilde kurtuldum.

Alerjikte olabilir canım. Benim 10 güne yakın sürdü hatırlarsan, bende kolestaz diye çok korkmuştum. Sonra buzdolabından aldığım sirkeyle sile sile soğuk bir şekilde kurtuldum.
Evet testler temiz çıkmıştı sende ..off sirkeyi deniyim oyleyse . Uyuz gibi kaşınmak sinir bozucu ayy her yerim kasiniyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…