2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kızlar.
Dün hastane beni çok yormuş yaa heryer im ağrıyor gece de küçüğüm hastalandı sabaha kadar nöbetleştik eşimle. Ayy havalara aldanmamak lazım gerçekten dün biraz dışarı çıkardı babası hemen kaptı şifayı

İyi ki depar atıp adamı soluk soluğa bırakmadın romantizm gidecekmiş yoksa biz hiç kumlarda koşmadık ki kollarına atsaydım kendimi benim kocam kıllı biraz Türk erkeği yani
Koşun kumda güzel oluyor
Hahah aynen. Sonra altta reklam çıkıyor, erkeklere özel tüy dökücü krem! Siz de pürüzsüz kollara kavuşabilirsiniz!!

Çok geçmiş olsun canım. Tam hastalık havası ya çok dikkat etmek lazım

Evet testler temiz çıkmıştı sende ..off sirkeyi deniyim oyleyse . Uyuz gibi kaşınmak sinir bozucu ayy her yerim kasiniyoooo
Evet çok sinir bozucu dene bakalım inşallah sana da şifa olur.
Koşun kumda güzel oluyor

Hahah aynen. Sonra altta reklam çıkıyor, erkeklere özel tüy dökücü krem! Siz de pürüzsüz kollara kavuşabilirsiniz!!
Hahahhahahaha eşin biliyor mu onun üzerinden makara yaptığımızı mesela şu an

Çok geçmiş olsun kilosu iyi maşallah. Biraz daha bekler umarım minik. Sen dikkat et kendine. Doktorun tavsiyelerine uy canım gerisi Allah a kalmış. İnşallah zamanında gelir.
Dikkat et canım kendine yüzdk yüzdk kuyruğuna geldikinşallah zamanında gelir bebeklerimiz
Aman canım yat dinlen, zorunda olmadıkça kalkma sakın. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.
az kalmış canim çok stres yapma. çok ayakta kalma, çok oturma da. benim doktorum oturmayi da yasaklamıştı. 3 hafta kadar vaktimiz kaldi. inşallah dayanırlar minnaklar.
tek tek cok tesekkür ederim arkadaslar iyiki varsınız saglıkla kavusuruz inşallahh miniklerimize

Benimki de ne konuşuyorsunuz orda çok merak ediyorum deyip duruyor gizli üye olup aramıza katılabilir her an
Benimki hiç sevmiyor burayı, kadınlar orda birbirini fişekliyor sonra kocalarına çemkiriyorlar diyor Kaldı ki ben ben öyle bir şey yapmadığım halde bu kanıya nasıl vardı bilmiyorum

Benimki hiç sevmiyor burayı, kadınlar orda birbirini fişekliyor sonra kocalarına çemkiriyorlar diyor Kaldı ki ben ben öyle bir şey yapmadığım halde bu kanıya nasıl vardı bilmiyorum
Ya bırak belli ki burayı okuyup kocana çemkiriyorsun değişik fikirleri var erkeklerin burayla ilgili

Bizimki de çok harekete geçmek istiyor ama ben korkuyorum ya. Zaman daraldı ya.
Ama senin kurtuluşun yok gibi maalesef
Aynen, kaçışım yok gibin..

Bizim doktor bize hiç cinsellikle ilgili bir şey söylemiyor. Bizim sormamız mı gerek acaba ya? Size doktorlarınız diyor mu cinsellik yaşamayın vs vs diye..

Kıstırdım valla, evde peşinde koşturuyom kaçıyor
Bizimkinin morali bozuk bilgisayarı çökmüş mutsuz geldi eve
Bizimki de çok harekete geçmek istiyor ama ben korkuyorum ya. Zaman daraldı ya.
Ama senin kurtuluşun yok gibi maalesef
Kız senin ki daha yeni gördü seni 3 aydır yoktun bırak harekete geçsin

Aynen, kaçışım yok gibin..

Bizim doktor bize hiç cinsellikle ilgili bir şey söylemiyor. Bizim sormamız mı gerek acaba ya? Size doktorlarınız diyor mu cinsellik yaşamayın vs vs diye..

Yok canım bize de söylemedi. Ama burada kızlar son haftalar yapmak lazım doğumu kolaylaştırıyor falan yazdılar ya bende biraz korktum açıkcası. Napacağımı bilemez halde dolaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…