Ay ben daha fazla almasam tamam ☺ yeter bana bu kadar
Bize bir şey demedi doktor. Zaten eşim de korkuyor. Doktor yapın derse bilmiyorum ama tabi. Biz sormadan da adam siz şaapın gidip akşama demez kiAynen, kaçışım yok gibin..
Bizim doktor bize hiç cinsellikle ilgili bir şey söylemiyor. Bizim sormamız mı gerek acaba ya? Size doktorlarınız diyor mu cinsellik yaşamayın vs vs diye..
Adamı çok kıstırma demiştim ben sana amaKızlar sizin yüzünüzden adamı harekete geçirdim, bana da yemekten sonra bir ağırlık çöktü of anam offf.. Kendim kaşındım ama
Valla her an bırakabilirim. Adam kedi gibi olmuş.
Kız sal gitsin bişicik olmaz ama o konularda benden kıdemli arkadaslar var onlara sor anlatırlarHımm öyle mi diyorsun. Nasıl yani anlatsana biraz?
(şaka şaka)
Nası yani havuz problemi gibiSizin yine kocalarınızın fotoğrafı varmış benim elimde vermicem vermicem benim değil mi vermicem şeklinde videosu var... boşandığımız zaman yayınlamayı düşünmedim değil ( ben 2. Eşimle eşimin ailesinin ilk eşimden olan kızımı istememesi sebebiyle baya baya severek boşandık sonra o ailesinden vazgeçip geri geldi tekrar evlendik 1 yol ayrı kaldıktan sonra )
Çabuk geliyor evett bi kaç gün içindeNe kadar önce vermiştiniz? Ben de sipariş vereyim diyorum bozulmaz herhalde çabuk geliyor mu?
Sen kendin kaşındınAynen, kaçışım yok gibin..
Bizim doktor bize hiç cinsellikle ilgili bir şey söylemiyor. Bizim sormamız mı gerek acaba ya? Size doktorlarınız diyor mu cinsellik yaşamayın vs vs diye..
Ben de bir kaç seferdir okuyorum çözmek içinKız sal gitsin bişicik olmaz ama o konularda benden kıdemli arkadaslar var onlara sor anlatırlarbenim libidom kendime bile yetmiyo
Nası yani havuz problemi gibişuan 2.eşinle evlisin bi kez boşandınız ayrılığa dayanamayıp tekrar mı evlendiniz
Aynen canım geçen gün benimde dikkatimi çekti puf puf olmayan yerimiz kalmadıBişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumunası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Seninde öyle oldu dimi ohh be tek değilmişimAynen canım geçen gün benimde dikkatimi çekti puf puf olmayan yerimiz kalmadı
Benim eşim sormuştu ben soramam dedim erkek çünkü orami acıyorum ama soramıyorumAynen, kaçışım yok gibin..
Çok tatlı
4kgkaç kilo aldınız toplamda ? :)
Afiyet olsunKızlar bebişimin çamaşırlarını bitirdim anca astım. Oturdum şimdi. Nevresimleri kaldı yıkanacak. Benim Gecelik sabahlık pijama falan kaldı. Kendimi ödüllendireyim dedim bir kahveyleEşlik eden olursa beklerim
Eki Görüntüle 2599793
Benim de öyle sanki yaa iyice büyüdü sanki etlendiBişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumunası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?