2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen, kaçışım yok gibin..

Bizim doktor bize hiç cinsellikle ilgili bir şey söylemiyor. Bizim sormamız mı gerek acaba ya? Size doktorlarınız diyor mu cinsellik yaşamayın vs vs diye..
Bize bir şey demedi doktor. Zaten eşim de korkuyor. Doktor yapın derse bilmiyorum ama tabi. Biz sormadan da adam siz şaapın gidip akşama demez ki

Sizin yine kocalarınızın fotoğrafı varmış benim elimde vermicem vermicem benim değil mi vermicem şeklinde videosu var... boşandığımız zaman yayınlamayı düşünmedim değil ( ben 2. Eşimle eşimin ailesinin ilk eşimden olan kızımı istememesi sebebiyle baya baya severek boşandık sonra o ailesinden vazgeçip geri geldi tekrar evlendik 1 yol ayrı kaldıktan sonra )

Valla her an bırakabilirim. Adam kedi gibi olmuş.
Hımm öyle mi diyorsun. Nasıl yani anlatsana biraz?
(şaka şaka)
Kız sal gitsin bişicik olmaz ama o konularda benden kıdemli arkadaslar var onlara sor anlatırlar benim libidom kendime bile yetmiyo
Nası yani havuz problemi gibi şuan 2.eşinle evlisin bi kez boşandınız ayrılığa dayanamayıp tekrar mı evlendiniz

Ne kadar önce vermiştiniz? Ben de sipariş vereyim diyorum bozulmaz herhalde çabuk geliyor mu?
Çabuk geliyor evett bi kaç gün içinde
Ben ağustos ayında doğum yapmıştım klimalı odada hiçbir şey olmamıştı dolaba girip cikinca beyaz beyaz oluyor çünkü öyle sevmiyorum ben şimdi havalar serin birsey olacağını düşünmüyorum

Bizim doktor bize hiç cinsellikle ilgili bir şey söylemiyor. Bizim sormamız mı gerek acaba ya? Size doktorlarınız diyor mu cinsellik yaşamayın vs vs diye..
Sen kendin kaşındın bana doktorum demedi bende sormadım ama erken doğum riskin vs yoksa engel değil birazcık soft olmak kaydıyla

Ben de bir kaç seferdir okuyorum çözmek için

Bişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumu nası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Aynen canım geçen gün benimde dikkatimi çekti puf puf olmayan yerimiz kalmadı

Benim eşim sormuştu ben soramam dedim erkek çünkü orami acıyorum ama soramıyorum
Biz yasakliyiz hem plasenta onde hem de kan sulandırıcı kullandığım için biz kardeşiz yani

Ay havuz problemi gibi oldu evet ilk eşim ile 2010 evlenip 2013 boşandım .
2.si ile 2017 de evlendim ailes kızımı kabul etmek istemedi ayrılmak durumunda kaldık 2018 de bosandık
2019 da tekrar evlendik ailesi ile de sorunu çözdük baktılar biz daha inatız en azından sustular kızımı da tanıyınca sevdiler..

Bişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumu nası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Benim de öyle sanki yaa iyice büyüdü sanki etlendi bi de çok kilo almadım ben ona rağmen. Hatta eşime soracaktım da aman dedim şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmiyim

Bu arada agacsizkoalaa Tikkabilla eggplantlover Cherrygum eğlendirdiniz beni kaç saattir sabahtan beri yazdıklarınız okuyorum çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…