Hadi hadi öyle askeri ayağa kaldırıp kendin kenara geçmeKızlar sizin yüzünüzden adamı harekete geçirdim, bana da yemekten sonra bir ağırlık çöktü of anam offf.. Kendim kaşındım ama
Kız sen adama bir hoşgeldin karşılaması yapmadın mıBizimki de çok harekete geçmek istiyor ama ben korkuyorum ya.Zaman daraldı ya.
Ama senin kurtuluşun yok gibi maalesef
Oh afiyet olsun canım benim.Kızlar bebişimin çamaşırlarını bitirdim anca astım. Oturdum şimdi. Nevresimleri kaldı yıkanacak. Benim Gecelik sabahlık pijama falan kaldı. Kendimi ödüllendireyim dedim bir kahveyleEşlik eden olursa beklerim
Eki Görüntüle 2599793
Bence ben onun tepesine binerimde neyseSiz böyle kaşının ben sizi doğumdan sonra görecem herifler tepemize binerler bir ay geçicce
Hadi hadi öyle askeri ayağa kaldırıp kendin kenara geçmetak fişi bitir işi
Kız sen adama bir hoşgeldin karşılaması yapmadın mıaldam düz duvara tırmanacak yeminle off sizin içiniz geçmiş valla ben iç çamaşırı bakıyorum doğumdan sonra giymek için
Oh afiyet olsun canım benim.
Bence ben onun tepesine binerimde neyse
Ben jokerin kendi markasını aldım. Tripper her diye geçiyor. İndirime girmişti, açıkcası 6 ay için çok para vermek istemedim. Kenarları kumaş öyle hışırtılı muşammba gibi değil ama biraz benim yatağıma göre alçak kaldı.Kızlar sepet beşik eşimin abisinin baldizinda idi vericem demis ama heralde hala yatak alamamış bebeğe yeride yok flan yani anlayacağınız benim hemen bir sepet beşik tarzı yada anne yani yada park yatak ne bileyim ne alsam ne önerirsiniz alıp memnun kaldığınız marka vs varsa yazarsanız sevinirim
Öncelikle teşekkür ederim canımHadi hadi öyle askeri ayağa kaldırıp kendin kenara geçmetak fişi bitir işi
Kız sen adama bir hoşgeldin karşılaması yapmadın mıaldam düz duvara tırmanacak yeminle off sizin içiniz geçmiş valla ben iç çamaşırı bakıyorum doğumdan sonra giymek için
Oh afiyet olsun canım benim.
Kız yürü git manyakKız Vala yapamadım gözümün içine bakıyor zavallım. Ama bu gece ne olur bilmem.
Unutursak kalbimiz kurusunBu sözünü unutma koala
İnşallah canim nasıl huzura ereceksen o olsun
Bizde tuvalet kapısı bile kapatilmazAynı kafadayız valla seninle.. Anneme, kardeşlerime açamam ama eşimden hiçbir konuda çekinmem ben de..
Ya kıl konusunda ben de takintiliyim. Rüyamda kaç kere bacaklarımı almadan etek giyip sokağa ciktigimi gördüm mesela yıllardır görürüm bu rüyayıBanyomu yaptırabilir sıkıntı yok canım. Duşa falan beraber giriyoruz yeri geliyor sıkıntı değil de. O özel temizlikleri yaptıramam
Eşim değil kıl tüy konusunda ben çok hassasım ya. Ondan sanırım. Allahtan eşim tüysüz bir insan. Hayatta katlanamadığım şeylerin ilk sıralarında gelir kıl olayı. Sinekkaydı traş olmak zorunda eşim. Öpüşemem yoksa. Yüzüne bakarken bile gözüm sakalına bıyığına gider uyuz olurum. Takıntı işte napalım. Onun için onun da benim kılımı görmesini istemem. Kendi kılımı kendim bile göreyim istemem o kadar psikopatım
Evet ya sanki benimki de etlendi birazBişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumunası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Sirke iyi geliyor demişti agacsizkoala. Denesene bi.Kizlar iki gündür benim kolum bacagim sırtım kafam her bir yerim kaşınıyor dus aldim nemlendim yine ayni ayy napsam ki
Ay evet üstünde çok kalmıyor ama ben seviyorum gecelik, çamaşır falanÖncelikle teşekkür ederim canım
Kız sesli güldüm yazdıklarınasenin libido tavan maşallah Ben de bayılırım iç çamaşırı olayına ama çok fazla üzerimde kalamıyor ağız tadıyla giyemiyorum ne hayallerle aldığım şeyleri Hele şimdi adam aylardır kurudu. İç çamaşırı falan görmez gözü. Korkuyorum bir yandan Libido da yerlerde benim valla zor
Ayİnşallah canim nasıl huzura ereceksen o olsun
Bizde tuvalet kapısı bile kapatilmaz
Ya kıl konusunda ben de takintiliyim. Rüyamda kaç kere bacaklarımı almadan etek giyip sokağa ciktigimi gördüm mesela yıllardır görürüm bu rüyayıAma eşimden cekinmem ne bileyim. Cırt cırt aliyo valla Fitilimi bile tikistiriyo
Evet ya sanki benimki de etlendi biraz
Sirke iyi geliyor demişti agacsizkoala. Denesene bi.
Unutursak kalbimiz kurusunbaşka yerlerimizde kuruyabilir
Hahaha kız sen şimdi de yapabilirsin yavaş yavaş doğuma hazırlıkOo yine seks konuşulmuşSu üç hafta geçse de tepesine binsem adamın
Bak masrafa sokacaksın beni he. Canım çekti şimdi iç çamaşırı hey allamAy evet üstünde çok kalmıyor ama ben seviyorum gecelik, çamaşır falangeçen telefondan bakıyordum eşim gelmiş yanıma yattı ooo doğum sonrası hazırlığı mı diyor evet dedim doğsa da rahat rahat işimize baksak diyor
Doğunca çift kale maç var evde deseneAyYa benimki herşeye tahrik olur bir de onunla uğraşamam Adamın bacağına elim geliyor. Tehlikeli sularda yüzme diyor. Zavallım bu hamilelik işi ona hiç yaramadı. Bu kadar mahrum kalacağını tahmin etmedi
Kaç olmuş kilosu toplamBu arada bizim kontrol iyi geçti kızlar. Şükür sağlığı yerinde. 330 gr almış iki haftada masallah. Ben de 700 gr almışım bana da masallahe 300'u çocuğa desek bana 400 kaliyo valla yine iyi bu oburlukla diyorum
Pek sanmıyorum benim aklıma gelmesin amaAyy valla bebeyle uğraşmaktan insanın aklına gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?