2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar sizin yüzünüzden adamı harekete geçirdim, bana da yemekten sonra bir ağırlık çöktü of anam offf.. Kendim kaşındım ama
Hadi hadi öyle askeri ayağa kaldırıp kendin kenara geçme tak fişi bitir işi
Bizimki de çok harekete geçmek istiyor ama ben korkuyorum ya. Zaman daraldı ya.
Ama senin kurtuluşun yok gibi maalesef
Kız sen adama bir hoşgeldin karşılaması yapmadın mı aldam düz duvara tırmanacak yeminle off sizin içiniz geçmiş valla ben iç çamaşırı bakıyorum doğumdan sonra giymek için
Oh afiyet olsun canım benim.

Kızlar sepet beşik eşimin abisinin baldizinda idi vericem demis ama heralde hala yatak alamamış bebeğe yeride yok flan yani anlayacağınız benim hemen bir sepet beşik tarzı yada anne yani yada park yatak ne bileyim ne alsam ne önerirsiniz alıp memnun kaldığınız marka vs varsa yazarsanız sevinirim

Kız Vala yapamadım gözümün içine bakıyor zavallım. Ama bu gece ne olur bilmem.

Ben jokerin kendi markasını aldım. Tripper her diye geçiyor. İndirime girmişti, açıkcası 6 ay için çok para vermek istemedim. Kenarları kumaş öyle hışırtılı muşammba gibi değil ama biraz benim yatağıma göre alçak kaldı.

Öncelikle teşekkür ederim canım
Kız sesli güldüm yazdıklarına senin libido tavan maşallah Ben de bayılırım iç çamaşırı olayına ama çok fazla üzerimde kalamıyor ağız tadıyla giyemiyorum ne hayallerle aldığım şeyleri Hele şimdi adam aylardır kurudu. İç çamaşırı falan görmez gözü. Korkuyorum bir yandan Libido da yerlerde benim valla zor

İnşallah canim nasıl huzura ereceksen o olsun
Aynı kafadayız valla seninle.. Anneme, kardeşlerime açamam ama eşimden hiçbir konuda çekinmem ben de..
Bizde tuvalet kapısı bile kapatilmaz
Ya kıl konusunda ben de takintiliyim. Rüyamda kaç kere bacaklarımı almadan etek giyip sokağa ciktigimi gördüm mesela yıllardır görürüm bu rüyayı Ama eşimden cekinmem ne bileyim. Cırt cırt aliyo valla Fitilimi bile tikistiriyo
Bişi dicem size benim dikkatimi çekiyo sizinde kukunuz böyle etli etli oldumu nası desem puf puf poğaça gibi oldu benim orası annemler deyken tayt giydim hemen dikkatini çekti harman gibi olmus dedi shshahahsh
Evet ya sanki benimki de etlendi biraz
Kizlar iki gündür benim kolum bacagim sırtım kafam her bir yerim kaşınıyor dus aldim nemlendim yine ayni ayy napsam ki
Sirke iyi geliyor demişti agacsizkoala. Denesene bi.

Ay evet üstünde çok kalmıyor ama ben seviyorum gecelik, çamaşır falan geçen telefondan bakıyordum eşim gelmiş yanıma yattı ooo doğum sonrası hazırlığı mı diyor evet dedim doğsa da rahat rahat işimize baksak diyor

Ay Ya benimki herşeye tahrik olur bir de onunla uğraşamam Adamın bacağına elim geliyor. Tehlikeli sularda yüzme diyor. Zavallım bu hamilelik işi ona hiç yaramadı. Bu kadar mahrum kalacağını tahmin etmedi

Bu arada bizim kontrol iyi geçti kızlar. Şükür sağlığı yerinde. 330 gr almış iki haftada masallah. Ben de 700 gr almışım bana da masallah e 300'u çocuğa desek bana 400 kaliyo valla yine iyi bu oburlukla diyorum

Bak masrafa sokacaksın beni he. Canım çekti şimdi iç çamaşırı hey allam

Ay Ya benimki herşeye tahrik olur bir de onunla uğraşamam Adamın bacağına elim geliyor. Tehlikeli sularda yüzme diyor. Zavallım bu hamilelik işi ona hiç yaramadı. Bu kadar mahrum kalacağını tahmin etmedi
Doğunca çift kale maç var evde desene

Kaç olmuş kilosu toplam iyi çok sevindim iyi geçmesine
Ayy valla bebeyle uğraşmaktan insanın aklına gelmiyor.
Pek sanmıyorum benim aklıma gelmesin ama

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…