2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Afiyet olsun ohh misss
Kız benim eşim de farketti ben demeden taytla otururken senin şeyin mi büyüdü dedi koptum gülmekten sen benim oralarıma mı bakıyorsun dedim
Bence ben onun tepesine binerimde neyse
Sen binersin bacım kesin
Kız Vala yapamadım gözümün içine bakıyor zavallım. Ama bu gece ne olur bilmem.
Kız hala bekliyor mu senin eşin valla helal adamı kuzu gibi oturtuyomusun dizinin dibinde

Biz iç çamaşırı sevmiyoruz yek vucut

Benimki bişey demedi de ben farkettim sanki çirkinleşti gibi hissettiğimden soramıyorum. Haftada bir en az görüyor aslında ama ya farketmedi ya da ses etmiyor bilmiyorum artık

Benimki bişey demedi de ben farkettim sanki çirkinleşti gibi hissettiğimden soramıyorum. Haftada bir en az görüyor aslında ama ya farketmedi ya da ses etmiyor bilmiyorum artık
Yoo aslında puf puf güzel oldu ya çirkinleşmemiştir bence benimki taytta beli oluyo çıplak gözle incelemedi henüz o toplara girmiyoruz

Hemde ne kuzu valla zavallıcık acıdım şimdi haa.

Sağol canım
Hahahaha bu kocalar adamı öldürür
Gel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak diye Tarkan gibi yaklaşır artık

Ay valla özledim kız sus
Kesin

Valla ben korkuyorum doğumdan sonra nasıl yapacağım ınsallah problem olmaz kaç aydır yapmıyoruz bazen rüyama giriyor sonra uyandığımda nasıl yaparım diyorum, kendimi yapmamaya o kadar odaklamisimki sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…