Kız yok erken daha korkarım benHahaha kız sen şimdi de yapabilirsin yavaş yavaş doğuma hazırlık
Beğendiğin model olursa bana da at özeldenBak masrafa sokacaksın beni he. Canım çekti şimdi iç çamaşırı hey allam
Hayatımdan endişe ediyorumDoğunca çift kale maç var evde desene
Ooo o zaman yansın gecelerKız yok erken daha korkarım benBir iki hafta daha geçsin bakalım önce Sonra şinanay da yavrum şina şinanay
Afiyet olsun ohh misssKızlar bebişimin çamaşırlarını bitirdim anca astım. Oturdum şimdi. Nevresimleri kaldı yıkanacak. Benim Gecelik sabahlık pijama falan kaldı. Kendimi ödüllendireyim dedim bir kahveyleEşlik eden olursa beklerim
Eki Görüntüle 2599793
Kız benim eşim de farketti ben demeden taytla otururken senin şeyin mi büyüdü dedi koptum gülmekten sen benim oralarıma mı bakıyorsun dedimBenim de öyle sanki yaa iyice büyüdü sanki etlendibi de çok kilo almadım ben ona rağmen. Hatta eşime soracaktım da aman dedim şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmiyim
Bu aradaagacsizkoalaa Tikkabilla eggplantlover Cherrygum eğlendirdiniz beni kaç saattir sabahtan beri yazdıklarınız okuyorum çok güldüm
Sen binersin bacım kesinBence ben onun tepesine binerimde neyse
Kız hala bekliyor mu senin eşin valla helal adamı kuzu gibi oturtuyomusun dizinin dibindeKız Vala yapamadım gözümün içine bakıyor zavallım. Ama bu gece ne olur bilmem.
2550 olmuşKaç olmuş kilosu toplamiyi çok sevindim iyi geçmesine
Pek sanmıyorum benim aklıma gelmesin ama
Biz iç çamaşırı sevmiyoruz yek vucutAy evet üstünde çok kalmıyor ama ben seviyorum gecelik, çamaşır falangeçen telefondan bakıyordum eşim gelmiş yanıma yattı ooo doğum sonrası hazırlığı mı diyor evet dedim doğsa da rahat rahat işimize baksak diyor
Gel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak diye Tarkan gibi yaklaşır artıkHayatımdan endişe ediyorum
Ay valla özledim kız susOoo o zaman yansın geceler
Ohh maşallah güzel kilo almış bebiş
Benimki bişey demedi de ben farkettim sanki çirkinleşti gibi hissettiğimden soramıyorum. Haftada bir en az görüyor aslında ama ya farketmedi ya da ses etmiyor bilmiyorum artıkAfiyet olsun ohh misss
Kız benim eşim de farketti ben demeden taytla otururken senin şeyin mi büyüdü dedi koptum gülmekten sen benim oralarıma mı bakıyorsun dedim
Sen binersin bacım kesin
Kız hala bekliyor mu senin eşin valla helal adamı kuzu gibi oturtuyomusun dizinin dibinde
Yoo aslında puf puf güzel oldu ya çirkinleşmemiştir benceBenimki bişey demedi de ben farkettim sanki çirkinleşti gibi hissettiğimden soramıyorum. Haftada bir en az görüyor aslında ama ya farketmedi ya da ses etmiyor bilmiyorum artık
Afiyet olsun ohh misss
Kız benim eşim de farketti ben demeden taytla otururken senin şeyin mi büyüdü dedi koptum gülmekten sen benim oralarıma mı bakıyorsun dedim
Sen binersin bacım kesin
Kız hala bekliyor mu senin eşin valla helal adamı kuzu gibi oturtuyomusun dizinin dibinde
Biz hiç çıkamadık kiYoo aslında puf puf güzel oldu ya çirkinleşmemiştir bencebenimki taytta beli oluyo çıplak gözle incelemedi henüz o toplara girmiyoruz
Olsun bebiş çok iyi kilo almış
O da olurBiz iç çamaşırı sevmiyoruz yek vucut
Sağol canımAfiyet olsun ohh misss
Sen binersin bacım kesin
Gel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak diye Tarkan gibi yaklaşır artık
Ay valla özledim kız sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?