2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şaka yapıyorum kizlar muhabbetinizi bölmek degil amacım oralarda gözüm olmayinca muhabbete ancak boyle katilabildim
Maksat muhabbet olsun canım her türlü uyarız yani
Benim bebiş de bugün değişik değişik sağını solunu çıkarıyor karnımdan ya karnım yamuk yumuk olup duruyor

Maksat muhabbet olsun canım her türlü uyarız yani
Benim bebiş de bugün değişik değişik sağını solunu çıkarıyor karnımdan ya karnım yamuk yumuk olup duruyor
aynen bazen sivri küçük birşey kemik gibi bir çıkıyor dizi mi ayagi mi artik neyse gecen esim korktu dokunma zarar veririz diyor

Kızlar benim son günlerde midem bulanıyor ya.. Doktora geçen dedim yediğin bir şey dokunmuştur dedi. Yağlı falan yeme dedi. Ama dün sabah aç karnına kustum mesela.. Bugün yemekten sonra da kustum. Böyle değişik bi bulantı var.

Kızlar bebek güzel olsun diye Ya Musavvir esmasi okunuyormuş. Bizimkinin burnu büyümüş biraz. Eşim 300 gramı burnuna almış herhalde diyor Elbette sağlıklı olsunlar ama güzel de olsunlar inşallah

Son aylar kusmaların geri geldiğini duymuştum

Umudum- canım benim sana sormadan gostermeyim dedim. Çok teşekkür ederim. Eşim ile kararsız kaldık baslayamadik oda isine bu hafta anca başlıyoruz boya ile inşallah yetisiriz işlere bizde toparlariz senin gibi.Dolap bana iyi fikir verdi. Güle güle kullansın bebeğin güzelce yerlestirmissin bile içini çok iyi

Hanımlar bu arada öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşayım dedim. Siz zaten biliyorsunuzdur ama belki emin olmayan vardır ebe ve doktorla görüştüklerimi sizlerle paylaşayım.
32. Haftadan sonra göğüs ucu kreminin kullanılmaya başlanması ama ne olursa olsun hemen sürüp geciceksin oynama gibi uyarıcı olmayacakmis.
34. Haftadan sonra Normal doğum istediğim için doktorla konuştum oda bana bu haftadan sonra perina masajina baslamami söyledi. Kontrole gittiğimde ne kadar süre yapılacak onları iyice ogrenecem. Sizde muhakkak kendi doktorunuza danışın.
35. Hafta içinde ebe ablam dedi ki banyoda biraz meme ucunu tut sık dedi oda meme ucu yaralarını onluyormuş hassasiyeti alıyormuş.
Affınıza sığınarak ogrendiklerim bunlar anneler

Bende de bir iki günönce bulantı oldu. Kusmadım ama değişik oldu midem. İştahım da azaldı bu ara. Olabilir diye duymuştum ben de

Kızlar bu göğüs ucu kremini ne amaçla kullanıyoruz? Nemlendirme amaçlı mı oluyor? Ben Shea yağı sürüyorum her yerime. İlla göğüs ucu kremi şart mı yani başka bir özelliği mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…