Bendd çok merak ettim ya umarım iyidirCocoChanelmademoiselle canım nasılsın ???
Evet ya arada yazabilse keşkeBendd çok merak ettim ya umarım iyidir
Evet ya arada yazabilse keşke
Sizi libidolar sizi hic sarmiyor beni bu muhabbet hevessiz karıyımOlsun bebiş çok iyi kilo almışsen verirsin
O da olur
Seni nasıl muhabbetler sarar kuzum?Sizi libidolar sizi hic sarmiyor beni bu muhabbet hevessiz karıyımjubilemi hamile oldugum gun yaptim bile ayy ne anormalimmm
Ay biz sana da uyarız kuzum aşkolsunSizi libidolar sizi hic sarmiyor beni bu muhabbet hevessiz karıyımjubilemi hamile oldugum gun yaptim bile ayy ne anormalimmm
Seni nasıl muhabbetler sarar kuzum?
Şaka yapıyorum kizlar muhabbetinizi bölmek degil amacımAy biz sana da uyarız kuzum aşkolsun
Maksat muhabbet olsun canım her türlü uyarız yaniŞaka yapıyorum kizlar muhabbetinizi bölmek degil amacımoralarda gözüm olmayinca muhabbete ancak boyle katilabildim
Maksat muhabbet olsun canım her türlü uyarız yani
Benim bebiş de bugün değişik değişik sağını solunu çıkarıyor karnımdan yakarnım yamuk yumuk olup duruyor
Son aylar kusmaların geri geldiğini duymuştumKızlar benim son günlerde midem bulanıyor ya.. Doktora geçen dedim yediğin bir şey dokunmuştur dedi. Yağlı falan yeme dedi. Ama dün sabah aç karnına kustum mesela.. Bugün yemekten sonra da kustum. Böyle değişik bi bulantı var.
İyi gecelr35+5 ile iyi gecelerrr✌✌
Bende de bir iki günönce bulantı oldu. Kusmadım ama değişik oldu midem. İştahım da azaldı bu ara. Olabilir diye duymuştum ben deKızlar benim son günlerde midem bulanıyor ya.. Doktora geçen dedim yediğin bir şey dokunmuştur dedi. Yağlı falan yeme dedi. Ama dün sabah aç karnına kustum mesela.. Bugün yemekten sonra da kustum. Böyle değişik bi bulantı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?