2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar siz de doktora çok soru soruyor musunuz? Bugün eşime çok mu soru soruyorum dedim e biraz dedi. Ama sormayacaksam niye gidiyorum ki dimi Doktora da bazen çok soru sordum kusura bakmayın diyorum yok aklina takılan her şeyi sor netten bakacağına diyor.

Kızlar bu göğüs ucu kremini ne amaçla kullanıyoruz? Nemlendirme amaçlı mı oluyor? Ben Shea yağı sürüyorum her yerime. İlla göğüs ucu kremi şart mı yani başka bir özelliği mi oluyor?
Bildiğim kadarıyla göğüs ucu kremlerinde lanolin oluyor canım. Onun ekstra bir özelliği mi var nedir ben de bilmiyorum. Ben de aynisefa kremi sürüyorum mesela. Göğüs ucu kremi almam sanırım yara olmadığı sürece. Kalkan vs de almadım.

Kızlar bebek güzel olsun diye Ya Musavvir esmasi okunuyormuş. Bizimkinin burnu büyümüş biraz. Eşim 300 gramı burnuna almış herhalde diyor Elbette sağlıklı olsunlar ama güzel de olsunlar inşallah
amin amiin bide elini karnina koyup bol bol salavat getirilmeli.
35+5 ile iyi gecelerrr✌✌
Oo masallhh sirayi kaptrmican bence. 2. Sensin

Sor canm doktorun da cok guzel dogru soylemis ben gidince soracaklarımi hep unutuyorum

Sor canm doktorun da cok guzel dogru soylemis ben gidince soracaklarımi hep unutuyorum
Ben aklıma bir şey geldiği an hemen telefonun notlar kısmına kaydederim. Doktorun yanında da açıp okuyup soruyorum alıştı artık Devletteki eski doktorum da sağ olsun dinlerdi uzun uzun. Simdikini sevmiyorum pek. Ama zaten laf olsun diye gidiyorum nasilsa kendi doktorum var diye içim rahat. Maksat ikinci görüşü almak

Karışmayan kaynana yok malesef. Kendi doğru bildiğini yap. Söyledikleri lohusayken daha da çok batacak. Umarım eşin annesine müdahele edebilen biridri

O da hastanede. Sancıları, kanaması var. Doktor doğumu erteletmeye çalışıyordu.
İki gün önce yazdı en son sanırım.
İnşallah iyidir arkadaşımız.

ayy kiyamam.Rabbim yardimcisi olsun.insAllah guzel haberlerini aliriz
sagol haber verdigin icin cnm

aynen bazen sivri küçük birşey kemik gibi bir çıkıyor dizi mi ayagi mi artik neyse gecen esim korktu dokunma zarar veririz diyor
Canim benimde öyle birşey var sağ tarafımda kayıyor bazen çıkıyor bazen ard arda sürtüyor sanırım ya diz yada ayağı
Son aylar kusmaların geri geldiğini duymuştum
Ya bendede tiksinme oldu mesela az önce eşim ağzı açık kalmış suratıma nefesi geliyordu kalktım salona gectim uyuyamıyorum zaten

Günaydın herkeseee.

ben de geç uyuyup erken kalkanlardanim. sabah sabah da hayrolsun adet sancisi gibi ağrıyla uyandim. ağrısı sancısı neyse de korkusu daha zor geliyor bana. ha geldi ha gelecek, aman dursun derken 17 gün daha dayanırız inşallah kuzumla. (bu arada geri sayımı da yapayim. son 38 gün veee 37. haftaya 17 gün kaldii)

az buçuk da boğazım hassas, bacaklarimda grip olacakmışım gibi bir ağrı. tuzlu suyla gargara, sirkeli su içme vs yaptım ama inşallah olmadan geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…