Bildiğim kadarıyla göğüs ucu kremlerinde lanolin oluyor canım. Onun ekstra bir özelliği mi var nedir ben de bilmiyorum. Ben de aynisefa kremi sürüyorum mesela. Göğüs ucu kremi almam sanırım yara olmadığı sürece. Kalkan vs de almadım.Kızlar bu göğüs ucu kremini ne amaçla kullanıyoruz? Nemlendirme amaçlı mı oluyor? Ben Shea yağı sürüyorum her yerime. İlla göğüs ucu kremi şart mı yani başka bir özelliği mi oluyor?
amin amiinKızlar bebek güzel olsun diye Ya Musavvir esmasi okunuyormuş.Bizimkinin burnu büyümüş biraz. Eşim 300 gramı burnuna almış herhalde diyor Elbette sağlıklı olsunlar ama güzel de olsunlar inşallah
Oo masallhh sirayi kaptrmican bence. 2. Sensin35+5 ile iyi gecelerrr✌✌
Sor canm doktorun da cok guzel dogru soylemis ben gidince soracaklarımi hep unutuyorumKızlar siz de doktora çok soru soruyor musunuz? Bugün eşime çok mu soru soruyorum dedim e biraz dedi. Ama sormayacaksam niye gidiyorum ki dimiDoktora da bazen çok soru sordum kusura bakmayın diyorum yok aklina takılan her şeyi sor netten bakacağına diyor.
Ben aklıma bir şey geldiği an hemen telefonun notlar kısmına kaydederim. Doktorun yanında da açıp okuyup soruyorum alıştı artıkSor canm doktorun da cok guzel dogru soylemis ben gidince soracaklarımi hep unutuyorum
Karışmayan kaynana yok malesef. Kendi doğru bildiğini yap. Söyledikleri lohusayken daha da çok batacak. Umarım eşin annesine müdahele edebilen biridriKızlar benim biraz kv ile başım dertte.
Siz size yapılan müdahaleleri nasıl engelliyorsunuz? Bebeğin yıkanması ile ilgili mesela. Göbek bağı düşene kadar yıkanması doğru değilmiş dedim olur mu öyle şey kanlı mı kalsın çocuk eve gelince ben tuzlu suyla yıkarım diye lafı ağzıma tıkadı.Bende silenecek herhalde kanlı kalacak hali yok desemde olmaz kızım öyle diyor.
Dünde bir kapı süslerine bakalım netten dedi bende açtım gösteriyorum onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim zevkimi o beğenmiyor.(ben tabi açık açık beğenmedim demiyorum onun gösterdiklerine ama o söylüyor) Her şeye müdahil olmaya çalışıyor. 60 küsür yaşında bir kadınla benim zevkim nasıl bir olsun bunu hiç anlamak istemiyor sanırım.
Bende asla kırıcı olamam, karşılık veremem bu yüzden mi kaybediyorum?
Bebek doğunca da çok canımı sıkacak her konuda belli oldu.(şöyle tut, şöyle yedir, şöyle giydir gibi) Nasıl önleyeceğim. Siz olsanız nasıl çözüm bulursunuz?
Canım ilk bebişimiz doğdu.Bahatumutduru arkadaşımız doğum yaptı, gayet sağlıklılar.
Kızlar bu arada ben kaçırmadım dimi @CocoChanelmademoiselle arkadaşımızdan hala haber yok?
ona noldu ki? ayy herseyden habersiz kaldim.kotu bisi yoktur insAllah.
O da hastanede. Sancıları, kanaması var. Doktor doğumu erteletmeye çalışıyordu.
İki gün önce yazdı en son sanırım.
İnşallah iyidir arkadaşımız.
ayy kiyamam.Rabbim yardimcisi olsun.insAllah guzel haberlerini aliriz
sagol haber verdigin icin cnm
Canim benimde öyle birşey var sağ tarafımda kayıyor bazen çıkıyor bazen ard arda sürtüyor sanırım ya diz yada ayağıaynen bazen sivri küçük birşey kemik gibi bir çıkıyor dizi mi ayagi mi artik neyse gecen esim korktu dokunma zarar veririz diyor
Ya bendede tiksinme oldu mesela az önce eşim ağzı açık kalmış suratıma nefesi geliyordu kalktım salona gectim uyuyamıyorum zatenSon aylar kusmaların geri geldiğini duymuştum
Normal canım.. Ben biraz acı ve baharatlı yiyeyim hemen başlıyor hıçkırmayaBu arada benim bebiş çok hıçkırıyor normal mi acaba ?
Benimki su içince başlıyor sankiNormal canım.. Ben biraz acı ve baharatlı yiyeyim hemen başlıyor hıçkırmaya
yeni bir yazi okudum bununla ilgili. halk arasında hıçkırdıkça ciğerleri gelişiyor diye duyardim hep az buçuk haklılık payi varmış.Bu arada benim bebiş çok hıçkırıyor normal mi acaba ?
Günaydın herkeseAh su gece ağrıları yine uyutmadi. Zaten bir buçuk ay sonra uyuyamiycam, uyuyum diyorum ama nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?