2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok yok grip değildir o. Hep böyle diyorum gelmeden gidiyor Ama tabii hemen zencefilli limonlu ballı cayimdan yapıp içiyorum. Cidden engelliyor sanırım baslamadan. Tavsiye ederim

[/QUOTE]
999831, member: 507058"]
Bu arada benim bebiş çok hıçkırıyor normal mi acaba ?
[/QUOTE]
bence normal benim de çok hıçkırıyor kızçe özellikle yemekten sonra ayy bende tiksinme olayı var ıspanaktan Hele uyku uyumadan önce sıcak süt iyi oluyor mide rahatlayınca

Yok yok grip değildir o. Hep böyle diyorum gelmeden gidiyor Ama tabii hemen zencefilli limonlu ballı cayimdan yapıp içiyorum. Cidden engelliyor sanırım baslamadan. Tavsiye ederim ☺
ayyy inşallah değildir. benimki de gelmeden gitsin.☺☺☺ balli zencefil de yapayim sağolasın. şekerden korkuma herşeyi yiyip içemiyorum da. bir tane içsem bir şey olmaz herhalde.

Kız öyle bir gebelik geçirsem ben bils korkumdan birşey yapamam. Sen az daha dur
aaaa inanmiyorum..hayirlisi olsun.tesekkur ederim haber verdigin icin koalacim.hay Allah çok sukur iyi olmalarina sevindim.
Rica ederim canımcım
Bu arada benim bebiş çok hıçkırıyor normal mi acaba ?
Ben bir yerde hıçkıran bebeklerin daha iştahlı olduklarını okumuştum. Ne kadar doğru bilemem

Maşallah Sabah sabah analık hislerimiz coştu yalnız eggplantlover Cherrygum agacsizkoalaa koşun kızlar bugün coşmalik konuyu bulduk
Günaydın herkese ya ne güzel konuumuş bu aman da aman of valla bana çok uzun geldi bu hamilelik olayı, bir an önce kavuşmak istiyorum. Çok merak ediyorum bebeğimi. Saçını, gözünü, huyunu, suyunu. Geçen eşim diyor ki sanki 1 senedir hamilesin niye geçmiyor bu günler doğsun artık dedim sabret en azından 36ya gelelim

Evet ben de sıkılmaya başladım artık. Bir an önce doğsun istiyorum. Hoş gününü doldursun da öyle gelsin tabi ama izne de ayrıldım, çok sıkıcı

Acaba saçlı bebek ondan mı oluyor ki?
Ben de çok soruyorum not alıp alıp sırayla döküyorum ama bence normal dediği gibi internet çok kirli bilgi dolu sonuçta doktorlar bize özel tedavi uygulamakla görevli biz de kendimize özel şeyleri soruyoruz

Evet ben de sıkılmaya başladım artık. Bir an önce doğsun istiyorum. Hoş gününü doldursun da öyle gelsin tabi ama izne de ayrıldım, çok sıkıcı
Ay ben çok sevdim evde olmayı istediğin zaman yatıp yuvarlanmak çok güzel birşeymiş ama birde oyalancak şeyler buluyorum ben kendime temizlil, düzenleme vs bak mesela bugün organik pazar var bizim burda ona gidicem ilk defa

Günaydınuyanmak istemeyip uyuyamayanlardan selam bi insan 50 kez nasıl uyanabilir adet sancısı ağrısı gibi ağrı benide mahvetti kızçeler
Benim günü gününü tutmuyor bazen deliksiz uyuyorum bazen 10 kere uyanıyorum. Sinir bozucu benimde bu gece oldu hafif ama geçti

Ya saçla ilgisi yokmuş bu konunun öyle okumuştum, efsaneymiş o Zaten saçlı olacağını da sanmıyorum, ben keltoş doğmuşum eşimin de pek gür değildir saçı kılı falan..

Ya saçla ilgisi yokmuş bu konunun öyle okumuştum, efsaneymiş o Zaten saçlı olacağını da sanmıyorum, ben keltoş doğmuşum eşimin de pek gür değildir saçı kılı falan..
Bulantı değilde mide yanmasına saç çıkıyor derler zaten çok saçlı doğmasın ya gerek yok

Ben işleri erkenden bitirdim, hastane çantası vs de hazır. Ben sen birşeyler yapıyorum fakat aralıksız 18 yıldır çalışınca insan bi tuhaf oluyor ben artık vasıtaya in bin yapamıyorum çünkü rahat oturamıyorum bugün de cam sileyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…