Aynen öyleGünaydın, artık. Uyku felan yok zatenBebişlerimizin canı sağolsun ☺
Yok yok grip değildir o. Hep böyle diyorum gelmeden gidiyorGünaydın herkeseee.
ben de geç uyuyup erken kalkanlardanim. sabah sabah da hayrolsun adet sancisi gibi ağrıyla uyandim. ağrısı sancısı neyse de korkusu daha zor geliyor bana. ha geldi ha gelecek, aman dursun derken 17 gün daha dayanırız inşallah kuzumla. (bu arada geri sayımı da yapayim.son 38 gün veee 37. haftaya 17 gün kaldii)
az buçuk da boğazım hassas, bacaklarimda grip olacakmışım gibi bir ağrı. tuzlu suyla gargara, sirkeli su içme vs yaptım ama inşallah olmadan geçer...
Aynen öyleDün doğduğunu, kucağımda onunla dans ettiğimi hayal ettim o kadar güzel bir his ki
MaşallahBen de gece rüyamda gördüm❤ Böyle açık kumral hatta bal rengini andıran saçları vardı, Pamuk gibi bembeyazdı teni ben kurban olayım ona ☺☺
MaşallahSabah sabah analık hislerimiz coştu yalnız eggplantlover Cherrygum agacsizkoalaa koşun kızlar bugün coşmalik konuyu bulduk
ayyy inşallah değildir. benimki de gelmeden gitsin.☺☺☺ balli zencefil de yapayim sağolasın. şekerden korkuma herşeyi yiyip içemiyorum da. bir tane içsem bir şey olmaz herhalde.Yok yok grip değildir o. Hep böyle diyorum gelmeden gidiyorAma tabii hemen zencefilli limonlu ballı cayimdan yapıp içiyorum. Cidden engelliyor sanırım baslamadan. Tavsiye ederim ☺
Kız öyle bir gebelik geçirsem ben bils korkumdan birşey yapamam. Sen az daha durLibidolar coşmuş... benagacsizkoalaa türndenim sanırım da benim adam bu hamilelik kanamalı geçti ve bel fıtığım vs var diye korkuyor yarın çocuk okula gidince onun da izin günü baya bir imada bulundum korkuyorum ben diyor
Rica ederim canımcımaaaa inanmiyorum..hayirlisi olsun.tesekkur ederim haber verdigin icin koalacim.hay Allah çok sukur iyi olmalarina sevindim.
Ben bir yerde hıçkıran bebeklerin daha iştahlı olduklarını okumuştum. Ne kadar doğru bilememBu arada benim bebiş çok hıçkırıyor normal mi acaba ?
Günaydın herkeseMaşallahSabah sabah analık hislerimiz coştu yalnız eggplantlover Cherrygum agacsizkoalaa koşun kızlar bugün coşmalik konuyu bulduk
Günaydın herkeseya ne güzel konuumuş bu aman da aman of valla bana çok uzun geldi bu hamilelik olayı, bir an önce kavuşmak istiyorum. Çok merak ediyorum bebeğimi. Saçını, gözünü, huyunu, suyunu. Geçen eşim diyor ki sanki 1 senedir hamilesin niye geçmiyor bu günler doğsun artık dedim sabret en azından 36ya gelelim
Geldim geldim günaydın noluyor buradaMaşallahSabah sabah analık hislerimiz coştu yalnız eggplantlover Cherrygum agacsizkoalaa koşun kızlar bugün coşmalik konuyu bulduk
Acaba saçlı bebek ondan mı oluyor ki?Kızlar benim son günlerde midem bulanıyor ya.. Doktora geçen dedim yediğin bir şey dokunmuştur dedi. Yağlı falan yeme dedi. Ama dün sabah aç karnına kustum mesela.. Bugün yemekten sonra da kustum. Böyle değişik bi bulantı var.
Ben de çok soruyorum not alıp alıp sırayla döküyorum ama bence normal dediği gibi internet çok kirli bilgi dolu sonuçta doktorlar bize özel tedavi uygulamakla görevli biz de kendimize özel şeyleri soruyoruzKızlar siz de doktora çok soru soruyor musunuz? Bugün eşime çok mu soru soruyorum dedim e biraz dedi. Ama sormayacaksam niye gidiyorum ki dimiDoktora da bazen çok soru sordum kusura bakmayın diyorum yok aklina takılan her şeyi sor netten bakacağına diyor.
Ay ben çok sevdim evde olmayıEvet ben de sıkılmaya başladım artık. Bir an önce doğsun istiyorum. Hoş gününü doldursun da öyle gelsin tabi amaizne de ayrıldım, çok sıkıcı
Benim günü gününü tutmuyor bazen deliksiz uyuyorum bazen 10 kere uyanıyorum.Günaydınuyanmak istemeyip uyuyamayanlardan selam bi insan 50 kez nasıl uyanabilir adet sancısı ağrısı gibi ağrı benide mahvetti kızçeler
Ya saçla ilgisi yokmuş bu konunun öyle okumuştum, efsaneymiş oAcaba saçlı bebek ondan mı oluyor ki?
Ben de çok soruyorum not alıp alıp sırayla döküyorum ama bence normal dediği gibi internet çok kirli bilgi dolu sonuçta doktorlar bize özel tedavi uygulamakla görevli biz de kendimize özel şeyleri soruyoruz ☺
Bulantı değilde mide yanmasına saç çıkıyor derler zatenYa saçla ilgisi yokmuş bu konunun öyle okumuştum, efsaneymiş oZaten saçlı olacağını da sanmıyorum, ben keltoş doğmuşum eşimin de pek gür değildir saçı kılı falan..
Ay ben çok sevdim evde olmayıistediğin zaman yatıp yuvarlanmak çok güzel birşeymiş ama birde oyalancak şeyler buluyorum ben kendime temizlil, düzenleme vs bak mesela bugün organik pazar var bizim burda ona gidicem ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?