Kız dur cam falan silme sakın. Sakin sakin otur.Ben işleri erkenden bitirdim, hastane çantası vs de hazır. Ben sen birşeyler yapıyorum fakat aralıksız 18 yıldır çalışınca insan bi tuhaf oluyorben artık vasıtaya in bin yapamıyorum çünkü rahat oturamıyorum bugün de cam sileyim diyorum
Ay ishalde doğum belirtisiydi dimiGünaydın kızlar. Sabaha kadar yine kasıldım sabahta bir karın ağrısıyla uyandım afedersiniz ishal olmuşum.
Benim doğum sanırım yakın
Biraz yürüyüş falan bari yapabilsem ya varislerden yürüyüş ne mümkün gece ağrısından duramıyorum
Ben de çok saçlı sevmemBulantı değilde mide yanmasına saç çıkıyor derler zatençok saçlı doğmasın ya gerek yok
Geçmiş olsun canım, inşallah geçici bir durumdur, doğuma kadar biraz daha beklesin bebişGünaydın kızlar. Sabaha kadar yine kasıldım sabahta bir karın ağrısıyla uyandım afedersiniz ishal olmuşum.
Biraz yürüyüş falan bari yapabilsem ya varislerden yürüyüş ne mümkün gece ağrısından duramıyorum
Bnm minnosum da cok hickirio yaaBu arada benim bebiş çok hıçkırıyor normal mi acaba ?
Günaydın herkese
@baharumutduru2018 rüyamda seni gördümMeğer üniversiteden arkadasmisiz. Buluşuyoruz. Dikislerden dolayı zor yuruyordun biraz. Ama cidden bayağı zinde görünüyordun Eşinle ufak bir sürtüşme yasamissin onu anlatıyorsun. Kızının fotoğrafını gösterdin sonra. Çok güzel, koyu sarı saçlı bir kız olmuş Hayır olsun inşallah
Kız dur cam falan silme sakın. Sakin sakin otur.
Aynen hayırlısı yaa enf olmasa beklesin 40 kadar dicem yaa enf da bebeğe zararlı. Cuma günü tam 36 hafta oluyoruz diyorum ki hazır hastaneye yatıracaklar ya doğursam Bari gitmişkenAy ishalde doğum belirtisiydi dimi2. Bebiş senden gelecek desene
Sağol canım pek sanmıyorum ama belli olmaz bu sıpaların işi. Önce erken gelecem diye korkutuyor lar sonra da ne yaparsan yap doğmak bilmezlerGeçmiş olsun canım, inşallah geçici bir durumdur, doğuma kadar biraz daha beklesin bebiş
Ayy evet karın ağrısı , ishal doğum belirtisi gibi ama enfeksiyonda olabilir siz bool su için doktorunuza da sorun tabi 37 olalıımmm artık valla stresss tavan bendeGünaydın kızlar. Sabaha kadar yine kasıldım sabahta bir karın ağrısıyla uyandım afedersiniz ishal olmuşum.
Tesekkur ederim ilgin icinCanim Maşallah bebisine sanirim biraz önden gidiyor:) bende sezeryan istiyorum genel anestezi tercih edicem bir aksilik olmaz ise umarım herşey yolunda gider. Ortopediye gitsen bile muayene edecek röntgen flan çekemez ama istersen bir görün, annem baya kötü düşmüştü birşey olmadığı halde ağrısı hala devam ediyor ödem olmus, yani çatlak olsa eşinin dediği gibi duramazsın bence
Ayy evet karın ağrısı , ishal doğum belirtisi gibi ama enfeksiyonda olabilir siz bool su için doktorunuza da sorun tabi 37 olalıımmm artık valla stresss tavan bende
Enf dan kaynaklanıyor zaten kiAyy evet karın ağrısı , ishal doğum belirtisi gibi ama enfeksiyonda olabilir siz bool su için doktorunuza da sorun tabi 37 olalıımmm artık valla stresss tavan bende
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar bugün bebişimin kontrol günü. 2.30 civarı göreceğim oğluşumu inşallahumarım her şey yolundadır
Bana hepsi zarararkadaşlar ben oturmak veya yatmaktansa, ayakta dururken daha fazla rahat ediyorum ya. sizde de öyle mi,?
Baldan bir şey olmaz sanırım bir bardak zatenayyy inşallah değildir. benimki de gelmeden gitsin.☺☺☺ balli zencefil de yapayim sağolasın. şekerden korkuma herşeyi yiyip içemiyorum da. bir tane içsem bir şey olmaz herhalde.
Cidden ben de sabırsızlanıyorum bir taraftan. Bir taraftan da karnimdayken daha kolaymış gibi geliyor bilemedimGünaydın herkeseya ne güzel konuumuş bu aman da aman of valla bana çok uzun geldi bu hamilelik olayı, bir an önce kavuşmak istiyorum. Çok merak ediyorum bebeğimi. Saçını, gözünü, huyunu, suyunu. Geçen eşim diyor ki sanki 1 senedir hamilesin niye geçmiyor bu günler doğsun artık dedim sabret en azından 36ya gelelim
Ne olsun yine geyik işimiz gücümüzGeldim geldim günaydın noluyor burada
Benim de acı şeklinde saplaniyor dönerken ya geceleriGünaydınuyanmak istemeyip uyuyamayanlardan selam bi insan 50 kez nasıl uyanabilir adet sancısı ağrısı gibi ağrı benide mahvetti kızçeler
Aynen doktora sormayıp.kime soracağım ki dimiAcaba saçlı bebek ondan mı oluyor ki?
Ben de çok soruyorum not alıp alıp sırayla döküyorum ama bence normal dediği gibi internet çok kirli bilgi dolu sonuçta doktorlar bize özel tedavi uygulamakla görevli biz de kendimize özel şeyleri soruyoruz ☺
Aman aman sakın cam silme. O hatayı yaptım ağrıdan duramadim.Ben işleri erkenden bitirdim, hastane çantası vs de hazır. Ben sen birşeyler yapıyorum fakat aralıksız 18 yıldır çalışınca insan bi tuhaf oluyorben artık vasıtaya in bin yapamıyorum çünkü rahat oturamıyorum bugün de cam sileyim diyorum
ikincimiz sen mi olacaksın acabaGünaydın kızlar. Sabaha kadar yine kasıldım sabahta bir karın ağrısıyla uyandım afedersiniz ishal olmuşum.
Ayy sağ ol canımSanalda olsa Arkadaşız zaten canim benim. Belki birgün biryerde karşılaşırız, bellimi olur. O gördügün koyu sarı saçlı bebek bence senin. Oğlumdada ben annemin bebegi olmus,sarısın mavi gözlu bir kiz bebek gormustum. Ben esmer en fazla yesil gozlu bekliyordum. O gordugum bebek benim oldu. 1 yasına gelene kadar erkkek tırasi yaptirana kadar hep kızmi diye sormuslardi. Yani senin kız güzelligine sahip bir oğlun olacak.
Hayırlı haberlerle gel canımKızlar bugün bebişimin kontrol günü. 2.30 civarı göreceğim oğluşumu inşallahumarım her şey yolundadır
Ben uzanıp ayaklarımın altına yastık koyunca rahat ediyorum ancak.arkadaşlar ben oturmak veya yatmaktansa, ayakta dururken daha fazla rahat ediyorum ya. sizde de öyle mi,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?