2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar. Sabaha kadar yine kasıldım sabahta bir karın ağrısıyla uyandım afedersiniz ishal olmuşum.
Benim doğum sanırım yakın
Biraz yürüyüş falan bari yapabilsem ya varislerden yürüyüş ne mümkün gece ağrısından duramıyorum

Kız dur cam falan silme sakın. Sakin sakin otur.

Ay ishalde doğum belirtisiydi dimi 2. Bebiş senden gelecek desene

Geçmiş olsun canım, inşallah geçici bir durumdur, doğuma kadar biraz daha beklesin bebiş

agacsizkoalaa eşimde doktorumuz cok evhamli diyor catlak olsa duramazsin diyor valla bende bunaldim gitsem ayri gitmesem ayri hala agri var tabi ama cok siddetli degil son 1 aydir kendi doktorum zaten yok dahiliyeye git yok nörolojiye git senki basindan saviyor sanki, eşimde ona kiziyor son gunlerde okadar cok doktora beni yonlendirlerki kadin dogum dahiliye, ultrasonogrifiye,O tekrar dahiliyeye, dahiliyeci fizik tedavi,sonunda kas agrisi karsiligi bir parol bir agri kesici jel, sonra 1 gun sonra fenalas acile kaldiril doktor bukadar agri idrar yolu enfeksiyonu demesinmi daya birsuru serumu orayada birsuru parayi göm,ben kac gun cektigim agri ve acilarla kaldim anliycan eşimde bu yuzden sinir oldu doktora

Sanalda olsa Arkadaşız zaten canim benim. Belki birgün biryerde karşılaşırız, bellimi olur. O gördügün koyu sarı saçlı bebek bence senin. Oğlumdada ben annemin bebegi olmus,sarısın mavi gözlu bir kiz bebek gormustum. Ben esmer en fazla yesil gozlu bekliyordum. O gordugum bebek benim oldu. 1 yasına gelene kadar erkkek tırasi yaptirana kadar hep kızmi diye sormuslardi. Yani senin kız güzelligine sahip bir oğlun olacak.

Ay ishalde doğum belirtisiydi dimi 2. Bebiş senden gelecek desene
Aynen hayırlısı yaa enf olmasa beklesin 40 kadar dicem yaa enf da bebeğe zararlı. Cuma günü tam 36 hafta oluyoruz diyorum ki hazır hastaneye yatıracaklar ya doğursam Bari gitmişken
Geçmiş olsun canım, inşallah geçici bir durumdur, doğuma kadar biraz daha beklesin bebiş
Sağol canım pek sanmıyorum ama belli olmaz bu sıpaların işi. Önce erken gelecem diye korkutuyor lar sonra da ne yaparsan yap doğmak bilmezler

Ayy evet karın ağrısı , ishal doğum belirtisi gibi ama enfeksiyonda olabilir siz bool su için doktorunuza da sorun tabi 37 olalıımmm artık valla stresss tavan bende

Tesekkur ederim ilgin icin bebek önden gidiyor sanirim doktorda gecen diyo sen dikkat ediyorsun dimi yemene vs..☺ ben dusun diyetisyene bile gidiyorum dogru beslenmek ve gereksiz kilo almayim bebegim iyi beslensin diye, 3 haftada sadece 1 kilo almisim yani bebek zaten kilo aliyor daha ne yapayim kuyruk sokumum icinde eşimde ayni seyi soluyor ortopedi napicak diyor benim doktorum zaten evhamli gicik oluyor eşim, catlak olsa duramazsin diyor simdi agri cok siddetli degil ama baktim siddetleniyor gozukurum artik.

Ayy evet karın ağrısı , ishal doğum belirtisi gibi ama enfeksiyonda olabilir siz bool su için doktorunuza da sorun tabi 37 olalıımmm artık valla stresss tavan bende
SuRMeLi gecmis olsun umarim bebek zamaninda gelir bende son gunlerde ishalim cok karnimda cok agiriuor ara ara geciyor sonra dun kontroldeydim bebek basi yukarida suyu normalmis, sen oyle diyince biran korktum acikcasi bebekler zamaninda gelsin insallah

ayyy inşallah değildir. benimki de gelmeden gitsin.☺☺☺ balli zencefil de yapayim sağolasın. şekerden korkuma herşeyi yiyip içemiyorum da. bir tane içsem bir şey olmaz herhalde.
Baldan bir şey olmaz sanırım bir bardak zaten Çok iyi geliyor. Korkuyorsan direkt ayak altına sarımsak zeytinyağı yap
Cidden ben de sabırsızlanıyorum bir taraftan. Bir taraftan da karnimdayken daha kolaymış gibi geliyor bilemedim
Geldim geldim günaydın noluyor burada
Ne olsun yine geyik işimiz gücümüz
Günaydınuyanmak istemeyip uyuyamayanlardan selam bi insan 50 kez nasıl uyanabilir adet sancısı ağrısı gibi ağrı benide mahvetti kızçeler
Benim de acı şeklinde saplaniyor dönerken ya geceleri
Aynen doktora sormayıp.kime soracağım ki dimi
Aman aman sakın cam silme. O hatayı yaptım ağrıdan duramadim.
ikincimiz sen mi olacaksın acaba
Ayy sağ ol canım Aslında mümkün çünkü eşim sarı saçlı bebeklik resimlerinde Ben de beyazimdir. Belki de dediğin gibi olur Sağlıklı olsun da tabii
Kızlar bugün bebişimin kontrol günü. 2.30 civarı göreceğim oğluşumu inşallah umarım her şey yolundadır
Hayırlı haberlerle gel canım
arkadaşlar ben oturmak veya yatmaktansa, ayakta dururken daha fazla rahat ediyorum ya. sizde de öyle mi,?
Ben uzanıp ayaklarımın altına yastık koyunca rahat ediyorum ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…