- 15 Kasım 2019
- 349
- 606
- 33
- 30
Oh oh gezGünaydın kızlar
Şevke gelmişsiniz Maşşallah ama doğum tarihi Nisan başı görünenler yavaştan başlar doğurmaya haftaya gibi sanki
Ben market, pazar yaptım şimdi sıra sosyete pazarında
Ayy valla bence kadınlar çalışmamalıymışOh oh gez
Ayy ne güzel bir konu buuuMaşallahSabah sabah analık hislerimiz coştu yalnız @eggplantlover Cherrygum @agacsizkoalaa koşun kızlar bugün coşmalik konuyu bulduk
Almadık canım biz geçenkinde soralım dedim eşime aman neyse ne verecez işte ne derlerse dediKızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
Bende çıkmıyor canım saraçoğlu reklamı.Günaydın kızlar. Ayy benim de derdim başka.
1 haftadır siteye girip alta doğru kaydıyoruz ya ekranı prof. Saraçoğulunun reklamı çıkıyor. Hepte orda ne hikmetse takılıyor. 3 sn. Falan bekliyorum sayfayı değiştirmek için. Çok ama çok sinir bozucu.
1600 falandi galiba.Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
Az kaldı az kavuscaz inşallahAyy ne güzel bir konu buuueşimde görmüş sarı saçlı bembeyaz tontiş yanaklı bir bebek bende hep öyle görüyorum ben baya bi beyazımdır eşimde beyaz tenli bizim bebek herhalde beyaz tenli sarı olur gibi ah bi görsem minnoşumu
Canım Opera tarayıcı yükle reklam falan yok bundaGünaydın kızlar. Ayy benim de derdim başka.
1 haftadır siteye girip alta doğru kaydıyoruz ya ekranı prof. Saraçoğulunun reklamı çıkıyor. Hepte orda ne hikmetse takılıyor. 3 sn. Falan bekliyorum sayfayı değiştirmek için. Çok ama çok sinir bozucu.
Maşallah iyi olsun da yüzünü sonra da görürsün artık. Nazlilar bizim miniklerBen de ciktm kontrolden . Minnosum 2238 gram olmusbu ay ii almis kilosunu cok sukur haftasi da 1 hafta ilerde cikti. 15 nden sonra bekleyebilirz dedi dr.
Yuzunu gostermdi kucuk sipam yaa. Halbuki ne kdr merak ediodum .Sirtima donukti yuzu. Bide halâ bas asagiymis
Normlde gosteriodu daa kilo alinca bi havalanmis dötü kalkmis sankiAz kaldı az kavuscaz inşallah
Canım Opera tarayıcı yükle reklam falan yok bunda
Maşallah iyi olsun da yüzünü sonra da görürsün artık. Nazlilar bizim minikler
Tskkr edriz teyzossF Fatma KTL maşallah canım kuzucuğa.
Anam benim elim kolum kalkmıyo millet çarşı pazar geziyor ooooyyyy ben nerelere gideeeeemmisskokulumm
Canım biz aldik ctesi günü.Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
Canım hickirmanin bebeğin büyümesi ile alakalı olduğunu duymuştum. Doğduktan sonrada hickiran bebeğe karnı doymuş diyorlar ya iyi besleniyor diyeSüt içince bu bebişi hıçkırık tutuyor ya3 gündür süt içmeye başladım ya her içişimde yarım saat hıçkırıyor kesintisiz yazık
Benim degisiyor son gunlerde uzandigimda nefesim daraliyor yurumek daha iyi ayakta sabit işim olunca cok belimde agrim oluyor cok degisiyor bedenimin sinyalleriarkadaşlar ben oturmak veya yatmaktansa, ayakta dururken daha fazla rahat ediyorum ya. sizde de öyle mi,?
Biz soralı epey oldu ama normal 5000 sezaryen 6000, epidural 1000 tl ekliyor. Ama artacaktı.Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?