2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy valla bence kadınlar çalışmamalıymış
Dün eşim diyor nasıl sıkıldın mı evde diye. Ayy yok bence kadınlar çalışmamalı bugğn anladım bunu dedim ben hiç rapor, izin vs almadan çalıştım 15 yıldır çocuklarla evdeydik hep tatillerde de. Şimdi evde ve dışarda yalnız takılabilmek çok iyiymiş

Maşallah Sabah sabah analık hislerimiz coştu yalnız @eggplantlover Cherrygum @agacsizkoalaa koşun kızlar bugün coşmalik konuyu bulduk
Ayy ne güzel bir konu buuu eşimde görmüş sarı saçlı bembeyaz tontiş yanaklı bir bebek bende hep öyle görüyorum ben baya bi beyazımdır eşimde beyaz tenli bizim bebek herhalde beyaz tenli sarı olur gibi ah bi görsem minnoşumu

Günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama eşimle yaya yaya bi kahvaltı yaptık bugun geç kalktık baya yeni gitti işe bu nası memuriyet diye takılıyorum arada ayy hava cok güzel bugun bende arkadasıma gidicem o da geçen sene nisanda doğum yapmıştı şimdi biraz onun tosuncuğunu seveyim

Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?

Günaydın kızlar. Ayy benim de derdim başka.
1 haftadır siteye girip alta doğru kaydıyoruz ya ekranı prof. Saraçoğulunun reklamı çıkıyor. Hepte orda ne hikmetse takılıyor. 3 sn. Falan bekliyorum sayfayı değiştirmek için. Çok ama çok sinir bozucu.

Ben de ciktm kontrolden . Minnosum 2238 gram olmus bu ay ii almis kilosunu cok sukur haftasi da 1 hafta ilerde cikti. 15 nden sonra bekleyebilirz dedi dr.
Yuzunu gostermdi kucuk sipam yaa. Halbuki ne kdr merak ediodum .Sirtima donukti yuzu. Bide halâ bas asagiymis

Bende çıkmıyor canım saraçoğlu reklamı.

Az kaldı az kavuscaz inşallah
Canım Opera tarayıcı yükle reklam falan yok bunda

Maşallah iyi olsun da yüzünü sonra da görürsün artık. Nazlilar bizim minikler

Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
Canım biz aldik ctesi günü.
Normal doğum 2850
Normal+ epidural 3300
Sezeryan genel anestezi 2850
Sezeryan+ epidural 3300 dediler.
Konuştuk sağlıkçı indirimi yapacaklar bana inşallah sonradan kaytarmazlar. Antalya da fiyatlar böyle

Süt içince bu bebişi hıçkırık tutuyor ya 3 gündür süt içmeye başladım ya her içişimde yarım saat hıçkırıyor kesintisiz yazık
Canım hickirmanin bebeğin büyümesi ile alakalı olduğunu duymuştum. Doğduktan sonrada hickiran bebeğe karnı doymuş diyorlar ya iyi besleniyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…