Eyvah eyvah neresiBiz soralı epey oldu ama normal 5000 sezaryen 6000, epidural 1000 tl ekliyor. Ama artacaktı.
Benim doktorum reflüden kaynaklı diyor gece uykumdan uyanıp zor koşuyorum wcye.ilk aylar ne güzeldi son bikaç hafta resmen çok zor.neyseki haftaya artık 37yim bol bol dinlenirimKızlar benim son günlerde midem bulanıyor ya.. Doktora geçen dedim yediğin bir şey dokunmuştur dedi. Yağlı falan yeme dedi. Ama dün sabah aç karnına kustum mesela.. Bugün yemekten sonra da kustum. Böyle değişik bi bulantı var.
Tüpleri bağlamayla beraber 2 bin benim ki kalp hastası olduğum için 3. Bebiş tüpler zorunlu hale geldiKızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
Canım spinal de bu fiyatın içinde mi sordunuz mu onu da. Sendikalıyım zaten muayene ücretinde de 25 tl indirim oluyor hep.misskokulumm biz Ocak ayında sormuştuk 2750 demişlerdi tabi değişmedi ise . Sendika ya da %20 indirim var ancak sendika kimliği istiyorlar . Ben de bir aydan fazladır sendika kimliği bekliyorum ama bu gidişle doğum sonrası elime gelir herhalde
Eşinde sendika üyesiyse onun kimliğini göster canım benimde gelmedi daha eşiminkini gösteriyorum indirim içinmisskokulumm biz Ocak ayında sormuştuk 2750 demişlerdi tabi değişmedi ise . Sendika ya da %20 indirim var ancak sendika kimliği istiyorlar . Ben de bir aydan fazladır sendika kimliği bekliyorum ama bu gidişle doğum sonrası elime gelir herhalde
Tüpleri ben de bağlatmak istiyorum sonrasında rahat olur kafam diyorum ama eşim ben imza atmam gerek yok vucudunla oynama, doğasını bozma diyor inat etti adamTüpleri bağlamayla beraber 2 bin benim ki kalp hastası olduğum için 3. Bebiş tüpler zorunlu hale geldi
Bidaha çocuk düşünmüyorsan bağlat bence ikna et hap prezervatif yok sprail uğraşana kadar iki dikişte açılıyormuş tekrar yıllarca hap içmektenseTüpleri ben de bağlatmak istiyorum sonrasında rahat olur kafam diyorum ama eşim ben imza atmam gerek yok vucudunla oynama, doğasını bozma diyor inat etti adam
Haklısın canım düşünmüyırum yok 3.bu zaten.doktorun yanında söyleyim bir de orda itiraz edemez belkiBidaha çocuk düşünmüyorsan bağlat bence ikna et hap prezervatif yok sprail uğraşana kadar iki dikişte açılıyormuş tekrar yıllarca hap içmektense
Ben kapakçık hastasıyım bi hamilelik daga kaldıramazsın dedi doktorum mecburen bağlatacağım aynı zamanda korunacağım da risk var.Tüpleri ben de bağlatmak istiyorum sonrasında rahat olur kafam diyorum ama eşim ben imza atmam gerek yok vucudunla oynama, doğasını bozma diyor inat etti adam
Ay inşallah büyüyordur canım. 5 kg daha istedim süt bitti evde nesquik de karıştırıyorum bardağın birine. O da bebeği besliyormuş.Canım hickirmanin bebeğin büyümesi ile alakalı olduğunu duymuştum. Doğduktan sonrada hickiran bebeğe karnı doymuş diyorlar ya iyi besleniyor diye
Merhaba spiral dogumdan ne kadar sonra takıliyor bir bilgin varmıTüpleri ben de bağlatmak istiyorum sonrasında rahat olur kafam diyorum ama eşim ben imza atmam gerek yok vucudunla oynama, doğasını bozma diyor inat etti adam
Yok hiç o şekilde ayrıntı sormadım . 1500 ile 2750 arası değişiyor doğum ücreti doktoruna göre demişlerdi o zaman . Erşat hocanın ki de 2750 işte . Bakalım yarın fırsatını bulursam bilgi alırım . Peki sen kimlikle mi indirim alıyorsun ?Canım spinal de bu fiyatın içinde mi sordunuz mu onu da. Sendikalıyım zaten muayene ücretinde de 25 tl indirim oluyor hep.
Öğretmen misiniz eğer öyleyse okuldan bir kağıt alsanız yetiyor yıllarca öyle girdim hastanelere üye no olsa yeter o kağıtta
Evet canım benim kimliğim varYok hiç o şekilde ayrıntı sormadım . 1500 ile 2750 arası değişiyor doğum ücreti doktoruna göre demişlerdi o zaman . Erşat hocanın ki de 2750 işte . Bakalım yarın fırsatını bulursam bilgi alırım . Peki sen kimlikle mi indirim alıyorsun ?
tam bilgim yok canım. Sağlık ocağında bilgi verirler aşıya vs gittiğinizde bir sor istersen hiç taktırmadım spiral benMerhaba spiral dogumdan ne kadar sonra takıliyor bir bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?