2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm biz Ocak ayında sormuştuk 2750 demişlerdi tabi değişmedi ise . Sendika ya da %20 indirim var ancak sendika kimliği istiyorlar . Ben de bir aydan fazladır sendika kimliği bekliyorum ama bu gidişle doğum sonrası elime gelir herhalde

Benim doktorum reflüden kaynaklı diyor gece uykumdan uyanıp zor koşuyorum wcye.ilk aylar ne güzeldi son bikaç hafta resmen çok zor.neyseki haftaya artık 37yim bol bol dinlenirim

Canım spinal de bu fiyatın içinde mi sordunuz mu onu da. Sendikalıyım zaten muayene ücretinde de 25 tl indirim oluyor hep.

Eşinde sendika üyesiyse onun kimliğini göster canım benimde gelmedi daha eşiminkini gösteriyorum indirim için

Tüpleri bağlamayla beraber 2 bin benim ki kalp hastası olduğum için 3. Bebiş tüpler zorunlu hale geldi
Tüpleri ben de bağlatmak istiyorum sonrasında rahat olur kafam diyorum ama eşim ben imza atmam gerek yok vucudunla oynama, doğasını bozma diyor inat etti adam

Tüpleri ben de bağlatmak istiyorum sonrasında rahat olur kafam diyorum ama eşim ben imza atmam gerek yok vucudunla oynama, doğasını bozma diyor inat etti adam
Bidaha çocuk düşünmüyorsan bağlat bence ikna et hap prezervatif yok sprail uğraşana kadar iki dikişte açılıyormuş tekrar yıllarca hap içmektense

Kızlar emzirme yastığını kendim yaptım el becerim de çok yok ama bi cesaret yaptım iş görür sanırım.printerestten kalıp çıkardım youtubedan da izledim. İçinin astarı da var. Makinam olmadığından elimle diktim biraz uğraştırıcı oldu elle olunca. Makina olsa 2 dk da yapılacak iş.
1metre almıştım kumaşı yarısı kaldı. Onunla da şu dekoratif bulutlardan mı yapsam diyorum 17 liraydı metresi. Astarını evdeki yastık astarından elyafını da 1 yastık boşaltıp yaptım. Hem ekstra kalabalık olmamış oldu evde✌

Eklentiler

• IMG_20200304_124838.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben kapakçık hastasıyım bi hamilelik daga kaldıramazsın dedi doktorum mecburen bağlatacağım aynı zamanda korunacağım da risk var.

Canım hickirmanin bebeğin büyümesi ile alakalı olduğunu duymuştum. Doğduktan sonrada hickiran bebeğe karnı doymuş diyorlar ya iyi besleniyor diye
Ay inşallah büyüyordur canım. 5 kg daha istedim süt bitti evde nesquik de karıştırıyorum bardağın birine. O da bebeği besliyormuş.

Canım spinal de bu fiyatın içinde mi sordunuz mu onu da. Sendikalıyım zaten muayene ücretinde de 25 tl indirim oluyor hep.
Yok hiç o şekilde ayrıntı sormadım . 1500 ile 2750 arası değişiyor doğum ücreti doktoruna göre demişlerdi o zaman . Erşat hocanın ki de 2750 işte . Bakalım yarın fırsatını bulursam bilgi alırım . Peki sen kimlikle mi indirim alıyorsun ?

Evet canım benim kimliğim var

ayyy Kızlar bugün fetal eko için randevumuz vardı stresten sabahtan beri bir şey yememiştim çok şükür temiz bir sıkıntı yok oradan doktor ablamıza gittik yine köfte dudaklarını gördük ve bu sefer gülümsedi bizim kızçe hep somurtkan olunca çok mutlu olduk haftaya tekrar çağırdı bundan sonra hep nts olacakmış 35+1 den bizde böyle güzel olunca balkon keyf yapalım dedik teyzeleri sizde umarım her şey yolundadır

Eklentiler

• 78A2B477-15FC-47E3-ADE2-DA8DC2A77818.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…