2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım akıntın ne durumda bugün bana fitil yazdı korkma dedi

Ooohh gözünüz aydın olsun canım. Afiyet olsun hava çok güzel bugün burda da

Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
Normal 1500 sezeryan 1800 dedi bize epurural olursa ek500 dediler Antep de böyle fiyatlar hatta daha fazla Bizde sendika indirimi ile bu fiyat bende merak ediyorum diğer yerlerde fiyatlar neler

Adana 2500 doğum spinal içinde 500 ekstra

Normlde gosteriodu daa kilo alinca bi havalanmis dötü kalkmis sanki
Dötünü yesinelr
Süper olmuş bence. Ben de Bayılıyorum kendim bir şeyler yapmaya bebek için

Kızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571

@baharumutduru2018 Allah anneli babali abili saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin.MasAllah bal kıza Allah yardimcin olsun.iki bebekli gunlerden bahsedersin bize onden fikir verirsin artik

CocoChanelmademoiselle gecmis olsun kuzum.doktorlar en iyisini planliyorlardir.dert etme surekli gozetimdesin bu iyi bisi.kizini da dusunme.bak sana bisi diyim mi emin ol esin ananeden ya da babaanneden daha iyi bakiyordur kizina.anane ya da babaanne huyunu suyunu neyi sevip neyi sevmedigini uyku saatini bile bilmez babasi kadar emin ol.ben babasina her zaman daha guvenirim.sen de icini ferah tut.guzel haberler ver bize haydi.dualar seninle emin ol canim

Kızlar ben 35 e gireceğim hala kızımı göremedim doğumda göreceğim galiba göstermiyor zilli
Ben de bir kere gördüm le görmedim arası bir şey hiç ultrason fotomuz yok neye kime benzer nasıldır çok merak ediyorum bizimki de göstermiyor . Yarın gideceğiz bakalım bir tane fotomuz olsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…