- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Canım akıntın ne durumda bugün bana fitil yazdı korkma dediGünaydın kızlar. Sabaha kadar yine kasıldım sabahta bir karın ağrısıyla uyandım afedersiniz ishal olmuşum.
Benim doğum sanırım yakın
Biraz yürüyüş falan bari yapabilsem ya varislerden yürüyüş ne mümkün gece ağrısından duramıyorum
Ooohh gözünüz aydın olsun canım. Afiyet olsun hava çok güzel bugün burda daayyy Kızlar bugün fetal eko için randevumuz vardı stresten sabahtan beri bir şey yememiştim çok şükür temiz bir sıkıntı yok oradan doktor ablamıza gittik yine köfte dudaklarını gördük ve bu sefer gülümsedibizim kızçe hep somurtkan olunca çok mutlu olduk haftaya tekrar çağırdı bundan sonra hep nts olacakmış 35+1 den bizde böyle güzel olunca balkon keyf yapalım dedik teyzeleri sizde umarım her şey yolundadır
Normal 1500 sezeryan 1800 dedi bize epurural olursa ek500 dediler Antep de böyle fiyatlar hatta daha fazla Bizde sendika indirimi ile bu fiyat bende merak ediyorum diğer yerlerde fiyatlar nelerKızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınız mı?nasıl fiyatlar?
Saol canım tşkr ederim aynn yaa havalar düzeldi bebişler güzel zamanlara denk geliyorOoohh gözünüz aydın olsun canım. Afiyet olsun hava çok güzel bugün burda da
Çamlıca MedicanaEyvah eyvah neresi
40 ın çıkmadan takılmıyor canım bizim doktor öyle demiştiMerhaba spiral dogumdan ne kadar sonra takıliyor bir bilgin varmı
Adana 2500 doğum spinal içinde 500 ekstraCanım biz aldik ctesi günü.
Normal doğum 2850
Normal+ epidural 3300
Sezeryan genel anestezi 2850
Sezeryan+ epidural 3300 dediler.
Konuştuk sağlıkçı indirimi yapacaklar bana inşallah sonradan kaytarmazlar. Antalya da fiyatlar böyle
Ben enson Kayseri’de sorduğumda 2500 doğum dediler sadece tüp bebekte indirim yok dediler bana canım hüma hastanesi içinEvet canım benim kimliğim var
Yok değilim cnmÖğretmen misiniz eğer öyleyse okuldan bir kağıt alsanız yetiyor yıllarca öyle girdim hastanelere üye no olsa yeter o kağıtta
Normal doğumda 1 aydan sezeryanda 3 aydan takıyorlarmış ayrıca sağlık ocağı artık takmıyormuş galiba sprailtam bilgim yok canım. Sağlık ocağında bilgi verirler aşıya vs gittiğinizde bir sor istersen hiç taktırmadım spiral ben
Dötünü yesinelrNormlde gosteriodu daa kilo alinca bi havalanmis dötü kalkmis sanki
Süper olmuş bence. Ben de Bayılıyorum kendim bir şeyler yapmaya bebek içinKızlar emzirme yastığını kendim yaptımel becerim de çok yok ama bi cesaret yaptım iş görür sanırım .printerestten kalıp çıkardım youtubedan da izledim. İçinin astarı da var. Makinam olmadığından elimle diktim biraz uğraştırıcı oldu elle olunca. Makina olsa 2 dk da yapılacak iş.
1metre almıştım kumaşı yarısı kaldı. Onunla da şu dekoratif bulutlardan mı yapsam diyorum17 liraydı metresi. Astarını evdeki yastık astarından elyafını da 1 yastık boşaltıp yaptım. Hem ekstra kalabalık olmamış oldu evde✌
Kızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Arkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Evet takılmıyor ama ebeler biliyordur yine de yönlendirirler canımNormal doğumda 1 aydan sezeryanda 3 aydan takıyorlarmış ayrıca sağlık ocağı artık takmıyormuş galiba sprail
Bende aynı sekilde düşünüyorum 3.cocuk bu cok kolay hamile kalabiliyorum. Ama eşim imza atmam diyorTüpleri ben de bağlatmak istiyorum sonrasında rahat olur kafam diyorum ama eşim ben imza atmam gerek yok vucudunla oynama, doğasını bozma diyor inat etti adam
Aslında baglatmakta kesin çözüm değil. Bu şekilde de hamile kalan fazlaymış. Kestirmek en mantıklısıBidaha çocuk düşünmüyorsan bağlat bence ikna et hap prezervatif yok sprail uğraşana kadar iki dikişte açılıyormuş tekrar yıllarca hap içmektense
nazli olacak minnoş.Kızlar ben 35 e gireceğim hala kızımı göremedim doğumda göreceğim galiba göstermiyor zilli
Evet canım öğretmenim .hastahaneden direkt kimlik deyince ben de hiç kağıt alma gereksinimi duymadım.Öğretmen misiniz eğer öyleyse okuldan bir kağıt alsanız yetiyor yıllarca öyle girdim hastanelere üye no olsa yeter o kağıtta
Ben de bir kere gördüm le görmedim arası bir şeyKızlar ben 35 e gireceğim hala kızımı göremedim doğumda göreceğim galiba göstermiyor zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?