Canım akıntın ne durumda bugün bana fitil yazdı korkma dedi
İlahiAslında baglatmakta kesin çözüm değil. Bu şekilde de hamile kalan fazlaymış. Kestirmek en mantıklısı
Bir arkadaşım sadece regl döneminde, 3. Günunde takılıyor demisti. Lahusa kanamasinda oluyormu diye merak etmiştim. Eğer öyleyse 40 çıktıktan sonra birdahaki regli beklemek.topuk kani icin saglik ocana gidecegim birde onlara sorayim. Tesekkur ederim40 ın çıkmadan takılmıyor canım bizim doktor öyle demişti
ben de çok merak ediyorum. insallah iyidirler.Kizlar benim icime doguyorCocoChanelmademoiselle dogum yapti kesin yoksa niye yazmasin yatakta surekli yatan hasta sıkılır tele bakar bir yoğunluğu var ki bakamiyor bebegiyle kendisi ins sağlıklıdır
Ben 2 ay falan diye hatırlıyorumMerhaba spiral dogumdan ne kadar sonra takıliyor bir bilgin varmı
Otur tabi öyle zorlayacak işler yapma sakın.evet az önce acayip sancılandım, sanırım oturacağım
Ay heyecan dorukta desene belki doğarAynen hayırlısı yaa enf olmasa beklesin 40 kadar dicem yaa enf da bebeğe zararlı. Cuma günü tam 36 hafta oluyoruz diyorum ki hazır hastaneye yatıracaklar ya doğursam Bari gitmişken
Sağol canım pek sanmıyorum ama belli olmaz bu sıpaların işi. Önce erken gelecem diye korkutuyor lar sonra da ne yaparsan yap doğmak bilmezler
Kız ben kaburga ağrısından bıktım valla. Doğunca sadece uykusuzluk zorlar en azından.Baldan bir şey olmaz sanırım bir bardak zatenÇok iyi geliyor. Korkuyorsan direkt ayak altına sarımsak zeytinyağı yap
Cidden ben de sabırsızlanıyorum bir taraftan. Bir taraftan da karnimdayken daha kolaymış gibi geliyor bilemedim
Ne olsun yine geyik işimiz gücümüz
Benim de acı şeklinde saplaniyor dönerken ya geceleri ☹
Aynen doktora sormayıp.kime soracağım ki dimi
Aman aman sakın cam silme. O hatayı yaptım ağrıdan duramadim.
ikincimiz sen mi olacaksın acaba
Ayy sağ ol canımAslında mümkün çünkü eşim sarı saçlı bebeklik resimlerinde Ben de beyazimdir. Belki de dediğin gibi olur Sağlıklı olsun da tabii
Hayırlı haberlerle gel canım
Ben uzanıp ayaklarımın altına yastık koyunca rahat ediyorum ancak.
Ay inşallah ya. Benim de aklıma geliyor valla. İkisi de iyi olsun da varsın yazmasın.Kizlar benim icime doguyorCocoChanelmademoiselle dogum yapti kesin yoksa niye yazmasin yatakta surekli yatan hasta sıkılır tele bakar bir yoğunluğu var ki bakamiyor bebegiyle kendisi ins sağlıklıdır
Boşver çıkarması daha kolay minnak bebeğiKızlar ben geldimmBebişimi gördüm ay bir tatlı sormayın. Avcunu emmeye çalışıyor esniyor uyku gelmiş çalışamaz raporumu da aldım. Kilosu bana az geldi biraz ama doktor yeterli dedi. Her şey yolunda şükür. Minnak bir bebek olacak sanırım
Kolay hamile kalmıyorum ben aslında 3 hamileliğim de bile isteye oldu. Ama belli olmaz bu işler Eşim korunuyordu ama çok da önemsemiyorduk 3. De olsa olır gözüyle. Artık şansa bırakamam diye düşünüyorum direk bağları kestirmek istiyorumBende aynı sekilde düşünüyorum 3.cocuk bu cok kolay hamile kalabiliyorum. Ama eşim imza atmam diyor
Gözün aydın canımKızlar ben geldimmBebişimi gördüm ay bir tatlı sormayın. Avcunu emmeye çalışıyor esniyor uyku gelmiş çalışamaz raporumu da aldım. Kilosu bana az geldi biraz ama doktor yeterli dedi. Her şey yolunda şükür. Minnak bir bebek olacak sanırım
İyi bari canımAkıntı Bi o gün olmuştu canım benim şuan bel ağrısı var sadece.
aslında böyle insanlara cok sivri dilli olmak gerekiyor sanırım ne uyuzlar ya bide kadınsınız halden anlamanız gerek yaniKızlar, sizin çevrenizde moralinizi bozmak kafanızı karıştırmak isteyenler var mı? Benim çevremdekiler mi bir tuhaf? Bir arkadaşım kızıma vereceğim isim için araştırma yapmış (ona neyse) bana göndermiş bir link bu ismin verilmesi dinen uygun değil diye ki çok var bu isim çevremde, bebek doğar doğmaz 1 y. kaşığı yoğurt suyu içirmek lazım gazsız olur bebek diyor mesela, ayaklarını dikerek sırt üstü 15 20 dk yat eve gittiğinde diyor bebeği aşağıda hissediyorum dedim diye. Başka biri sana hiç yardımcı olan yok diye beni dolduruyor, annemlerin herhangi bir hazırlık yapmamasını söylüyor bana (bu kişi akrabam). Midem yanıyor dediğimde patatesi rendele suyunu iç diyen. Hamilrliğimi zehir etmeye çalışıyorlar son günlerim de
gözün aydın canim. içine sinen doktoru bulduysan ne mutlu.merhaba kızlar bende dün yazmıstım doktor başı fazla asagıda demişti diye ister istemez psikolojik olrak etkilendim bugun baska doktor a gittim hiç bi sıkıntı yok gayet yerinde dedi kilosu 2500 olmus nerdeyse dedi nst bakıldı sancıda yoktu idrarda enfeksiyon cıktı onun ıcınde antibiyotik kullanıcam erken dogumu tetiklemesin diye zaten fazla hassas oluyoruz bu dönemde demem o ki bi olumsuzlukta mutlaka baska doktor tavsiyeside almak gerekli bu arada dogum için sehir degisikliği yapıcam kayseride yapıcam bende :)
Hadi inşallah canım benim. Benim Bebeğimde sürekli hickiriyor bazen 1 saat sürüyor gelişimi önden gidiyor demişti doktor ona bağlıyorum artık. Süt önemli tabi hep balli sütümü içiyorum bende. 3 şişe balım bitecek yakindaAy inşallah büyüyordur canım. 5 kg daha istedim süt bitti evde nesquik de karıştırıyorum bardağın birine. O da bebeği besliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?