Ya spinalin ekstra olmasına anlam veremiyorum ya haklı değil miyimAdana 2500 doğum spinal içinde 500 ekstra
hic birini duyma canim bosver agzi olan konusoyrKızlar, sizin çevrenizde moralinizi bozmak kafanızı karıştırmak isteyenler var mı? Benim çevremdekiler mi bir tuhaf? Bir arkadaşım kızıma vereceğim isim için araştırma yapmış (ona neyse) bana göndermiş bir link bu ismin verilmesi dinen uygun değil diye ki çok var bu isim çevremde, bebek doğar doğmaz 1 y. kaşığı yoğurt suyu içirmek lazım gazsız olur bebek diyor mesela, ayaklarını dikerek sırt üstü 15 20 dk yat eve gittiğinde diyor bebeği aşağıda hissediyorum dedim diye. Başka biri sana hiç yardımcı olan yok diye beni dolduruyor, annemlerin herhangi bir hazırlık yapmamasını söylüyor bana (bu kişi akrabam). Midem yanıyor dediğimde patatesi rendele suyunu iç diyen. Hamilrliğimi zehir etmeye çalışıyorlar son günlerim de
hangi hastanede yapacaksin canim bende yozgat'tan kayseri'ye gelmeyi düşünüyorum dogum icinmerhaba kızlar bende dün yazmıstım doktor başı fazla asagıda demişti diye ister istemez psikolojik olrak etkilendim bugun baska doktor a gittim hiç bi sıkıntı yok gayet yerinde dedi kilosu 2500 olmus nerdeyse dedi nst bakıldı sancıda yoktu idrarda enfeksiyon cıktı onun ıcınde antibiyotik kullanıcam erken dogumu tetiklemesin diye zaten fazla hassas oluyoruz bu dönemde demem o ki bi olumsuzlukta mutlaka baska doktor tavsiyeside almak gerekli bu arada dogum için sehir degisikliği yapıcam kayseride yapıcam bende :)
Ay ben sukredeyim o zaman . Sizin hangi il canımBiz soralı epey oldu ama normal 5000 sezaryen 6000, epidural 1000 tl ekliyor. Ama artacaktı.
Bende kara kara doğum sonrasını düşünüyorum. Prezervatifle korunmak istemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyor. Emzirirken ilaç kullanılabilir mi onu bilmiyorum. İğne ilaçtan daha zararlı demişti bir doktor bana çünkü ilaçla 1 senede aldığın hormonu iğneyle birden alıyormuşsun. Sanırım doktorumla konuşmam gerekecek.Ayy kızlar korunma yöntemlerini konuşmuşsunuz, ben çok korkuyorum bir daha hamile kalırım diyeTek çocuk istiyoruz biz ve hangi yöntemle korunursak korunalım benim içim rahat etmez ki.. Prezervatif delinse etse Kaldı ki ben hiç sevmiyorum onu. Doğum kontrol hapı 10 yıl kullandım kistlerim için, daha da kullanmam. Diğer yöntemleri denemedim hiç.. He bu arada vajinismus olduğum için şimdiye dek korunma derdimiz olmamıştı. Zaten vajinismusu yendim direkt çocuk düşündük korunmadık. Şu aylık iğneler mi ne oluyormuş, bilen yaptıran var mı hiç?
Ellerine sağlık annesi çok tatlı olmuşKızlar emzirme yastığını kendim yaptımel becerim de çok yok ama bi cesaret yaptım iş görür sanırım .printerestten kalıp çıkardım youtubedan da izledim. İçinin astarı da var. Makinam olmadığından elimle diktim biraz uğraştırıcı oldu elle olunca. Makina olsa 2 dk da yapılacak iş.
1metre almıştım kumaşı yarısı kaldı. Onunla da şu dekoratif bulutlardan mı yapsam diyorum17 liraydı metresi. Astarını evdeki yastık astarından elyafını da 1 yastık boşaltıp yaptım. Hem ekstra kalabalık olmamış oldu evde✌
Allah'ım niye karisiyorlar böyle gerçekten. Bende sinir olurum canım haklısın ama takma derim.İsim konusunda çok bocaladik bizde. Hep karıştılar en sonunda hevesimi kırdılar başka isim bulduk. Ama sinir oldum herşeye karisiyorlar. Benimde k.validem anlatıyor yok söyle yok böyle diyorum biliyorum herşeyi on oldu söylüyor sıkıldım artık.Kızlar, sizin çevrenizde moralinizi bozmak kafanızı karıştırmak isteyenler var mı? Benim çevremdekiler mi bir tuhaf? Bir arkadaşım kızıma vereceğim isim için araştırma yapmış (ona neyse) bana göndermiş bir link bu ismin verilmesi dinen uygun değil diye ki çok var bu isim çevremde, bebek doğar doğmaz 1 y. kaşığı yoğurt suyu içirmek lazım gazsız olur bebek diyor mesela, ayaklarını dikerek sırt üstü 15 20 dk yat eve gittiğinde diyor bebeği aşağıda hissediyorum dedim diye. Başka biri sana hiç yardımcı olan yok diye beni dolduruyor, annemlerin herhangi bir hazırlık yapmamasını söylüyor bana (bu kişi akrabam). Midem yanıyor dediğimde patatesi rendele suyunu iç diyen. Hamilrliğimi zehir etmeye çalışıyorlar son günlerim de
İstanbul canımAy ben sukredeyim o zaman . Sizin hangi il canım
Hadi ya iğneyi de elersek ne kalacak geriye, spinalle hamile kalan çok.. Zaten regl de ağır geçiyormuş onunla, kanama fazla oluyormuş. Benim zaten fazla, daha ne kadar olur bilemiyorum.Bende kara kara doğum sonrasını düşünüyorum. Prezervatifle korunmak istemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyor. Emzirirken ilaç kullanılabilir mi onu bilmiyorum. İğne ilaçtan daha zararlı demişti bir doktor bana çünkü ilaçla 1 senede aldığın hormonu iğneyle birden alıyormuşsun. Sanırım doktorumla konuşmam gerekecek.
ne yapıyorsun canim bakim olarak, hangi ürünleri kullaniyorsun? bu hamilelikte cildim çok kurudu benim. yüzüm dahil tüm cildim pul pul oldu hep. kullandığım nemlemdiriciler de işe yaramiyor.Kızlar bugünü cilt bakım günü ilan ettim. Artık doğuma kadar düzenli bakayım da cildime madem makyajsız giricez doğuma en azından cilt düzgün görünsün
Spinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorumİstanbul canım
Hadi ya iğneyi de elersek ne kalacak geriye, spinalle hamile kalan çok.. Zaten regl de ağır geçiyormuş onunla, kanama fazla oluyormuş. Benim zaten fazla, daha ne kadar olur bilemiyorum.
Benimde çok kurudu gebelikte. Ben ilk önce su kaynatıp bir havlu ıslatıyorum. O ıslak havluyu yüzüme serip bekliyorum bir 15 dk falan. Sonra komedanla siyah noktaları hallediyorum. Simple yüz temizleme jeliyle yıkıyorum çıkan yağdan arınsın diye. Ardından bir nem maskesi. Marka farketmiyor benim için. Maskeden sonra yeterli görmezsem nemi krem sürüyorum, yeterli görürsem sürmüyorum.ne yapıyorsun canim bakim olarak, hangi ürünleri kullaniyorsun? bu hamilelikte cildim çok kurudu benim. yüzüm dahil tüm cildim pul pul oldu hep. kullandığım nemlemdiriciler de işe yaramiyor.
en azından yüzüme bir el atmam lazim. kuru ciltleri bol nemlendiren bir ürün var mi bildigin?
Bu çok bilmiş tayfa her yerde var. Bazen iyi niyetli bile olsa gözüme batıyor artık. Geçen de eşimin bir çalışanı zorla yemeğe çağırdı 10 kere falan ayıp olmasin diye gittik artık, annem yaşında kadın bana ilk zamanlar asla kendim bakamayacağımı kendi çocuğunu ilaç verirken nasıl boğduğunu anlattıKızlar, sizin çevrenizde moralinizi bozmak kafanızı karıştırmak isteyenler var mı? Benim çevremdekiler mi bir tuhaf? Bir arkadaşım kızıma vereceğim isim için araştırma yapmış (ona neyse) bana göndermiş bir link bu ismin verilmesi dinen uygun değil diye ki çok var bu isim çevremde, bebek doğar doğmaz 1 y. kaşığı yoğurt suyu içirmek lazım gazsız olur bebek diyor mesela, ayaklarını dikerek sırt üstü 15 20 dk yat eve gittiğinde diyor bebeği aşağıda hissediyorum dedim diye. Başka biri sana hiç yardımcı olan yok diye beni dolduruyor, annemlerin herhangi bir hazırlık yapmamasını söylüyor bana (bu kişi akrabam). Midem yanıyor dediğimde patatesi rendele suyunu iç diyen. Hamilrliğimi zehir etmeye çalışıyorlar son günlerim de
Ey maşallah bu ne kız.Bir arkadaşımız hastane doğum fiyatlarını sormuştu ama sayfa ilerleyince kaçırdım kimin sorduğunu.
Normal doğum 9.860 tl
Epiduralli normal doğum 11.040 tl
Sezeryan 12.390 tl
Epiduralli sezeryan 12.720 tl benim hastanede.
Evet baya pahalı. Benim özel sigortam karşılıyor tek kuruş vermicem ekstra. O yüzden gidebiliyorum, yoksa nerdeeeeeEy maşallah bu ne kız.
Bakarsın gül gibide bakarsin. Bende tecrube yok, hayatimda elime bebek almamış biri olarak. Çokta güzel baktım simdi 2 taneye bakıyorum. Ama birde su var, kime göre iyi bakıyorum. Elestiren yokmu tabiki var. Ama bana sorarsan mutluyum o sekildede buyutuyorum.ama eksik ama tam.Bu çok bilmiş tayfa her yerde var. Bazen iyi niyetli bile olsa gözüme batıyor artık. Geçen de eşimin bir çalışanı zorla yemeğe çağırdı 10 kere falan ayıp olmasin diye gittik artık, annem yaşında kadın bana ilk zamanlar asla kendim bakamayacağımı kendi çocuğunu ilaç verirken nasıl boğduğunu anlattıbenim annem rahatsız kadın kendine zor bakıyor çok yeni ağır bir hastalık atlatti. Kayinvalidem de çalışıyor yani maksimum 15 gün beni idare edecekler sonrasi kuzen, kardeş falan gelecek ama tecrübesiz onlarda asla bakamazmışım bebeğe gözünü belerte belerte söylüyor bu arada biz farklı bir ildeyiz. Yapacak bir sey yok bakarım ben dedikçe yok diyor kadın. Dünde numarasını yollamış onu arayacakmışım bir şey olunca sağ olsun iyi niyetinden söylüyordur belki ama bana battı. Insanlarin işine karışmam, işime karışılmasını da hiç sevmem. Velhasıl boşver kardeş herkesin başinda var bu tiplerden he he de geç.
ilaci duzenli olarak icmeyi unuturum ben keske bende kullanabilsem spiral düşünüyorum hem spiral hemde prezervat ile korunurum diyorumSpinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorum
Telefona hatırlatıcı kur canım kolayı var. Ben her akşam 10da alıyordum.ilaci duzenli olarak icmeyi unuturum ben keske bende kullanabilsem spiral düşünüyorum hem spiral hemde prezervat ile korunurum diyorumbu seferde bi kaza olmaz heralde ikisi beraber korur diyorum
Ohh maşAllah valla bende bakarım diyorum kadın ısrarla bakamazsın diyorBakarsın gül gibide bakarsin. Bende tecrube yok, hayatimda elime bebek almamış biri olarak. Çokta güzel baktım simdi 2 taneye bakıyorum. Ama birde su var, kime göre iyi bakıyorum. Elestiren yokmu tabiki var. Ama bana sorarsan mutluyum o sekildede buyutuyorum.ama eksik ama tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?