2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hic birini duyma canim bosver agzi olan konusoyr

hangi hastanede yapacaksin canim bende yozgat'tan kayseri'ye gelmeyi düşünüyorum dogum icin

Bende kara kara doğum sonrasını düşünüyorum. Prezervatifle korunmak istemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyor. Emzirirken ilaç kullanılabilir mi onu bilmiyorum. İğne ilaçtan daha zararlı demişti bir doktor bana çünkü ilaçla 1 senede aldığın hormonu iğneyle birden alıyormuşsun. Sanırım doktorumla konuşmam gerekecek.

Ellerine sağlık annesi çok tatlı olmuş

Allah'ım niye karisiyorlar böyle gerçekten. Bende sinir olurum canım haklısın ama takma derim.İsim konusunda çok bocaladik bizde. Hep karıştılar en sonunda hevesimi kırdılar başka isim bulduk. Ama sinir oldum herşeye karisiyorlar. Benimde k.validem anlatıyor yok söyle yok böyle diyorum biliyorum herşeyi on oldu söylüyor sıkıldım artık.

Ay ben sukredeyim o zaman . Sizin hangi il canım
İstanbul canım
Hadi ya iğneyi de elersek ne kalacak geriye, spinalle hamile kalan çok.. Zaten regl de ağır geçiyormuş onunla, kanama fazla oluyormuş. Benim zaten fazla, daha ne kadar olur bilemiyorum.

Kızlar bugünü cilt bakım günü ilan ettim. Artık doğuma kadar düzenli bakayım da cildime madem makyajsız giricez doğuma en azından cilt düzgün görünsün
ne yapıyorsun canim bakim olarak, hangi ürünleri kullaniyorsun? bu hamilelikte cildim çok kurudu benim. yüzüm dahil tüm cildim pul pul oldu hep. kullandığım nemlemdiriciler de işe yaramiyor.

en azından yüzüme bir el atmam lazim. kuru ciltleri bol nemlendiren bir ürün var mi bildigin?

İstanbul canım

Hadi ya iğneyi de elersek ne kalacak geriye, spinalle hamile kalan çok.. Zaten regl de ağır geçiyormuş onunla, kanama fazla oluyormuş. Benim zaten fazla, daha ne kadar olur bilemiyorum.
Spinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorum

Benimde çok kurudu gebelikte. Ben ilk önce su kaynatıp bir havlu ıslatıyorum. O ıslak havluyu yüzüme serip bekliyorum bir 15 dk falan. Sonra komedanla siyah noktaları hallediyorum. Simple yüz temizleme jeliyle yıkıyorum çıkan yağdan arınsın diye. Ardından bir nem maskesi. Marka farketmiyor benim için. Maskeden sonra yeterli görmezsem nemi krem sürüyorum, yeterli görürsem sürmüyorum. He bir de misha markasının cilt soyan bir pleengi var 2 haftada 1 de onu yapıyorum. Çıkan ölü deriler beni her seferinde şok ediyor.

Bu çok bilmiş tayfa her yerde var. Bazen iyi niyetli bile olsa gözüme batıyor artık. Geçen de eşimin bir çalışanı zorla yemeğe çağırdı 10 kere falan ayıp olmasin diye gittik artık, annem yaşında kadın bana ilk zamanlar asla kendim bakamayacağımı kendi çocuğunu ilaç verirken nasıl boğduğunu anlattı benim annem rahatsız kadın kendine zor bakıyor çok yeni ağır bir hastalık atlatti. Kayinvalidem de çalışıyor yani maksimum 15 gün beni idare edecekler sonrasi kuzen, kardeş falan gelecek ama tecrübesiz onlarda asla bakamazmışım bebeğe gözünü belerte belerte söylüyor bu arada biz farklı bir ildeyiz. Yapacak bir sey yok bakarım ben dedikçe yok diyor kadın. Dünde numarasını yollamış onu arayacakmışım bir şey olunca sağ olsun iyi niyetinden söylüyordur belki ama bana battı. Insanlarin işine karışmam, işime karışılmasını da hiç sevmem. Velhasıl boşver kardeş herkesin başinda var bu tiplerden he he de geç.

Bir arkadaşımız hastane doğum fiyatlarını sormuştu ama sayfa ilerleyince kaçırdım kimin sorduğunu.
Normal doğum 9.860 tl
Epiduralli normal doğum 11.040 tl
Sezeryan 12.390 tl
Epiduralli sezeryan 12.720 tl benim hastanede.

Bakarsın gül gibide bakarsin. Bende tecrube yok, hayatimda elime bebek almamış biri olarak. Çokta güzel baktım simdi 2 taneye bakıyorum. Ama birde su var, kime göre iyi bakıyorum. Elestiren yokmu tabiki var. Ama bana sorarsan mutluyum o sekildede buyutuyorum.ama eksik ama tam.

Spinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorum
ilaci duzenli olarak icmeyi unuturum ben keske bende kullanabilsem spiral düşünüyorum hem spiral hemde prezervat ile korunurum diyorum bu seferde bi kaza olmaz heralde ikisi beraber korur diyorum

ilaci duzenli olarak icmeyi unuturum ben keske bende kullanabilsem spiral düşünüyorum hem spiral hemde prezervat ile korunurum diyorum bu seferde bi kaza olmaz heralde ikisi beraber korur diyorum
Telefona hatırlatıcı kur canım kolayı var. Ben her akşam 10da alıyordum.

Ohh maşAllah valla bende bakarım diyorum kadın ısrarla bakamazsın diyor valla bahar ben iyi baktığına inanıyorum mesela. Bir annenin içi rahatsa gerisi önemli değil. Doğru bir tane değil neticede herkesin gemisini yürütme şekli farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…