- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben de ilaç kullanırken memnundum ama 10 yıl kullandım istemiyorum artık.. Ve bırakıp tekrar başladıkça pıhtı riski artıyor. En son bacağımda ağrı yapmıştı kullandığım ilaç epey korkutmuştu.Spinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorum
merhaba kızlar bende dün yazmıstım doktor başı fazla asagıda demişti diye ister istemez psikolojik olrak etkilendim bugun baska doktor a gittim hiç bi sıkıntı yok gayet yerinde dedi kilosu 2500 olmus nerdeyse dedi nst bakıldı sancıda yoktu idrarda enfeksiyon cıktı onun ıcınde antibiyotik kullanıcam erken dogumu tetiklemesin diye zaten fazla hassas oluyoruz bu dönemde demem o ki bi olumsuzlukta mutlaka baska doktor tavsiyeside almak gerekli bu arada dogum için sehir degisikliği yapıcam kayseride yapıcam bende :)
Kızlar ne çok varmış Kayseride doğum yapacakhangi hastanede yapacaksin canim bende yozgat'tan kayseri'ye gelmeyi düşünüyorum dogum icin
1590gr canım. 1500ün üstünde normal dedi. Sıkıntı yok dedi doktorum ama sınıra yakın diye biraz endişe ettim açıkçasıGözün aydın canımbenimki de geçen ay parmaklarını emiyordu videoya çekebildim kilosuna kaç dedi seninle aynı tarihlerimiz
Ben aylık iğne mesygna ile korundum şimdiye kadar canım. Yaklaşık 2 sene boyunca iğne oldum. Kilo almaya başladım (iğneden mi emin değilim) bıraktım iğneyi. 6 ay kadar sonra da hamile kaldım. Bende pek yan etki yapmadı memnundum kafam rahattı en azından. Adetim falan hep düzenli oldu. Sadece bırakınca 1 ay dengesiz oldum. O da düzeldi. Göğüslerim falan büyümüştü hatta hoşuma gitmiştiAyy kızlar korunma yöntemlerini konuşmuşsunuz, ben çok korkuyorum bir daha hamile kalırım diyeTek çocuk istiyoruz biz ve hangi yöntemle korunursak korunalım benim içim rahat etmez ki.. Prezervatif delinse etse Kaldı ki ben hiç sevmiyorum onu. Doğum kontrol hapı 10 yıl kullandım kistlerim için, daha da kullanmam. Diğer yöntemleri denemedim hiç.. He bu arada vajinismus olduğum için şimdiye dek korunma derdimiz olmamıştı. Zaten vajinismusu yendim direkt çocuk düşündük korunmadık. Şu aylık iğneler mi ne oluyormuş, bilen yaptıran var mı hiç?
Hayırlısıyla gelsin de minnağımAy inşallah ya. Benim de aklıma geliyor valla. İkisi de iyi olsun da varsın yazmasın.
Boşver çıkarması daha kolay minnak bebeği
Hiç kulak asmayacaksın zaten doğumdan sonra artarak devam edecekler onlarKızlar, sizin çevrenizde moralinizi bozmak kafanızı karıştırmak isteyenler var mı? Benim çevremdekiler mi bir tuhaf? Bir arkadaşım kızıma vereceğim isim için araştırma yapmış (ona neyse) bana göndermiş bir link bu ismin verilmesi dinen uygun değil diye ki çok var bu isim çevremde, bebek doğar doğmaz 1 y. kaşığı yoğurt suyu içirmek lazım gazsız olur bebek diyor mesela, ayaklarını dikerek sırt üstü 15 20 dk yat eve gittiğinde diyor bebeği aşağıda hissediyorum dedim diye. Başka biri sana hiç yardımcı olan yok diye beni dolduruyor, annemlerin herhangi bir hazırlık yapmamasını söylüyor bana (bu kişi akrabam). Midem yanıyor dediğimde patatesi rendele suyunu iç diyen. Hamilrliğimi zehir etmeye çalışıyorlar son günlerim de
Ben Kayseriliyim görev yerimiz İzmir ama eşim burda olmadığı için tek kalamadığımdan dolayı Kayseri’de yapacam doğumu Allah nasip ederseKızlar ne çok varmış Kayseride doğum yapacakUmudum- da kayseride yapacak doğumu. Ben zaten buralıyım siz nerde hangi dr.u düşünüyorsunuz
Sen de süt, ceviz, muz diyetine gir canım ben 3 gündür besiye aldım kendimi1590gr canım. 1500ün üstünde normal dedi. Sıkıntı yok dedi doktorum ama sınıra yakın diye biraz endişe ettim açıkçası
Ben aylık iğne mesygna ile korundum şimdiye kadar canım. Yaklaşık 2 sene boyunca iğne oldum. Kilo almaya başladım (iğneden mi emin değilim) bıraktım iğneyi. 6 ay kadar sonra da hamile kaldım. Bende pek yan etki yapmadı memnundum kafam rahattı en azından. Adetim falan hep düzenli oldu. Sadece bırakınca 1 ay dengesiz oldum. O da düzeldi. Göğüslerim falan büyümüştü hatta hoşuma gitmişti
Kız bu fiyatlar nereninBir arkadaşımız hastane doğum fiyatlarını sormuştu ama sayfa ilerleyince kaçırdım kimin sorduğunu.
Normal doğum 9.860 tl
Epiduralli normal doğum 11.040 tl
Sezeryan 12.390 tl
Epiduralli sezeryan 12.720 tl benim hastanede.
Ya inek sütü hakkında iyi şeyler duymadım diye pek içmiyorum. Mevcut kalsiyumu eritiyormuş vücuttaki. Kemik erimesi yapıyormuş falan. Muzu da çok severim ama kabızlık yüzünden onu da çok yiyemiyorumSen de süt, ceviz, muz diyetine gir canım ben 3 gündür besiye aldım kendimiilk bebeklerde hiç sıkıntım olmamıştı böyle. 3 kilo olsalar yeter inşallah yaklaşık 3 kg doğarlar.
Bir arkadaşımız hastane doğum fiyatlarını sormuştu ama sayfa ilerleyince kaçırdım kimin sorduğunu.
Normal doğum 9.860 tl
Epiduralli normal doğum 11.040 tl
Sezeryan 12.390 tl
Epiduralli sezeryan 12.720 tl benim hastanede.
Seninki kaç gr canım bu arada?Sen de süt, ceviz, muz diyetine gir canım ben 3 gündür besiye aldım kendimiilk bebeklerde hiç sıkıntım olmamıştı böyle. 3 kilo olsalar yeter inşallah yaklaşık 3 kg doğarlar.
Canım ben hiç içmem ve içirmezdim çocuklarıma da sütü. Hep yoğurt ve peynir olarak tüketiriz bolca. Zararlarını okuduktan sonra özellikle gerek yok diye düşünüyordum açıkcası. Ama doktorum muhakkak süt iç deyince el mecbur başladım. Adam senelerin doktoru biliyordur demek ki dedimYa inek sütü hakkında iyi şeyler duymadım diye pek içmiyorum. Mevcut kalsiyumu eritiyormuş vücuttaki. Kemik erimesi yapıyormuş falan. Muzu da çok severim ama kabızlık yüzünden onu da çok yiyemiyorum
İçeyim ben de madem canım yaCanım ben hiç içmem ve içirmezdim çocuklarıma da sütü. Hep yoğurt ve peynir olarak tüketiriz bolca. Zararlarını okuduktan sonra özellikle gerek yok diye düşünüyordum açıkcası. Ama doktorum muhakkak süt iç deyince el mecbur başladım. Adam senelerin doktoru biliyordur demek ki dedimdirek karın ölçümünden sonra sütü bol iç bebeğe kilo yapar dedi.
Kalppare teşekkür ederim canim. Darısı başına sağlıkla sıhatle inşallah.
1790 çıktı canım benimki. Boyu 2 hafta öndeymiş kilosu o yüzden daha fazla olmalıymış yoksa haftasına uyumlu kilosu. Ben de diyorum bu ay boya mı verdi acaba kendiniSeninki kaç gr canım bu arada?
İç iç muzu da ihmal etme aslında lifli olduğundan kabızlığa da iyi geliyor muz. Bir de tahin pekmezle toplarladı dedi bugün bir arkadaş onu da başladım benİçeyim ben de madem canım ya
Kız muz yemek kabız yapar, ishalken özellikle muz yenir ki ishali geçirsin. Ben de muzu bir ara çok tükettim magnezyum kaynağı diye, zaten hemoroidim vardı berbat hale geldi, bıraktım artık yemiyorum.İç iç muzu da ihmal etme aslında lifli olduğundan kabızlığa da iyi geliyor muz. Bir de tahin pekmezle toplarladı dedi bugün bir arkadaş onu da başladım ben
Seninki yine iyiymiş canım. Ya bu kilo işine çok takılmamak lazım sanırım. Büyüsünler de. Her bebeğin farklı olur birbirinden. Kalıtsal olarak bile fark olur. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin inşallah1790 çıktı canım benimki. Boyu 2 hafta öndeymiş kilosu o yüzden daha fazla olmalıymış yoksa haftasına uyumlu kilosu. Ben de diyorum bu ay boya mı verdi acaba kendini
Aa evet tahin pekmez iyi fikir bak çok da severim. İyi dedin canım sağolİç iç muzu da ihmal etme aslında lifli olduğundan kabızlığa da iyi geliyor muz. Bir de tahin pekmezle toplarladı dedi bugün bir arkadaş onu da başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?