2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Spinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorum
Ben de ilaç kullanırken memnundum ama 10 yıl kullandım istemiyorum artık.. Ve bırakıp tekrar başladıkça pıhtı riski artıyor. En son bacağımda ağrı yapmıştı kullandığım ilaç epey korkutmuştu.

hangi hastanede yapacaksin canim bende yozgat'tan kayseri'ye gelmeyi düşünüyorum dogum icin
Kızlar ne çok varmış Kayseride doğum yapacak Umudum- da kayseride yapacak doğumu. Ben zaten buralıyım siz nerde hangi dr.u düşünüyorsunuz

Gözün aydın canım benimki de geçen ay parmaklarını emiyordu videoya çekebildim kilosuna kaç dedi seninle aynı tarihlerimiz
1590gr canım. 1500ün üstünde normal dedi. Sıkıntı yok dedi doktorum ama sınıra yakın diye biraz endişe ettim açıkçası
Ben aylık iğne mesygna ile korundum şimdiye kadar canım. Yaklaşık 2 sene boyunca iğne oldum. Kilo almaya başladım (iğneden mi emin değilim) bıraktım iğneyi. 6 ay kadar sonra da hamile kaldım. Bende pek yan etki yapmadı memnundum kafam rahattı en azından. Adetim falan hep düzenli oldu. Sadece bırakınca 1 ay dengesiz oldum. O da düzeldi. Göğüslerim falan büyümüştü hatta hoşuma gitmişti

Hiç kulak asmayacaksın zaten doğumdan sonra artarak devam edecekler onlar he deyip geçmek lazım.

Kızlar ne çok varmış Kayseride doğum yapacak Umudum- da kayseride yapacak doğumu. Ben zaten buralıyım siz nerde hangi dr.u düşünüyorsunuz
Ben Kayseriliyim görev yerimiz İzmir ama eşim burda olmadığı için tek kalamadığımdan dolayı Kayseri’de yapacam doğumu Allah nasip ederse

Sen de süt, ceviz, muz diyetine gir canım ben 3 gündür besiye aldım kendimi ilk bebeklerde hiç sıkıntım olmamıştı böyle. 3 kilo olsalar yeter inşallah yaklaşık 3 kg doğarlar.

Kız bu fiyatlar nerenin ben kendi hastaneme pahalı diyordum. 4000den başlıyor burada.

Sen de süt, ceviz, muz diyetine gir canım ben 3 gündür besiye aldım kendimi ilk bebeklerde hiç sıkıntım olmamıştı böyle. 3 kilo olsalar yeter inşallah yaklaşık 3 kg doğarlar.
Ya inek sütü hakkında iyi şeyler duymadım diye pek içmiyorum. Mevcut kalsiyumu eritiyormuş vücuttaki. Kemik erimesi yapıyormuş falan. Muzu da çok severim ama kabızlık yüzünden onu da çok yiyemiyorum

Bir de küsüratlı çıkarmışlar fiyatları acıbademdir diye tahmin ettim ben direk

Ya inek sütü hakkında iyi şeyler duymadım diye pek içmiyorum. Mevcut kalsiyumu eritiyormuş vücuttaki. Kemik erimesi yapıyormuş falan. Muzu da çok severim ama kabızlık yüzünden onu da çok yiyemiyorum
Canım ben hiç içmem ve içirmezdim çocuklarıma da sütü. Hep yoğurt ve peynir olarak tüketiriz bolca. Zararlarını okuduktan sonra özellikle gerek yok diye düşünüyordum açıkcası. Ama doktorum muhakkak süt iç deyince el mecbur başladım. Adam senelerin doktoru biliyordur demek ki dedim direk karın ölçümünden sonra sütü bol iç bebeğe kilo yapar dedi.

İçeyim ben de madem canım ya

İç iç muzu da ihmal etme aslında lifli olduğundan kabızlığa da iyi geliyor muz. Bir de tahin pekmezle toplarladı dedi bugün bir arkadaş onu da başladım ben
Kız muz yemek kabız yapar, ishalken özellikle muz yenir ki ishali geçirsin. Ben de muzu bir ara çok tükettim magnezyum kaynağı diye, zaten hemoroidim vardı berbat hale geldi, bıraktım artık yemiyorum.

1790 çıktı canım benimki. Boyu 2 hafta öndeymiş kilosu o yüzden daha fazla olmalıymış yoksa haftasına uyumlu kilosu. Ben de diyorum bu ay boya mı verdi acaba kendini
Seninki yine iyiymiş canım. Ya bu kilo işine çok takılmamak lazım sanırım. Büyüsünler de. Her bebeğin farklı olur birbirinden. Kalıtsal olarak bile fark olur. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…