2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız muz yemek kabız yapar, ishalken özellikle muz yenir ki ishali geçirsin. Ben de muzu bir ara çok tükettim magnezyum kaynağı diye, zaten hemoroidim vardı berbat hale geldi, bıraktım artık yemiyorum.
Ya öyle diyorlar da bende yapmadı hamilelikte hergün yemeye çalışıyorum başından beri. Bir de nette okumuştum lif oranı yüksek işte bilinenin aksine kabız yapmaz düzenler falan diye. Onun yalancısıyım ben deFerrum yapıyor bende onu içmiyorum

Aslında öyle takılmamak lazım cihazlar yanıltıyor bir de çok. Görümcemin oğluna 9 ay boyunca vay şöyle kilolu vay 4 kiloyu geçiyormuş dediler. Bebek 2800 doğdu 40 haftada. Yani yanılma payı çok. Sağlıklı olsunlar yeter ki zayıf da olsa çabucak büyüyorlar doğduktan sonra

Bence cok aşırı bi zayıflık yok canım sıkıntılı değildir diye düşünüyorum bir de kaşar peynir seversen bolca tüket. Ben kendim zayıfım mesela birde sıkıntılı geçti baya ilk baslarda gebeliğim simdi toparladım neyseki. Herkes bana bebek zayıf olacak iyi beslenemedin falan diyordu. Ben bol bol kaşar peynir ceviz fındık bal muz çok yemiştim hala da yiyorum. Kendim suan hala çok kilolu değilim ama bebek iyi kilo almıs bi hafta önde hatta ama beni gör zayıfım 50kiloyum yani çok takılma ama dediklerimi bol bol tüket seviyorsan eğer

Kiloda beni ornek alin. 1750 demislerdi ayni gun baska hastane 2400 doguma girerken 2500 ve 2900 dogdu

Severim canım öyle yapayım bakalım çok teşekkürler

Hmm Muhasebeye verilecek o zaman. Çok teşekkür ederim
Vermeden önce bir fotokopisini çek sende bulunsun canım. Sonra doğum izninde vs hesaplama hatası olabiliyor. İzin belgen, dopum belgen vs bunların örneğini bulundur muhakkak. Sıkıntı olursa belgelendirirsin

Yaaa tospiğimin anakucağı hazır yıkandı mis gibi poşetleyip kaldıracağımdestek minderi baya rahat görünüyor kızlar bu arada almayı düşünenler varsa yumuşacık. Kafa desteği, bel desteği vs hepsi çok iyi. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur

Eklentiler

• IMG_20200304_205544.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200304_205443.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200304_205531.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 43
Yaa demi senin de canını sıkmışlardı bi sürü. Maşşallah ne güzel doğdu
Hıç sorma ya ömrümden ömür gitti. Çok üzüldüm kendimi suçladım. Iyi beslenemediğimi düşündüm. Év isi yaptığimdan oldu dedim. Dedim de dedim ve ağla aģla dur. Sonuç erken doğum belkide üzülmekten bilemiyorum. Allah' tan sonuç iyi oldu

Şimdi nasılsiniz canım. Bebişin nasıl? Uykusu emmesi falan

Sana ve bebeğine bir maşallah diyelim ozaman

Aa hadsizlik resmen. Doktorun lafından başkası mühim değil benim için de gitsin boşver alınan alınsın.
Spinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorum
Hangisini kullanıyorsun kuzum? Biz prezervatif kullandık hep ama sıkıldım ben artık ya tam işin ortasında uğraşmaktan Şöyle kilo aldırmayan iyi bir marka lazım bana.

Çok güzel rengi Dolgusu nasıl canım sünger mi boncuk strafor mu elyaf mi nedir?

Çok güzel rengi Dolgusu nasıl canım sünger mi boncuk strafor mu elyaf mi nedir?
Dolgusu elyaf sanırım çok yumuşak. Bel desteğinde boncuk strafor var cırt cırtlı çıkarıp takılabiliyor.biraz büyüyünce o çıkarılacak sanırım canım

Reactions: Kuf
Şimdi nasılsiniz canım. Bebişin nasıl? Uykusu emmesi falan
İyi Allah'a sükur. Öyle uzun uykulari yok hep kucağimda goysumde uyuyor. Emmeside surekli meme ariyor. Daha çok küçuk 3 aydan once düzene giremeyiz.tek hic durmak istemiyor. Agladıginda abisi kıkırdıyor hemen susuyor. Bebek anlıyormu bilmem oglum ses yaptıkca o daha sakin oluyor.

Sigara içenlerde pıhtı riski fazla o yüzden sigara içenlere önermiyorlar kadım doğum ilacını. İçiyormusun bilmiyorum ama
Kız bu fiyatlar nerenin ben kendi hastaneme pahalı diyordum. 4000den başlıyor burada.
Acıbadem canım
Bir de küsüratlı çıkarmışlar fiyatları acıbademdir diye tahmin ettim ben direk
Bingoo doğru tahmin
Kızlar bir sorum olacak alışamaz raporu alanlara. Ben aldım bugün. Şimdi o raporu nereye vermem ne yapmam gerekiyor? Özel bir firmada çalışıyorum.
Ben vermedim aradım sgkdan açılmış mı diye baktılar ik'dan.
Yazz kullanıyordum canım ben. Çok memnundum. Diğerleri gibi kullan bırak 7 gün ara ver yapmıyorsun. Pembe ve beyaz haplar var. Pembe haplar bitip beyaz haplara gelince regl oluyorsun. Onlar unutmamak için yapılmış boş haplar aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…