Ya öyle diyorlar da bende yapmadı hamilelikte hergün yemeye çalışıyorum başından beri. Bir de nette okumuştum lif oranı yüksek işte bilinenin aksine kabız yapmaz düzenler falan diye. Onun yalancısıyım ben deKız muz yemek kabız yapar, ishalken özellikle muz yenir ki ishali geçirsin. Ben de muzu bir ara çok tükettim magnezyum kaynağı diye, zaten hemoroidim vardı berbat hale geldi, bıraktım artık yemiyorum.
Aslında öyle takılmamak lazım cihazlar yanıltıyor bir de çok. Görümcemin oğluna 9 ay boyunca vay şöyle kilolu vay 4 kiloyu geçiyormuş dediler. Bebek 2800 doğdu 40 haftada.Seninki yine iyiymiş canım. Ya bu kilo işine çok takılmamak lazım sanırım. Büyüsünler de. Her bebeğin farklı olur birbirinden. Kalıtsal olarak bile fark olur. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin inşallah
Ben okuluma verdim canım onlar e devlete girecekler. Sen de firmaya vereceksin sanırım.Kızlar bir sorum olacak alışamaz raporu alanlara. Ben aldım bugün. Şimdi o raporu nereye vermem ne yapmam gerekiyor? Özel bir firmada çalışıyorum.
Bence cok aşırı bi zayıflık yok canım sıkıntılı değildir diye düşünüyorumSeninki yine iyiymiş canım. Ya bu kilo işine çok takılmamak lazım sanırım. Büyüsünler de. Her bebeğin farklı olur birbirinden. Kalıtsal olarak bile fark olur. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin inşallah
Kiloda beni ornek alin. 1750 demislerdi ayni gun baska hastane 2400 doguma girerken 2500 ve 2900 dogduAslında öyle takılmamak lazım cihazlar yanıltıyor bir de çok. Görümcemin oğluna 9 ay boyunca vay şöyle kilolu vay 4 kiloyu geçiyormuş dediler. Bebek 2800 doğdu 40 haftada.Yani yanılma payı çok. Sağlıklı olsunlar yeter ki zayıf da olsa çabucak büyüyorlar doğduktan sonra
Severim canım öyle yapayım bakalım çok teşekkürlerBence cok aşırı bi zayıflık yok canım sıkıntılı değildir diye düşünüyorumbir de kaşar peynir seversen bolca tüket. Ben kendim zayıfım mesela birde sıkıntılı geçti baya ilk baslarda gebeliğim simdi toparladım neyseki. Herkes bana bebek zayıf olacak iyi beslenemedin falan diyordu. Ben bol bol kaşar peynir ceviz fındık bal muz çok yemiştim hala da yiyorum. Kendim suan hala çok kilolu değilim ama bebek iyi kilo almıs bi hafta önde hatta ama beni gör zayıfım 50kiloyum yani çok takılma ama dediklerimi bol bol tüket seviyorsan eğer
Hmm Muhasebeye verilecek o zaman. Çok teşekkür ederimBen okuluma verdim canım onlar e devlete girecekler. Sen de firmaya vereceksin sanırım.
Yaa demi senin de canını sıkmışlardı bi sürü. Maşşallah ne güzel doğduKiloda beni ornek alin. 1750 demislerdi ayni gun baska hastane 2400 doguma girerken 2500 ve 2900 dogdu
Vermeden önce bir fotokopisini çek sende bulunsun canım. Sonra doğum izninde vs hesaplama hatası olabiliyor. İzin belgen, dopum belgen vs bunların örneğini bulundur muhakkak. Sıkıntı olursa belgelendirirsinHmm Muhasebeye verilecek o zaman. Çok teşekkür ederim
Hıç sorma ya ömrümden ömür gitti. Çok üzüldüm kendimi suçladım. Iyi beslenemediğimi düşündüm. Év isi yaptığimdan oldu dedim. Dedim de dedim ve ağla aģla dur. Sonuç erken doğum belkide üzülmekten bilemiyorum. Allah' tan sonuç iyi olduYaa demi senin de canını sıkmışlardı bi sürü. Maşşallah ne güzel doğdu
Tamam canım iyi fikirVermeden önce bir fotokopisini çek sende bulunsun canım. Sonra doğum izninde vs hesaplama hatası olabiliyor. İzin belgen, dopum belgen vs bunların örneğini bulundur muhakkak. Sıkıntı olursa belgelendirirsin
Şimdi nasılsiniz canım. Bebişin nasıl? Uykusu emmesi falanHıç sorma ya ömrümden ömür gitti. Çok üzüldüm kendimi suçladım. Iyi beslenemediğimi düşündüm. Év isi yaptığimdan oldu dedim. Dedim de dedim ve ağla aģla dur. Sonuç erken doğum belkide üzülmekten bilemiyorum. Allah' tan sonuç iyi oldu
Sana ve bebeğine bir maşallah diyelim ozamanBence cok aşırı bi zayıflık yok canım sıkıntılı değildir diye düşünüyorumbir de kaşar peynir seversen bolca tüket. Ben kendim zayıfım mesela birde sıkıntılı geçti baya ilk baslarda gebeliğim simdi toparladım neyseki. Herkes bana bebek zayıf olacak iyi beslenemedin falan diyordu. Ben bol bol kaşar peynir ceviz fındık bal muz çok yemiştim hala da yiyorum. Kendim suan hala çok kilolu değilim ama bebek iyi kilo almıs bi hafta önde hatta ama beni gör zayıfım 50kiloyum yani çok takılma ama dediklerimi bol bol tüket seviyorsan eğer
Aa hadsizlik resmen. Doktorun lafından başkası mühim değil benim için de gitsin boşver alınan alınsın.Kızlar, sizin çevrenizde moralinizi bozmak kafanızı karıştırmak isteyenler var mı? Benim çevremdekiler mi bir tuhaf? Bir arkadaşım kızıma vereceğim isim için araştırma yapmış (ona neyse) bana göndermiş bir link bu ismin verilmesi dinen uygun değil diye ki çok var bu isim çevremde, bebek doğar doğmaz 1 y. kaşığı yoğurt suyu içirmek lazım gazsız olur bebek diyor mesela, ayaklarını dikerek sırt üstü 15 20 dk yat eve gittiğinde diyor bebeği aşağıda hissediyorum dedim diye. Başka biri sana hiç yardımcı olan yok diye beni dolduruyor, annemlerin herhangi bir hazırlık yapmamasını söylüyor bana (bu kişi akrabam). Midem yanıyor dediğimde patatesi rendele suyunu iç diyen. Hamilrliğimi zehir etmeye çalışıyorlar son günlerim de
Hangisini kullanıyorsun kuzum? Biz prezervatif kullandık hep ama sıkıldım ben artık ya tam işin ortasında uğraşmaktanSpinal zaten hiç etkin bir korunma yöntemi değil. Ben ilaçtan memnundum muhtemelen ilaçtan devam edeceğim. Ne güzel regl düzenli ve az oluyor. Az olmasını çok seviyorum
Çok güzel rengiYaaa tospiğimin anakucağı hazır yıkandı mis gibi poşetleyip kaldıracağımdestek minderi baya rahat görünüyor kızlar bu arada almayı düşünenler varsa yumuşacık. Kafa desteği, bel desteği vs hepsi çok iyi. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur
Dolgusu elyaf sanırım çok yumuşak. Bel desteğinde boncuk strafor var cırt cırtlı çıkarıp takılabiliyor.biraz büyüyünce o çıkarılacak sanırım canımÇok güzel rengiDolgusu nasıl canım sünger mi boncuk strafor mu elyaf mi nedir?
İyi Allah'a sükur. Öyle uzun uykulari yok hep kucağimda goysumde uyuyor. Emmeside surekli meme ariyor. Daha çok küçuk 3 aydan once düzene giremeyiz.tek hic durmak istemiyor. Agladıginda abisi kıkırdıyor hemen susuyor. Bebek anlıyormu bilmem oglum ses yaptıkca o daha sakin oluyor.Şimdi nasılsiniz canım. Bebişin nasıl? Uykusu emmesi falan
Sigara içenlerde pıhtı riski fazla o yüzden sigara içenlere önermiyorlar kadım doğum ilacını. İçiyormusun bilmiyorum amaBen de ilaç kullanırken memnundum ama 10 yıl kullandım istemiyorum artık.. Ve bırakıp tekrar başladıkça pıhtı riski artıyor. En son bacağımda ağrı yapmıştı kullandığım ilaç epey korkutmuştu.
Acıbadem canımKız bu fiyatlar nereninben kendi hastaneme pahalı diyordum. 4000den başlıyor burada.
BingooBir de küsüratlı çıkarmışlar fiyatları acıbademdir diye tahmin ettim ben direk
Ben vermedim aradım sgkdan açılmış mı diye baktılar ik'dan.Kızlar bir sorum olacak alışamaz raporu alanlara. Ben aldım bugün. Şimdi o raporu nereye vermem ne yapmam gerekiyor? Özel bir firmada çalışıyorum.
Yazz kullanıyordum canım ben. Çok memnundum. Diğerleri gibi kullan bırak 7 gün ara ver yapmıyorsun. Pembe ve beyaz haplar var. Pembe haplar bitip beyaz haplara gelince regl oluyorsun. Onlar unutmamak için yapılmış boş haplar aslında.Aa hadsizlik resmen. Doktorun lafından başkası mühim değil benim için de gitsin boşver alınan alınsın.
Hangisini kullanıyorsun kuzum? Biz prezervatif kullandık hep ama sıkıldım ben artık ya tam işin ortasında uğraşmaktanŞöyle kilo aldırmayan iyi bir marka lazım bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?