2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok sigara içmiyorum ama çok ilaç değiştirdim. Son 4 yıl falan yazz kullandım çok memnundum ama artık yetmemeye başlamıştı ara kanama yapıyordu. Doktor değiştirmek gerek dedi ama yeni verdiği ilaç da bacakta ağrı yaptı işte..

Ay ne güzel ya Allah hepimize nasip etsin inşallah

Hee Acıbadem öyledir tabi

Dolgusu elyaf sanırım çok yumuşak. Bel desteğinde boncuk strafor var cırt cırtlı çıkarıp takılabiliyor.biraz büyüyünce o çıkarılacak sanırım canım
Nereden almıştın canım bunu? Markası neydi?
Anne karnından hatırlıyordur abisinin sesini
Tamamdır bunu kaydettim teşekkür ederim canım

Kızlar bir sorum olacak alışamaz raporu alanlara. Ben aldım bugün. Şimdi o raporu nereye vermem ne yapmam gerekiyor? Özel bir firmada çalışıyorum.

Ben dilekçeyle bir örneğini de alarak idareye teslim etmiştim. Bir arkadaşımın kaybetmislerdi bir sürü tekrar uğrasmıştı yazık. Ondan dilekçe ve örneksiz normal rapor bile vermiyorum artık.

Maşallah minnaga Baharcim. Sürekli emmesi anneyi yorsa da emme refleksinin güçlü olması çok güzel. Yoksa önce uyandır sonra emsin diye uğraş anneyi daha çok yoruyor. Zor kısmı atlattın maşallah. İki mis gibi kardeş sağlıkla büyüsünler artık.

Hmm ben evlenirken başladım 2 sene kullandım, sonra prezervatif ile korunduk biraz. Sonra da zaten çocuk yapmaya karar verdik. 2.ay kimyasal gebelik yaşadım o zaman çok üzülmüştüm. 3.ayda hamile kaldım
Hee Acıbadem öyledir tabi
Aynen özel sigorta olmasa gidilmez
Nereden almıştın canım bunu? Markası neydi?

Anne karnından hatırlıyordur abisinin sesini

Tamamdır bunu kaydettim teşekkür ederim canım
Rica ederim canım.

Kızlar acaba bebek bu haftada ters döner mi? Sanki döndü gibi oldu karnımda normalde normal doğum pozisyonındaydı baş aşağıyddı ama bugun cok değişik hareketler yaptı baya karnımda döndü gibi hissettim. Bir de aşağı vajinada olan baskısı kalktı gibi

Kızlar ne çok varmış Kayseride doğum yapacak Umudum- da kayseride yapacak doğumu. Ben zaten buralıyım siz nerde hangi dr.u düşünüyorsunuz
merhaba kızlar benimde memleketim kayseri aslında son anda karar verdim bende tüm akrabalarım orda akrabalarımda saglıkcı cok onlara soruyorum arastırıyorum ablam özel erciyesde ilkini çetin arıkta hümada cahit beyde yaptı 2.yi bi sıkıntı yoktu ama suan sorduklarım kayseride işte acıbadem memorial dışında diğer özellerde devlet kabalık ve yoğunluğunda oldugunu söylüyorlar çünkü cogu insanın gelir düzeyi oralara yetiyor yığılma oluyor bende acıbadem e o bütceyi ayıramıcam şehir hastanesinde mehmet ak , şeyma dağlıtuncezmi çam isimli doktorları duydum gerci tüm doktorları iyi diyorlar bide erkilette bi hastane varmıs orda da doğum oluyormus mesela kıvanç şahin acıbademin doktoruydu suan orda görev yapıyor ben ona muayneye gitmeyi düşünüyorum bide çigdem dikmen isminide duydum o hastanelerede temiz diyorlar kararsızım açıkcası siz ne düşünüyorsunuz

Zor da olsa dönebilir galiba. İnşallah donmemistir. Bir arkadaşın böyle geç vakitte ters dönmüş sonra yine doğum pozisyonu almıştı. Nickini hatırlayamadım şimdi

Acıbadem düşünüyordum ben de ama tüp bebekte yeteri kadar döküldüm Acıbadem’e . Şu an sadece sağlıkla kucağıma almak istiyorum bebeğimi . Devlet hastahanelerinden şaşmam normalde ama devlette gittiğin doktor nöbetçi olmazsa farklı biri denk gelirse diye düşünmedim devlet . Özel olarak da hüma da Cahit bey , Erşat bey ve Murat Tandoğan ı duymuştum . Erşat beyi tercih ettim bEnde . İnşallah pişman olmam . Sağlıkla kucağıma alayım tek istediğim bu .

Kızlar bir şey sorucam. Ben bu yalancı kasılma denen şeyleri hiç yaşamıyorum. Yaşamıyor olmam sıkıntı mı? 34.haftalık oldum sanki başlaması gerekiyordu benim vücudum hazırlık yapmıyor mu şimdi doğuma

evet cok haklısınız mesela bende parayı düşünmesem kayseride direk acıbadem derdim , evet normal doğumda nöbetci doktor yaptırıyormus dogumu ama doğumda ebelerinde payı cok büyük oluyomus sanırım devlettekilere bu yüzden cok tecrübeli diyorlar kime soruyorsak sezeryan olucagımı bilsem bu doktorlardan birinden gün alırdım kesin :)

Zor da olsa dönebilir galiba. İnşallah donmemistir. Bir arkadaşın böyle geç vakitte ters dönmüş sonra yine doğum pozisyonu almıştı. Nickini hatırlayamadım şimdi
Yaa olabilir yani dimi valla suan dönmüşse eğer daha geri nasıl döner bilmiyorum umarım dönmemiştir yanılıyorumdur inşallah ama ben baş aşağı pozisyon aldığını da anlamıştım sonra doktora gittiğimde baş aşağı döndüğünü söylemişti şimdi yanılırım inşallah karnım bi yukarı cıktı gögsümün altına geldi hareketleri ay cok yaramaz olcak bu kız

Döner canim hic endiselenme son haftalarda bile donebilir hatta hastanede bir bayan sezeryana gün aliyor son hafta dönüyor bebek normal oluyor . Donmezsede hic endiselenmeyin normalde bir sezeryanda inanın bana hic fark yok ikisinide yasadim sayilir . Yeterki sağlık olsun rahat davranin dogum konusunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…