2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla benim çok uzun zamandır oluyor kasılmalarım, hani hissedilmeyecek gibi de değil. Birden adet sancısı gibi bir ağrı hissediyorum ve karnım taş gibi oluyor. Bir 5-10 saniye kadar sürüyor. Ama belki sen hissetmiyorsundur acı eşiğin yüksekse..

Döner canim hic endiselenme son haftalarda bile donebilir . Donmezsede hic endiselenmeyin normalde bir sezeryanda inanın bana hic fark yok ikisinide yasadim sayilir . Yeterki sağlık olsun rahat davranin dogum konusunda .
Valla kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum tabi ki sezeryan da olabilir ama şuan ilk isteğim normali denemek. Bakalım yarına falan anlarım ben döndü mü dönmedi mi az cok kestiriyorum artık nerde nesi olduğunu

Ay yok bende. Yani 1-2 kere adet sancısı gibi bir şey hissettim ama karnımda sertleşme vs olmadı. O yüzden ben bunu kasılma olarak görmedim.

Kesinlikle ebeler de çok önemli . Ben de sezeryan olacak olsam ben de direkt devletten doktor tercih ederdim .bakalım inşallah bizim ebeler de iyidir .

bide inşallah hiç birimiz yaşamayız bu durumuda hümanın bebek yogun bakım ı var hala dimi mesela ablam 5 yıl önce özel erciyes de yaptıgında o ünite yoktu yegeniminde solunum desteği alması gerekti en yakın hümanın yogun bakımında yer olunca oraya götürmüşlerdi ablam orda yegenim ayrı yerdeydi o zordu her ihtimale karsı bu ünite olan hasstane olsun diyorum bende

Evet bende aynı bu sekil hissediyorum sanki aşağı çekilir gibi de oluyor. Pazartesi randevu da sordum gayet normal oldugunu söyledi sadece uzun sürer ve sıklaşırsa gelmemi istedi.

Evet var hala . İnşallah gerek kalmaz yoğun bakım kısmına ama hastahane seçiminde kesinlikle önemli .

Yazarım mutlaka misskokulumm da hüma ya Erşat beye gidiyor
aaa öyle mi o zaman size bişey diyimde gülün biraz kızlar erşat bey hiç böyle alttan muayne vs yaptımı bundan yıllar önce bi tanıdıgımız gitmiş ona kadını alttan muayne ettiğinde ömrümde kaç kez gördüm böylesini ilk kez gördüm demiş kukusu için kadın yerin dibine girmiş siz bişey sezdiniz mi acaba muaynelerinde nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…