2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@SuRMeLiydi hatırladım arkadasi. geç haftalarda dogum pozisyonundan dönmüştu sonra geri doğum pozisyonuna dönmüştü.

Libidosu yüksek bayanlar olarak siz kendinizi ekstra hazırlayacaksınız ya bana ilişki hep yasaktı , bilmem nasıl doğuracağım Bakalım
Kız bende hazırlayamıcam kocam yapmam deyip duruyor korkuyormuş, doktor dese bile yapamazmış. Ne gerek varmış

O kadından sonra adam alttan muayene etmeyi bıraktı herhalde ben de diyorum alt tarafım şiliyor şöyle oluyor böyle oluyor diyorum adam alttan muayene etmiyor demek ki bundanmış ne gördü de acaba böyle söyledi çok Merak ettim

@SuRMeLiydi hatırladım arkadasi. geç haftalarda dogum pozisyonundan dönmüştu sonra geri doğum pozisyonuna dönmüştü.
AA evet hatırladım simdi sen söyleyince inşallah ben yanılmışımdır umarım dönmüşse de geri pozisyonunu alır teşekkür ederim

Libidosu yüksek bayanlar olarak siz kendinizi ekstra hazırlayacaksınız ya bana ilişki hep yasaktı , bilmem nasıl doğuracağım Bakalım
üçüncü olmasına rağmen bunu ben de soruyorum kendime. bu hareketsizlikle nasil doğuracaksam diye yata yata ittirerecek kas kaldi mi diye merak içindeyim. Allah dağına göre kar verirmiş belki bizim bebikler kuvvetli olur kendi kendilerini ittirirler.

Acaba nası bi şeysi varmış da doktor şaşırmış çok merak ettim yaaa

hahaha vallahi kadının dediğine göre cok hayran hayran söylemiş

Ben de hiç bu kadar hareketsiz kalmamıştım , ekim ayından beri yatıyorum inşallah hepimize kolay doğumlar nasip olur

Kızlar epidural normal doğum yapan var mı aranızda? Bu gidişimde doktorla doğumu konuştuk. Seçenek olarak sundu tabii. Ikınma konusunda sıkıntı çıkıyormuş dediğimde bir saat ekle normal doğuma kafadan dedi. Nasıl işliyor süreç bilen anlatabilir mi?

Bende bugün sordum doktor ben öneriyorum diyor sancı hissetmiyorsun ama kasılmaları hissediyorsun dedi

Canım şehir hastanesinde yelda hanım var sezeryansa onu tavsiye ediyorlar eli çok hafifmiş. Ebe arkadaşım var illa gel burda sana iyi bakarız sezeryan nasılsa ben nöbetimi de ayarlarım vs diyor ama ben cesaret edemiyorum şehir hastanesinde doğuma. Kıvanç beye gittim ben 2 kere iyi hoş güler yüzlü adam. Usg de tek tek anlattı. En son ben sormadığım halde 12. Haftada cinsiyet söyledi onu da yanlış söylemiş kız dedi ne gerek var da erkenden söylüyon dimi ama eşim kızdı bi daha gitme o saçma sapan doktora dedi gitmedim
Benim tüm arkadaşlarım Erşad beyde yaptı doğumu hemen hemen 8 kişi var bildiğim. Elinin çok hafif olduğunu, sezeryan sonrası hiç ağrı sızı hissetmediklerini söylüyorlar. O yüzden bırakamıyorum onu. İnşallah benimki de öyle geçer. Normal doğum önceden yaptırmıyormuş şimdi yaptırıyor

Aaa neden öyle demiski ne varmis bayanin kukusunda nasilmis ki

Bende de hiç yok canım kasılma, sancı vs. İlklerde de olmamıştı. 2. Kızımda sancı başlayınca gittik sezeryana gayet de sancım oldu yani doğum başlangıcında. Son haftalar otur kalk merdiven vs hareketleri açılmayı kolaylaştırıyor yaparsınız bol bol onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…