@SuRMeLiydi hatırladım arkadasi. geç haftalarda dogum pozisyonundan dönmüştu sonra geri doğum pozisyonuna dönmüştü.Valla kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum tabi ki sezeryan da olabilir ama şuan ilk isteğim normali denemek. Bakalım yarına falan anlarım ben döndü mü dönmedi mi az cok kestiriyorum artık nerde nesi olduğunu
cok tesekkür ederimm :)gözün aydın canim. içine sinen doktoru bulduysan ne mutlu.
hayırlı olsun.e243,9 düşük mü beta hcg kızlar
Libidosu yüksek bayanlar olarak siz kendinizi ekstra hazırlayacaksınız yaOnu nerden çıkardın kız
Kız bende hazırlayamıcamLibidosu yüksek bayanlar olarak siz kendinizi ekstra hazırlayacaksınız yabana ilişki hep yasaktı , bilmem nasıl doğuracağım Bakalım
O kadından sonra adam alttan muayene etmeyi bıraktı herhaldeaaa öyle mi o zaman size bişey diyimde gülün biraz kızlar erşat bey hiç böyle alttan muayne vs yaptımı bundan yıllar önce bi tanıdıgımız gitmiş ona kadını alttan muayne ettiğinde ömrümde kaç kez gördüm böylesini ilk kez gördüm demiş kukusu için kadın yerin dibine girmiş siz bişey sezdiniz mi acaba muaynelerinde nasıl
AA evet hatırladım simdi sen söyleyince inşallah ben yanılmışımdır umarım dönmüşse de geri pozisyonunu alır@SuRMeLiydi hatırladım arkadasi. geç haftalarda dogum pozisyonundan dönmüştu sonra geri doğum pozisyonuna dönmüştü.
üçüncü olmasına rağmen bunu ben de soruyorum kendime. bu hareketsizlikle nasil doğuracaksam diyeLibidosu yüksek bayanlar olarak siz kendinizi ekstra hazırlayacaksınız yabana ilişki hep yasaktı , bilmem nasıl doğuracağım Bakalım
Acaba nası bi şeysi varmış da doktor şaşırmış çok merak ettim yaaaaaa öyle mi o zaman size bişey diyimde gülün biraz kızlar erşat bey hiç böyle alttan muayne vs yaptımı bundan yıllar önce bi tanıdıgımız gitmiş ona kadını alttan muayne ettiğinde ömrümde kaç kez gördüm böylesini ilk kez gördüm demiş kukusu için kadın yerin dibine girmiş siz bişey sezdiniz mi acaba muaynelerinde nasıl
Nereden almıştın canım bunu? Markası neydi?
Sevibebe nin canım bu. En uygun hepsiburadadan buldum ordan aldım. Sen yine bir fiyat araştırması yap. E bebek indiriminin olduğu gün mağazasına gittim kalmamıştı. Netten baktım e bebekte kargo ücreti vardı. Hepsiburada da bedava kargoydu ordan aldım.
Ben 7 yıl önce özel Erciyes te yaptım doğumu kızım yoğun bakımında kaldı oranın. Vardı o dönem yoğun bakımı yani. Çetin arıktan memnun kalmadım ben.Humanın var yoğun bakımı Allah yaşatmasın bir daha oralarda beklemeyi inşallahbide inşallah hiç birimiz yaşamayız bu durumuda hümanın bebek yogun bakım ı var hala dimi mesela ablam 5 yıl önce özel erciyes de yaptıgında o ünite yoktu yegeniminde solunum desteği alması gerekti en yakın hümanın yogun bakımında yer olunca oraya götürmüşlerdi ablam orda yegenim ayrı yerdeydi o zordu her ihtimale karsı bu ünite olan hasstane olsun diyorum bende
aaa öyle mi o zaman size bişey diyimde gülün biraz kızlar erşat bey hiç böyle alttan muayne vs yaptımı bundan yıllar önce bi tanıdıgımız gitmiş ona kadını alttan muayne ettiğinde ömrümde kaç kez gördüm böylesini ilk kez gördüm demiş kukusu için kadın yerin dibine girmiş siz bişey sezdiniz mi acaba muaynelerinde nasılBenim bunda iki kız arkasına olunca cinsiyeti söylediğinde eşim inanamadı gerçekten mi hocam doğru mu vs dedi üst üste. Erşat bey ne dese tamam işte becermişsin dedi video çekiyordum hemen kapattım başka öyle bir yorumu olmadı cool adam vesselam ✌
hahaha vallahi kadının dediğine göre cok hayran hayran söylemişO kadından sonra adam alttan muayene etmeyi bıraktı herhaldeben de diyorum alt tarafım şiliyor şöyle oluyor böyle oluyor diyorum adam alttan muayene etmiyor demek ki bundanmış ne gördü de acaba böyle söyledi çok Merak ettim
bizde cok merak ettik canım yani böyle cok güzelmiş demekkiAcaba nası bi şeysi varmış da doktor şaşırmış çok merak ettim yaaa
Ben de hiç bu kadar hareketsiz kalmamıştım , ekim ayından beri yatıyorumüçüncü olmasına rağmen bunu ben de soruyorum kendime. bu hareketsizlikle nasil doğuracaksam diyeyata yata ittirerecek kas kaldi mi diye merak içindeyim. Allah dağına göre kar verirmiş belki bizim bebikler kuvvetli olur kendi kendilerini ittirirler.
Bende bugün sordum doktor ben öneriyorum diyor sancı hissetmiyorsun ama kasılmaları hissediyorsun dediKızlar epidural normal doğum yapan var mı aranızda? Bu gidişimde doktorla doğumu konuştuk. Seçenek olarak sundu tabii. Ikınma konusunda sıkıntı çıkıyormuş dediğimde bir saat ekle normal doğuma kafadan dedi. Nasıl işliyor süreç bilen anlatabilir mi?
Canım şehir hastanesinde yelda hanım var sezeryansa onu tavsiye ediyorlar eli çok hafifmiş. Ebe arkadaşım var illa gel burda sana iyi bakarız sezeryan nasılsa ben nöbetimi de ayarlarım vs diyor ama ben cesaret edemiyorum şehir hastanesinde doğuma. Kıvanç beye gittim ben 2 kere iyi hoş güler yüzlü adam. Usg de tek tek anlattı. En son ben sormadığım halde 12. Haftada cinsiyet söyledi onu da yanlış söylemiş kız dedimerhaba kızlar benimde memleketim kayseri aslında son anda karar verdim bende tüm akrabalarım orda akrabalarımda saglıkcı cok onlara soruyorum arastırıyorum ablam özel erciyesde ilkini çetin arıkta hümada cahit beyde yaptı 2.yi bi sıkıntı yoktu ama suan sorduklarım kayseride işte acıbadem memorial dışında diğer özellerde devlet kabalık ve yoğunluğunda oldugunu söylüyorlar çünkü cogu insanın gelir düzeyi oralara yetiyor yığılma oluyor bende acıbadem e o bütceyi ayıramıcam şehir hastanesinde mehmet ak , şeyma dağlıtuncezmi çam isimli doktorları duydum gerci tüm doktorları iyi diyorlar bide erkilette bi hastane varmıs orda da doğum oluyormus mesela kıvanç şahin acıbademin doktoruydu suan orda görev yapıyor ben ona muayneye gitmeyi düşünüyorum bide çigdem dikmen isminide duydum o hastanelerede temiz diyorlar kararsızım açıkcası siz ne düşünüyorsunuz
Aaa neden öyle demiski ne varmis bayanin kukusunda nasilmis kiaaa öyle mi o zaman size bişey diyimde gülün biraz kızlar erşat bey hiç böyle alttan muayne vs yaptımı bundan yıllar önce bi tanıdıgımız gitmiş ona kadını alttan muayne ettiğinde ömrümde kaç kez gördüm böylesini ilk kez gördüm demiş kukusu için kadın yerin dibine girmiş siz bişey sezdiniz mi acaba muaynelerinde nasıl
Bende de hiç yok canım kasılma, sancı vs. İlklerde de olmamıştı. 2. Kızımda sancı başlayınca gittik sezeryana gayet de sancım oldu yani doğum başlangıcında. Son haftalar otur kalk merdiven vs hareketleri açılmayı kolaylaştırıyor yaparsınız bol bol onlarıKızlar bir şey sorucam. Ben bu yalancı kasılma denen şeyleri hiç yaşamıyorum. Yaşamıyor olmam sıkıntı mı? 34.haftalık oldum sanki başlaması gerekiyordubenim vücudum hazırlık yapmıyor mu şimdi doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?