- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ay hadi inşallah o zaman. Herkes yaşıyor ya ben yaşamayınca korktum bir problem mi var diyeBende de hiç yok canım kasılma, sancı vs. İlklerde de olmamıştı. 2. Kızımda sancı başlayınca gittik sezeryana gayet de sancım oldu yani doğum başlangıcında. Son haftalar otur kalk merdiven vs hareketleri açılmayı kolaylaştırıyor yaparsınız bol bol onları
Ne zaman yapılıyormuş sordun mu? Ben onu sormayı unuttum yaa.Bende bugün sordum doktor ben öneriyorum diyor sancı hissetmiyorsun ama kasılmaları hissediyorsun dedi
Ay benim içime senin doğumun kolay olacak gibi doğuyor bilmem nedenAy yok bende. Yani 1-2 kere adet sancısı gibi bir şey hissettim ama karnımda sertleşme vs olmadı. O yüzden ben bunu kasılma olarak görmedim.
Aynen benim doktorum da normal dedi, yanlış hatırlamıyorsam 18-19. haftalardan beri oluyor benim..Evet bende aynı bu sekil hissediyorum sanki aşağı çekilir gibi de oluyor. Pazartesi randevu da sordum gayet normal oldugunu söyledi sadece uzun sürer ve sıklaşırsa gelmemi istedi.
evet canım banada zaten tanıdıklarım oldugu için devlette yaptıralım diyorlar bende haftaya gelicem kayseriye o zaman iyice karar vermiş olurum cok tesekkür ederim yaaa kıvanc beyle öyle bi anınız varmısCanım şehir hastanesinde yelda hanım var sezeryansa onu tavsiye ediyorlar eli çok hafifmiş. Ebe arkadaşım var illa gel burda sana iyi bakarız sezeryan nasılsa ben nöbetimi de ayarlarım vs diyor ama ben cesaret edemiyorum şehir hastanesinde doğuma. Kıvanç beye gittim ben 2 kere iyi hoş güler yüzlü adam. Usg de tek tek anlattı. En son ben sormadığım halde 12. Haftada cinsiyet söyledi onu da yanlış söylemiş kız dedine gerek var da erkenden söylüyon dimi ama eşim kızdı bi daha gitme o saçma sapan doktora dedi gitmedim
Benim tüm arkadaşlarım Erşad beyde yaptı doğumu hemen hemen 8 kişi var bildiğim. Elinin çok hafif olduğunu, sezeryan sonrası hiç ağrı sızı hissetmediklerini söylüyorlar. O yüzden bırakamıyorum onu. İnşallah benimki de öyle geçer. Normal doğum önceden yaptırmıyormuş şimdi yaptırıyor
böyle cok güzelmiş canım baya dikkatini cekmiş yani o an adamınAaa neden öyle demiski ne varmis bayanin kukusunda nasilmis ki
Ay inşallah kızAy benim içime senin doğumun kolay olacak gibi doğuyor bilmem neden
Aynen benim doktorum da normal dedi, yanlış hatırlamıyorsam 18-19. haftalardan beri oluyor benim..
Doğum başladığı zaman dedi sanki hatırlamıyorumNe zaman yapılıyormuş sordun mu? Ben onu sormayı unuttum yaa.
Beta hcg 243,9 iyi mi kızlar gebe olduğumu öğrendimbizde cok merak ettik canım yani böyle cok güzelmiş demekki
Ben normal doğurmadım ama biliyorum canım epidurali açılma 4 cm olunca veriyorlar sonrasında sancıyı değil kasılmayı hissediyorsun.dr sana ıkın dediğinde ıkınıp bırak dediğinde keseceksin. Ikınırken de büyük abdestini yapar gibi ıkınacaksın. Hatta arkadaşım doktorun eline yapmıştıNe zaman yapılıyormuş sordun mu? Ben onu sormayı unuttum yaa.
İnşallah canım bizi haberdar et bakalım kime karar vereceksinevet canım banada zaten tanıdıklarım oldugu için devlette yaptıralım diyorlar bende haftaya gelicem kayseriye o zaman iyice karar vermiş olurum cok tesekkür ederim yaaa kıvanc beyle öyle bi anınız varmısevet ersat beyde yılların doktoru sonucta inşallahh hepimizin cok iyi geçer
Ben 41 ile ogrenmistim bence gayet iyi hayırlı olsun :)Beta hcg 243,9 iyi mi kızlar gebe olduğumu öğrendim
Tamam canım mutlaka ederim tabikiiİnşallah canım bizi haberdar et bakalım kime karar vereceksin
O zamana kadar çektiğim sancı yanıma kar mı kalacak yaniDoğum başladığı zaman dedi sanki hatırlamıyorum
Ayyyyy doktorun eline yapmak mi hayatımın şoku olurdu heraldeBen normal doğurmadım ama biliyorum canım epidurali açılma 4 cm olunca veriyorlar sonrasında sancıyı değil kasılmayı hissediyorsun.dr sana ıkın dediğinde ıkınıp bırak dediğinde keseceksin. Ikınırken de büyük abdestini yapar gibi ıkınacaksın. Hatta arkadaşım doktorun eline yapmıştıdoktor olsun biz alışkınız demiş değiştirip gelmişti. Lavman yapıyorlar bunun yaşanmaması için. Panik olmamak, bağırıp nefesi tüketmemek çok önemli, derin nefes alıp dinlenip sancıya hazırlanacaksın ve doktor ıkın dediğinde ıkınacaksın sonra ınga ıngaaa inşallah
Ooh doğurmuş kadar oldum ağzına sağlık vallaBen normal doğurmadım ama biliyorum canım epidurali açılma 4 cm olunca veriyorlar sonrasında sancıyı değil kasılmayı hissediyorsun.dr sana ıkın dediğinde ıkınıp bırak dediğinde keseceksin. Ikınırken de büyük abdestini yapar gibi ıkınacaksın. Hatta arkadaşım doktorun eline yapmıştıdoktor olsun biz alışkınız demiş değiştirip gelmişti. Lavman yapıyorlar bunun yaşanmaması için. Panik olmamak, bağırıp nefesi tüketmemek çok önemli, derin nefes alıp dinlenip sancıya hazırlanacaksın ve doktor ıkın dediğinde ıkınacaksın sonra ınga ıngaaa inşallah
Ay nolacak onlar için sıradan şeyler hep oluyormuş bizim staja giden ebelik öğrencileri sağolsun baya anlatıyorlardıAyyyyy doktorun eline yapmak mi hayatımın şoku olurdu heralde
Ooh doğurmuş kadar oldum ağzına sağlık vallaAy hadi inşallah bu kadar kolay olur sağlıkla
Ben de kötüymüş de ondan demiş zannettimböyle cok güzelmiş canım baya dikkatini cekmiş yani o an adamın
Dogru söylüyosunuzz bakalım biz neler yasicazAy nolacak onlar için sıradan şeyler hep oluyormuş bizim staja giden ebelik öğrencileri sağolsun baya anlatıyorlardıordan kültürlendim ben de
39' da çatı muayenesi yapicam dedi doktor ben de merakla onu bekliyorum canım. Bende şöyle bir şey var, kriz anında soğukkanlı olurum genelde. Panik olmam gibi geliyor inşallah ama ikinmayi becerir miyim bilmiyorum işte. Hayırlısı olsun inşallah ya. Bakalım belki de catin uygun değil diyecek, bebek kilolu diyecek belli olmaz ki.Panik ve bağırmaktan doğuramıyor kadınlar diyorlar bizim öğrenciler canım.hep o türk filmlerinin etkisi bu bağırmalar ben ilk doğumda çok istedim normal olsun diye araştırdım vs ama çatın dar diye korkuttu beni doktorum cesaret edemedim maalesef.nefes egzersizleri de çok önemli. Youtube dan bakın yapın şimdiden ciğerleriniz alışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?