2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay hadi inşallah o zaman. Herkes yaşıyor ya ben yaşamayınca korktum bir problem mi var diye

Bende bugün sordum doktor ben öneriyorum diyor sancı hissetmiyorsun ama kasılmaları hissediyorsun dedi
Ne zaman yapılıyormuş sordun mu? Ben onu sormayı unuttum yaa.

Ay yok bende. Yani 1-2 kere adet sancısı gibi bir şey hissettim ama karnımda sertleşme vs olmadı. O yüzden ben bunu kasılma olarak görmedim.
Ay benim içime senin doğumun kolay olacak gibi doğuyor bilmem neden
Evet bende aynı bu sekil hissediyorum sanki aşağı çekilir gibi de oluyor. Pazartesi randevu da sordum gayet normal oldugunu söyledi sadece uzun sürer ve sıklaşırsa gelmemi istedi.
Aynen benim doktorum da normal dedi, yanlış hatırlamıyorsam 18-19. haftalardan beri oluyor benim..

evet canım banada zaten tanıdıklarım oldugu için devlette yaptıralım diyorlar bende haftaya gelicem kayseriye o zaman iyice karar vermiş olurum cok tesekkür ederim yaaa kıvanc beyle öyle bi anınız varmıs evet ersat beyde yılların doktoru sonucta inşallahh hepimizin cok iyi geçer

Ay benim içime senin doğumun kolay olacak gibi doğuyor bilmem neden

Aynen benim doktorum da normal dedi, yanlış hatırlamıyorsam 18-19. haftalardan beri oluyor benim..
Ay inşallah kız ağzın bal yesin valla. Şu genetik meselesi doğru değildir umarım. Annem beni 12 saatte doğurmuş ve 3.doğumuyum hep söyler en zor seni doğurdum inşallah sen kolay doğurursun diye.

Ne zaman yapılıyormuş sordun mu? Ben onu sormayı unuttum yaa.
Ben normal doğurmadım ama biliyorum canım epidurali açılma 4 cm olunca veriyorlar sonrasında sancıyı değil kasılmayı hissediyorsun.dr sana ıkın dediğinde ıkınıp bırak dediğinde keseceksin. Ikınırken de büyük abdestini yapar gibi ıkınacaksın. Hatta arkadaşım doktorun eline yapmıştı doktor olsun biz alışkınız demiş değiştirip gelmişti. Lavman yapıyorlar bunun yaşanmaması için. Panik olmamak, bağırıp nefesi tüketmemek çok önemli, derin nefes alıp dinlenip sancıya hazırlanacaksın ve doktor ıkın dediğinde ıkınacaksın sonra ınga ıngaaa inşallah

İnşallah canım bizi haberdar et bakalım kime karar vereceksin

Ayyyyy doktorun eline yapmak mi hayatımın şoku olurdu heralde

Ooh doğurmuş kadar oldum ağzına sağlık valla Ay hadi inşallah bu kadar kolay olur sağlıkla

Ooh doğurmuş kadar oldum ağzına sağlık valla Ay hadi inşallah bu kadar kolay olur sağlıkla
Panik ve bağırmaktan doğuramıyor kadınlar diyorlar bizim öğrenciler canım.hep o türk filmlerinin etkisi bu bağırmalar ben ilk doğumda çok istedim normal olsun diye araştırdım vs ama çatın dar diye korkuttu beni doktorum cesaret edemedim maalesef.nefes egzersizleri de çok önemli. Youtube dan bakın yapın şimdiden ciğerleriniz alışsın

39' da çatı muayenesi yapicam dedi doktor ben de merakla onu bekliyorum canım. Bende şöyle bir şey var, kriz anında soğukkanlı olurum genelde. Panik olmam gibi geliyor inşallah ama ikinmayi becerir miyim bilmiyorum işte. Hayırlısı olsun inşallah ya. Bakalım belki de catin uygun değil diyecek, bebek kilolu diyecek belli olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…