hakkımızda hangi doğum hayirlisiysa o olsun. ama ıkınırsın ya. niye ikinamayasin. kabız olmuş gibi ağzını kapatıp ikinacaksin.39' da çatı muayenesi yapicam dedi doktor ben de merakla onu bekliyorum canım. Bende şöyle bir şey var, kriz anında soğukkanlı olurum genelde. Panik olmam gibi geliyor inşallah ama ikinmayi becerir miyim bilmiyorum işte. Hayırlısı olsun inşallah ya. Bakalım belki de catin uygun değil diyecek, bebek kilolu diyecek belli olmaz ki.
Amin inşallahhakkımızda hangi doğum hayirlisiysa o olsun. ama ıkınırsın ya. niye ikinamayasin. kabız olmuş gibi ağzını kapatıp ikinacaksin.
ilk doğumda o kadar bilgisizce gittim ki kabiz olmuş gibi ıkın diyen ebeye ben hiç kabiz olmadim kiiii diye cevap vermiştim. yani ben bile ıkınıp dogurduysam herkes doğurur bence.
Yani mantiken bagirirken ikinamaz insan zaten dimiBenim kuzenime de ebe sen ıkınmıyorsun ki bağırıyorsun sadece demiş. Oda öylemi yapıyorum demiş tamam şimdi ıkınıcam deyip ıkınmış bebişin başı görünmüş.
Yani mantiken bagirirken ikinamaz insan zaten dimien fazla iiih diye bir ses çıkar sanırım. Allahım ya ıkınma konusunda bilgilerimi tazelemem lazım resmen
kızlar şu karnimizdan gelen cit pit sesiyle ilgili doktorundan bilgi alan var mi neymis?
Yok canım benden gelmedi hiç öyle bir ses.
o ses bende varvar olan bir iki arkadaş vardi ama?
Masallah uzun boylu çocummm32+0 da 46 cm dedi 2 hafta onde kilosu az o da 1 hafta geride
teşekkür ediyorumBen 41 ile ogrenmistim bence gayet iyi hayırlı olsun :)
Ben sordum, yok canım ses gelecek bir sürtünme olmuyor ki içeride organlara kemiklere vs dedi. Nette yaşayanlar varmış okudum dedim, sonucu nasılmış dedi. Bilmiyorum dedim. Bir doktor açıklaması izledim bebeğin eklemleri olabilir diyordu dedim. Allah Allah çok ilginç dedi. Benden önce diyen olmamis adama demek ki. Sen başka yerden gelen sesi sanıyor olabilirsin dedi. Biraz dinledim kendimi. Özellikle tuvalette yana eğilince geliyor. Belki de benim eklem sesim emin olamadım.kızlar şu karnimizdan gelen cit pit sesiyle ilgili doktorundan bilgi alan var mi neymis?
39 çok geç değil mi ya? Ya o zamana kadar doğum başlarsa. Benim ki 36 37 gibi yapıcam dedi.39' da çatı muayenesi yapicam dedi doktor ben de merakla onu bekliyorum canım. Bende şöyle bir şey var, kriz anında soğukkanlı olurum genelde. Panik olmam gibi geliyor inşallah ama ikinmayi becerir miyim bilmiyorum işte. Hayırlısı olsun inşallah ya. Bakalım belki de catin uygun değil diyecek, bebek kilolu diyecek belli olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?