2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de hayatım boyunca kabız geçirdim bile diyebilirim hatta büyük tuvaletimi yaparken bile nefes alıp vererek ıkınıyorum inşallah doğuma antrenmanlı olurum. Çünkü bu aralar beni acayip bir korku sardı sezaryen bebek için daha iyi risksiz falan diye düşünmeye başladım o kadar normal istememe rağmen düşünceler aklımı çelecek diye korkuyorum.

Günaydın geceleri hiç uyuyamıyorum 2 gündür. En az 5 kere uyanıyorum. Uyumak istiyorummmm. Sabah uyuyabilsem bari ama yok eve ustalar gelecek klima takmaya.
Gunaydin
Ben zaten gec uyuyorum yetmiyor gibi kötü kötü ruyalar görüyorum kimi sacma kimi bebegimle ilgili off geceyi endiseli uykuyla gecirdim

Aslında doğum başlamadan yapılan çatı muayenelerinin hiçbir önemi yokmuş.
Ben de öyle düşünüyorum erken yapmak gereksiz yani henüz tam açılma olmamış olabilir 36-37de. Benim doktor 37de yapmıştı. Tek parmakta ooo çok dar bebek kalır kanalda, vakum kullanmak gerekebilir, o da ilerde epilepsi yapar vs vs bi sürü şsy söyleyip karar senin dedi 38 dolunca da aldı bebeği sezeryanla. Keşke başka bir doktorun daha fikrini alsaydım diyorum halen. Belki doğum başlayınca açılma olacaktı. O zaman sıkıntı olursa sezeryana dönebilir zaten hastanedeyiz acil müdahele için.

Benimki senin isteğini görebiliyorum normal için, keyfi sezaryen yapmam o yüzden elimizden geleni yaparız dedi. Belki o yuzden 39 demiştir. Dediğin gibi doğum başlayınca bile bakabilir yani. Ki benim doktor sezaryeni çok sevengillerden ama vicdanıyla hareket edeceğine inanıyorum. Zaten dedim hocam bana muayenede ve doğumda tüm doğruları söyleyin ki ona göre karar vereyim. Sezaryene karşı değilim yeter ki bebek de ben de sağlıklı kalalım dedim. Eşim de destekledi tabii yanımda. O yüzden inşallah sıkıntısız doğru kararla atlatirim doğumu. Hepimiz için diliyorum bunu.

Yazilan doğum fiyatlarini gorunce hiç sesimi cikarmadim ama kafa kafaya gidiyoruz seninle
Normal doğum 12.500 TL bebek muayenesi falan 13.000 bulur dediler
İzmir deyim bu hastaneyi tercih ettim doktorum için ve riskli hamilelik yaşadığım için
Diğer hastanalerde 6.000/7.000 diye duydum

Aynı şeyleri ben de düşünüyordum hep , nefes al ver egzersizlerini o zaman yapıyorum hep . Hamile değilken de kolay çıkamazdım ihmal ettim , bilsem hamilelik öncesi bir çaresine bakardım . Neyse az kaldı bakalım inşallah bir faydasını bari görsek .

Kızlar farklı hediye arayan vardı. Fayda açısından farklı bir fikir buldum size. Bu sayfa sokak hayvanlarına yardım için ürün satışı yapıyor. Bunlar da kokulu taşlar. Dernekler kendileri zaten. Düşünen varsa yaptırabilir bence, en azından bebeğin adına bir hayır yapılmış olur.

Günaydın kızlar
Dün gece acile geldim 100ü gören düzenli sancılarla yatış yapıldı. Ben imza atıp çıkmak istesemde göndermediler. Doğum başlayabilir Ciğer geliştirici iğne Vurabiliriz vırt zırt dediler. Sonuç şuan ara ara kasılmalar var onlarda anca30-40 buluyor. Oyyy kızçelerim dün beni parmaklaya parmaklaya delik deşik ettiler karın ağrısından öldüm.
Neyse ki öğlen taburcuyum.
Ben idrar yolu enf korktum yokmuş şükür ama heran doğum da olabilirmiş. Bebişim de 2713 gramcık olmuş. Dr doğsa da küvöze girmez kilosu gayet güzel dedi.
Yanii bekliyorum evime gitmek istiyorum küçük kuzum zaten hastaydı büyük desen okulda etkinlik yapacaktı oyy bu analık ne zor bişey kızanlarım

Geçmiş olsun canım. Yine yalancı sancılar desene. Seninki bayağı numaraci çıktı İnşallah vaktinde ve hayırla gelir.

Acı veren bir şey mi acaba çatı muayenesi ?

cok geçmiş olsun hayırlı haberlerinizi alırız inşallahh

Gunaydin
Ben zaten gec uyuyorum yetmiyor gibi kötü kötü ruyalar görüyorum kimi sacma kimi bebegimle ilgili off geceyi endiseli uykuyla gecirdim
Ben rüya görecek kadar bile uyuyamıyorum. Sağa dön uyan, sola dön uyan, tuvalete kalk. İnşallah biter bu uykusuzluklar bari doğumdan önce biraz uyuyalım
Aslında doğum başlamadan yapılan çatı muayenelerinin hiçbir önemi yokmuş.
Tabi ki esas açıklık doğumda ölçülüyor ama bence doğumdan önce yapmalarınında bir mantığı vardır. Bu kadar doktor sırf parmak atmak için yapıyor olamaz
Benim doktorum çok normal doğum yanlısı. Adam bu özelliği ile nam salmış hastanede. Aynı hastanede çalışan arkadaşım var, hastane personellerinin yüzde 90nın benim doktora gittiğini söyledi. O yüzden sezeryan derse sorgusuz sualsiz yatarım herhalde
İzmir için çok yüksek değil mi fiyatlar yav
Kuzum tam kaç artı kaçsın? Senin bebiş aceleci çıkacak desene, beklemeyecek nisanı Doktor küvöze girmez demiş zaten ne güzel. Sağlıkla, vaktinde gelsin inşaallah

Acı veren bir şey mi acaba çatı muayenesi ?
Yok canım ben acı hissetmedim tek parmakla baktı zaten benimki. İki parmak sokup açıyorlarmış sanırım benimki ilk aşamada kaldı testten ama doktor yada ebe sert davranmazsa acıyacak bir işlem değil.

cok gecmıs olsun

Geçmiş olsun canım sağsağlim gelsin inşallah minik kilosu da güzel inşallah güzel de bir doğumun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…