2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Çok geçmiş olsun. Kilosu iyi maşallah kuzunun. Bakalım 2. Sen olacaksın gibi geliyor bana tabi CocoChanelmademoiselle doğrumadıysa.

Günaydın herkese. Bugün gebe okuluna gidiyorum sonunda. Bakalım nasıl bir eğitim varmış. Birde şu kırmızı açıklama bölümünde yazanlar şuan bana ve herkese hitap ediyor. Tam dertlerin, sorunların karşılığı yazıyor her defasında.

Ben de şu sayfada yaptırıyorum hepsini terlik taç takımı hediyelik magnet ve kapı süsü bitince yine koyarım fikir olur belki sizlere de

bi de kendim etamin üstüne bebek arabası emzik isim falan işleyip lavanta kesesi yapacağım bu şekilde

Eklentiler

• ED9B79E9-1B6E-4140-8BC9-6EB57E7FF201.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 37
  • EFBB5DD0-07A7-4026-83C7-146ED2117306.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 97BF6F93-2560-4315-B1CE-137C68BA26A3.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 38
Karnımdaki sancıdan doğrulamıyorum bile.. Ama bebek hareketlerini hissediyorum hatta şu an hıçkırık tuttu bebişi.. Derse girmek işkence oldu. Gazsa çıksın gitsin inşallah yaa..

Tam karnında mı kasıklarında mı canım? İnşallah geçer ya üzüldüm

Geçmiş olsun canım. Yine yalancı sancılar desene. Seninki bayağı numaraci çıktı İnşallah vaktinde ve hayırla gelir.
cok geçmiş olsun hayırlı haberlerinizi alırız inşallahh
cok gecmıs olsun
Geçmiş olsun canım sağsağlim gelsin inşallah minik kilosu da güzel inşallah güzel de bir doğumun olur
Çok geçmiş olsun. Kilosu iyi maşallah kuzunun. Bakalım 2. Sen olacaksın gibi geliyor bana tabi CocoChanelmademoiselle doğrumadıysa.

Sağol un kızlar bu gidişle doğururum gibi ama belli de olmaz kandırabilir minnoş şuan tam 35+6

geçmis olsun canim. inşallah en hayirli zamanda sağlıkla gelir bebeğin.

dün yürüyüş parkurunu paylaşınca şaşırmıştım biliyor musun? bir kere daha sancin vs çıkmıştı demek artık riskin yok diye düşünmüştüm. yürüyüş de tetiklemiş olabilir. son zamanlar iyice zorluyor ama biraz daha sabir.

Karnımdaki sancıdan doğrulamıyorum bile.. Ama bebek hareketlerini hissediyorum hatta şu an hıçkırık tuttu bebişi.. Derse girmek işkence oldu. Gazsa çıksın gitsin inşallah yaa..
Bnm de bi ara olmustu kac gun boyunca. Hic hareket edemiodum. Cok degisik bi agri. Bence gaz sancisi. Bnm de sol kasikta olmustu.

Geçmiş olsun inş senin de bebeğin için de en hayırlısı olsun 36 ya girdin zaten kilosu da güzelmiş maşallah Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım. Biraz masaj yap, ovala bakalım. Bir de sıcak tut kendini gazsa çıkar.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğin
Karnımda canım sol üst karında..
Canım gaz yapacak şeyler yedin mi en son? İnsan gaz olunca doğrulamıyor gerçekten. Karnının sol üst kısmında mide var. Acaba midende bir sıkıntı mı var? Bu aralar mide ağrıları olabiliyor çünkü.

Hanımlar günaydın merhaba herkese fikrinizi almak istiyorum bana akıl verin lütfen. Benim beğendiğim süsler bunlar gibi ama fiyatları bana çok pahalı geldi 200 TL setlerin fiyatı. Bende evde yapmaya çalışayım elimden böyle şeyler gelir diyorum ama yapamamaktanda korktum baya zahmetli. Sizce ne yapayım bilemedim. Uygun sette bulamadım sepetlilerde. Birde anne tacı ile bebek tacı yapayım zevkime göre diyorum çok mu zor olur. Sizin bildiğiniz uygun satış yapan yer varsa bilgi paylaşım lütfen. Az once biri yazdı ama kaçırdım foyatlar nasıl. Teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• IMG-20200304-WA0002.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 36
Ben yazmıştım. fiyatlar kullanılan malzemelerden dolayı modele göre değişiyor beğendiğin model varsa sayfadan sorabilirsin. Burası diğerlerinden daha uygun gibi sanki

Çok geçmiş olsun canım benim. Dualarım seninle. İkinci veya üçüncü bebek olursa severiz bizde.Buyumus maşallah kuvoz sıkıntısında yokmuş şükürler olsun bekleyelim bakalım güzel haberlerini sağlıkla al yavrunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…