Yarın evet çok heyecanlıyımkızlar gunaydın bu bime gelecek urunler yarındı dıme ?
Günaydın kızlar
Dün gece acile geldim 100ü gören düzenli sancılarla yatış yapıldı. Ben imza atıp çıkmak istesemde göndermediler. Doğum başlayabilir Ciğer geliştirici iğne Vurabiliriz vırt zırt dediler. Sonuç şuan ara ara kasılmalar var onlarda anca30-40 buluyor. Oyyy kızçelerim dün beni parmaklaya parmaklaya delik deşik ettilerkarın ağrısından öldüm.
Neyse ki öğlen taburcuyum.
Ben idrar yolu enf korktum yokmuş şükür ama heran doğum da olabilirmiş. Bebişim de 2713 gramcık olmuş. Dr doğsa da küvöze girmez kilosu gayet güzel dedi.
Yanii bekliyorum evime gitmek istiyorum küçük kuzum zaten hastaydı büyük desen okulda etkinlik yapacaktı oyy bu analık ne zor bişey kızanlarım
Benimde yakınında Bim yok nasıl gideceğim diye düşünüyorum, araba falanda yok offYarın evet çok heyecanlıyım
Ben de şu sayfada yaptırıyorum hepsini terlik taç takımı hediyelik magnet ve kapı süsü bitince yine koyarımKızlar farklı hediye arayan vardı. Fayda açısından farklı bir fikir buldum size. Bu sayfa sokak hayvanlarına yardım için ürün satışı yapıyor. Bunlar da kokulu taşlar. Dernekler kendileri zaten. Düşünen varsa yaptırabilir bence, en azından bebeğin adına bir hayır yapılmış olur.
Karnımdaki sancıdan doğrulamıyorum bile.. Ama bebek hareketlerini hissediyorum hatta şu an hıçkırık tuttu bebişi.. Derse girmek işkence oldu. Gazsa çıksın gitsin inşallah yaa..
Geçmiş olsun canım. Yine yalancı sancılar desene. Seninki bayağı numaraci çıktıİnşallah vaktinde ve hayırla gelir.
cok geçmiş olsun hayırlı haberlerinizi alırız inşallahh
Ben rüya görecek kadar bile uyuyamıyorum. Sağa dön uyan, sola dön uyan, tuvalete kalk. İnşallah biter bu uykusuzluklar bari doğumdan önce biraz uyuyalım
Tabi ki esas açıklık doğumda ölçülüyor ama bence doğumdan önce yapmalarınında bir mantığı vardır. Bu kadar doktor sırf parmak atmak için yapıyor olamaz
Benim doktorum çok normal doğum yanlısı. Adam bu özelliği ile nam salmış hastanede. Aynı hastanede çalışan arkadaşım var, hastane personellerinin yüzde 90nın benim doktora gittiğini söyledi. O yüzden sezeryan derse sorgusuz sualsiz yatarım herhalde
İzmir için çok yüksek değil mi fiyatlar yav
Kuzum tam kaç artı kaçsın? Senin bebiş aceleci çıkacak desene, beklemeyecek nisanıDoktor küvöze girmez demiş zaten ne güzel. Sağlıkla, vaktinde gelsin inşaallah
cok gecmıs olsun
Geçmiş olsun canım sağsağlim gelsin inşallah minikkilosu da güzel inşallah güzel de bir doğumun olur
Çok geçmiş olsun. Kilosu iyi maşallah kuzunun. Bakalım 2. Sen olacaksın gibi geliyor bana tabiCocoChanelmademoiselle doğrumadıysa.
Karnımda canım sol üst karında..Tam karnında mı kasıklarında mı canım? İnşallah geçer ya üzüldüm
Günaydın kızlar
Dün gece acile geldim 100ü gören düzenli sancılarla yatış yapıldı. Ben imza atıp çıkmak istesemde göndermediler. Doğum başlayabilir Ciğer geliştirici iğne Vurabiliriz vırt zırt dediler. Sonuç şuan ara ara kasılmalar var onlarda anca30-40 buluyor. Oyyy kızçelerim dün beni parmaklaya parmaklaya delik deşik ettilerkarın ağrısından öldüm.
Ben idrar yolu enf korktum yokmuş şükür ama heran doğum da olabilirmiş. Bebişim de 2713 gramcık olmuş. Dr doğsa da küvöze girmez kilosu gayet güzel dedi.
Yanii bekliyorum evime gitmek istiyorum küçük kuzum zaten hastaydı büyük desen okulda etkinlik yapacaktı oyy bu analık ne zor bişey kızanlarım☹☹☹
Bnm de bi ara olmustu kac gun boyunca. Hic hareket edemiodum. Cok degisik bi agri. Bence gaz sancisi. Bnm de sol kasikta olmustu.Karnımdaki sancıdan doğrulamıyorum bile.. Ama bebek hareketlerini hissediyorum hatta şu an hıçkırık tuttu bebişi.. Derse girmek işkence oldu. Gazsa çıksın gitsin inşallah yaa..
Benimde 38 de dedi39 çok geç değil mi ya? Ya o zamana kadar doğum başlarsa. Benim ki 36 37 gibi yapıcam dedi.
Geçmiş olsun inş senin de bebeğin için de en hayırlısı olsun 36 ya girdin zaten kilosu da güzelmiş maşallah Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar
Yanii bekliyorum evime gitmek istiyorum küçük kuzum zaten hastaydı büyük desen okulda etkinlik yapacaktı oyy bu analık ne zor bişey kızanlarım☹☹☹
Karnımda canım sol üst karında..
Geçmiş olsun canım. Biraz masaj yap, ovala bakalım. Bir de sıcak tut kendini gazsa çıkar.Karnımdaki sancıdan doğrulamıyorum bile.. Ama bebek hareketlerini hissediyorum hatta şu an hıçkırık tuttu bebişi.. Derse girmek işkence oldu. Gazsa çıksın gitsin inşallah yaa..
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğinGünaydın kızlar
Yanii bekliyorum evime gitmek istiyorum küçük kuzum zaten hastaydı büyük desen okulda etkinlik yapacaktı oyy bu analık ne zor bişey kızanlarım
Karnımdaki sancıdan doğrulamıyorum bile.. Ama bebek hareketlerini hissediyorum hatta şu an hıçkırık tuttu bebişi.. Derse girmek işkence oldu. Gazsa çıksın gitsin inşallah yaa..
Canım gaz yapacak şeyler yedin mi en son? İnsan gaz olunca doğrulamıyor gerçekten. Karnının sol üst kısmında mide var. Acaba midende bir sıkıntı mı var? Bu aralar mide ağrıları olabiliyor çünkü.Karnımda canım sol üst karında..
Ben yazmıştım. fiyatlar kullanılan malzemelerden dolayı modele göre değişiyor beğendiğin model varsa sayfadan sorabilirsin. Burası diğerlerinden daha uygun gibi sankiEki Görüntüle 2600491 Eki Görüntüle 2600492
Hanımlar günaydın merhaba herkese fikrinizi almak istiyorumbana akıl verin lütfen. Benim beğendiğim süsler bunlar gibi ama fiyatları bana çok pahalı geldi 200 TL setlerin fiyatı. Bende evde yapmaya çalışayım elimden böyle şeyler gelir diyorum ama yapamamaktanda korktum baya zahmetli. Sizce ne yapayım bilemedim. Uygun sette bulamadım sepetlilerde. Birde anne tacı ile bebek tacı yapayım zevkime göre diyorum çok mu zor olur. Sizin bildiğiniz uygun satış yapan yer varsa bilgi paylaşım lütfen. Az once biri yazdı ama kaçırdım foyatlar nasıl. Teşekkürler şimdiden
Çok geçmiş olsun canım benim. Dualarım seninle. İkinci veya üçüncü bebek olursa severiz bizde.Buyumus maşallah kuvoz sıkıntısında yokmuş şükürler olsunGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?