- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Sabahtan beri ovalıyorum ya.. Tenefüslerde tuvalete gidip çöküyorum kalkıyorum gazsa çıksın diye.. Çökünce ağrı gidiyor kalkınca yine var.Geçmiş olsun canım. Biraz masaj yap, ovala bakalım. Bir de sıcak tut kendini gazsa çıkar.
Valla sabah aç karnınayken de vardı canım, akşam antep fıstığı yedim en son ama bir avuç bile değildi.Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğin
Canım gaz yapacak şeyler yedin mi en son? İnsan gaz olunca doğrulamıyor gerçekten. Karnının sol üst kısmında mide var. Acaba midende bir sıkıntı mı var? Bu aralar mide ağrıları olabiliyor çünkü.
Öyle ki diyorsun. Dur sayfaya girip bakayım ben o zaman. Buldum yazını sonunda. Ben biraz ekonomik halledeyim dedim. Teşekkür ederim canımBen yazmıştım. fiyatlar kullanılan malzemelerden dolayı modele göre değişiyor beğendiğin model varsa sayfadan sorabilirsin. Burası diğerlerinden daha uygun gibi sanki
Canım benim 29da dogum pozisyonundaydı 32de ters dönmüştü 34te tekrar döndü doktor normal korkma dedi bugün kontrolumuz vardı dogum pozisyonunda.dogum anında bile basını asagı ceviren varmışValla kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum tabi ki sezeryan da olabilir ama şuan ilk isteğim normali denemek. Bakalım yarına falan anlarım ben döndü mü dönmedi mi az cok kestiriyorum artık nerde nesi olduğunu
çok geçmiş olsun canim. gaz sancisi da çok fena. inşallah hemen geçer.Sabahtan beri ovalıyorum ya.. Tenefüslerde tuvalete gidip çöküyorum kalkıyorum gazsa çıksın diye.. Çökünce ağrı gidiyor kalkınca yine var.
Valla sabah aç karnınayken de vardı canım, akşam antep fıstığı yedim en son ama bir avuç bile değildi.
İstersen bir doktoruna danış canım. Bakalım ne diyecek.Sabahtan beri ovalıyorum ya.. Tenefüslerde tuvalete gidip çöküyorum kalkıyorum gazsa çıksın diye.. Çökünce ağrı gidiyor kalkınca yine var.
Valla sabah aç karnınayken de vardı canım, akşam antep fıstığı yedim en son ama bir avuç bile değildi.
Canım bence de doktoruna sor bakalım. Bazen önemsemediğimiz şeyler önemli olabiliyor.Sabahtan beri ovalıyorum ya.. Tenefüslerde tuvalete gidip çöküyorum kalkıyorum gazsa çıksın diye.. Çökünce ağrı gidiyor kalkınca yine var.
Ben sordum, yok canım ses gelecek bir sürtünme olmuyor ki içeride organlara kemiklere vs dedi. Nette yaşayanlar varmış okudum dedim, sonucu nasılmış dedi. Bilmiyorum dedim. Bir doktor açıklaması izledim bebeğin eklemleri olabilir diyordu dedim. Allah Allah çok ilginç dedi. Benden önce diyen olmamis adama demek ki. Sen başka yerden gelen sesi sanıyor olabilirsin dedi. Biraz dinledim kendimi. Özellikle tuvalette yana eğilince geliyor. Belki de benim eklem sesim emin olamadım.
Bir rivayete göre bebeğin eklem yerlerinden gelen çıtlama sesi deniliyor ama kimse tam emin değil arada bende duyuyorum ☺
Günaydın kızlar
Dün gece acile geldim 100ü gören düzenli sancılarla yatış yapıldı. Ben imza atıp çıkmak istesemde göndermediler. Doğum başlayabilir Ciğer geliştirici iğne Vurabiliriz vırt zırt dediler. Sonuç şuan ara ara kasılmalar var onlarda anca30-40 buluyor. Oyyy kızçelerim dün beni parmaklaya parmaklaya delik deşik ettilerkarın ağrısından öldüm.
Neyse ki öğlen taburcuyum.
Ben idrar yolu enf korktum yokmuş şükür ama heran doğum da olabilirmiş. Bebişim de 2713 gramcık olmuş. Dr doğsa da küvöze girmez kilosu gayet güzel dedi.
Yanii bekliyorum evime gitmek istiyorum küçük kuzum zaten hastaydı büyük desen okulda etkinlik yapacaktı oyy bu analık ne zor bişey kızanlarım☹☹☹
valla hic bilmiyorum.bende de cook oluyor nedi bu yaBende de oluyor. Bebekten geliyor benceayaklarından ellerinden diye düşünüyorum
gecmis olsun bazen bende de oluyor.ayaklarini sar bi battaniye ile eve gidince sol tarafinda uzan dinlen.rahimin baskisindan olabilir.dayanamazsan yani cok aci verirse diktora gorun canim.Sabahtan beri ovalıyorum ya.. Tenefüslerde tuvalete gidip çöküyorum kalkıyorum gazsa çıksın diye.. Çökünce ağrı gidiyor kalkınca yine var.
Benim yaklaşık 27den beri doğum pozisyonundaydı suan ne durumda bilmiyorum 36.haftada gidicem tekrar. İnşaallah doğum pozisyonundadırCanım benim 29da dogum pozisyonundaydı 32de ters dönmüştü 34te tekrar döndü doktor normal korkma dedi bugün kontrolumuz vardı dogum pozisyonunda.dogum anında bile basını asagı ceviren varmış
Kaçıncı gün olduğu iki günde bir de katlanması önemli canım ama düşük bir değer değil iyi bence hayırlı olsun inşallahBeta hcg 243,9 iyi mi kızlar gebe olduğumu öğrendim
Hangi hastane bu canım kent bile bu kadar pahalı değildiYazilan doğum fiyatlarini gorunce hiç sesimi cikarmadim ama kafa kafaya gidiyoruz seninle
Normal doğum 12.500 TL bebek muayenesi falan 13.000 bulur dediler
İzmir deyim bu hastaneyi tercih ettim doktorum için ve riskli hamilelik yaşadığım için
Diğer hastanalerde 6.000/7.000 diye duydum
Oil muhabbeti başka bir markaydaydı sanırım ben de bundan aldım ama ben baya fazla fiyata aldım yaa bu fiyat iyiymiş üzüldüm şimdiGeçen masaj yağı ile ilgili bir muhabbet olmuştu oil mi daha iyiydi başka bişey yazan mi hatırlayamadım da bu nasıl acaba?
sıcak su torbası koymasın kesinlikle kanala inmesine sebep Olur cocugunKızlar dün aspiratörü silerken bir anda sırtım tutuldu kürek kemiklerimin arasına bıçak sağlandı ve sırtıma yayıldı dünden beri hareket edemiyorum nefes alırken bile batıyor krem ilaç vs de kullanamadım napsam ya gece çok zor geçti canım çok açıyor hapşırırken bile çok kötü oluyorum ne zaman gevşer bu ya sıcak su torbası koyuyorum ama sıcak da zararlı mı bilmiyorum hiç
Bu yağ gayet iyi canım. Bübchen markası ile ilgili konuşma olmuştu. Bu marka da güzel.Geçen masaj yağı ile ilgili bir muhabbet olmuştu oil mi daha iyiydi başka bişey yazan mi hatırlayamadım da bu nasıl acaba?
Torba yerine sıcak su ile duş al canım. Eşin sırtını sabunla güzelce ovsun duşta gevşetir.Kızlar dün aspiratörü silerken bir anda sırtım tutuldu kürek kemiklerimin arasına bıçak sağlandı ve sırtıma yayıldı dünden beri hareket edemiyorum nefes alırken bile batıyor krem ilaç vs de kullanamadım napsam ya gece çok zor geçti canım çok açıyor hapşırırken bile çok kötü oluyorum ne zaman gevşer bu ya sıcak su torbası koyuyorum ama sıcak da zararlı mı bilmiyorum hiç
Adetime 1 gün kala olan bir değer Amin canım inşallahKaçıncı gün olduğu iki günde bir de katlanması önemli canım ama düşük bir değer değil iyi bence hayırlı olsun inşallah
Yarın gidecegim birdaha doktora usg kontrolAdetime 1 gün kala olan bir değer Amin canım inşallah
60 TL’ye aldım kargo ücreti yoktu trendyolda. Hemde bilindik site diye yine trendyoldan aldım. indirime girmiş sanırım siz kaça almıştınızOil muhabbeti başka bir markaydaydı sanırım ben de bundan aldım ama ben baya fazla fiyata aldım yaa bu fiyat iyiymiş üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?