2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim 30. haftada baş aşağıdaydı 33. haftada yan döndü. Doktor 37. haftaya kadar dönebilir ama 37 de sabitlenir dedi. Benim ilk doğumumda kızım hep normal doğum pozisyonundayken 38. hafta yan dönüp 39. hafta tekrar baş aşağı dönmüştü. O yüzden her ne kadar 37. haftadan sonra dönmez deseler de ben kendim yaşadım doğuma kadar dönebiliyorlar.

Acaba benimki de yan mı döndü yani olabilir neyse artık dönse de yapabileceğim birşey yok bekleyeceğim

Benim yaklaşık 27den beri doğum pozisyonundaydı suan ne durumda bilmiyorum 36.haftada gidicem tekrar. İnşaallah doğum pozisyonundadır
Bnm de o haftdan beri bas asagi. Dun de kontrolde bas asagiydi. Hatta yuzu sirtima donuktu goremedim yuzunu

Yürüyüş değil canım ya ondan önceki gün de vardı sabaha kadar kasıldım demiştim ya.
Erken değil artık gelse de olur da gelmiyor
Geçmiş olsun inş senin de bebeğin için de en hayırlısı olsun 36 ya girdin zaten kilosu da güzelmiş maşallah Allah yardımcın olsun
Sağol asın canım Amin hepimizin
İnşaallah canım
Hayırlısıyla bakalım inşaallah canım hepimiz sağlıcakla alalım.
Hayırlısı bakalım
Bende böyle düşünmüştüm çok tatlılarr

Bide kopya cekip takip edio yaa kariya bak istedgin kadr ifsa eet.

Kızlar sinir oluyorum. Ay böyle girince olmadı durun şimdi ben izne ayrıldım ya geçen hafta ablam kahvaltıya geldi bize. Şimdi aramış yarın o tarafta işim var size gelicem diyor. Birde annemlerle konuşmuşlar onlarda gelecekmiş. Şimdi diyeceksiniz ne var bunda? Benim ablam da, annem de herşeye bir kup takan insanlardan. Geçen daha yataklar gelmemişti, çocuğun odası duruyordu karmaşık. Ablam anneme gitmiş demiş nerdeyse doğum yapacak hiç birşeyi hazır değil. Yatağın gelmemesi benim suçum mu yani? Neyse yataklar vs geldi şimdi ama yarın kesin yine takacak birşey bulacaklar. Birde sağolsun çok titizler. Elimden geldiğince yaptım bugün temizliğimi vs ama ağırlaştım artık yoruluyorum. Daha yemek yapıcam onlar gelecek diye. Ben bazen yorgun olunca kendimize uydurmasyon birşeyler yapabiliyorum ama şimdi onlara öyle olmaz. Birde üstüne kayınvalidemlerde akşamına bize kalmaya gelecek, bu tarafta akşam düğüne gelecekler diye. Bazen keşke 37. Haftada ayrılıcam deseydim diyorum izne. Böyle çat kapı akşamdan arayıp sabahtan gelemezdi kimse.

Titizlerse gelip yardım etsinler canım annenle ablan ne ayıp bir de arkandan konuşuyor. Boşver sıkma canını. Yorma kendini pide yaptır akşama da geç. Kimse madalya takmıyor sonuçta.
Benim de benzer oldu bu doğum izni mevzusu annem abimin kızına bakıyor 3 yarım gün. Kızkardeşim il dışında ev taşıyor bu haftasonu. Geçen haftasonu annem aradı ben gidiyorum ev taşınacak sen bakarsın yeğenine nasılsa izne ayrılıyorsun diyor he dedim ben çocuk bakmaya ayrılıyorum zaten izne.bir de evlerine gidersin diyor. Dedim ben arabaya binemiyoum bacağımı açıp binsem okula giderim dahaNeyse yengemin ve abimin hatrı çoktur idare ediyoruz bakalım yeğenim de 4yaşında ama yine de peşinde gezmek lazım. Bize bırakıyorlar idare ediyoruz. Anneme dedim uzatma gel benim de kendi hazırlığım işim gücüm var diye.
Babam da grip olmuş bugün iki tencere yemek yaptım götürdüm şimdi geldim yorulmuşum.Sinirimden aramıyorum annemi ağzımdan yanlış bişey çıkar diye. Kardeşim de çok çaresiz değil 2 kadın tutmuş zaten temizliğine yerleştrimesine vs.
Bir yandan iyice ağırlaşmadan yapacaklarımı bitireyim diyorum. Bugün mutfakta 3 dolap boşaltıp sildim düzenledim. 1 saat iş yarım saat uzanıp dinlenme şeklinde çalıştım. 3-4 güne bitiririm inşallah dolap işlerimi. Sonra kadın çağıracağım silme süpürme çekme işlerine bakalım
Ben de doluymuşum meğersesayende içimi döktüm azcık

60 TL’ye aldım kargo ücreti yoktu trendyolda. Hemde bilindik site diye yine trendyoldan aldım. indirime girmiş sanırım siz kaça almıştınız
Ben gittigidiyor dan 77 tl ye almışım ama alırken heryere bakmıştım çok fark yoktu puan veriyor karta diye ordan almıştım. Şu an herhalde bir indirim var

Valla ben kendi ailem de olsa misafir sevmiyorum oldum olası.. Çünkü yapı olarak rahat bir insan değilim. Ne annemler ne kayınvalidemler evin dağınıklığına ya da temizliğine takılacak insanlar değil ama ben biri gelecekse ev dört dörtlük olsun istiyorum. Yemek yapılacaksa her şeyiyle tamam olsun istiyorum. Kısacası çok yoruluyorum biri gelecekse.. Bir de hamileyiz, insanların düşünmesi lazım. Annen ve ablan senin temizliğini yapmayı teklif edeceklerine bir de laf mı söylüyorlar? Sinir olmamak elde değil. Sokma çocuk odasına, tamamlanmadan kimseye göstermiyoruz de benim gibi.. Yemeğe de lahmacun pide bir şey söyle.. Kimsenin senden yemek beklemeye hakkı yok bence..

geçmiş olsun canim. ne yapılır bir fikrim yok ama inşallah çabuk geçer.

valla kızlar ne desem bilemedim. uzakta olmanin da bu kârı oluyor. yararlari olmasa da zararlari da yok en azından

Allah yardımcınız olsun. kendinizi yormadan yapin. kimse madalya takmıyor nasilsa hersey dört dörtlük olsa bile.

Annem de iki hafta sonra gelecek ama gelince cam silme planı falan yapıyor. Annen ve ablan hiç düşünmüyor mu bu kız hamile gitmisken bir işin ucundan tutalım diye Bence hiç kasma kendini. Her şey dağınık vs derlerse ben uyku uyuyamiyorum ev mi görüyor gözüm de geç boşver.

Hamile insana yardıma gelinir, misafirliğe değil diye düşünüyorum ben açıkçası. Hadi bari geleceklere seni rahatlatmaya mutlu etmeye gelmeliler. Üstüne canını sıkıyorlar yani bilmiyorum hoş değil

Enteresanmış kayınvalid gelince hizmet ister ama annen gelince yardıma gelir şahsen ben annem gelince sadece yatarım hiçbişey yaptırmaz senede iki kez görüşüyoruz ama evini bile temiskenwdim daha 9 yılda 3 çocuk olunca hep çocuğun var dedi alıştırmayın ya ne kayınvalide ne anne zor durumlarınızda yanınızda olsunlar onların zor durumunda da biz olacağız inş bu kadar takıntılı iseler boş verin sallayın

Selam kızlar gerçekten bana evde olmak yaramıyor kafamda kurup kurup duruyorum, şimdide şu koranaya taktım istanbulda da var diyorlar Allahım hastanelere gidip gelmek zorundayız illaki biryerlere gidecez doğum yapacaz ailemiz dışarda hep kafayı yiyecegim, daha once kabizdim şimdide 2 gündür 3 kez wc ye gidiyorum son aylarda biri ishalin doğumla ilgili olabileceğini soylemisti. Herşeyden korkar oldum Allahım nasıl rahatlayacağım bilmiyorum

canim bende senin gibiyim eğer biri gelecekse evde hersey yerli yerinde olmali guzel bir sofra kurabilmeliyim.titiz bir insanim en ufak bir daginikligim goze carparsa kendi kendimi yerim.ama tabi insanin her gunu bir olmuyor hele de hamileyse!!!!
bazen esiyor oyle ustten topluyor geciyor insan.bende ani gelen misafiri sevmiyorum.insanin evinin her hali olabilir.
ama gelen senin annen ve ablan en azindan yabanci degil.eger bisey diyecek olursa ee siz de alisiksiniz her yani toplu duzenli bulmaya siz de haklisiniz de ! ama unutmayin ben artik son haftalarinda bir gebeyim.ahh ahh ben her isi yaparim da vucudum izin vermiyor de.ama unutma insanin kendi annesi ablasi ne soylese insan sinirlense de incinmiyor.boyle soylemeyin beni uzmeyin ben hamileyim de.bence anlayacaklardir.yardima ihtiyacin varsa da bunu acikca soyle.

Aynen senin gibiyim canım. Kendi annem bile gelse evim temiz olsun her şey tam olsun isterim. Çat kapı gelene de ayrıca uyuz olurum. Önceden arayıp müsait olup olmadığımın sorulmasını beklerim. Kv ile evlerimiz arka arkaya malesef ki. Her gün çat kapı geliyor. Evdeyim yayılmış pijamayla oturuyorum mesela. Sinir oluyorum kapıyı açıp uyuyordum diyorum girmesin diye he tamam diyip gidiyor. Bazen umurunda olmuyor oturmaya geldim diyor. Son zamanlarda duymadım kapıyı numarasıyla kapıyı açmamaya başladım valla üzülerek. Hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Yalan söylemek zorunda bırakıyorlar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…