2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim annem rahmetli, kayınvalidem çok yaşlı zaten kendine hayrı yok. Ama bence aile fertlerinden dayanışma şart. Ne olursa olsun. Benim de dün teyzemler geldi yemeğe. Teyzem erken gelmişti “hadi başkan gel yemek yapacaz” dedim “tamam “ dedi arada yüzsüzlük yapmak gerek

Öyle oluyor tatlım evde olunca insan dahada pimpirikleniyor herşeyi kafaya takıyor. Su korona bitse artık bende korkuyorum gittim bir kutu maske aldım otobüse tramvaya binmiyorum korkudan. İshal olayi bende de var canım haftada iki kere üç kere oluyor doktora sordum ben onu son aylarda aldığımız demir ilacı diğer ilaçlar yüzünden dedi. Çok kötü kokulu ve yeşilimsi değilse korkma mikrobik değildir. Ama dedigin gibi doğuma yakın vücudun içini boşaltmak için ishal yaptığını bende duydum. O iyice sonlara doğru olur diye düşünüyorum. Takma kafanı hamileliğin keyfini sür

Demir ilacını bıraktım belki ondandır. Sağol canim. Hakkımızda hayırlısı olsun bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalim Rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil..

Boşver duymadım demeye devam et sen, benim kayınvalidem de birkaç kez geldi öyle, kötü niyeti yok biliyorum ama dediğin gibi paçoz halde oluyorsun bazen, ev dağınık oluyor vs. Birkaç kez bir şeyler bırakmaya geldiğinde de evde yokmuşuz eşim kızdı gelmeden bir arayın diye.. Çünkü bir defasında ablası da kapıdayım diye aramıştı ve evde müsait değildik o an biraz sıkıntı oldu, gelmeden keşke arasaydın demişti. Artık pek gelmiyorlar çat kapı..

Canm 243,9 beta hcg hamileyim düşük bir değer mi

Kızlar bugun randevum vardı hiç iyi şeyler duymadım nst de sancım çıktı kilosunda 2600 olmuş çok artmış 33+3 deyim kaç kere ölçtü baş karın hep 36+6 çıktı. Nidilat başladı. 2 gündür bşraz tuhaflık hissediyordum. Hafiften sol kaşıkta adet olmadan önce ki ince bi ağrı gibi. Ama 2 3 hafta daha ertelemek gerekiyor dedi. Bilmiyorum ne olacak. Eşimde yanımda değil Bi haftadır kayınpederim için karaciğer mide kanseri dediler durumu kötü başka bi ilde onun yanına gitti onun içinde şok oldu bu haberler bakalım ne olacak

canim 33+3 icin 2600 cok degil ki ya ? anlamadim ben..bas karin ölçüsü icin baska bir doktora gorun istersen.ya da yarin bir daha gorun ne biliyin belki anlik bebisin pozisyonundandir ya.ya da ultrasondandir?

canim 33+3 icin 2600 cok degil ki ya ? anlamadim ben..bas karin ölçüsü icin baska bir doktora gorun istersen.ya da yarin bir daha gorun ne biliyin belki anlik bebisin pozisyonundandir ya.ya da ultrasondandir?
Daha önceki ölçümler gayet normaldi ama. Gayet güzel görünüyor karnı dedi ölçüm için. kaç kere ölçtü. Eminim ama yşne bakayım birden niye bu kadar artmış anlayamadım dedi oda şaşırdı sancım çıkması da ayrı bi sıkıntı ama. Hissetmedim de birşey bebeğin hareketi sandım sanırım dayanıyor bi tarafıma diye düşündüm

Yarın gideceğim evet yine. Tekrar nst istedi. Başka bi takipli doktorum var ona gideceğim bu seferde ama asıl doktorum bugun ki gittiğim

Sıkma canını canım. Şeker testi yaptırmış mıydın sen?

Kızlar valla yemek yapmaktan hiç birinize tek tek dönemedim, kusura bakmayın. O kadar yoruldum ki şu an karnım ve belim ağrıyor. Annemi aradım bir ara ne yemek yaptın diye soruyor,kızım sen birşey yapma ben börek falan getiririm çay koyup kahvaltılıkla yeriz diyeceğine. İşte bunlara prim vermemek için kalktım çorbamdan ana yemeğine vs yaptım. Üstüne birde ocak taştı sinirle onunla uğraştım. Benim ablamın ikizleri var. O hamileyken eve yatılı yardımcı aldı, hem çocuklara bakar hemde gebeliğinde rahat eder diye. Dolayısıyla yemeği hep tam takır hazırdı, evi hep temizdi. Şimdi sanırım benden de aynısını bekliyorlar. Çok beklerler ne diyim.

Yaptırdım evet açlık 75 2 saat sonraki 100 çıkmıştı gayet güzeldi. Yarın yine baktır şekerine dedi aç karnına bakacağım
Sonucun da gayet iyiymiş canım. Diper doktoruna da git bakalım ne diyecek. Siz kaç kilo doğmuşsunuz eşinle? Genetik olabiliyor iri bebek olması

bak bosu bosuna canini sıkma.gunumuz yakin benim de kilosu seninkine yakin doktor bisi demedi.her doktor baska yaklasiyor hatta ben dedim aa artmis bayagi diye bisey demedi doktor.benim kiz da dogum yoluna girmemis bas asagi ama basi kasikta duruyor.bi de yuzunu gizledi doktor da gornek için cok usteledi.salladi falan bir ara yuzu gorundu bi de baktim sanki aci cekiyor gibi dedim tamam bosverin gormesek de olur.
dojtor off bu ne acaip bi pozisyon dedikce icim ciz etti acaba anormal bisey mi var diye..dusunup duruyorum simdi.simit gibi yuvarlamis kendini.ikiye katlamis resmen.

valla Allah yardimcin olsun canim..aman bosver sen kendi bebisinede kendine de bakarsin.. evde yatili biri bulmak da guvenmek de zor olur ya.

geçmiş olsun canim. ilaç oldukça etkili oluyor. ben de kullandim. 34 dolunca bıraktırdi dr. ben de yan etkileri oldu ama kasilmalari azaltiyor. hatta dün yine çok agrım olunca korktum bir tane aldim rahatlatti. ama artik doktora sormadan kullanmayacagim.
Yaptırdım evet açlık 75 2 saat sonraki 100 çıkmıştı gayet güzeldi. Yarın yine baktır şekerine dedi aç karnına bakacağım

ilk saat çok önemli o kaç çıkmıştı? benim açlık ve 2. saat hep iyi cıktı da ilk saat yüksek çıkmıştı. sekerden degildir insallah. bebeğin iriliği belki genetiktir. eşin sen kac kilo doğmuşsunuz?

Allah seni napmasin ne o kadar cesit yemek yaptin annen ablan yabanci degiller ya gelir birlikte yaparlardi bel karin kalmiiyor yorulunca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…