Öyle oluyor tatlım evde olunca insan dahada pimpirikleniyor herşeyi kafaya takıyor. Su korona bitse artık bende korkuyorum gittim bir kutu maske aldım otobüse tramvaya binmiyorum korkudan. İshal olayi bende de var canım haftada iki kere üç kere oluyor doktora sordum ben onu son aylarda aldığımız demir ilacı diğer ilaçlar yüzünden dedi. Çok kötü kokulu ve yeşilimsi değilse korkma mikrobik değildir. Ama dedigin gibi doğuma yakın vücudun içini boşaltmak için ishal yaptığını bende duydum. O iyice sonlara doğru olur diye düşünüyorum. Takma kafanı hamileliğin keyfini sürSelam kızlar gerçekten bana evde olmak yaramıyor kafamda kurup kurup duruyorum, şimdide şu koranaya taktım istanbulda da var diyorlar Allahım hastanelere gidip gelmek zorundayız illaki biryerlere gidecez doğum yapacaz ailemiz dışarda hep kafayı yiyecegim, daha once kabizdim şimdide 2 gündür 3 kez wc ye gidiyorum son aylarda biri ishalin doğumla ilgili olabileceğini soylemisti. Herşeyden korkar oldum Allahım nasıl rahatlayacağım bilmiyorum
Demir ilacını bıraktım belki ondandır. Sağol canim. Hakkımızda hayırlısı olsun bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalim Rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil..Öyle oluyor tatlım evde olunca insan dahada pimpirikleniyor herşeyi kafaya takıyor. Su korona bitse artık bende korkuyorum gittim bir kutu maske aldım otobüse tramvaya binmiyorum korkudan. İshal olayi bende de var canım haftada iki kere üç kere oluyor doktora sordum ben onu son aylarda aldığımız demir ilacı diğer ilaçlar yüzünden dedi. Çok kötü kokulu ve yeşilimsi değilse korkma mikrobik değildir. Ama dedigin gibi doğuma yakın vücudun içini boşaltmak için ishal yaptığını bende duydum. O iyice sonlara doğru olur diye düşünüyorum. Takma kafanı hamileliğin keyfini sür
Boşver duymadım demeye devam et sen, benim kayınvalidem de birkaç kez geldi öyle, kötü niyeti yok biliyorum ama dediğin gibi paçoz halde oluyorsun bazen, ev dağınık oluyor vs. Birkaç kez bir şeyler bırakmaya geldiğinde de evde yokmuşuz eşim kızdı gelmeden bir arayın diye.. Çünkü bir defasında ablası da kapıdayım diye aramıştı ve evde müsait değildik o an biraz sıkıntı oldu, gelmeden keşke arasaydın demişti. Artık pek gelmiyorlar çat kapı..Aynen senin gibiyim canım. Kendi annem bile gelse evim temiz olsun her şey tam olsun isterim. Çat kapı gelene de ayrıca uyuz olurum. Önceden arayıp müsait olup olmadığımın sorulmasını beklerim. Kv ile evlerimiz arka arkaya malesef ki. Her gün çat kapı geliyor. Evdeyim yayılmış pijamayla oturuyorum mesela. Sinir oluyorum kapıyı açıp uyuyordum diyorum girmesin diye he tamam diyip gidiyor. Bazen umurunda olmuyor oturmaya geldim diyor. Son zamanlarda duymadım kapıyı numarasıyla kapıyı açmamaya başladım valla üzülerek. Hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Yalan söylemek zorunda bırakıyorlar insanı
Canm 243,9 beta hcg hamileyim düşük bir değer miValla ben kendi ailem de olsa misafir sevmiyorum oldum olası.. Çünkü yapı olarak rahat bir insan değilim. Ne annemler ne kayınvalidemler evin dağınıklığına ya da temizliğine takılacak insanlar değil ama ben biri gelecekse ev dört dörtlük olsun istiyorum. Yemek yapılacaksa her şeyiyle tamam olsun istiyorum. Kısacası çok yoruluyorum biri gelecekse.. Bir de hamileyiz, insanların düşünmesi lazım. Annen ve ablan senin temizliğini yapmayı teklif edeceklerine bir de laf mı söylüyorlar? Sinir olmamak elde değil. Sokma çocuk odasına, tamamlanmadan kimseye göstermiyoruz de benim gibi.. Yemeğe de lahmacun pide bir şey söyle.. Kimsenin senden yemek beklemeye hakkı yok bence..
Düşük değil bence..Canm 243,9 beta hcg hamileyim düşük bir değer mi
İnşallah yarın gidecegim dış gebelik yoktur inşallahDüşük değil bence..
Kızlar bugun randevum vardı hiç iyi şeyler duymadımnst de sancım çıktı kilosunda 2600 olmuş çok artmış 33+3 deyim kaç kere ölçtü baş karın hep 36+6 çıktı. Nidilat başladı. 2 gündür bşraz tuhaflık hissediyordum. Hafiften sol kaşıkta adet olmadan önce ki ince bi ağrı gibi. Ama 2 3 hafta daha ertelemek gerekiyor dedi. Bilmiyorum ne olacak. Eşimde yanımda değil Bi haftadır kayınpederim için karaciğer mide kanseri dediler durumu kötü başka bi ilde onun yanına gitti onun içinde şok oldu bu haberler bakalım ne olacak
Daha önceki ölçümler gayet normaldi ama. Gayet güzel görünüyor karnı dedi ölçüm için. kaç kere ölçtü. Eminim ama yşne bakayım birden niye bu kadar artmış anlayamadım dedi oda şaşırdıcanim 33+3 icin 2600 cok degil ki ya ? anlamadim ben..bas karin ölçüsü icin baska bir doktora gorun istersen.ya da yarin bir daha gorun ne biliyin belki anlik bebisin pozisyonundandir ya.ya da ultrasondandir?
Yarın gideceğim evet yine. Tekrar nst istedi. Başka bi takipli doktorum var ona gideceğim bu seferde ama asıl doktorum bugun ki gittiğimcanim 33+3 icin 2600 cok degil ki ya ? anlamadim ben..bas karin ölçüsü icin baska bir doktora gorun istersen.ya da yarin bir daha gorun ne biliyin belki anlik bebisin pozisyonundandir ya.ya da ultrasondandir?
Sıkma canını canım. Şeker testi yaptırmış mıydın sen?Daha önceki ölçümler gayet normaldi ama. Gayet güzel görünüyor karnı dedi ölçüm için. kaç kere ölçtü. Eminim ama yşne bakayım birden niye bu kadar artmış anlayamadım dedi oda şaşırdısancım çıkması da ayrı bi sıkıntı ama. Hissetmedim de birşey bebeğin hareketi sandım sanırım dayanıyor bi tarafıma diye düşündüm
Titizlerse gelip yardım etsinler canım annenle ablanne ayıp bir de arkandan konuşuyor. Boşver sıkma canını. Yorma kendini pide yaptır akşama da geç. Kimse madalya takmıyor sonuçta.
Benim de benzer oldu bu doğum izni mevzusuannem abimin kızına bakıyor 3 yarım gün. Kızkardeşim il dışında ev taşıyor bu haftasonu. Geçen haftasonu annem aradı ben gidiyorum ev taşınacak sen bakarsın yeğenine nasılsa izne ayrılıyorsun diyor he dedim ben çocuk bakmaya ayrılıyorum zaten izne.bir de evlerine gidersin diyor. Dedim ben arabaya binemiyoum bacağımı açıp binsem okula giderim daha Neyse yengemin ve abimin hatrı çoktur idare ediyoruz bakalım yeğenim de 4yaşında ama yine de peşinde gezmek lazım. Bize bırakıyorlar idare ediyoruz. Anneme dedim uzatma gel benim de kendi hazırlığım işim gücüm var diye.
Babam da grip olmuş bugün iki tencere yemek yaptım götürdüm şimdi geldim yorulmuşum.Sinirimden aramıyorum annemi ağzımdan yanlış bişey çıkar diye. Kardeşim de çok çaresiz değil 2 kadın tutmuş zaten temizliğine yerleştrimesine vs.
Bir yandan iyice ağırlaşmadan yapacaklarımı bitireyim diyorum. Bugün mutfakta 3 dolap boşaltıp sildim düzenledim. 1 saat iş yarım saat uzanıp dinlenme şeklinde çalıştım. 3-4 güne bitiririm inşallah dolap işlerimi. Sonra kadın çağıracağım silme süpürme çekme işlerine bakalım
Ben de doluymuşum meğersesayende içimi döktüm azcık
Valla ben kendi ailem de olsa misafir sevmiyorum oldum olası.. Çünkü yapı olarak rahat bir insan değilim. Ne annemler ne kayınvalidemler evin dağınıklığına ya da temizliğine takılacak insanlar değil ama ben biri gelecekse ev dört dörtlük olsun istiyorum. Yemek yapılacaksa her şeyiyle tamam olsun istiyorum. Kısacası çok yoruluyorum biri gelecekse.. Bir de hamileyiz, insanların düşünmesi lazım. Annen ve ablan senin temizliğini yapmayı teklif edeceklerine bir de laf mı söylüyorlar? Sinir olmamak elde değil. Sokma çocuk odasına, tamamlanmadan kimseye göstermiyoruz de benim gibi.. Yemeğe de lahmacun pide bir şey söyle.. Kimsenin senden yemek beklemeye hakkı yok bence..
geçmiş olsun canim. ne yapılır bir fikrim yok ama inşallah çabuk geçer.
valla kızlar ne desem bilemedim. uzakta olmanin da bu kârı oluyor. yararlari olmasa da zararlari da yok en azından
Allah yardımcınız olsun. kendinizi yormadan yapin. kimse madalya takmıyor nasilsa hersey dört dörtlük olsa bile.
Annem de iki hafta sonra gelecek ama gelince cam silme planı falan yapıyor. Annen ve ablan hiç düşünmüyor mu bu kız hamile gitmisken bir işin ucundan tutalım diyeBence hiç kasma kendini. Her şey dağınık vs derlerse ben uyku uyuyamiyorum ev mi görüyor gözüm de geç boşver.
Hamile insana yardıma gelinir, misafirliğe değil diye düşünüyorum ben açıkçası. Hadi bari geleceklere seni rahatlatmaya mutlu etmeye gelmeliler. Üstüne canını sıkıyorlar yani bilmiyorum hoş değil
Enteresanmış kayınvalid gelince hizmet ister ama annen gelince yardıma gelir şahsen ben annem gelince sadece yatarım hiçbişey yaptırmaz senede iki kez görüşüyoruz ama evini bile temiskenwdim daha 9 yılda 3 çocuk olunca hep çocuğun var dedi alıştırmayın ya ne kayınvalide ne anne zor durumlarınızda yanınızda olsunlar onların zor durumunda da biz olacağız inş bu kadar takıntılı iseler boş verin sallayın
Kızlar valla yemek yapmaktan hiç birinize tek tek dönemedim, kusura bakmayın.canim bende senin gibiyim eğer biri gelecekse evde hersey yerli yerinde olmali guzel bir sofra kurabilmeliyim.titiz bir insanim en ufak bir daginikligim goze carparsa kendi kendimi yerim.ama tabi insanin her gunu bir olmuyor hele de hamileyse!!!!
bazen esiyor oyle ustten topluyor geciyor insan.bende ani gelen misafiri sevmiyorum.insanin evinin her hali olabilir.
ama gelen senin annen ve ablan en azindan yabanci degil.eger bisey diyecek olursa ee siz de alisiksiniz her yani toplu duzenli bulmaya siz de haklisiniz de ! ama unutmayin ben artik son haftalarinda bir gebeyim.ahh ahh ben her isi yaparim da vucudum izin vermiyor de.ama unutma insanin kendi annesi ablasi ne soylese insan sinirlense de incinmiyor.boyle soylemeyin beni uzmeyin ben hamileyim de.bence anlayacaklardir.yardima ihtiyacin varsa da bunu acikca soyle.
Yaptırdım evet açlık 75 2 saat sonraki 100 çıkmıştı gayet güzeldi. Yarın yine baktır şekerine dedi aç karnına bakacağımSıkma canını canım. Şeker testi yaptırmış mıydın sen?
Sonucun da gayet iyiymiş canım. Diper doktoruna da git bakalım ne diyecek. Siz kaç kilo doğmuşsunuz eşinle? Genetik olabiliyor iri bebek olmasıYaptırdım evet açlık 75 2 saat sonraki 100 çıkmıştı gayet güzeldi. Yarın yine baktır şekerine dedi aç karnına bakacağım
Daha önceki ölçümler gayet normaldi ama. Gayet güzel görünüyor karnı dedi ölçüm için. kaç kere ölçtü. Eminim ama yşne bakayım birden niye bu kadar artmış anlayamadım dedi oda şaşırdısancım çıkması da ayrı bi sıkıntı ama. Hissetmedim de birşey bebeğin hareketi sandım sanırım dayanıyor bi tarafıma diye düşündüm
valla Allah yardimcin olsun canim..aman bosver sen kendi bebisinede kendine de bakarsin.. evde yatili biri bulmak da guvenmek de zor olur ya.Kızlar valla yemek yapmaktan hiç birinize tek tek dönemedim, kusura bakmayın.O kadar yoruldum ki şu an karnım ve belim ağrıyor. Annemi aradım bir ara ne yemek yaptın diye soruyor,kızım sen birşey yapma ben börek falan getiririm çay koyup kahvaltılıkla yeriz diyeceğine. İşte bunlara prim vermemek için kalktım çorbamdan ana yemeğine vs yaptım. Üstüne birde ocak taştı sinirle onunla uğraştım. Benim ablamın ikizleri var. O hamileyken eve yatılı yardımcı aldı, hem çocuklara bakar hemde gebeliğinde rahat eder diye. Dolayısıyla yemeği hep tam takır hazırdı, evi hep temizdi. Şimdi sanırım benden de aynısını bekliyorlar. Çok beklerler ne diyim.
Kızlar bugun randevum vardı hiç iyi şeyler duymadımnst de sancım çıktı kilosunda 2600 olmuş çok artmış 33+3 deyim kaç kere ölçtü baş karın hep 36+6 çıktı. Nidilat başladı. 2 gündür bşraz tuhaflık hissediyordum. Hafiften sol kaşıkta adet olmadan önce ki ince bi ağrı gibi. Ama 2 3 hafta daha ertelemek gerekiyor dedi. Bilmiyorum ne olacak. Eşimde yanımda değil Bi haftadır kayınpederim için karaciğer mide kanseri dediler durumu kötü başka bi ilde onun yanına gitti onun içinde şok oldu bu haberler bakalım ne olacak
Yaptırdım evet açlık 75 2 saat sonraki 100 çıkmıştı gayet güzeldi. Yarın yine baktır şekerine dedi aç karnına bakacağım
Allah seni napmasin ne o kadar cesit yemek yaptin annen ablan yabanci degiller ya gelir birlikte yaparlardi bel karin kalmiiyor yorulunca .Kızlar valla yemek yapmaktan hiç birinize tek tek dönemedim, kusura bakmayın.O kadar yoruldum ki şu an karnım ve belim ağrıyor. Annemi aradım bir ara ne yemek yaptın diye soruyor,kızım sen birşey yapma ben börek falan getiririm çay koyup kahvaltılıkla yeriz diyeceğine. İşte bunlara prim vermemek için kalktım çorbamdan ana yemeğine vs yaptım. Üstüne birde ocak taştı sinirle onunla uğraştım. Benim ablamın ikizleri var. O hamileyken eve yatılı yardımcı aldı, hem çocuklara bakar hemde gebeliğinde rahat eder diye. Dolayısıyla yemeği hep tam takır hazırdı, evi hep temizdi. Şimdi sanırım benden de aynısını bekliyorlar. Çok beklerler ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?