Gecmis olsun canm son 3 aylik kan sekerini gosteren bir kan tahlili var HbA1C diye . Onu yaptirsan doktora danışıp belki sekerle ilgili oynama varsa kontrol altina alınır. Bide baska bir doktor ultrasonunda da ölçüm yaptirsan o da farkli cikabiliyorKızlar bugun randevum vardı hiç iyi şeyler duymadımnst de sancım çıktı kilosunda 2600 olmuş çok artmış 33+3 deyim kaç kere ölçtü baş karın hep 36+6 çıktı. Nidilat başladı. 2 gündür bşraz tuhaflık hissediyordum. Hafiften sol kaşıkta adet olmadan önce ki ince bi ağrı gibi. Ama 2 3 hafta daha ertelemek gerekiyor dedi. Bilmiyorum ne olacak. Eşimde yanımda değil Bi haftadır kayınpederim için karaciğer mide kanseri dediler durumu kötü başka bi ilde onun yanına gitti onun içinde şok oldu bu haberler bakalım ne olacak
Kızlar bugun randevum vardı hiç iyi şeyler duymadımnst de sancım çıktı kilosunda 2600 olmuş çok artmış 33+3 deyim kaç kere ölçtü baş karın hep 36+6 çıktı. Nidilat başladı. 2 gündür bşraz tuhaflık hissediyordum. Hafiften sol kaşıkta adet olmadan önce ki ince bi ağrı gibi. Ama 2 3 hafta daha ertelemek gerekiyor dedi. Bilmiyorum ne olacak. Eşimde yanımda değil Bi haftadır kayınpederim için karaciğer mide kanseri dediler durumu kötü başka bi ilde onun yanına gitti onun içinde şok oldu bu haberler bakalım ne olacak
Geçen hafta tartildigimda 11 di şimdi kaç oldu bilmemkaç kilo aldınız toplamda ? :)
Acıbademde olabilir liv hospitalda olabilirBir de küsüratlı çıkarmışlar fiyatları acıbademdir diye tahmin ettim ben direk
Ya kızlar saçlarım bembeyaz oldu hamileliğim boyunca sadece 1 kere boyattım saçımı sizce boyatsam mı tekrar doğumdan 1 hafta önce düşünüyorum?
Canım hemen arkamızda oturuyor. 3metre aramız. Gelmeden ara da denmiyor onun için. Size yazdıktan 5 dk sonra yine geldi. Uzanmıştım. Açtım kapıyı napıyorsun dedi yatıyorum dedim. İyi sana geldim dedi girdi içeri. Ne diyeyim ki bilerek yatıyorum diyorum. Ona rağmen giriyor.Boşver duymadım demeye devam et sen, benim kayınvalidem de birkaç kez geldi öyle, kötü niyeti yok biliyorum ama dediğin gibi paçoz halde oluyorsun bazen, ev dağınık oluyor vs. Birkaç kez bir şeyler bırakmaya geldiğinde de evde yokmuşuz eşim kızdı gelmeden bir arayın diye.. Çünkü bir defasında ablası da kapıdayım diye aramıştı ve evde müsait değildik o an biraz sıkıntı oldu, gelmeden keşke arasaydın demişti. Artık pek gelmiyorlar çat kapı..
Kaç dk boyunca çektiler nst yi ve kaç sancı çıktı canım? Bence kilosunun haftasının ileride olması çok büyük sorun değil. Erken doğsa avantaj hatta.Kızlar bugun randevum vardı hiç iyi şeyler duymadımnst de sancım çıktı kilosunda 2600 olmuş çok artmış 33+3 deyim kaç kere ölçtü baş karın hep 36+6 çıktı. Nidilat başladı. 2 gündür bşraz tuhaflık hissediyordum. Hafiften sol kaşıkta adet olmadan önce ki ince bi ağrı gibi. Ama 2 3 hafta daha ertelemek gerekiyor dedi. Bilmiyorum ne olacak. Eşimde yanımda değil Bi haftadır kayınpederim için karaciğer mide kanseri dediler durumu kötü başka bi ilde onun yanına gitti onun içinde şok oldu bu haberler bakalım ne olacak
Kız ilahi yaKızlar valla yemek yapmaktan hiç birinize tek tek dönemedim, kusura bakmayın.O kadar yoruldum ki şu an karnım ve belim ağrıyor. Annemi aradım bir ara ne yemek yaptın diye soruyor,kızım sen birşey yapma ben börek falan getiririm çay koyup kahvaltılıkla yeriz diyeceğine. İşte bunlara prim vermemek için kalktım çorbamdan ana yemeğine vs yaptım. Üstüne birde ocak taştı sinirle onunla uğraştım. Benim ablamın ikizleri var. O hamileyken eve yatılı yardımcı aldı, hem çocuklara bakar hemde gebeliğinde rahat eder diye. Dolayısıyla yemeği hep tam takır hazırdı, evi hep temizdi. Şimdi sanırım benden de aynısını bekliyorlar. Çok beklerler ne diyim.
Sıkıntı valla canım. Benim kendi annem pek gelemiyor ablamın kıza baktığı için. Ama kendi annem bile mesela arar gelirken ve yemeğe gelmez. Gelecekse de kendi gelir yapar uğraşma der. Teyzelemlerle çaya geldiler bir kez. Bir sürü şey yapıp getirmiş. Bir çay demledim sadece.Kızlar valla yemek yapmaktan hiç birinize tek tek dönemedim, kusura bakmayın.O kadar yoruldum ki şu an karnım ve belim ağrıyor. Annemi aradım bir ara ne yemek yaptın diye soruyor,kızım sen birşey yapma ben börek falan getiririm çay koyup kahvaltılıkla yeriz diyeceğine. İşte bunlara prim vermemek için kalktım çorbamdan ana yemeğine vs yaptım. Üstüne birde ocak taştı sinirle onunla uğraştım. Benim ablamın ikizleri var. O hamileyken eve yatılı yardımcı aldı, hem çocuklara bakar hemde gebeliğinde rahat eder diye. Dolayısıyla yemeği hep tam takır hazırdı, evi hep temizdi. Şimdi sanırım benden de aynısını bekliyorlar. Çok beklerler ne diyim.
Kızlar sinir oluyorum. Ay böyle girince olmadı durunşimdi ben izne ayrıldım ya geçen hafta ablam kahvaltıya geldi bize. Şimdi aramış yarın o tarafta işim var size gelicem diyor. Birde annemlerle konuşmuşlar onlarda gelecekmiş. Şimdi diyeceksiniz ne var bunda? Benim ablam da, annem de herşeye bir kup takan insanlardan. Geçen daha yataklar gelmemişti, çocuğun odası duruyordu karmaşık. Ablam anneme gitmiş demiş nerdeyse doğum yapacak hiç birşeyi hazır değil. Yatağın gelmemesi benim suçum mu yani? Neyse yataklar vs geldi şimdi ama yarın kesin yine takacak birşey bulacaklar. Birde sağolsun çok titizler. Elimden geldiğince yaptım bugün temizliğimi vs ama ağırlaştım artık yoruluyorum. Daha yemek yapıcam onlar gelecek diye. Ben bazen yorgun olunca kendimize uydurmasyon birşeyler yapabiliyorum ama şimdi onlara öyle olmaz. Birde üstüne kayınvalidemlerde akşamına bize kalmaya gelecek, bu tarafta akşam düğüne gelecekler diye. Bazen keşke 37. Haftada ayrılıcam deseydim diyorum izne. Böyle çat kapı akşamdan arayıp sabahtan gelemezdi kimse.
Ay ben de çok sinirliyim.. ben 25-30 Mart arası doğum yapacağım.. eşimin bir akrabasının İstanbul’da düğünü varmış 9 Nisan kına 12 Nisan düğünmüş.. ben de kayınvalidem o zaman gelir diye düşündüm hem ben biraz toparlanırım hem o düğüne katılır burada sorun yok.. ama eşimin halası, oğlu gelini,torunu ve eşi yani 5 i geleceklermiş araba ile onlar sa görümcem de yer yok diye otelde kalırız demişler... kaynanam da bana hiç sorma gereği duymadan onların evi (bizim yani) ne güne duruyor diyerek üç gün bize yatılı misafir davet etmiş ki ben seEryan olucam bir sürü mikrop var ülkede onlar kona düğün gezecek ben evde sezeryanlı halim ile oturucam, muhtemelen iş bekleyecekler, kayınvalidem beklemezler onlar sa yapr ben de diyor ama o kadar insan yat kalk gece uykusuz dikişli üstelik düğüne gelen başka Kişiler de çocuğu görmeye gelir herhalde.. ben bu insanları bir kere gördüm iki erkek üç kadın bir de kayınvalide, muhtemelen bir de başka kuzen iki çocuğu ile gelecek gibi bir sinyal aldım çocuğun ufalan kıyagetleri Kınaya gelince getiririm dedi ki muhtemelen o bahane ile kalacak... cıldırdım kalmalarına ayrı, bana sormadan karar verilmesine ayrı.. eşim de annem davet etsin halamlar gelmez, o da düşünememiştir, çok abartıyorsun , kuzenim de kocaelinde gece döner diyor ama onları bırakmak bahanesi ile uğrayınca eşim geç oldu kalın der onlar da kalır muhtemelen.. anneme giderim diyorum ayıp olur diyor hadi bunu geçtim annene söyle bu sefer sussam bile bir saha bana sormadan biri gelirse kabul etmem buna da engel olmaya çalış dedim.. bakalım ne olacak daha doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum..
Hiç bilmiyorum şimdiye kadar normal gidip birden bu kadar büyüyüp sancı çıkarması şaşırttı tabiSonucun da gayet iyiymiş canım. Diper doktoruna da git bakalım ne diyecek. Siz kaç kilo doğmuşsunuz eşinle? Genetik olabiliyor iri bebek olması
valla Allah yardimcin olsun canim..aman bosver sen kendi bebisinede kendine de bakarsin.. evde yatili biri bulmak da guvenmek de zor olur ya.
Allah seni napmasin ne o kadar cesit yemek yaptin annen ablan yabanci degiller ya gelir birlikte yaparlardi bel karin kalmiiyor yorulunca .
Kaç dk boyunca çektiler nst yi ve kaç sancı çıktı canım? Bence kilosunun haftasının ileride olması çok büyük sorun değil. Erken doğsa avantaj hatta.
Kız ilahi yaKoalacim sen kimseye pabuç bırakmazsin niye kırmadan üzmeden soylemiyorsun ki düşüncelerini? Canına yazik değil mi onca yemek yapmışsın. Evime gelen hamile olduğumu bilip gelsin valla çekemem kim olursa olsun. Geçen komşu hiç gelip gitmiyorsun diyo, cagirmiyosun demek istiyo aslında yani. Valla ben kendime zor yetiyorum dedim. Geçen kv geldi balkonu yikiyo baktım. Napiyim gücüm yetmiyo artık. Biraz anlayış lazım ya. Kıyamam sana yorulmussun bak.
Sıkıntı valla canım. Benim kendi annem pek gelemiyor ablamın kıza baktığı için. Ama kendi annem bile mesela arar gelirken ve yemeğe gelmez. Gelecekse de kendi gelir yapar uğraşma der. Teyzelemlerle çaya geldiler bir kez. Bir sürü şey yapıp getirmiş. Bir çay demledim sadece.
Kızlar bilin bakalım ne oldu? Annem aradı dizlerine iğne yaptırmış, çok ağrımaya başlamış gelemicekmişagacsizkoalaa Kız annengil yemek mi bekliyor cidden senden bende şaşırdım şimdi ha. Ee ablanın yarıdmcısıyla düzenli bir hamilelik geçirmesi çok normal. Tamam bizlere de eşlerimiz ediyor ama bir yere kadar onların yapabildiği. Yani ev dağınıkta olur, yemek yapılmadığı da ne olacak sanki. Sen ablana beni örnek ver bir daha her şeyi bekliyor daha diye.
Bizde haftasonu alışverişe gidiyoruz şükür sonunda.
Yani doktorumada güveniyorum kadın kaç kere ölçtü. O bile çok şaşırdı. Diğer ölçümlerim hep iyiydi. Yarın gideceğim evet başka doktorada bakalım o ne derGecmis olsun canm son 3 aylik kan sekerini gosteren bir kan tahlili var HbA1C diye . Onu yaptirsan doktora danışıp belki sekerle ilgili oynama varsa kontrol altina alınır. Bide baska bir doktor ultrasonunda da ölçüm yaptirsan o da farkli cikabiliyor
Ayyy seninki çok fenaymış. Nasıl bir düşüncesizlik kayınvalidedeki anlamadım. O halde evinde misafir ağırlamak zorundamıymışsın yani. Kapat kapını çıkma yatak odandan ne diyim.Ay ben de çok sinirliyim.. ben 25-30 Mart arası doğum yapacağım.. eşimin bir akrabasının İstanbul’da düğünü varmış 9 Nisan kına 12 Nisan düğünmüş.. ben de kayınvalidem o zaman gelir diye düşündüm hem ben biraz toparlanırım hem o düğüne katılır burada sorun yok.. ama eşimin halası, oğlu gelini,torunu ve eşi yani 5 i geleceklermiş araba ile onlar sa görümcem de yer yok diye otelde kalırız demişler... kaynanam da bana hiç sorma gereği duymadan onların evi (bizim yani) ne güne duruyor diyerek üç gün bize yatılı misafir davet etmiş ki ben seEryan olucam bir sürü mikrop var ülkede onlar kona düğün gezecek ben evde sezeryanlı halim ile oturucam, muhtemelen iş bekleyecekler, kayınvalidem beklemezler onlar sa yapr ben de diyor ama o kadar insan yat kalk gece uykusuz dikişli üstelik düğüne gelen başka Kişiler de çocuğu görmeye gelir herhalde.. ben bu insanları bir kere gördüm iki erkek üç kadın bir de kayınvalide, muhtemelen bir de başka kuzen iki çocuğu ile gelecek gibi bir sinyal aldım çocuğun ufalan kıyagetleri Kınaya gelince getiririm dedi ki muhtemelen o bahane ile kalacak... cıldırdım kalmalarına ayrı, bana sormadan karar verilmesine ayrı.. eşim de annem davet etsin halamlar gelmez, o da düşünememiştir, çok abartıyorsun , kuzenim de kocaelinde gece döner diyor ama onları bırakmak bahanesi ile uğrayınca eşim geç oldu kalın der onlar da kalır muhtemelen.. anneme giderim diyorum ayıp olur diyor hadi bunu geçtim annene söyle bu sefer sussam bile bir saha bana sormadan biri gelirse kabul etmem buna da engel olmaya çalış dedim.. bakalım ne olacak daha doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum..
Bende normal doğuma adapte idim bugun sezeryan falan olabilir böyle devam ederse büyümesi dedi. Korktum nedense. Hep normalden korkarlar falan dedi hatta böyle devam edip 3 haftaya falan doğarsa sıkuntı yok. Ama birden bu kadar büyümesi ikimizi de şaşırttı tabiSevgi22884550
Canım hiç korkma bana bu hafta neler dedi doktor. Ilk görüşmemizde ne demek tüp bebek diye normal doğum olmaz diyen kadın gitmis bu bebek çok iri zaten tüp bebek ben cesaret edemem normal doğuma sakat falan kalır direkt sezaryan dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam. 1 gün öncede hem şeker testi yaptırdım hem de 3 aylik ortalamaya baktırdım hepsi normal. Benim bebeğim de önden gidiyor baştan beri böyle. Babası 4 kilo 52cm doğmuş ben 4 kilo 200 gram 52cm doğmuşum demek ki bebegimizde bize çekmiş. Annemde, kayinvalidem de normal ve dikişsiz doğum yapmışlar. Şimdi dua ediyorum lütfen normal doğum olsun diye. Başka bir doktorada danışacağım.
Ay yok artık. Benim de arkadaşımın ailesi gelecek. Dedim doğuma denk gelirse eve kabul edemem. Her yer mikrop biliyosun dedim. Haklısın dedi. Kaynanana söyle anne ben kabul edemem bunca virusun bakterinin kol gezdiği dönemde diye. Ne kadar düşüncesiz ya kv. 40'i çıkmayan bebeğe anneye misafir mi olur?Ay ben de çok sinirliyim.. ben 25-30 Mart arası doğum yapacağım.. eşimin bir akrabasının İstanbul’da düğünü varmış 9 Nisan kına 12 Nisan düğünmüş.. ben de kayınvalidem o zaman gelir diye düşündüm hem ben biraz toparlanırım hem o düğüne katılır burada sorun yok.. ama eşimin halası, oğlu gelini,torunu ve eşi yani 5 i geleceklermiş araba ile onlar sa görümcem de yer yok diye otelde kalırız demişler... kaynanam da bana hiç sorma gereği duymadan onların evi (bizim yani) ne güne duruyor diyerek üç gün bize yatılı misafir davet etmiş ki ben seEryan olucam bir sürü mikrop var ülkede onlar kona düğün gezecek ben evde sezeryanlı halim ile oturucam, muhtemelen iş bekleyecekler, kayınvalidem beklemezler onlar sa yapr ben de diyor ama o kadar insan yat kalk gece uykusuz dikişli üstelik düğüne gelen başka Kişiler de çocuğu görmeye gelir herhalde.. ben bu insanları bir kere gördüm iki erkek üç kadın bir de kayınvalide, muhtemelen bir de başka kuzen iki çocuğu ile gelecek gibi bir sinyal aldım çocuğun ufalan kıyagetleri Kınaya gelince getiririm dedi ki muhtemelen o bahane ile kalacak... cıldırdım kalmalarına ayrı, bana sormadan karar verilmesine ayrı.. eşim de annem davet etsin halamlar gelmez, o da düşünememiştir, çok abartıyorsun , kuzenim de kocaelinde gece döner diyor ama onları bırakmak bahanesi ile uğrayınca eşim geç oldu kalın der onlar da kalır muhtemelen.. anneme giderim diyorum ayıp olur diyor hadi bunu geçtim annene söyle bu sefer sussam bile bir saha bana sormadan biri gelirse kabul etmem buna da engel olmaya çalış dedim.. bakalım ne olacak daha doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?