2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gecmis olsun canm son 3 aylik kan sekerini gosteren bir kan tahlili var HbA1C diye . Onu yaptirsan doktora danışıp belki sekerle ilgili oynama varsa kontrol altina alınır. Bide baska bir doktor ultrasonunda da ölçüm yaptirsan o da farkli cikabiliyor

Çok geçmiş olsun canını hiç sıkma. Benimde ili hafta ileride ölçümleri. Biliyorsun geri olmasından iyi bir şey. Sancında olsa onu da bir yere kadar erteliyorlar serum ve iğnelerle. İyi düşünmeye çalış, stres daha kötü etkiler seni. Allah yardımcımız olsun zamanında alalım kucağımıza inşallah

Ya kızlar saçlarım bembeyaz oldu hamileliğim boyunca sadece 1 kere boyattım saçımı sizce boyatsam mı tekrar doğumdan 1 hafta önce düşünüyorum?

Ya kızlar saçlarım bembeyaz oldu hamileliğim boyunca sadece 1 kere boyattım saçımı sizce boyatsam mı tekrar doğumdan 1 hafta önce düşünüyorum?

Benimde beyazlarım var hiç boyamamıştım ama doğumdan önce bende düşünüyorum boyamayı.

Canım hemen arkamızda oturuyor. 3metre aramız. Gelmeden ara da denmiyor onun için. Size yazdıktan 5 dk sonra yine geldi. Uzanmıştım. Açtım kapıyı napıyorsun dedi yatıyorum dedim. İyi sana geldim dedi girdi içeri. Ne diyeyim ki bilerek yatıyorum diyorum. Ona rağmen giriyor.

Sevgi22884550
Canım hiç korkma bana bu hafta neler dedi doktor. Ilk görüşmemizde ne demek tüp bebek diye normal doğum olmaz diyen kadın gitmis bu bebek çok iri zaten tüp bebek ben cesaret edemem normal doğuma sakat falan kalır direkt sezaryan dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam. 1 gün öncede hem şeker testi yaptırdım hem de 3 aylik ortalamaya baktırdım hepsi normal. Benim bebeğim de önden gidiyor baştan beri böyle. Babası 4 kilo 52cm doğmuş ben 4 kilo 200 gram 52cm doğmuşum demek ki bebegimizde bize çekmiş. Annemde, kayinvalidem de normal ve dikişsiz doğum yapmışlar. Şimdi dua ediyorum lütfen normal doğum olsun diye. Başka bir doktorada danışacağım.

Kaç dk boyunca çektiler nst yi ve kaç sancı çıktı canım? Bence kilosunun haftasının ileride olması çok büyük sorun değil. Erken doğsa avantaj hatta.
Kız ilahi ya Koalacim sen kimseye pabuç bırakmazsin niye kırmadan üzmeden soylemiyorsun ki düşüncelerini? Canına yazik değil mi onca yemek yapmışsın. Evime gelen hamile olduğumu bilip gelsin valla çekemem kim olursa olsun. Geçen komşu hiç gelip gitmiyorsun diyo, cagirmiyosun demek istiyo aslında yani. Valla ben kendime zor yetiyorum dedim. Geçen kv geldi balkonu yikiyo baktım. Napiyim gücüm yetmiyo artık. Biraz anlayış lazım ya. Kıyamam sana yorulmussun bak.

Sıkıntı valla canım. Benim kendi annem pek gelemiyor ablamın kıza baktığı için. Ama kendi annem bile mesela arar gelirken ve yemeğe gelmez. Gelecekse de kendi gelir yapar uğraşma der. Teyzelemlerle çaya geldiler bir kez. Bir sürü şey yapıp getirmiş. Bir çay demledim sadece.

agacsizkoalaa Kız annengil yemek mi bekliyor cidden senden bende şaşırdım şimdi ha. Ee ablanın yarıdmcısıyla düzenli bir hamilelik geçirmesi çok normal. Tamam bizlere de eşlerimiz ediyor ama bir yere kadar onların yapabildiği. Yani ev dağınıkta olur, yemek yapılmadığı da ne olacak sanki. Sen ablana beni örnek ver bir daha her şeyi bekliyor daha diye.
Bizde haftasonu alışverişe gidiyoruz şükür sonunda.

Ay ben de çok sinirliyim.. ben 25-30 Mart arası doğum yapacağım.. eşimin bir akrabasının İstanbul’da düğünü varmış 9 Nisan kına 12 Nisan düğünmüş.. ben de kayınvalidem o zaman gelir diye düşündüm hem ben biraz toparlanırım hem o düğüne katılır burada sorun yok.. ama eşimin halası, oğlu gelini,torunu ve eşi yani 5 i geleceklermiş araba ile onlar sa görümcem de yer yok diye otelde kalırız demişler... kaynanam da bana hiç sorma gereği duymadan onların evi (bizim yani) ne güne duruyor diyerek üç gün bize yatılı misafir davet etmiş ki ben seEryan olucam bir sürü mikrop var ülkede onlar kona düğün gezecek ben evde sezeryanlı halim ile oturucam, muhtemelen iş bekleyecekler, kayınvalidem beklemezler onlar sa yapr ben de diyor ama o kadar insan yat kalk gece uykusuz dikişli üstelik düğüne gelen başka Kişiler de çocuğu görmeye gelir herhalde.. ben bu insanları bir kere gördüm iki erkek üç kadın bir de kayınvalide, muhtemelen bir de başka kuzen iki çocuğu ile gelecek gibi bir sinyal aldım çocuğun ufalan kıyagetleri Kınaya gelince getiririm dedi ki muhtemelen o bahane ile kalacak... cıldırdım kalmalarına ayrı, bana sormadan karar verilmesine ayrı.. eşim de annem davet etsin halamlar gelmez, o da düşünememiştir, çok abartıyorsun , kuzenim de kocaelinde gece döner diyor ama onları bırakmak bahanesi ile uğrayınca eşim geç oldu kalın der onlar da kalır muhtemelen.. anneme giderim diyorum ayıp olur diyor hadi bunu geçtim annene söyle bu sefer sussam bile bir saha bana sormadan biri gelirse kabul etmem buna da engel olmaya çalış dedim.. bakalım ne olacak daha doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum..

Ay Allah ım ne sinir bozucu ya. Bu insanlar da hiç düşünce yok gerçekten. Ben bile sinir oldum buradan.

valla Allah yardimcin olsun canim..aman bosver sen kendi bebisinede kendine de bakarsin.. evde yatili biri bulmak da guvenmek de zor olur ya.
Allah seni napmasin ne o kadar cesit yemek yaptin annen ablan yabanci degiller ya gelir birlikte yaparlardi bel karin kalmiiyor yorulunca .
Kızlar bilin bakalım ne oldu? Annem aradı dizlerine iğne yaptırmış, çok ağrımaya başlamış gelemicekmiş pazartesi gelirim diyor bir de. Sen zahmet etme ben haftasonu gelirim sana dedim bir daha uğraşmamak için. Kesin yarın da iyi olursa dizleri geliyorum diye arar. Valla ne desem, napsam bilemedim...

Yani doktorumada güveniyorum kadın kaç kere ölçtü. O bile çok şaşırdı. Diğer ölçümlerim hep iyiydi. Yarın gideceğim evet başka doktorada bakalım o ne der

Ayyy seninki çok fenaymış. Nasıl bir düşüncesizlik kayınvalidedeki anlamadım. O halde evinde misafir ağırlamak zorundamıymışsın yani. Kapat kapını çıkma yatak odandan ne diyim.

Bende normal doğuma adapte idim bugun sezeryan falan olabilir böyle devam ederse büyümesi dedi. Korktum nedense. Hep normalden korkarlar falan dedi hatta böyle devam edip 3 haftaya falan doğarsa sıkuntı yok. Ama birden bu kadar büyümesi ikimizi de şaşırttı tabi

Ay yok artık. Benim de arkadaşımın ailesi gelecek. Dedim doğuma denk gelirse eve kabul edemem. Her yer mikrop biliyosun dedim. Haklısın dedi. Kaynanana söyle anne ben kabul edemem bunca virusun bakterinin kol gezdiği dönemde diye. Ne kadar düşüncesiz ya kv. 40'i çıkmayan bebeğe anneye misafir mi olur?

Kızlar iyi akşamlar çok giremiyorum ama ara da okuyorum hastane fiyat konularından bahsedilmiş .ben 4000 tl fazla demiştim bize ama daha da pahalı olanlarda var mış allah yardımcımız olsun korunma yöntemi ile ilgilide korunduk ilk sene ama sobra eşimden kaynaklandığını bilmeden senelerdir bekledik şimdi hep diyoruz baştan gitseymişiz diye denesek normal olma olası çok zor demişti doktor düşünürsek tüp bebek olacak gene Bu arada zaten hastane süsleme için kendim bişler yaptım çekim için sadece ayrı para vericez gibi oda son anda arkadaş dedik başımızı agrıtıcaktı bulaşmadık son anda vazgeçtik bı hafta sonu resim işini de halleticez.. Ama bizim kız bu aralar sanki daha çok hareketlendi maşallah bazen öyle bir oynuyor içimde öyle kalıyorum bazen öle bşr dirsek vuruyorki zaten baş aşağı rahime baskı yapınca daha kötü oluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…