2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gelsin kuzum. Yapma bir şey sen de. Dün yapmıştım gelmedin, yoruldum kasilmalarim başlar diye bugün uğraşmadım gelirken pastaneden bir şeyler alın de arayıp.

K Kuf

Evet bence de izne ayril artık. Çünkü yorulmakla çok iliskili bu. Yirmi dkda iki kez yüksek değil. Geçiyor o sonradan. Ben de üç gün falan çektim. Adalat kullandım düzene girdi şükür. Yalancı sanciymis. Kendini çok yorma kasilmayi çok artırıyor.

Yediklerin yaramıştır annesi belki. Benim de bu haftaya kadar başı hep küçüktü şimdi kocaman olmuş kafası takılır kalır diyor doktor içim yandı gercekten. Bende baştan beri hep normal istedim hala da istiyorum kafam karma karışık. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Gelecekse yarın gelsin zaten o kadar şey yaptım
Aynen bak onlar kalır zaten, ısıt ver bari Valla halden anlamayan kim olursa olsun anne de olsa tavır koymak lazım. Ben sırf ruh halimi kötü etkiliyor diye ablamla iletişimi kestim. Hamile olduğumu bile söylemedim. Canımdan kıymetli değil.

Yumurta çok yedim her sabah iki tane haşlıyordum işe götürüyordum. Banada iri olursa normal olmaz dedi. Kendimde 2 kilo aldım bir ayda. bebekte tam bi kilo almış bu ay.

Merhaba kizlar doktorum benden testler istemistii HBsaG pozitif cikmis 3.22,referans araligi 0 - 0.99 yaninada aciklama yapmislar iki kez calisilmistir yalanci pozitiflik klinik degerlendirme önerilir yazilmis panikledim hbsag hepatit b anlamina geliyor basina boyle bir durum gelen varmi yada bu durumdan anlayan varmi kendi doktoruma mesaj attim donmedi panikledim yarin sabah gidicem doktora ama icim cok huzursuz

Yumurta çok yedim her sabah iki tane haşlıyordum işe götürüyordum. Banada iri olursa normal olmaz dedi. Kendimde 2 kilo aldım bir ayda. bebekte tam bi kilo almış bu ay.
Bende 1 kilo aldım bebekte 1 kilo almiş yani ben kilo bile almamışım neden böyle yapıyorsa tombik kızım bilemiyorum. Ama bildiğim doktorlar çok işlerine geldiği gibi konuşuyor. Babam 1 ay önce pahali bir hastanede ameliyat oldu ameliyattan önce anjiyo yapmak istediler. Sigortasının kapsamında yoktu o kadar pahalı geldi ki babam devletteki doktoruna yaptırmak istediğini söyledi. Ama o zamana kadar bizi nasıl korkuttular anlatamam babama resmen masada kalırsın demeye getirdiler. Dün devletteki doktoruna gitti bir sürü test yaptırdı üstelik efora da çıkarmış doktor. En son da sana kim dedi anjiyo gerekiyor kalbin çok kötü diye sormuş. Babamda durumu anlatmış meslektaşlarım ama bu özeldeki doktorlar çok fena insanlari kandırıyor demiş. Umarım normal doğurabiliriz ben sezaryandan çok korkuyorum.

Maşallah doğurabilmenden ziyade hiç kabız olmayışına imrendim :)

valla ne denir bilemedim canim..bazen oluyor boyle durumlar.. sen gidersin en olmadi yakinsa.ama bir dahaki gelislerinde de boyle kendini yipratma.bak unutma icimizdeki can bize emanet.gecen gun misafirim vardi 3 cesit yaptim.dedim kusura bakmayin benden bu kadar.ama insanlar bu bile fazla dedi.noldu sonra butun aksam oturamadım konusulanlari bile anlamadim yorgunluktan acidan.kendime ettim.bi daha da gelen sadece cay icsin gitsin

Aşılı olabilirsin yada cok yillar once hepatitle vududun savaşmış, ve yenmis olabilir. Var oldugunda o sekil cıkmiyor. İcini rahat tut

Doğru söylüyorsun valla. Yapınca da öok kıymete binmiyor. Yaptığınla kalıyorsun, kendini yorduğunla.
Bu saatten sonra öyle yapıcam valla zaten.

Gelecekse yarın gelsin zaten o kadar şey yaptım
Gelsin kuzum anne o. Seni anlar iki tatlı sohbete bakar, yediginizin içtiğinizin ne önemi var. Bana kim gelmek istese buyur gel canım diyorum. Geldiklerindede sakin kusuruma bakmayin evimi, yedimi içtimi görmeyin Diyorum, nasilsa bana geldiniz diyirum. Candan ve icten karşilıyorum herkezi ne dagıniklik goruyorlar ne bir eksik. Gecirilen kaliteli zamana bakıyorlar. Sen sevimli halinle hos sohbet agarla yeter.

Merhaba kızlar, doktor kontrolüne gittim bugün, 32 de doktor değiştirmiştim ücret yüzünden. Doktor beni kabul etti ama pek de hoşnut değildi sanki , takipli hastası değilim diye, kan değerlerim düşük çıktı takviye verilmeli acilde falan dedi BN de ilaçlarla toplamaz mı deyince bağırıp azarladı resmen şaşırdım ben de. 26 marta sezeryan günü verdi esinle konuş kabul ediyorsanız netleşsin diyerek kestirip attı. Tavırları çok kabaydı. Kendi doktorum 7 bin bu doktor 3 bin o yüzden geçtim ama tavrı karşısında nasıl bit yol izlemeliyim. Önceki Doğumum sezeryan zaten sezeryan olacak ama böyle hemen tarih vermesi falan garip geldi sizce ne yapmalıyım

Haklısınız evet. Farklı doktorlara görünmek her zaman iyi oluyor. Bende nedense korktum sezeryandan. Bakalım kilosu ve durum elverirse normal tercihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…