Gelsin kuzum. Yapma bir şey sen de. Dün yapmıştım gelmedin, yoruldum kasilmalarim başlar diye bugün uğraşmadım gelirken pastaneden bir şeyler alın de arayıp.Kızlar bilin bakalım ne oldu? Annem aradı dizlerine iğne yaptırmış, çok ağrımaya başlamış gelemicekmişpazartesi gelirim diyor bir de. Sen zahmet etme ben haftasonu gelirim sana dedim bir daha uğraşmamak için. Kesin yarın da iyi olursa dizleri geliyorum diye arar. Valla ne desem, napsam bilemedim...
Kaç dk boyunca çektiler nst yi ve kaç sancı çıktı canım? Bence kilosunun haftasının ileride olması çok büyük sorun değil. Erken doğsa avantaj hatta.
20 dakka olmuştur sanırım 2 sancı çıktı yüksek dedi derece olarakta. Muayene olurken de bak şimdide var dedi öyleydi gerçekten de hissederim çok kasıldı. Şuan yatıyorum şimdi de var. Daha önce hissetmemiştim hiç yeni oluşan bir durum bu. Geçer umarım halada çalışıyorum haftaya da devam edeyim diyorum ayrılış yapayım artık
Evet bence de izne ayril artık. Çünkü yorulmakla çok iliskili bu. Yirmi dkda iki kez yüksek değil. Geçiyor o sonradan. Ben de üç gün falan çektim. Adalat kullandım düzene girdi şükür. Yalancı sanciymis. Kendini çok yorma kasilmayi çok artırıyor.
Gelecekse yarın gelsin zaten o kadar şey yaptımGelsin kuzum. Yapma bir şey sen de. Dün yapmıştım gelmedin, yoruldum kasilmalarim başlar diye bugün uğraşmadım gelirken pastaneden bir şeyler alın de arayıp.
Firmanin muhasebesine vermeniz gerekiyor.Kızlar bir sorum olacak alışamaz raporu alanlara. Ben aldım bugün. Şimdi o raporu nereye vermem ne yapmam gerekiyor? Özel bir firmada çalışıyorum.
Yediklerin yaramıştır annesi belki. Benim de bu haftaya kadar başı hep küçüktü şimdi kocaman olmuş kafası takılır kalır diyor doktor içim yandı gercekten. Bende baştan beri hep normal istedim hala da istiyorum kafam karma karışık. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Bende normal doğuma adapte idim bugun sezeryan falan olabilir böyle devam ederse büyümesi dedi. Korktum nedense. Hep normalden korkarlar falan dedi hatta böyle devam edip 3 haftaya falan doğarsa sıkuntı yok. Ama birden bu kadar büyümesi ikimizi de şaşırttı tabi
Aynen bak onlar kalır zaten, ısıt ver bariGelecekse yarın gelsin zaten o kadar şey yaptım
Yumurta çok yedim her sabah iki tane haşlıyordum işe götürüyordum. Banada iri olursa normal olmaz dedi. Kendimde 2 kilo aldım bir ayda. bebekte tam bi kilo almış bu ay.Yediklerin yaramıştır annesi belki. Benim de bu haftaya kadar başı hep küçüktü şimdi kocaman olmuş kafası takılır kalır diyor doktor içim yandı gercekten. Bende baştan beri hep normal istedim hala da istiyorum kafam karma karışık. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Bende 1 kilo aldım bebekte 1 kilo almiş yani ben kilo bile almamışım neden böyle yapıyorsa tombik kızım bilemiyorum. Ama bildiğim doktorlar çok işlerine geldiği gibi konuşuyor. Babam 1 ay önce pahali bir hastanede ameliyat oldu ameliyattan önce anjiyo yapmak istediler. Sigortasının kapsamında yoktu o kadar pahalı geldi ki babam devletteki doktoruna yaptırmak istediğini söyledi. Ama o zamana kadar bizi nasıl korkuttular anlatamam babama resmen masada kalırsın demeye getirdiler. Dün devletteki doktoruna gitti bir sürü test yaptırdı üstelik efora da çıkarmış doktor. En son da sana kim dedi anjiyo gerekiyor kalbin çok kötü diye sormuş. Babamda durumu anlatmış meslektaşlarım ama bu özeldeki doktorlar çok fena insanlari kandırıyor demiş. Umarım normal doğurabiliriz ben sezaryandan çok korkuyorum.Yumurta çok yedim her sabah iki tane haşlıyordum işe götürüyordum. Banada iri olursa normal olmaz dedi. Kendimde 2 kilo aldım bir ayda. bebekte tam bi kilo almış bu ay.
Maşallah doğurabilmenden ziyade hiç kabız olmayışına imrendim :)hakkımızda hangi doğum hayirlisiysa o olsun. ama ıkınırsın ya. niye ikinamayasin. kabız olmuş gibi ağzını kapatıp ikinacaksin.
ilk doğumda o kadar bilgisizce gittim ki kabiz olmuş gibi ıkın diyen ebeye ben hiç kabiz olmadim kiiii diye cevap vermiştim. yani ben bile ıkınıp dogurduysam herkes doğurur bence.
valla ne denir bilemedim canim..bazen oluyor boyle durumlar.. sen gidersin en olmadi yakinsa.ama bir dahaki gelislerinde de boyle kendini yipratma.bak unutma icimizdeki can bize emanet.gecen gun misafirim vardi 3 cesit yaptim.dedim kusura bakmayin benden bu kadar.ama insanlar bu bile fazla dedi.noldu sonra butun aksam oturamadım konusulanlari bile anlamadim yorgunluktan acidan.kendime ettim.bi daha da gelen sadece cay icsin gitsinKızlar bilin bakalım ne oldu? Annem aradı dizlerine iğne yaptırmış, çok ağrımaya başlamış gelemicekmişpazartesi gelirim diyor bir de. Sen zahmet etme ben haftasonu gelirim sana dedim bir daha uğraşmamak için. Kesin yarın da iyi olursa dizleri geliyorum diye arar. Valla ne desem, napsam bilemedim...
Aşılı olabilirsin yada cok yillar once hepatitle vududun savaşmış, ve yenmis olabilir. Var oldugunda o sekil cıkmiyor. İcini rahat tutMerhaba kizlar doktorum benden testler istemistii HBsaG pozitif cikmis 3.22,referans araligi 0 - 0.99 yaninada aciklama yapmislar iki kez calisilmistir yalanci pozitiflik klinik degerlendirme önerilir yazilmis panikledim hbsag hepatit b anlamina geliyor basina boyle bir durum gelen varmi yada bu durumdan anlayan varmi kendi doktoruma mesaj attim donmedi panikledim yarin sabah gidicem doktora ama icim cok huzursuz
Doğru söylüyorsun valla. Yapınca da öok kıymete binmiyor. Yaptığınla kalıyorsun, kendini yorduğunla.Aynen bak onlar kalır zaten, ısıt ver bariValla halden anlamayan kim olursa olsun anne de olsa tavır koymak lazım. Ben sırf ruh halimi kötü etkiliyor diye ablamla iletişimi kestim. Hamile olduğumu bile söylemedim. Canımdan kıymetli değil.
Bu saatten sonra öyle yapıcam valla zaten.valla ne denir bilemedim canim..bazen oluyor boyle durumlar.. sen gidersin en olmadi yakinsa.ama bir dahaki gelislerinde de boyle kendini yipratma.bak unutma icimizdeki can bize emanet.gecen gun misafirim vardi 3 cesit yaptim.dedim kusura bakmayin benden bu kadar.ama insanlar bu bile fazla dedi.noldu sonra butun aksam oturamadım konusulanlari bile anlamadim yorgunluktan acidan.kendime ettim.bi daha da gelen sadece cay icsin gitsin
kesinlikle katılıyorumGelsin kuzum. Yapma bir şey sen de. Dün yapmıştım gelmedin, yoruldum kasilmalarim başlar diye bugün uğraşmadım gelirken pastaneden bir şeyler alın de arayıp.
Gelsin kuzum anne o. Seni anlar iki tatlı sohbete bakar, yediginizin içtiğinizin ne önemi var. Bana kim gelmek istese buyur gel canım diyorum. Geldiklerindede sakin kusuruma bakmayin evimi, yedimi içtimi görmeyin Diyorum, nasilsa bana geldiniz diyirum. Candan ve icten karşilıyorum herkezi ne dagıniklik goruyorlar ne bir eksik. Gecirilen kaliteli zamana bakıyorlar. Sen sevimli halinle hos sohbet agarla yeter.Gelecekse yarın gelsin zaten o kadar şey yaptım
Maşallah doğurabilmenden ziyade hiç kabız olmayışına imrendim :)
Insallah soyledigin gibi cikarAşılı olabilirsin yada cok yillar once hepatitle vududun savaşmış, ve yenmis olabilir. Var oldugunda o sekil cıkmiyor. İcini rahat tut
Haklısınız evet. Farklı doktorlara görünmek her zaman iyi oluyor. Bende nedense korktum sezeryandan. Bakalım kilosu ve durum elverirse normal tercihimBende 1 kilo aldım bebekte 1 kilo almiş yani ben kilo bile almamışım neden böyle yapıyorsa tombik kızım bilemiyorum. Ama bildiğim doktorlar çok işlerine geldiği gibi konuşuyor. Babam 1 ay önce pahali bir hastanede ameliyat oldu ameliyattan önce anjiyo yapmak istediler. Sigortasının kapsamında yoktu o kadar pahalı geldi ki babam devletteki doktoruna yaptırmak istediğini söyledi. Ama o zamana kadar bizi nasıl korkuttular anlatamam babama resmen masada kalırsın demeye getirdiler. Dün devletteki doktoruna gitti bir sürü test yaptırdı üstelik efora da çıkarmış doktor. En son da sana kim dedi anjiyo gerekiyor kalbin çok kötü diye sormuş. Babamda durumu anlatmış meslektaşlarım ama bu özeldeki doktorlar çok fena insanlari kandırıyor demiş. Umarım normal doğurabiliriz ben sezaryandan çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?