- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Fikrim yok canım bu testle alakalı ama gebeliğin ilk zamanında da yapılıyor bu testler o zaman ne çıkmıştı acaba? Sonuçların varsa bak bir istersen.Merhaba kizlar doktorum benden testler istemistii HBsaG pozitif cikmis 3.22,referans araligi 0 - 0.99 yaninada aciklama yapmislar iki kez calisilmistir yalanci pozitiflik klinik degerlendirme önerilir yazilmis panikledim hbsag hepatit b anlamina geliyor basina boyle bir durum gelen varmi yada bu durumdan anlayan varmi kendi doktoruma mesaj attim donmedi panikledim yarin sabah gidicem doktora ama icim cok huzursuz
Doktorun tarzi hic hos degilmis bu sekilde davranamaz sana, bendede kansizlik fazla cikti gun asiri kan serumu aldim 5 defe bugunde sonuclarim cikmis cokta yukselmemis yarin dahiliyeye tekrar gorunucem bakalim.ne diyecek son aya geldik son ay yeni seyler cikiyor ortaya ama sunu soylemeliyim doktoruna guvenmen isinman cok onemliMerhaba kızlar, doktor kontrolüne gittim bugün, 32 de doktor değiştirmiştim ücret yüzünden. Doktor beni kabul etti ama pek de hoşnut değildi sanki , takipli hastası değilim diye, kan değerlerim düşük çıktı takviye verilmeli acilde falan dedi BN de ilaçlarla toplamaz mı deyince bağırıp azarladı resmen şaşırdım ben de. 26 marta sezeryan günü verdi esinle konuş kabul ediyorsanız netleşsin diyerek kestirip attı. Tavırları çok kabaydı. Kendi doktorum 7 bin bu doktor 3 bin o yüzden geçtim ama tavrı karşısında nasıl bit yol izlemeliyim. Önceki Doğumum sezeryan zaten sezeryan olacak ama böyle hemen tarih vermesi falan garip geldi sizce ne yapmalıyım
Bana bakildimi hatirlamiyorum bakmam lazim eski tahlil sonuclarimaFikrim yok canım bu testle alakalı ama gebeliğin ilk zamanında da yapılıyor bu testler o zaman ne çıkmıştı acaba? Sonuçların varsa bak bir istersen.
Verdiği tarih aslında uygun sezeryana göre canım. Ama doktorun tarzı sıkıntılı anladığım kadarıyla. Sezeryanı nasılmış araştırdın mı? İyiyse önemli değil zaten az kaldı kaç kere göreceksin doğuma kadar.Merhaba kızlar, doktor kontrolüne gittim bugün, 32 de doktor değiştirmiştim ücret yüzünden. Doktor beni kabul etti ama pek de hoşnut değildi sanki , takipli hastası değilim diye, kan değerlerim düşük çıktı takviye verilmeli acilde falan dedi BN de ilaçlarla toplamaz mı deyince bağırıp azarladı resmen şaşırdım ben de. 26 marta sezeryan günü verdi esinle konuş kabul ediyorsanız netleşsin diyerek kestirip attı. Tavırları çok kabaydı. Kendi doktorum 7 bin bu doktor 3 bin o yüzden geçtim ama tavrı karşısında nasıl bit yol izlemeliyim. Önceki Doğumum sezeryan zaten sezeryan olacak ama böyle hemen tarih vermesi falan garip geldi sizce ne yapmalıyım
Benim kızlardan kalma var canım ev tipi anakucağı çok da kullandım memnundum. Bebeğin huyuna suyuna göre belki elektriklilerden de mi alsam diyorumKızlar şu tarz bişey aldınız mı çok kararsızım uzun süre kullanılmıyor ama başlarda da iş görür diye düşünüyorum bunun da yorumları iyi, fikri olana açığım
Evet canm ben aldim . Kisa sureli kullanim icin diye ılkte almamistim ama cok ihtiyac duymustum bu kez aldim gayet lazim olacakKızlar şu tarz bişey aldınız mı çok kararsızım uzun süre kullanılmıyor ama başlarda da iş görür diye düşünüyorum bunun da yorumları iyi, fikri olana açığım
İnanmıyorum yaKızlar bilin bakalım ne oldu? Annem aradı dizlerine iğne yaptırmış, çok ağrımaya başlamış gelemicekmişpazartesi gelirim diyor bir de. Sen zahmet etme ben haftasonu gelirim sana dedim bir daha uğraşmamak için. Kesin yarın da iyi olursa dizleri geliyorum diye arar. Valla ne desem, napsam bilemedim...
çok iyi yapıyorsun Baharcim. herşey planladığımız gibi gitmiyor. sağlık huzur olsun da gerisi boş. ben de senin gibi düşünüyorum. benim de kafamda bir dolu plan var ama olmazsa olmaz yapacak bir şey yok.Kızlar çok kasmayın kendinizi. Kendimden ornek vereyim, ani dogum yaptim halilari eve gelince yikamaya gonderdim. Dun geldi halilar her yerde kilim var henuz serilmedi. Oglumda yerde kilimleri tutmuyor oraya buraya topluyor. Ev cok daginik gorunuyor. Baska daginiklikta var tabi. Hamileyken temizlik yaptim yaptim ne oldu son haftalara hali biraktim. Simdi daha kotu oldu. Ve bebek gormeye gelen gelene kimi haberli, kimi habersiz. Ben uzun oturacak olanlarada, askim canim bitanem sunu yapalim yiyelim bunu yapalim söyle olsun boyle olsun. Diye diye hersey yapiliyor caylar borekler cokta guzel zaman geciriyorum. Anin tadini cikariyorum mutluyum etrafimdakileride mutsuz etmiyorum. Ne yapayim iylesince hepsini yaparim.Temizlige birinide alamiyorum gelen kadinin pesinde oglum rahat vermez. Bebek durmaz biraz daha varsin evi b.. götursun
Elektrikliler baya pahalı yaBenim kızlardan kalma var canım ev tipi anakucağı çok da kullandım memnundum. Bebeğin huyuna suyuna göre belki elektriklilerden de mi alsam diyorumyarın bime geliyor bunun bir benzeri
Hangisinden aldın canım atabilir misinEvet canm ben aldim . Kisa sureli kullanim icin diye ılkte almamistim ama cok ihtiyac duymustum bu kez aldim gayet lazim olacak
Sezeryan ı çok iyiymiş herkes çok pozitif şeyler yazmış diye bu doktoru seçtim, tabi herkes çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu da yazmıştı, ama ben odaya girdiğim andan itibaren bir negatiflik bir kabalık hali vardı, belki kendince o da haklı 36 ya gelmişim ve pat diye karşısına çıkıyorum ama kabul ettiyse de ona göre davranması lazım, anne ilgisi beklemiyorum doktordan ama bi dahaki randevuya gitmeye korkuyorum açıkçası, o kdr tahliller birşeyler istediki birini yaptırmayı unutmuşum şimdi haftaya da onun için haşlayacak beni kesin :/Verdiği tarih aslında uygun sezeryana göre canım. Ama doktorun tarzı sıkıntılı anladığım kadarıyla. Sezeryanı nasılmış araştırdın mı? İyiyse önemli değil zaten az kaldı kaç kere göreceksin doğuma kadar.
Anti hbs olmasın?Merhaba kizlar doktorum benden testler istemistii HBsaG pozitif cikmis 3.22,referans araligi 0 - 0.99 yaninada aciklama yapmislar iki kez calisilmistir yalanci pozitiflik klinik degerlendirme önerilir yazilmis panikledim hbsag hepatit b anlamina geliyor basina boyle bir durum gelen varmi yada bu durumdan anlayan varmi kendi doktoruma mesaj attim donmedi panikledim yarin sabah gidicem doktora ama icim cok huzursuz
Paranla rezil mi olacaksın? Ne hakla bağırır sana? Yönetime şikayet et bence.Merhaba kızlar, doktor kontrolüne gittim bugün, 32 de doktor değiştirmiştim ücret yüzünden. Doktor beni kabul etti ama pek de hoşnut değildi sanki , takipli hastası değilim diye, kan değerlerim düşük çıktı takviye verilmeli acilde falan dedi BN de ilaçlarla toplamaz mı deyince bağırıp azarladı resmen şaşırdım ben de. 26 marta sezeryan günü verdi esinle konuş kabul ediyorsanız netleşsin diyerek kestirip attı. Tavırları çok kabaydı. Kendi doktorum 7 bin bu doktor 3 bin o yüzden geçtim ama tavrı karşısında nasıl bit yol izlemeliyim. Önceki Doğumum sezeryan zaten sezeryan olacak ama böyle hemen tarih vermesi falan garip geldi sizce ne yapmalıyım
Haklısın aslında önemli olan güzel vakit geçirmek tabi ama yine de insan anlayış bekliyor.Gelsin kuzum anne o. Seni anlar iki tatlı sohbete bakar, yediginizin içtiğinizin ne önemi var. Bana kim gelmek istese buyur gel canım diyorum. Geldiklerindede sakin kusuruma bakmayin evimi, yedimi içtimi görmeyin Diyorum, nasilsa bana geldiniz diyirum. Candan ve icten karşilıyorum herkezi ne dagıniklik goruyorlar ne bir eksik. Gecirilen kaliteli zamana bakıyorlar. Sen sevimli halinle hos sohbet agarla yeter.
Daha once resim atmistim ama Simdi foto yok canm a101 e gelmisti ordan aldimHangisinden aldın canım atabilir misin
Canim benim kesinlikle haklısın. Anlayışlı olmaları lazim herkesin. Ozaman anlayışlı olmayanları takmıyoruz kafaya, olanla ağırlıyoruz yorulmuyoruz. Bazen ne yaparsan yap memnun edemezsin insanları, sen yıpranırsın. Oldugu kadar de geç, lafmı soylediler cokta duyma. Hayatta hersey geçiyor.Haklısın aslında önemli olan güzel vakit geçirmek tabi ama yine de insan anlayış bekliyor.
Ben de prensesimi uyuttm onu izliyorumYa mucize doktor yine beni benden alıyor
Canım bebeğin nasıl? Sen toparlanabldn mi?Canim benim kesinlikle haklısın. Anlayışlı olmaları lazim herkesin. Ozaman anlayışlı olmayanları takmıyoruz kafaya, olanla ağırlıyoruz yorulmuyoruz. Bazen ne yaparsan yap memnun edemezsin insanları, sen yıpranırsın. Oldugu kadar de geç, lafmı soylediler cokta duyma. Hayatta hersey geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?