2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Fikrim yok canım bu testle alakalı ama gebeliğin ilk zamanında da yapılıyor bu testler o zaman ne çıkmıştı acaba? Sonuçların varsa bak bir istersen.

Doktorun tarzi hic hos degilmis bu sekilde davranamaz sana, bendede kansizlik fazla cikti gun asiri kan serumu aldim 5 defe bugunde sonuclarim cikmis cokta yukselmemis yarin dahiliyeye tekrar gorunucem bakalim.ne diyecek son aya geldik son ay yeni seyler cikiyor ortaya ama sunu soylemeliyim doktoruna guvenmen isinman cok onemli

Verdiği tarih aslında uygun sezeryana göre canım. Ama doktorun tarzı sıkıntılı anladığım kadarıyla. Sezeryanı nasılmış araştırdın mı? İyiyse önemli değil zaten az kaldı kaç kere göreceksin doğuma kadar.

Kızlar şu tarz bişey aldınız mı çok kararsızım uzun süre kullanılmıyor ama başlarda da iş görür diye düşünüyorum bunun da yorumları iyi, fikri olana açığım

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-05-21-00-59-765_trendyol.com.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar çok kasmayın kendinizi. Kendimden ornek vereyim, ani dogum yaptim halilari eve gelince yikamaya gonderdim. Dun geldi halilar her yerde kilim var henuz serilmedi. Oglumda yerde kilimleri tutmuyor oraya buraya topluyor. Ev cok daginik gorunuyor. Baska daginiklikta var tabi. Hamileyken temizlik yaptim yaptim ne oldu son haftalara hali biraktim. Simdi daha kotu oldu. Ve bebek gormeye gelen gelene kimi haberli, kimi habersiz. Ben uzun oturacak olanlarada, askim canim bitanem sunu yapalim yiyelim bunu yapalim söyle olsun boyle olsun. Diye diye hersey yapiliyor caylar borekler cokta guzel zaman geciriyorum. Anin tadini cikariyorum mutluyum etrafimdakileride mutsuz etmiyorum. Ne yapayim iylesince hepsini yaparim.Temizlige birinide alamiyorum gelen kadinin pesinde oglum rahat vermez. Bebek durmaz biraz daha varsin evi b.. götursun

Kızlar şu tarz bişey aldınız mı çok kararsızım uzun süre kullanılmıyor ama başlarda da iş görür diye düşünüyorum bunun da yorumları iyi, fikri olana açığım
Benim kızlardan kalma var canım ev tipi anakucağı çok da kullandım memnundum. Bebeğin huyuna suyuna göre belki elektriklilerden de mi alsam diyorum yarın bime geliyor bunun bir benzeri

Evet canm ben aldim . Kisa sureli kullanim icin diye ılkte almamistim ama cok ihtiyac duymustum bu kez aldim gayet lazim olacak

İnanmıyorum ya

çok iyi yapıyorsun Baharcim. herşey planladığımız gibi gitmiyor. sağlık huzur olsun da gerisi boş. ben de senin gibi düşünüyorum. benim de kafamda bir dolu plan var ama olmazsa olmaz yapacak bir şey yok.

Sezeryan ı çok iyiymiş herkes çok pozitif şeyler yazmış diye bu doktoru seçtim, tabi herkes çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu da yazmıştı, ama ben odaya girdiğim andan itibaren bir negatiflik bir kabalık hali vardı, belki kendince o da haklı 36 ya gelmişim ve pat diye karşısına çıkıyorum ama kabul ettiyse de ona göre davranması lazım, anne ilgisi beklemiyorum doktordan ama bi dahaki randevuya gitmeye korkuyorum açıkçası, o kdr tahliller birşeyler istediki birini yaptırmayı unutmuşum şimdi haftaya da onun için haşlayacak beni kesin :/

Anti hbs olmasın?
Paranla rezil mi olacaksın? Ne hakla bağırır sana? Yönetime şikayet et bence.

Haklısın aslında önemli olan güzel vakit geçirmek tabi ama yine de insan anlayış bekliyor.

Haklısın aslında önemli olan güzel vakit geçirmek tabi ama yine de insan anlayış bekliyor.
Canim benim kesinlikle haklısın. Anlayışlı olmaları lazim herkesin. Ozaman anlayışlı olmayanları takmıyoruz kafaya, olanla ağırlıyoruz yorulmuyoruz. Bazen ne yaparsan yap memnun edemezsin insanları, sen yıpranırsın. Oldugu kadar de geç, lafmı soylediler cokta duyma. Hayatta hersey geçiyor.

Canım bebeğin nasıl? Sen toparlanabldn mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…