Aayy bu bebek kısmını görmemştim fenaymş allahım korusun bebeklerimiziBen de prensesimi uyuttm onu izliyorum
İçim değişik oldu ya Allah hiçbir anneyi öyle sınamasınBen de prensesimi uyuttm onu izliyorum
Sorma boğazım düğüm düğüm izliyorum. Dokunsalar ağlayacağımAayy bu bebek kısmını görmemştim fenaymş allahım korusun bebeklerimizi
Bu mesajı yazdktan sonra gördm ben de o sahneyi. Allahım korusunİçim değişik oldu ya Allah hiçbir anneyi öyle sınamasın
Dogum pozisyonundadır inş aklını kurcalama bence benide nstye almıyor doktor doğuramıycam galibaBenim yaklaşık 27den beri doğum pozisyonundaydı suan ne durumda bilmiyorum 36.haftada gidicem tekrar. İnşaallah doğum pozisyonundadır
Niye almıyr canım? Beni de almadı gerek yok dedi o nası bişeyseDogum pozisyonundadır inş aklını kurcalama bence benide nstye almıyor doktor doğuramıycam galibaeşim ne uzun bir hamilelik diyor
Haklısın canım en doğrusu bu.Canim benim kesinlikle haklısın. Anlayışlı olmaları lazim herkesin. Ozaman anlayışlı olmayanları takmıyoruz kafaya, olanla ağırlıyoruz yorulmuyoruz. Bazen ne yaparsan yap memnun edemezsin insanları, sen yıpranırsın. Oldugu kadar de geç, lafmı soylediler cokta duyma. Hayatta hersey geçiyor.
Off evet o kızım dedikçe ben ister istemez kendimi onun yerine koydumYa mucize doktor yine beni benden alıyor
Rahim uzunluguna baktı sancı var mı diye sordu yok cevabını duyunca gerek yok dedi bende anlamadım bu sefer alır diyodum 1 nisana kadar gelmezse sezeryan dedi sadece haftaya alıcakmış amaNiye almıyr canım? Beni de almadı gerek yok dedi o nası bişeyse
Bana da sordu yok dedm aynen ama hata mı ettm diyorum buara çünkü aşırı sertleşiyo özellikle bu son günlerde. Gidip tekrar konuşasım var benim de. Çünkü 3 hafta sonra gel dediRahim uzunluguna baktı sancı var mı diye sordu yok cevabını duyunca gerek yok dedi bende anlamadım bu sefer alır diyodum 1 nisana kadar gelmezse sezeryan dedi sadece haftaya alıcakmış ama
Benim annem her geldiğinde veya gittiğimizde doldurur saklama kaplarını eşimin sevdiği ayrı benimki ayrı oluyor.geldi eşim yurtdışındayken yapma dediğim halde koltukları bile yıkamış.yardımcı alcam demiştim ama içi rahat etmemiş.seninki galiba sana çok güveniyor diyorum ben açıkça eskisi gibi değilim hijyen ancak saglıyorum dagınıkmış,bir sürü pasta börek yemek yapamam zaten iki lokma yiyorum burnumdan getirmesin torununu göstermemHaklısın canım en doğrusu bu.
Off evet o kızım dedikçe ben ister istemez kendimi onun yerine koydum
Benim sertleşmede olmuyor.bencede bunu dile getir tek tek şikayetlerimi dinliyor beslenme ile ilgili seyleri soruyor.bende sorularımı soruyorum 3 haftada çokmuş benimki çokta hareketli sıpa reflüm aktif hiç inmedi göbek top gibi doğum zamanı var galiba çok saglıklısınız diyor boyu mas iyi uzamış kilosuda ii kendimizi telaşlandırıyoruz diyorum bazendeBana da sordu yok dedm aynen ama hata mı ettm diyorum buara çünkü aşırı sertleşiyo özellikle bu son günlerde. Gidip tekrar konuşasım var benim de. Çünkü 3 hafta sonra gel dedidoğuma günler kala olmş oluyo
Valla bana mı güveniyor çenesine mi bilemedimBenim annem her geldiğinde veya gittiğimizde doldurur saklama kaplarını eşimin sevdiği ayrı benimki ayrı oluyor.geldi eşim yurtdışındayken yapma dediğim halde koltukları bile yıkamış.yardımcı alcam demiştim ama içi rahat etmemiş.seninki galiba sana çok güveniyor diyorum ben açıkça eskisi gibi değilim hijyen ancak saglıyorum dagınıkmış,bir sürü pasta börek yemek yapamam zaten iki lokma yiyorum burnumdan getirmesin torununu göstermem
Benmki de çok aşırı hareketli kızım gibi değl hiç. Belki de buna alışık olmadığım içindr belki sertleşiyo dedğmde kendni dayıyodur işte anlamadığm için bazen tedrgn oluyrum. O yüzden gtcem bi hafta sonra faln. Benm doktrum da sennki gibi sen de o da sağlıklı görnyosnz diyo ama neblmBenim sertleşmede olmuyor.bencede bunu dile getir tek tek şikayetlerimi dinliyor beslenme ile ilgili seyleri soruyor.bende sorularımı soruyorum 3 haftada çokmuş benimki çokta hareketli sıpa reflüm aktif hiç inmedi göbek top gibi doğum zamanı var galiba çok saglıklısınız diyor boyu mas iyi uzamış kilosuda ii kendimizi telaşlandırıyoruz diyorum bazende
Geçmiç olsun canım. Son zamanlar zor geçiyo biraz her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz lazm sanırım. Kendine dikkat et dinlen bol bolKızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
Asılı olunca anti hbs pozitif, diğeri negatif cikiyodu sanki. Beni de korkutmustu da acildeki doktor, ben sonra iki doktora daha sordum o yüzden. Korkma ama dahiliyeye bir görün. Bebek doğar doğmaz asi yapiliyormus. Bilinmesi güzel bir şey.
Benimkide erkek bebek birde ilk bebegim tecrubesizlikte var bazen asiri hareket ediyor korkuyorum diyorum kasiliyormu ne ams doktorum hersey normal dedi nst de sanci cikmadi erkek bebekler hareketli oluyor karinda oyle soluyorlar.Benmki de çok aşırı hareketli kızım gibi değl hiç. Belki de buna alışık olmadığım içindr belki sertleşiyo dedğmde kendni dayıyodur işte anlamadığm için bazen tedrgn oluyrum. O yüzden gtcem bi hafta sonra faln. Benm doktrum da sennki gibi sen de o da sağlıklı görnyosnz diyo ama neblm
Çok geçmiş olsun canım. Hastanelere çok dikkat edin mutlaka maske takın canım. Ben corona virüsünün Türkiye'de olmadığına inanmıyorum. Mutlaka önleminizi alın. Allah korusun. İnşallah ilaçların iyi gelir. Geçmiş olsunKızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?