Geçmiş olsun canım. Evet hafif eğimli uzanmak bana da çok iyi geliyor. Oturunca bebek sıkışıyor çünkü.Kızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
Evet sanırım öyle. Şekilden şekile giriyo göbeğim ya şaşıp kalıyorm bazenBenimkide erkek bebek birde ilk bebegim tecrubesizlikte var bazen asiri hareket ediyor korkuyorum diyorum kasiliyormu ne ams doktorum hersey normal dedi nst de sanci cikmadi erkek bebekler hareketli oluyor karinda oyle soluyorlar.
Banada öyle dedi devlette ki 37 den sonra başlıyoruz demişti bugun gittiğim özel muayenedeki doktorun sekreteri haftamı söyleyince gelmiş gününüz çekelim dedi. Ve sancım çıktı. Doktor da erken doğum için çok önemli nst dedi böyle giderse sen doğurusun 10 güne dedi. İlaç kullanmaya başladım işte. Nst önemliymiş gerçektenNiye almıyr canım? Beni de almadı gerek yok dedi o nası bişeyse
Gecmis olsun bende gecen haftalarda enfeksiyonla ugrastim serumlar yedim bebek cok rahatsiz etmisti beni sanirim enfeksiyondan sert hareketler yapiyorlar.Geçmiç olsun canım. Son zamanlar zor geçiyo biraz her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz lazm sanırım. Kendine dikkat et dinlen bol bol
Tasiyici olunca ne oluyor yani virus var etkisimi yok ezelden beri varda benimmi haberim yok anlayamadimki?Ben de taşıyıcıyım. Bu sıkıntı değilki canını sıkma boşuna
Benm bildiğim 34 ten itibaren 2 haftada bir hatta bazı durumlarda haftada bir olması gerekymş nst nin. Kızımda 34 ken almştı doktr nst ye. Şimdi başka bi ildeyim. Burası baya bi serbest bu konuda. Ne zamn geliyim diye sormasam gel bile demcek yani. Nst yi ben sordum kendi hiç konusunu bile açmamıştı.Banada öyle dedi devlette ki 37 den sonra başlıyoruz demişti bugun gittiğim özel muayenedeki doktorun sekreteri haftamı söyleyince gelmiş gününüz çekelim dedi. Ve sancım çıktı. Doktor da erken doğum için çok önemli nst dedi böyle giderse sen doğurusun 10 güne dedi. İlaç kullanmaya başladım işte. Nst önemliymiş gerçekten
Bende hissetmemiştim hatta nst çekelim dediğinde Sancı falan hissetmiyorum gayet iyiyim demiştim ama çıktı malesefBana da sordu yok dedm aynen ama hata mı ettm diyorum buara çünkü aşırı sertleşiyo özellikle bu son günlerde. Gidip tekrar konuşasım var benim de. Çünkü 3 hafta sonra gel dedidoğuma günler kala olmş oluyo
İşte ben de bundan korkuyrum anlamamaktan. Bebek mi dayıyo kendini yoksa sancı mı kasılma mı anlamıyrum. Kızım aşırı sakin bi bebekti çünkü. Bu çok farklı. Kesnlkle gtmeliyim ya ben de. Bi baksın bakalım en azından içim rahat eder ne kaybederimkiBende hissetmemiştim hatta nst çekelim dediğinde Sancı falan hissetmiyorum gayet iyiyim demiştim ama çıktı malesefkendimi daha dikkatli dinliyorum akşamdan beri baya sertleşir duruyor karnım
Geçmiş olsun. İstirahat etmek gerekiyor sanırım bundan sonra bol bolKızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
Ay maske de hiç aklıma gelmedi gidene dek, sancıyla uğraşırken.. Ama epey kalabalıktı özel olmasına rağmen hatta yatak boşalmasını bekledik muayene için, şaşırdım. İnşallah corona falan yokturÇok geçmiş olsun canım. Hastanelere çok dikkat edin mutlaka maske takın canım. Ben corona virüsünün Türkiye'de olmadığına inanmıyorum. Mutlaka önleminizi alın. Allah korusun. İnşallah ilaçların iyi gelir. Geçmiş olsun
Muhtemelen vardı senn haberin yoktu canım tabi varsa. O da kesin değl sanırım. Sen önce bi doktrnla konuş netleştr. Bebek doğar doğmaz emzirmeden önce bebeğe serum verylar iğne gibi aşı gibi bşy. Serum dediğime bakmayın. Ben de kzımda doktr serum dediğnde anlamamıştm iğneyle yaptılar. Bi 45 dk kadar bekleyp öyle emzrdim. Sıkıntı olmyr yani merak etme.Tasiyici olunca ne oluyor yani virus var etkisimi yok ezelden beri varda benimmi haberim yok anlayamadimki?
Benim 2 3 günlük bi durum hafiften kasık ağrımda vardı. Bende bebek sandım ama şimdi anlıyorum bebek olmadığını. Sertlik farklı bir durum gerçekten bebek değilmiş Yani. Zor birşey değil çeksinler tabi. Yarın ben tekrar çektireceğim.İşte ben de bundan korkuyrum anlamamaktan. Bebek mi dayıyo kendini yoksa sancı mı kasılma mı anlamıyrum. Kızım aşırı sakin bi bebekti çünkü. Bu çok farklı. Kesnlkle gtmeliyim ya ben de. Bi baksın bakalım en azından içim rahat eder ne kaybederimki
Sen yatak bulamafık boş deyince aklıma geldi arkadaşım doğum yaptı geçen gün oda yokmuş hastanede o günAy maske de hiç aklıma gelmedi gidene dek, sancıyla uğraşırken.. Ama epey kalabalıktı özel olmasına rağmen hatta yatak boşalmasını bekledik muayene için, şaşırdım. İnşallah corona falan yoktur
Geçmiş olsun canimKızlar bugun randevum vardı hiç iyi şeyler duymadımnst de sancım çıktı kilosunda 2600 olmuş çok artmış 33+3 deyim kaç kere ölçtü baş karın hep 36+6 çıktı. Nidilat başladı. 2 gündür bşraz tuhaflık hissediyordum. Hafiften sol kaşıkta adet olmadan önce ki ince bi ağrı gibi. Ama 2 3 hafta daha ertelemek gerekiyor dedi. Bilmiyorum ne olacak. Eşimde yanımda değil Bi haftadır kayınpederim için karaciğer mide kanseri dediler durumu kötü başka bi ilde onun yanına gitti onun içinde şok oldu bu haberler bakalım ne olacak
Düşünmeleri lazim tabi ama çok kızma düşündüğünden geliyordur benimde yanımda kimse yok, kendimi yalnız hissediyorumCanım hemen arkamızda oturuyor. 3metre aramız. Gelmeden ara da denmiyor onun için. Size yazdıktan 5 dk sonra yine geldi. Uzanmıştım. Açtım kapıyı napıyorsun dedi yatıyorum dedim. İyi sana geldim dedi girdi içeri. Ne diyeyim ki bilerek yatıyorum diyorum. Ona rağmen giriyor.
Bu sınır bozucu iste herkeste virüs salgın var birde yeni doğum yapacaksin ben sakin olamazdım bu konuda..Ay ben de çok sinirliyim.. ben 25-30 Mart arası doğum yapacağım.. eşimin bir akrabasının İstanbul’da düğünü varmış 9 Nisan kına 12 Nisan düğünmüş.. ben de kayınvalidem o zaman gelir diye düşündüm hem ben biraz toparlanırım hem o düğüne katılır burada sorun yok.. ama eşimin halası, oğlu gelini,torunu ve eşi yani 5 i geleceklermiş araba ile onlar sa görümcem de yer yok diye otelde kalırız demişler... kaynanam da bana hiç sorma gereği duymadan onların evi (bizim yani) ne güne duruyor diyerek üç gün bize yatılı misafir davet etmiş ki ben seEryan olucam bir sürü mikrop var ülkede onlar kona düğün gezecek ben evde sezeryanlı halim ile oturucam, muhtemelen iş bekleyecekler, kayınvalidem beklemezler onlar sa yapr ben de diyor ama o kadar insan yat kalk gece uykusuz dikişli üstelik düğüne gelen başka Kişiler de çocuğu görmeye gelir herhalde.. ben bu insanları bir kere gördüm iki erkek üç kadın bir de kayınvalide, muhtemelen bir de başka kuzen iki çocuğu ile gelecek gibi bir sinyal aldım çocuğun ufalan kıyagetleri Kınaya gelince getiririm dedi ki muhtemelen o bahane ile kalacak... cıldırdım kalmalarına ayrı, bana sormadan karar verilmesine ayrı.. eşim de annem davet etsin halamlar gelmez, o da düşünememiştir, çok abartıyorsun , kuzenim de kocaelinde gece döner diyor ama onları bırakmak bahanesi ile uğrayınca eşim geç oldu kalın der onlar da kalır muhtemelen.. anneme giderim diyorum ayıp olur diyor hadi bunu geçtim annene söyle bu sefer sussam bile bir saha bana sormadan biri gelirse kabul etmem buna da engel olmaya çalış dedim.. bakalım ne olacak daha doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum..
Kız sen niye kendini o kadar yoruyorsun son aylar zaten yapma canını düşün, kimsede konuşamaz konuşanında kendi ayıbıdır hiç takılma valla bebeğini dusun, ben her hafta dip köşe temizlik yapardım en son annem geldi sagolsun 65 yasi gecti kendisi zorla yardım etti 3 hafta oluyor dahada ellemedim..Kızlar bilin bakalım ne oldu? Annem aradı dizlerine iğne yaptırmış, çok ağrımaya başlamış gelemicekmişpazartesi gelirim diyor bir de. Sen zahmet etme ben haftasonu gelirim sana dedim bir daha uğraşmamak için. Kesin yarın da iyi olursa dizleri geliyorum diye arar. Valla ne desem, napsam bilemedim...
Bilemedim canim doktor bir tuhaf davranmış, sezeryanda ıyi fiyatda uygun diyorsun, benim başına gelecek olsa 3 u 5 i düşünmem fazla veririm gerekirse çünkü iletişim ve güven bu durumda çok onemliMerhaba kızlar, doktor kontrolüne gittim bugün, 32 de doktor değiştirmiştim ücret yüzünden. Doktor beni kabul etti ama pek de hoşnut değildi sanki , takipli hastası değilim diye, kan değerlerim düşük çıktı takviye verilmeli acilde falan dedi BN de ilaçlarla toplamaz mı deyince bağırıp azarladı resmen şaşırdım ben de. 26 marta sezeryan günü verdi esinle konuş kabul ediyorsanız netleşsin diyerek kestirip attı. Tavırları çok kabaydı. Kendi doktorum 7 bin bu doktor 3 bin o yüzden geçtim ama tavrı karşısında nasıl bit yol izlemeliyim. Önceki Doğumum sezeryan zaten sezeryan olacak ama böyle hemen tarih vermesi falan garip geldi sizce ne yapmalıyım
Bu filmde benim psikolojimi bozuyor rüyama giriyor o sahneyi izlemedim bu sebepten :)Ya mucize doktor yine beni benden alıyor
çok geçmiş olsun canim. dinlenince geçer inşallah, ilaclar da şifa olur. oturmak konusunda benim doktorum da ayni şeyi söylüyor.Kızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
Hadi yaa.. Ay inşallah bize öylesi denk gelmez. Rabbim hayırlısıyla rast getirsin işlerimizi..Sen yatak bulamafık boş deyince aklıma geldi arkadaşım doğum yaptı geçen gün oda yokmuş hastanede o günhepsi doluymuş rezil oldular bu nedr ya
Geçmiş olsun canım bi bitmedi şu enfeksiyon inşallah bebeklerimize birşey olmadan sağlıkla kavuşalım inşallah. ZamanındaKızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
Amin canım. Ben de aynı hastanede doğum yapcam bi tedrgn oldum ya. Neyseki sonradan süit odayı ayarladılar ama ekstra para ve zahmetle.Hadi yaa.. Ay inşallah bize öylesi denk gelmez. Rabbim hayırlısıyla rast getirsin işlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?