Bizim doktor nst ye yönlendiriyor ayrıca randevu almıyorum.kızlar sağlık ocaklarında nst yok değil mi ?hastahanede nst için illa randevu mu almak gerek ?
Bizim doktor nst ye yönlendiriyor ayrıca randevu almıyorum.
Yarin sabah doktorla gorusucem bakalim ne diyecek stres oldum resmen insallah kotu bisey cikmazMuhtemelen vardı senn haberin yoktu canım tabi varsa. O da kesin değl sanırım. Sen önce bi doktrnla konuş netleştr. Bebek doğar doğmaz emzirmeden önce bebeğe serum verylar iğne gibi aşı gibi bşy. Serum dediğime bakmayın. Ben de kzımda doktr serum dediğnde anlamamıştm iğneyle yaptılar. Bi 45 dk kadar bekleyp öyle emzrdim. Sıkıntı olmyr yani merak etme.
Kızlar çok kasmayın kendinizi. Kendimden ornek vereyim, ani dogum yaptim halilari eve gelince yikamaya gonderdim. Dun geldi halilar her yerde kilim var henuz serilmedi. Oglumda yerde kilimleri tutmuyor oraya buraya topluyor. Ev cok daginik gorunuyor. Baska daginiklikta var tabi. Hamileyken temizlik yaptim yaptim ne oldu son haftalara hali biraktim. Simdi daha kotu oldu. Ve bebek gormeye gelen gelene kimi haberli, kimi habersiz. Ben uzun oturacak olanlarada, askim canim bitanem sunu yapalim yiyelim bunu yapalim söyle olsun boyle olsun. Diye diye hersey yapiliyor caylar borekler cokta guzel zaman geciriyorum. Anin tadini cikariyorum mutluyum etrafimdakileride mutsuz etmiyorum. Ne yapayim iylesince hepsini yaparim.Temizlige birinide alamiyorum gelen kadinin pesinde oglum rahat vermez. Bebek durmaz biraz daha varsin evi b.. götursun
Kızlar acilden eve yeni geldim. Bugün malum sancım vardı ya karnımda, geçer gibi olmuştu ama akşam yine kitledi beni hareket edemedim. Acile gittik başta pişman oldum eve dönelim dedim. Öksürenler hapşıranlar nasıl dolu nasıl.. Korktum. Nöbetçi kadın doktoru yokmuş benim doktorumla görüştü acil doktoru, idrar tahlili yapıldı nst çekildi. O sırada benim ağrı geçti tabi.. Nst iyi çıktı. Karnım giderken sertti orada hep yumuşadı. Ebe hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür.. Ayakta kalma ama oturma da dedi. Oturmanın ayakta durmaktan farkı yokmuş bu arada dik durduğu için vücut.. Belden yukarısı hafif eğimli sırt üstü uzanmak iyi gelirmiş. Neyse.. İdrarımda yine bol enfeksiyon çıktı tabi ki.. 2 tane anbiyotik yazdırdı doktorum, onlara başladım hemen.. İnşallah iyi gelir. Yarına da rapor yazdırdım dinleneyim diye.. Benden haberler böyle..
kızlar park yatakmı anne yanı besık mı alayım ?
Taşıyıcı olmk kötü bşy değl ben doğdum doğalı taşıyıcıym. Annemden geçmiş o zamn yaptrmamşlar aşı faln geçmş. Artık çaresi var herşeyn merak etmeYarin sabah doktorla gorusucem bakalim ne diyecek stres oldum resmen insallah kotu bisey cikmaz
Evet prosedür böyleymş normalde. Benm doktr çok rahat çıktıBizim doktorda 34. Haftada Nst ye bakmaya başlıyoruz sonra her hafta geleceksin bakacağız dedi.
İkisi bir arada olanlar var canım. Hem mobilya hem kumaş olanlarda. Bence onlardan al.kızlar park yatakmı anne yanı besık mı alayım ?
Bir gece başka bir yerde kalman lazım. O şekilde olur neden olmasın?Kızlar hemen bir soruyla araya kaynayabilir miyim?
Ben evi boyatmak istiyorum. Çocuğun odası dahil. Sizce bebeğe bir zararı olur mu?
Bu zamana kaldı mecbur pazartesi düşünüyorum ama korkuttular beni biraz zararı olur diye.
Evimde küçük bir günde biter aslında.
Boyası baya batıyor gözüme, gelen giden olacak... Siz olsanız napardınız ya?
Bende de öyle ancak doktorum farklı bir ilde. Benim bulunduğum şehirde de devlet hastahanesi dışında hastahane yok . Doktorum uzaktan geldiğimi bildiği için nst yi bulunduğun yerde çektir , mesaj olarak gönder dedi . Ancak devlet hastahanesinden de normal randevu bulmak ne mümkünBizim doktor nst ye yönlendiriyor ayrıca randevu almıyorum.
bir gecelik gidebileceğin bir yer varsa aslında çok iyi olur. doğuma kadar da boya kokusu vs kalmaz bence. iyice havalandirinca. kapi boyamadiktan sonra duvar boyasi çok kokmuyor ki.Kızlar hemen bir soruyla araya kaynayabilir miyim?
Ben evi boyatmak istiyorum. Bebeğin odası dahil. Sizce bebeğe bir zararı olur mu boyayı solumanın?
Bu zamana kaldı mecbur pazartesi düşünüyorum ama korkuttular beni biraz zararı olur diye.
Evimde küçük bir günde biter aslında.
Boyası baya batıyor gözüme, gelen giden olacak... Siz olsanız napardınız ya?
ben bir dönem devlet hastanesine gittim. normal poliklinik bölümünde randevusuz nst çekmiyorlar. doktor bir kağıt veriyor onla gidiliyor ama acilde ağrım var diyene çekiyorlarmış galiba. bizim burda hep bir alışkanlık var hemen soruyorlar doktorun kim diye. heryerde sormuyorlarmis amaBende de öyle ancak doktorum farklı bir ilde. Benim bulunduğum şehirde de devlet hastahanesi dışında hastahane yok . Doktorum uzaktan geldiğimi bildiği için nst yi bulunduğun yerde çektir , mesaj olarak gönder dedi . Ancak devlet hastahanesinden de normal randevu bulmak ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?