2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yarin sabah doktorla gorusucem bakalim ne diyecek stres oldum resmen insallah kotu bisey cikmaz

Vallahi hepimizin yapması gereken. Ben bir ara kendimi öyle çok üzdüm öyle çok strese soktum ki. Şimdi yavaş yavaş başladım işte yola koymaya. Ne gerek varmış. Gerçekten anı kaçırıyoruz ya.

Çok çok geçmiş olsun. Tekrar yaşanmasın inşallah.

kızlar park yatakmı anne yanı besık mı alayım ?

Anne yanı beşiği çok kısa süre diğerini yıllarca kullanırsın canım. Bebek hareketlenene kadar anne yanı, sonrasında beşiğini almayı düşünüyorum ben.

Kızlar hemen bir soruyla araya kaynayabilir miyim?
Ben evi boyatmak istiyorum. Bebeğin odası dahil. Sizce bebeğe bir zararı olur mu boyayı solumanın?
Bu zamana kaldı mecbur pazartesi düşünüyorum ama korkuttular beni biraz zararı olur diye.
Evimde küçük bir günde biter aslında.
Boyası baya batıyor gözüme, gelen giden olacak... Siz olsanız napardınız ya?

Bir gece başka bir yerde kalman lazım. O şekilde olur neden olmasın?

Bizim doktor nst ye yönlendiriyor ayrıca randevu almıyorum.
Bende de öyle ancak doktorum farklı bir ilde. Benim bulunduğum şehirde de devlet hastahanesi dışında hastahane yok . Doktorum uzaktan geldiğimi bildiği için nst yi bulunduğun yerde çektir , mesaj olarak gönder dedi . Ancak devlet hastahanesinden de normal randevu bulmak ne mümkün

bir gecelik gidebileceğin bir yer varsa aslında çok iyi olur. doğuma kadar da boya kokusu vs kalmaz bence. iyice havalandirinca. kapi boyamadiktan sonra duvar boyasi çok kokmuyor ki.

ben bir dönem devlet hastanesine gittim. normal poliklinik bölümünde randevusuz nst çekmiyorlar. doktor bir kağıt veriyor onla gidiliyor ama acilde ağrım var diyene çekiyorlarmış galiba. bizim burda hep bir alışkanlık var hemen soruyorlar doktorun kim diye. heryerde sormuyorlarmis ama

Tikkabilla geçmiş olsun canım aynenn öyle oturma sürekli uzan benim yatak hep açık hiç kapanmıyor. Kanepede fln rahat edemiyorum.
Ödev yaptırırken bile yatağımda yatarak yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…