2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım anlıyorum kötü bir niyeti yok ama her gün her gün de olmaz ki yani. Müsait miyim değil miyim düşünmesi lazım.
Ben de boyatacağım canım. Bir gecelik başka yerde kalabilirsin. Oda iyice havalanırsa birşey olmaz bence.

Kayınvalidem de kalabilirim aslında ama çok kararsızım. Bu süreçte ne kadar kararsız bir insan olduğumu anladım ben ya. Çok sinir bozucu.
Bence boyat sonrası bebekle daha zor. Gözüne batıyorsa iyice batar malum lohusa halleri iyice havalandır o gece de evde kalma hiç bir sey olmaz.

gecmis olsun canim
bol bol dinlen
ayni soruyu doktorun asistanina sordum doktor musait degildi.yapma daha iyi olur ama illa istiyorsanız boyama sirasinda orada bulunma ve o gece baska yerde kal dedi.boya kokusu bebege geçermiş
ben de kararsizim hem de nasil

Ah ya napsak acaba. Ben başka yerde kalma kısmına geriliyorum. Kayınvalideme gitmek istemiyorum nedense. Belki sadece bebeğin odasını boyatırım. Riske artmaya gerek var mı diğer türlü bilemedim.

O sıkıntı tabi. Ama bir şekilde almalısın ya da devletin aciline gidip sancın varmış gibi , Allah korusun, onlar önce nst ye bağlarlar diye düşünüyorum. Allah zamanında kolayca nasip etsin evlatlarımızı.

Yağlı boya değilse kokmaz boya canım. Duvar boyaları su bazlı artık kokusuz. Ben yazın yaptırdım oda oda yaptı adam biz o çıktıkca havalandırıp yerleştirdik 3 gün sürdü tavan boyası vs derken. Sen de oda oda yaptırırsın dabah ilk yatak odasını yapsın açık kalsın pencere akşama kadar bişey kalmaz zaten dediğim gibi yeni boyalar kokusuz. İçin de rahat eder

Canım mhrs daien randevu alamıyor musun devlet hastanesinden? Ben 1 hafta sonraya falan alabiliyorum. Geçen hafta aldım bakalım arada 2 farklı doktorun görmesi iyi olur düşüncesiyle

Canım mhrs daien randevu alamıyor musun devlet hastanesinden? Ben 1 hafta sonraya falan alabiliyorum. Geçen hafta aldım bakalım arada 2 farklı doktorun görmesi iyi olur düşüncesiyle
Bulunduğum ilçede mhrs tamamen kapalı , randevu için başvuruyorsun arada açılırsa 182 sana mesaj atıyor koş randevu dolacak diye tabi o da gecenin bir yarısı gelmez de denk gelirsen randevuyu yakalarsın . Tek doktor var o da zor yetişiyor . Yozgat il merkezi de bir hafta sonrası için randevulara baktım en erken 16 sı var o da işime yaramıyor . Gelecek hafta için lazım randevu , nst ye bakıp ona göre Kayseri’ye gel ya da gelme Diyecek .bir sonraki randevuyu nst ye göre verecek.

Günaydın kızlar nasılsınız bugun yardımcı geldi sabah erkenden evi temizliyor üstümden bi yük kalkacak bu iş hallolunca artık tamamen hazır olucam doğuma, dün de gelen giden temizlik konusulmuş benim annem falanda cok temiz ama benden beklemez hamileyim diye gelse kendi girişirdi cam pencere ne varsa o yorulmasın diye temizliğe birini aldım sırf gerçi gene yapar da duramaz

Günaydın kızlar.
36+0 olduk çok şükür
Dün hastanede çatı muayenesi çok yapıldı lekelenme hala geçmedi yaa sabah yine yoğun kahverengi bir leke geldi.
Nişanım gelse bilemicem diyorum

Ohh miss gibi eve gelsin minnoş.

Herkese günaydın ben dünki yorgunluktan sonra bayılmışım eşim grip oldu işe gitmedi bir de ona bakması çıktı başıma arka fonda çekmediğim dertler çile kalmadııııııı çalıyor

Geçmiş olsun canım bi bitmedi şu enfeksiyon inşallah bebeklerimize birşey olmadan sağlıkla kavuşalım inşallah. Zamanında
Sorma, hamilelikte yaptırdığım testlerden şu ana kadar temiz çıkan yok, artık bıktırdı enfeksiyon.. Ebe yine geçmezse serum tedavisi yapılır yoksa erken doğumu tetikleyebilir dedi.
Tikkabilla geçmiş olsun canım aynenn öyle oturma sürekli uzan benim yatak hep açık hiç kapanmıyor. Kanepede fln rahat edemiyorum.
Ödev yaptırırken bile yatağımda yatarak yaptırıyorum.
Okulda olunca uzanamıyor ki insan, neyse ki 1 haftam kaldı, ha gayret..

Günaydın kızlar.
36+0 olduk çok şükür
Dün hastanede çatı muayenesi çok yapıldı lekelenme hala geçmedi yaa sabah yine yoğun kahverengi bir leke geldi.
Nişanım gelse bilemicem diyorum
Ohh miss gibi eve gelsin minnoş.
Sağol teyzesi bu arada cok geçmiş olsun canım bolca dinlen senin minik de biraz aceleci gibi süpriz yapmasın
Canım geçmiş olsun dün yazamadım. Ay enfeksiyondan kurtulamadın sen de valla bu gebelik boyunca imtihan gibi. Önceden de bu kadar sık olurmuydun? İlaçları aksatma bişey olmaz korkma çok aşırı ilerleyip farkedilmeyince genelde sıkıntı cıkıyor. İnşallah sağ salim gününü tamamlicaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…