Kız koala dallarını mı kestilerHerkese günaydınben dünki yorgunluktan sonra bayılmışım eşim grip oldu işe gitmedi bir de ona bakması çıktı başıma arka fonda çekmediğim dertler çile kalmadııııııı çalıyor
Sağol canım, ben geçen sene martta e.coli tedavisi görmüştüm 1 hafta hastanede serum yedim çünkü öncesinde 2 hafta kullandığım antibiyotikler fayda etmemişti. Meğerse çok dirençliymiş ve var olan antibiyotiklerin yüzde 90ına tepki vermiyormuş. Sonra 2 ay ilaç kullandım. Geçti derken işte hamile kaldım ve enfeksiyon devam etti. Şu an o e.coli bakterisi üremiyor ama idrarda enfeksiyon çıkıyor, enfeksiyon doktoru da anlam veremedi. Yapacak bişi yok diyor. Tek temennim üreme olmaması çünkü bu sefer ilaç bulmak daha zor olacak ve bebiş varken de her ilacı kullanamam ki.. İnşallah şu kalan haftalarımda da sıkıntı çıkmadan atlatırım bu dönemi..Sağol teyzesibu arada cok geçmiş olsun canım bolca dinlen senin minik de biraz aceleci gibi süpriz yapmasın
Canım geçmiş olsun dün yazamadım. Ay enfeksiyondan kurtulamadın sen de valla bu gebelik boyunca imtihan gibi. Önceden de bu kadar sık olurmuydun? İlaçları aksatma bişey olmaz korkma çok aşırı ilerleyip farkedilmeyince genelde sıkıntı cıkıyor. İnşallah sağ salim gününü tamamlicaksın
Yok canım bak bu kumaş olanı örnek olarak.K Kuf bundan mı bahsediyorsun ;
Chicco Next2me Magic Anne Yanı Beşik Sand Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Chicco Next2me Magic Anne Yanı Beşik Sand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Eşine maske taktır ve salonda yatır bence, sana geçmesin dikkat et aman. Daya nane limonu zencefil çayıni falanHerkese günaydınben dünki yorgunluktan sonra bayılmışım eşim grip oldu işe gitmedi bir de ona bakması çıktı başıma arka fonda çekmediğim dertler çile kalmadııııııı çalıyor
Aa ben onu unuttum iyi miBim ganimetleriyahu insanlar sabah erkenden sıraya giriyormuş ya bu ne kadar kalabalık . Evimin hemen altı , tam 9 da gittim kimsecikler yok önünde . İyiymiş dedim içeri girdim ki millet uyumamış erkenden gelmiş herhalde ilk defa denk geldim bende .
Bim ganimetleriyahu insanlar sabah erkenden sıraya giriyormuş ya bu ne kadar kalabalık . Evimin hemen altı , tam 9 da gittim kimsecikler yok önünde . İyiymiş dedim içeri girdim ki millet uyumamış erkenden gelmiş herhalde ilk defa denk geldim bende .
Bende dedim bimcilerden ses yokBim ganimetleriyahu insanlar sabah erkenden sıraya giriyormuş ya bu ne kadar kalabalık . Evimin hemen altı , tam 9 da gittim kimsecikler yok önünde . İyiymiş dedim içeri girdim ki millet uyumamış erkenden gelmiş herhalde ilk defa denk geldim bende .
Kendi doktoruma sordum boyayabilirsin fakat diplere çok girme alerji yaparsa bu sefer onun tedavisi uğraştırır bizi dedi dipe girmeden yapabiliriz yani ama ben yapmıcam ne kaldı şurdagecmis olsun canim
bol bol dinlen
ayni soruyu doktorun asistanina sordum doktor musait degildi.yapma daha iyi olur ama illa istiyorsanız boyama sirasinda orada bulunma ve o gece baska yerde kal dedi.boya kokusu bebege geçermiş
ben de kararsizim hem de nasil
Yaa enfeksiyon bela gibi annemde de var sık sık tekrar ediyor nedense bir türlü tam geçmiyor kurtulamıyorSağol canım, ben geçen sene martta e.coli tedavisi görmüştüm 1 hafta hastanede serum yedim çünkü öncesinde 2 hafta kullandığım antibiyotikler fayda etmemişti. Meğerse çok dirençliymiş ve var olan antibiyotiklerin yüzde 90ına tepki vermiyormuş. Sonra 2 ay ilaç kullandım. Geçti derken işte hamile kaldım ve enfeksiyon devam etti. Şu an o e.coli bakterisi üremiyor ama idrarda enfeksiyon çıkıyor, enfeksiyon doktoru da anlam veremedi. Yapacak bişi yok diyor. Tek temennim üreme olmaması çünkü bu sefer ilaç bulmak daha zor olacak ve bebiş varken de her ilacı kullanamam ki.. İnşallah şu kalan haftalarımda da sıkıntı çıkmadan atlatırım bu dönemi..
Ben gidemedim evde kadın oldugundan eşim gittiBim ganimetleriyahu insanlar sabah erkenden sıraya giriyormuş ya bu ne kadar kalabalık . Evimin hemen altı , tam 9 da gittim kimsecikler yok önünde . İyiymiş dedim içeri girdim ki millet uyumamış erkenden gelmiş herhalde ilk defa denk geldim bende .
Ohh maşallah kuzumuza hadi güzel haberlerle gelArkadaşlar selam,
Kontrole geldim, haftasıyla uyumlu benim Ada Gecem. 3.200 gr olmuş teyzeleri. Nst sırası bekliyoruz şimdi.
Bizim burda Bim uzak en az 20 dk yürüme mesafesi ve yokuş var dönüşte eve çıkamam o sebepten gidemedimBim ganimetleriyahu insanlar sabah erkenden sıraya giriyormuş ya bu ne kadar kalabalık . Evimin hemen altı , tam 9 da gittim kimsecikler yok önünde . İyiymiş dedim içeri girdim ki millet uyumamış erkenden gelmiş herhalde ilk defa denk geldim bende .
Selam kilosu güzelmiş Maşallah. Benimde 1 haftayı gecti önümüzdeki hafta muayeneye giderim. 2200 du en son ınsallah 2500 flan olmuşturArkadaşlar selam,
Kontrole geldim, haftasıyla uyumlu benim Ada Gecem. 3.200 gr olmuş teyzeleri. Nst sırası bekliyoruz şimdi.
Selam kilosu güzelmiş Maşallah. Benimde 1 haftayı gecti önümüzdeki hafta muayeneye giderim. 2200 du en son ınsallah 2500 flan olmuştur
Güle güle kullanBende bimciyim kızçeler ilk bim alışverişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?