2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız koala dallarını mı kestiler dün okudum yazdıklarını artık 2 gün yersin yemeklerini eşinle beraber

Sağol canım, ben geçen sene martta e.coli tedavisi görmüştüm 1 hafta hastanede serum yedim çünkü öncesinde 2 hafta kullandığım antibiyotikler fayda etmemişti. Meğerse çok dirençliymiş ve var olan antibiyotiklerin yüzde 90ına tepki vermiyormuş. Sonra 2 ay ilaç kullandım. Geçti derken işte hamile kaldım ve enfeksiyon devam etti. Şu an o e.coli bakterisi üremiyor ama idrarda enfeksiyon çıkıyor, enfeksiyon doktoru da anlam veremedi. Yapacak bişi yok diyor. Tek temennim üreme olmaması çünkü bu sefer ilaç bulmak daha zor olacak ve bebiş varken de her ilacı kullanamam ki.. İnşallah şu kalan haftalarımda da sıkıntı çıkmadan atlatırım bu dönemi..

Yok canım bak bu kumaş olanı örnek olarak.

Bu da mobilya olanı

Eşine maske taktır ve salonda yatır bence, sana geçmesin dikkat et aman. Daya nane limonu zencefil çayıni falan

Kızlar günaydın dün akşamdan beri bir bıçak sağlanması gibi bişey girdi kasık kısmıma anlayamadım eşim yürüyüş yapalım iyi gelir dedi ama yolda kaldım zor bela geldim eve uzandım biraz sıcakta tuttum kendimi yok zaten normal dedi ama benim günlerdir aklımda hemen çantamı hazırladım ben herşey ütülendi bekliyordu ben ne olur ne olmaz diye hastane çantası nı hazır beklesin istedim 2 hfta sobra annemler gelir temizlik yapılacak falan ama ben onu eşimle birlikte hallettim geriye sadece hastane hazırladığım şeyler bir ortada gibi onlar da hafta sonu hazır gibi gece hiç uyuyamadım sabaha karşı uyumuşum az öncede uyandım bebeğim iyi olsun da ben razıyım herşeye sağolsun o halinden memnun gibi kıpır kıpır o öyle olunca daha rahat hisediyorum kendimi

Bim ganimetleri yahu insanlar sabah erkenden sıraya giriyormuş ya bu ne kadar kalabalık . Evimin hemen altı , tam 9 da gittim kimsecikler yok önünde . İyiymiş dedim içeri girdim ki millet uyumamış erkenden gelmiş herhalde ilk defa denk geldim bende .

Eklentiler

• 761B2EE1-8650-43C4-B46B-B29957D0EC48.webp
    115,8 KB · Görüntüleme: 84
Aa ben onu unuttum iyi mi Sadece ağız mendili alacaktım gerçi ama neyse. Hava da kapalı gidesim yok. Bim her zaman öyle çok iyi bilirim

Ben de şimdi geldim canım ayy çok heyecanlıydı. Ben de alabildim ışıklı toplardan yengem şu sepetli oyuncak dolabından istemişti ay o da çok ağırmış arabaya kadar sürüttüm ama yordu beni kasığım ağrıdı pişman oldum bırakmadığıma. O da kızdı öyle ağırsa bıraksaydın nolacaktı falan diye magnezyum aldım şimdi uzandım. Çalışırken oluyordu bu tip ağrım demek yorulmaktanmış. 1 haftadır yoktu evde olunca demek

Bende dedim bimcilerden ses yok hava kapali uzak degil ama hic cocukla yürüyemem simdi esim gelince bulursa alsin toplardan

Kendi doktoruma sordum boyayabilirsin fakat diplere çok girme alerji yaparsa bu sefer onun tedavisi uğraştırır bizi dedi dipe girmeden yapabiliriz yani ama ben yapmıcam ne kaldı şurda

Günaydın kızlar.
Pozitif başladım güne ama şuan evden çığlık çığlığa kaçasım var.
Sanki işler hiç bitmeyecek, Nisan ayı hiç gelmeyecek gibi hissediyorum.
Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar stres yaşamadım. Bir müzik açıp beynimi mi dinlendirsem napsam.
Bugün usta gelirse dolabımız kurulacak, en azından odadaki dağınıklığın büyük kısmından kurtulacağım bakalım hayırlısı.

Yaa enfeksiyon bela gibi annemde de var sık sık tekrar ediyor nedense bir türlü tam geçmiyor kurtulamıyor seninki de öyle sanırım az cok biliyorum her ilaç iyi gelmiyor umarım su son kalan zamanları üremeden atlatırsın. Ya eşine de baktırdınız mı hiç on dada enfeksiyon varsa belki sana bulaşıyor olabilir emin değilim ama aklıma böyle bişey geldi
Ben gidemedim evde kadın oldugundan eşim gitti burda kadınlarla savaş veriyorum diyo çok güldürdü benibir de ben resim atmıstım sunu al diye çizmiştim o da resimdeki herşeyden almış ya neyse kullanmassak birine veririz diyo şeydende almış anne yanı yatak varya çok pofidik bişeydi dayanamadım aldım diyo kadınların galeyanına gelmiş orda

Bizim burda Bim uzak en az 20 dk yürüme mesafesi ve yokuş var dönüşte eve çıkamam o sebepten gidemedim

Arkadaşlar selam,

Kontrole geldim, haftasıyla uyumlu benim Ada Gecem. 3.200 gr olmuş teyzeleri. Nst sırası bekliyoruz şimdi.
Selam kilosu güzelmiş Maşallah. Benimde 1 haftayı gecti önümüzdeki hafta muayeneye giderim. 2200 du en son ınsallah 2500 flan olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…