Gözün Aydın canımEşim görevden döndü bu arada dua eden herkese teşekkür ederimateş kes sağlandı şükürler olsun ❤
MaşallahArkadaşlar selam,
Kontrole geldim, haftasıyla uyumlu benim Ada Gecem. 3.200 gr olmuş teyzeleri. Nst sırası bekliyoruz şimdi.
Eşimle korunmasız ilişkimiz olmuyor ki sanmıyorum yani onda olduğunu, hiç de şikayeti yok. İlişkiye ara veririz artık bundan sonra zaten..Yaa enfeksiyon bela gibi annemde de var sık sık tekrar ediyor nedense bir türlü tam geçmiyor kurtulamıyorseninki de öyle sanırım az cok biliyorum her ilaç iyi gelmiyor umarım su son kalan zamanları üremeden atlatırsın. Ya eşine de baktırdınız mı hiç on dada enfeksiyon varsa belki sana bulaşıyor olabilir emin değilim ama aklıma böyle bişey geldi
Ben gidemedim evde kadın oldugundan eşim gittiburda kadınlarla savaş veriyorum diyo çok güldürdü beni bir de ben resim atmıstım sunu al diye çizmiştim o da resimdeki herşeyden almış ya neyse kullanmassak birine veririz diyo şeydende almış anne yanı yatak varya çok pofidik bişeydi dayanamadım aldım diyo kadınların galeyanına gelmiş orda
MaşAllah kuzuya. Peki kaçıncı haftadasınız siz?Arkadaşlar selam,
Kontrole geldim, haftasıyla uyumlu benim Ada Gecem. 3.200 gr olmuş teyzeleri. Nst sırası bekliyoruz şimdi.
Canım reflü yatağının süngeri delikli mi ona dikkat et.Kızlaaarr bimciler aldıklarınızı güle güle kullanın inşaallah.
Ay ben de aldığım hamak beşiğin içine reflü yatagı alsam diyordum eşim sağol sun banka kartımı götürmüşşş ☹☹
Akşama kadarda hiçbirşey kalmaz kesin talan eder bizim kadın milleti
Neyse kısmet bakalım umarım kalır
gözün aydin canim. çok sevindim.Eşim görevden döndü bu arada dua eden herkese teşekkür ederimateş kes sağlandı şükürler olsun
MaşAllah kuzuya. Peki kaçıncı haftadasınız siz?
Anladım canım sanki öyle birşey duymuştum emin değilim ama zaten korumasız yaşamıyormuşsunuz. Ya okulda falan çalışıyorsun ya oradan falan mı rahatsız oluyorsun acaba ben mesela halka açık yerleri kullanınca hemen kaşıntı falan oluyor enteresan sekilde mümkün oldukça kullanmamaya dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bazı bünyeler daha yatkın olabilir geçmiş olsunEşimle korunmasız ilişkimiz olmuyor ki sanmıyorum yani onda olduğunu, hiç de şikayeti yok. İlişkiye ara veririz artık bundan sonra zaten..
Aramızda 1 gün var sadeceTeşekkür ederiz35+5 iz biz
Canım hangi hastane o ben medicalde yapcam doğumu 4900 verdim ocak ayinda zam geldi ama senin fiyatlar değil yine de cokmus☺Yazilan doğum fiyatlarini gorunce hiç sesimi cikarmadim ama kafa kafaya gidiyoruz seninle
Normal doğum 12.500 TL bebek muayenesi falan 13.000 bulur dediler
İzmir deyim bu hastaneyi tercih ettim doktorum için ve riskli hamilelik yaşadığım için
Diğer hastanalerde 6.000/7.000 diye duydum
Geçmiş olsun kuzum artık sırayla gelecek bebekler heralde umarım vakitlice gelirGünaydın kızlar
Dün gece acile geldim 100ü gören düzenli sancılarla yatış yapıldı. Ben imza atıp çıkmak istesemde göndermediler. Doğum başlayabilir Ciğer geliştirici iğne Vurabiliriz vırt zırt dediler. Sonuç şuan ara ara kasılmalar var onlarda anca30-40 buluyor. Oyyy kızçelerim dün beni parmaklaya parmaklaya delik deşik ettilerkarın ağrısından öldüm.
Neyse ki öğlen taburcuyum.
Ben idrar yolu enf korktum yokmuş şükür ama heran doğum da olabilirmiş. Bebişim de 2713 gramcık olmuş. Dr doğsa da küvöze girmez kilosu gayet güzel dedi.
Yanii bekliyorum evime gitmek istiyorum küçük kuzum zaten hastaydı büyük desen okulda etkinlik yapacaktı oyy bu analık ne zor bişey kızanlarım☹☹☹
Aramızda 1 gün var sadeceben geçen hafta cumartesi kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin kilolu olduğunu (3 kilo) normal doğum olmayacağını söyledi. Sizin doktorunuzun bu konuda bir yorumu oldu mu?
Canım aynı şeyi bende yaşadım 7-8 kere hem sağ hem sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrı girdi doktoru aradım haber bekliyorum bakalım ne diyecek uyuyamadim bütün gece. Ay Allah'ım sağ salim beklesin bebislerKızlar günaydın dün akşamdan beri bir bıçak sağlanması gibi bişey girdi kasık kısmıma anlayamadım eşim yürüyüş yapalım iyi gelir dedi ama yolda kaldım zor bela geldim eve uzandım biraz sıcakta tuttum kendimi yok zaten normal dedi ama benim günlerdir aklımda hemen çantamı hazırladım ben herşey ütülendi bekliyordu ben ne olur ne olmaz diye hastane çantası nı hazır beklesin istedim 2 hfta sobra annemler gelir temizlik yapılacak falan ama ben onu eşimle birlikte hallettim geriye sadece hastane hazırladığım şeyler bir ortada gibi onlar da hafta sonu hazır gibigece hiç uyuyamadım sabaha karşı uyumuşum az öncede uyandım bebeğim iyi olsun da ben razıyım herşeye sağolsun o halinden memnun gibi kıpır kıpır o öyle olunca daha rahat hisediyorum kendimi
Hayırlı olsun canım, ben de öğleden sonra eşim gelince okuldan bakarız diyordum ama sanırım birşey kalmamış olacakbBim ganimetleriyahu insanlar sabah erkenden sıraya giriyormuş ya bu ne kadar kalabalık . Evimin hemen altı , tam 9 da gittim kimsecikler yok önünde . İyiymiş dedim içeri girdim ki millet uyumamış erkenden gelmiş herhalde ilk defa denk geldim bende .
Maaşallah Allah ım esirgesin.Arkadaşlar selam,
Ay hamile kadına niye böyle yapiyorlar ya bide erkek tarafı da değil senin tarafinKızlar sinir oluyorum. Ay böyle girince olmadı durunşimdi ben izne ayrıldım ya geçen hafta ablam kahvaltıya geldi bize. Şimdi aramış yarın o tarafta işim var size gelicem diyor. Birde annemlerle konuşmuşlar onlarda gelecekmiş. Şimdi diyeceksiniz ne var bunda? Benim ablam da, annem de herşeye bir kup takan insanlardan. Geçen daha yataklar gelmemişti, çocuğun odası duruyordu karmaşık. Ablam anneme gitmiş demiş nerdeyse doğum yapacak hiç birşeyi hazır değil. Yatağın gelmemesi benim suçum mu yani? Neyse yataklar vs geldi şimdi ama yarın kesin yine takacak birşey bulacaklar. Birde sağolsun çok titizler. Elimden geldiğince yaptım bugün temizliğimi vs ama ağırlaştım artık yoruluyorum. Daha yemek yapıcam onlar gelecek diye. Ben bazen yorgun olunca kendimize uydurmasyon birşeyler yapabiliyorum ama şimdi onlara öyle olmaz. Birde üstüne kayınvalidemlerde akşamına bize kalmaya gelecek, bu tarafta akşam düğüne gelecekler diye. Bazen keşke 37. Haftada ayrılıcam deseydim diyorum izne. Böyle çat kapı akşamdan arayıp sabahtan gelemezdi kimse.
AminSağlıklı gelsinlerhayır herhangi bir yorumda bulunmadı bizimki. bakalım. Sizin takibiniz devlet hastanesinde mi?
Kent canım ta kendisiHangi hastane bu canım kent bile bu kadar pahalı değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?