2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlaaarr bimciler aldıklarınızı güle güle kullanın inşaallah.
Ay ben de aldığım hamak beşiğin içine reflü yatagı alsam diyordum eşim sağol sun banka kartımı götürmüşşş
Akşama kadarda hiçbirşey kalmaz kesin talan eder bizim kadın milleti
Neyse kısmet bakalım umarım kalır

Eşimle korunmasız ilişkimiz olmuyor ki sanmıyorum yani onda olduğunu, hiç de şikayeti yok. İlişkiye ara veririz artık bundan sonra zaten..

Canım reflü yatağının süngeri delikli mi ona dikkat et.

Eşimle korunmasız ilişkimiz olmuyor ki sanmıyorum yani onda olduğunu, hiç de şikayeti yok. İlişkiye ara veririz artık bundan sonra zaten..
Anladım canım sanki öyle birşey duymuştum emin değilim ama zaten korumasız yaşamıyormuşsunuz. Ya okulda falan çalışıyorsun ya oradan falan mı rahatsız oluyorsun acaba ben mesela halka açık yerleri kullanınca hemen kaşıntı falan oluyor enteresan sekilde mümkün oldukça kullanmamaya dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bazı bünyeler daha yatkın olabilir geçmiş olsun

Canım hangi hastane o ben medicalde yapcam doğumu 4900 verdim ocak ayinda zam geldi ama senin fiyatlar değil yine de cokmus☺

Geçmiş olsun kuzum artık sırayla gelecek bebekler heralde umarım vakitlice gelir

Aramızda 1 gün var sadece ben geçen hafta cumartesi kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin kilolu olduğunu (3 kilo) normal doğum olmayacağını söyledi. Sizin doktorunuzun bu konuda bir yorumu oldu mu?

Sağlıklı gelsinler hayır herhangi bir yorumda bulunmadı bizimki. bakalım. Sizin takibiniz devlet hastanesinde mi?

Canım aynı şeyi bende yaşadım 7-8 kere hem sağ hem sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrı girdi doktoru aradım haber bekliyorum bakalım ne diyecek uyuyamadim bütün gece. Ay Allah'ım sağ salim beklesin bebisler

Hayırlı olsun canım, ben de öğleden sonra eşim gelince okuldan bakarız diyordum ama sanırım birşey kalmamış olacakb

Ay hamile kadına niye böyle yapiyorlar ya bide erkek tarafı da değil senin tarafin

Sağlıklı gelsinler hayır herhangi bir yorumda bulunmadı bizimki. bakalım. Sizin takibiniz devlet hastanesinde mi?
AminHayır hep özelde oldu takibim. Boyu da uzun çıkıyor mu bebeğinizin? Benim kızımın boyu 21. Haftadan beri uzun çıkıyor. O kadar üzüldüm ki doktor takılır kalır sakat olur zaten tüp bebek göze alamam ben dedi. Bende de fazlaca sezaryan korkusu var hep normal olsun istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…